Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
دوره آموزشی هدف گذاری (کلیک کنید)

پادکست توسعه فردی | فایل صوتی رادیو متمم + لینک دانلود رایگان

معرفی رادیو متمم | پادکست توسعه فردی

فایل‌های صوتی رایگان که در این صفحه می‌بینید، با هدف توسعه مهارتها، رشد شخصی، خودشناسی، تقویت مهارت های زندگی و مهارتهای کسب و کار تهیه شده‌اند. محمدرضا شعبانعلی ضبط این فایل‌ها را با عنوان «رادیو متمم» بیش از یک دهه قبل و کمی بعد از آغاز به کار رادیو مذاکره آغاز کرد. بعدها محتوا و ساختار فایل‌ها حرفه‌ای‌تر شد و فایل‌های صوتی جدید‌تر در قالب دوره آموزشی در فروشگاه متمم عرضه شدند.

با توجه به رواج پادکست و تولید محتوای صوتی در سال‌های اخیر، احتمالاً بسیاری از مخاطبان رادیو متمم فایل های صوتی این صفحه را «پادکست توسعه فردی» در نظر می‌گیرند. واقعاً هم می‌توان رادیو متمم را پادکست دانست. البته انتشار فایل های صوتی رادیو متمم زمانی شروع شد که پادکست فارسی رایگان به شکل امروزی رواج نداشت. بنابراین انتشار این فایل‌ها هم به شکل منظم و اپیزودیک نبوده است. هر فایل یا هر چند فایل به مناسبی ضبط و منتشر شده‌اند.

بعضی از فایل‌ها مانند یادگیری کریستالی کاملاً مستقل هستند. برخی دیگر مثل افزایش عزت نفس و آموزش فروش تلفنی در قالب چند فایل (و تقریباً‌ شبیه ساختار پادکست)‌ عرضه شده‌اند.

در ادامه می‌توانید هر یک از مجموعه‌های صوتی و توضیحات مربوط به آن‌ها را ببینید. برای بعضی از پادکستها – که چند اپیزود دارند – صفحه اختصاصی هم در نظر گرفته شده که در آن در کنار لینک دانلود رایگان، نقشه ذهنی و فهرست منابع مرتبط (کتابها و مقالات و درسهای متمم) هم قرار دارد.

فایل صوتی معرفی متمم

تعدادی از سوالات پرتکراری که دوستان متممی در بدو ورود می‌پرسند، در فایل صوتی معرفی متمم پاسخ داده شده است. آن فایل صوتی را می‌توان مکمل بحث «روش‌های نادرست متمم‌خوانی» در نظر گرفت. پیشنهاد می‌کنیم برای گوش دادن به آن وقت بگذارید:

پادکست توسعه فردی | اپیزود مربوط به حسابداری ذهنی

معمولاً هر جا بحث از روانشناسی پول و ارتباط ما انسان‌ها با پول است، به حسابداری ذهنی هم اشاره می‌شود. حرف اصلی در حسابداری ذهنی – که یکی از مباحث مهم در اقتصاد رفتاری است – این است که انسان‌ها مانند سازمان‌ها و شرکت‌ها در ذهن خود یک واحد حسابداری دارند و درآمدها و هزینه‌ها را در آن ثبت می‌کنند.

اما تفاوت مهمی هم در این میان وجود دارد:‌ سرفصل‌های حسابداری ذهنی ما انسان‌ها با سرفصل‌های رایج شرکت‌ها فرق دارد. ما حتی ممکن است سرفصل «عشق و حال» هم داشته باشیم و کاملاً هم برایمان معنا داشته باشد، اما شرکت‌ها و سازمان امور مالیاتی چنین سرفصل‌هایی را درک نمی‌‌کنند.

علاوه بر این، هر انسانی سرفصل‌های ذهنی خود را دارد که لزوماً با دیگران یکسان نیست و همین می‌تواند نقطهٔ آغاز تفاوت در سلیقه‌ها و تعارض در رابطه‌ها باشد. در فایل صوتی رایگان یک‌ساعتهٔ حسابداری ذهنی، بحث حسابداری ذهنی و نقش آن در زندگی ما از جنبه‌های مختلف بررسی شده است:

پادکست درباره مسیر شغلی | هنر استعفا را بیاموزید

استعغا دادن هنر است! نه به این معنا که باید کسی را که استعفا داده هنرمند بدانیم. بلکه به این معنا که وقتی تصمیم گرفتیم استعفا دهیم، مهم است که این کار را با رعایت همهٔ اصول و قواعد و ظرافت‌های آن انجام دهیم.

محمدرضا شعبانعلی در یک فایل صوتی ۴۵ دقیقه‌ای دربارهٔ هنر استعفا و قواعد حرفه‌ای و اخلاقی که باید هنگام استعفا دادن رعایت کنیم صحبت می‌کند:

درس‌های مرتبط در متمم: مسیر شغلی | اعلام عمومی استعفا

پادکست درباره مسیر شغلی | توصیه‌هایی برای شغل‌اولی‌ها

چند سال پیش سایت عصر ایران تصمیم گرفت با هدف گسترده کردن آموزش عمومی به سراغ انتشار فایل صوتی و پادکست توسعه فردی برود. محمدرضا شعبانعلی هم چند برنامه صوتی در آن مجموعه داشت که در آن‌ها به آموزش مدیریت و موضوعات حاشیهٔ آن پرداخت.

بخشی از آن دوره آموزش صوتی به توصیه‌هایی برای شغل‌اولی‌ها اختصاص داشت: کسانی که به تازگی وارد بازار کار شده و برای نخستین بار استخدام شده‌‌اند.

فایل‌های آن دوره صوتی که در آن با عنوان پادکست توسعه فردی منتشر شد را می‌توانید از طریق لینک‌های زیر گوش داده یا دانلود کنید:

بخش اول: معرفی بحث و توضیح اهمیت شغل اول (دانلود فایل صوتی)

بخش دوم: راز پیشرفت؛ توضیح مفهوم شهروندی سازمانی؛ (دانلود فایل صوتی)

بخش سوم: اهمیت گزارش دهی در محیط کار (دانلود فایل صوتی)
بخش چهارم: درباره انتقاد کردن در روزهای نخست کار  (دانلود فایل صوتی)
بخش پنجم: ریزه‌کاری‌هایی در برخورد با همکاران (دانلود فایل صوتی)

درس‌های مرتبط در متمم: مسیر شغلی  |  مهارت های ارتباطی

ضمناً با توجه به این که اشتباه کردن در روزهای نخست کار (و البته در تمام طول عمر کاری)‌ اجتناب‌ناپذیر است، پیشنهاد می‌کنیم در کنار این فایل‌ها و دیگر فایل های صوتی توسعه فردی حتماً درس روش صحیح عذرخواهی را هم بخوانید. عذرخواهی درست اغلب می‌تواند سایهٔ یک دردسر سخت و سنگین را از سر شما بردارد و دور کند.

پادکست توسعه فردی | یادگیری | یادگیری کریستالی

از زمانی که متمم راه‌اندازی شد، همیشه تأکید ما بر این بوده که یادگیری قطعه‌قطعه و پراکنده چندان اثربخش نیست. نمی‌شود صرفاً‌ با دیدن چند پست در شبکه های اجتماعی و قرار دادن چند مطلب تلگرامی در کنار هم «مدل ذهنی» خودمان را توسعه دهیم و جهان را بهتر و عمیق‌تر ببینیم.

به همین علت محمدرضا شعبانعلی کوشیده اصطلاح «یادگیری کریستالی» را در جمع متممی‌ها رواج دهد. منظور از یادگیری کریستالی، تلاش برای ایجاد نوعی انسجام میان محتواهای پراکنده‌ای است که از این سو و آن سو دریافت می‌کنیم.

برای مطالعه درباره مفهوم یادگیری کریستالی و دانلود رایگان فایل صوتی یادگیری کریستالی می‌توانید به صفحهٔ زیر مراجعه کنید:

بحث یادگیری کریستالی یک اپیزود مکمل هم دارد که در آن «آشنایی با بحث دروغ و فریب» به عنوان یک مثال از یادگیری کریستالی شرح داده شده است. می‌توانید با گوش دادن به این فایل صوتی با نحوه به‌کارگیری یادگیری کریستالی بهتر آشنا شوید:

درس‌های مرتبط در متمم: مهارت یادگیری | کتابخوانی

تمرین یادگیری کریستالی: آیزاک آسیموف | آنتوان دو سن اگزوپری

پادکست توسعه فردی | یادگیری | یادگیری تطبیقی

در دو فایل صوتی قبلی دربارهٔ مدل ذهنی مناسب یادگیری و تکنیکهای یادگیری حرف زدیم. در بخش سوم، به بحث یادگیری تطبیقی می‌پردازیم. یادگیری تطبیقی - در درس ما - به این معنا است که تلاش کنیم مفاهیم، آموزه‌ها و مباحث با شرایط و نیازهای خودمان تطبیق دهیم.

در این فایل صوتی به نکات زیر اشاره شده است:

ذهن تناقض‌یاب: ذهن بسیاری از ما این‌گونه پرورش پیدا کرده که به محض این که با موضوع، مدل یا نظریه جدیدی آشنا می‌شویم، دنبال مثال نقض آن می‌گردیم. در واقع روش اعتبارسنجی‌مان این است که «بگردم و ببینم می‌توانم این حرف را رد کنم؟» این روش در گزاره‌های ریاضی و برخی شاخه‌های علوم به کار می‌آید (برهان خُلف). اما در علوم انسانی معمولاً چنین نیست. اگر دنبال رد حرف‌ها باشیم، تقریباً در رد هر حرف و نظریه‌ای می‌توانیم مثالی بیابیم.

ذهن مصداق‌یاب: در دنیای علوم انسانی و رشته‌هایی مثل مدیریت و روانشناسی، گزاره‌ها، جمله‌ها و ادعاهای بسیاری وجود دارند که بسته به فضا و بستر بحث، ممکن است درست یا غلط باشند. به این دو گزاره نگاه کنید:

  • «محصول بدون تبلیغ» هیچ است. هزینه کردن برای تبلیغات،‌ دور ریختن پول است.
  • تنها روش واقعی تبلیغ،‌ حرف دهان به دهان مشتریان است. محصول خوب، نیاز به تبلیغ ندارد.

این دو گزاره ظاهراً برعکس هم هستند. اما در تأیید (و رد)‌ هر دو مثال‌های فراوانی هست و بسته به شرایط، هر یک از آن‌ها می‌توانند درست باشند. می‌شود گفت یادگیری اثربخش، یادگیری تطبیقی است. به این معنا که شرایط خود، نیازهای خود، محدودیت‌ها و فرصت‌های خود را بشناسیم و مدام در پی تطبیق دادن آموزه‌ها با شرایط‌مان باشیم.

بومی‌سازی:  همهٔ ما اصطلاح بومی‌سازی را شنیده‌ایم. اما معمولاً آن را با کاربرد بسیار محدود و در زمینهٔ «جغرافیا» و «فرهنگ» به کار می‌بریم. وقتی می‌گویند بومی‌سازی تکنولوژی، معمولاً منظورشان استفاده از تکنولوژی با توجه به ویژگی‌های فرهنگی-جغرافیایی خودمان است. اما بومی‌سازی می‌تواند معنای گسترده‌تری داشته باشد و علاوه بر جغرافیا و فرهنگ، «تاریخ»، «موضوع»، «مقیاس» و ... را هم پوشش دهد.

اگر مهارت یادگیری تطبیقی را در خود تقویت کنیم، گاهی می‌توانیم از یک روش حل مسئله که در فضایی دیگر، موضوعی دیگر و مقطع تاریخی دیگری به کار گرفته شده، برای مسئلهٔ امروز و این‌جای خود بهره بگیریم.

پس اگر دیدید مثال یک درس مثلاً دربارهٔ مدیریت رستوران است، سریع نگویید من فروشگاه یا موسسهٔ آموزشی دارم و این مثال به کارم نمی‌آید. توقف کنید. فکر کنید و ببینید نمی‌توانید از همین مثال،‌ برای حل مسئله‌های خودتان ایده یا الهام بگیرید؟

یادگیری تطبیقی بسیار با موضوع آنالوژی که در درس تفکر استراتژیک به آن پرداخته‌ایم گره خورده است.

دانلود فایل صوتی یادگیری تطبیقی

پادکست توسعه فردی | بخش مدیریت زمان

فایل های صوتی آموزش مدیریت زمان، بخش دیگری از پادکست توسعه فردی رایگان متمم هستند که زمانی در قالب رادیو متمم منتشر شد. محمدرضا شعبانعلی در این پادکست طی پنج اپیزود کوتاه درباره اشتباهات رایج در مدیریت زمان صحبت می‌کند.

این اپیزودها را می‌توانید در صفحهٔ‌ زیر گوش داده یا دانلود کنید:

درس‌های مرتبط در متمم: مدیریت زمان | برنامه ریزی | انضباط شخصی | هدف گذاری

پادکست توسعه فردی | بخش استعدادیابی

اغلب کسانی که به رشد فردی توجه دارند، به موضوع استعدادیابی و شناسایی استعداد هم فکر می‌کنند. این دغدغه کاملاً طبیعی است. چون با کشف استعدادهای خود می‌توانیم به سراغ فعالیت‌هایی برویم که می‌توانیم در آن‌ها با صرف انرژی کمتر خروجی بیشتری خلق کنیم.

به همین علت معمولاً استعدادیابی در کنار موضوعاتی مثل خودشناسی به یکی از پایه‌های توسعه فردی تبدیل شده و اگر به درستی انجام شود، می‌تواند بر جنبه‌های دیگر توسعه فردی هم تأثیر مثبت بگذارد (مثلاً باعث می‌شود در هدف گذاری بهتر عمل کنیم و نیز از میان مهارت های نرم به سراغ مواردی برویم که برایمان مناسب‌ترند). اما چگونه باید استعداد خود را کشف کنیم؟

ما در متمم مجموعه درس‌های استعدادیابی را با همین هدف ارائه کرده‌ایم. یک فایل صوتی هم برای معرفی این بحث ارائه شده که گوش دادن به آن به شکل مستقل هم می‌تواند مفید باشد.

این اپیزود را می‌توانید در صفحهٔ‌ زیر گوش داده یا دانلود کنید:

درس‌های مرتبط در متمم: استعدادیابی | برنامه ریزی توسعه فردی

پادکست توسعه فردی | آموزش فن بیان و سخنرانی

در این اپیزود از سلسله فایل های صوتی توسعه فردی رادیو متمم، در ادامهٔ آن‌چه در درس مهارت سخنرانی گفته شده، نکاتی دربارهٔ سخنرانی در جمع و فن بیان را مرور می‌کنیم.

برای یادگیری هر مهارتی - از جمله فن بیان و مهارت سخنرانی - مهم است که برای بهبود در سه حوزه تلاش کنیم:

  • مدل ذهنی مناسب برای آن مهارت (در این‌جا مهارت سخنرانی)
  • الگوهای رفتاری و تکنیک‌های مربوط فن بیان و مهارت سخنرانی (یا هر مهارت دیگر)
  • محیط مناسب برای رشد و توسعه مهارت مد نظرمان

نکته‌ای دربارهٔ اندازهٔ جمع و تعداد مخاطبان: وقتی از «سخنرانی در جمع» حرف می‌زنیم، هر نوع جمعی را مد نظر داریم، از یک جمع کوچک خانوادگی یا جمع بزرگ چندهزارنفری مخاطبان یا همکاران. با این حال، بسیاری از مثال‌ها در این فایل صوتی و درس‌های سخنرانی به جمع‌های نسبتاً بزرگ (چندصد‌نفره) اختصاص دارد. چون وقتی یک جمع بزرگ را تصور می‌کنید، درک نکات و مفاهیم مربوط به فن بیان و سخنرانی ساده‌تر است. ضمن این که وقتی سخنرانی در یک جمع چندهزار نفری را دور از دسترس نبینید، تلاش برای کسب مهارت سخنوری در جمع‌های کوچک برایتان ساده‌تر و شیرین‌تر خواهد بود.

دانلود رایگان فایل صوتی مهارت سخنرانی در جمع

برخی از نکات مطرح شده در این اپیزود

  • حتماً به مدل ذهنی مناسب برای سخنران بودن و سخنرانی کردن توجه کنید. تقلید از رفتار سخنرانان حرفه‌ای لزوماً از شما یک سخنران حرفه‌ای نخواهد ساخت. مگر این که به مدل ذهنی آن‌ها هم توجه کرده و بخش‌هایی از ذهنیت آن‌ها را هم اقتباس کنید.
  • هم ذهن روی بدن و زبان بدن تأثیر دارد و هم زبان بدن بر ذهن. اما نقطهٔ مناسب برای یادگیری فن بیان و سخنوری، ذهن است. در ادامه، این دو بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند و با سرعت بیشتر به پیش می‌روید.
  • اهمیت زبان بدن را در سخنرانی فراموش نکنید. همسو بودن زبان بدن و کلمات آن‌قدر مهم است که برخی آن را یکی از مهم‌ترین نشانه‌های ظاهری کاریزما می‌دانند.
  • تا زمانی که مهارت همدلی را در خود تقویت نکنید، هر چقدر هم که بر فن بیان و تکنیکهای سخنوری مسلط باشید، به یک سخنران خوب و تأثیرگذار تبدیل نخواهید شد.
  • مراقب باشید کمال طلبی شما را متوقف نکند. قرار نیست در سخنرانی بی‌نقص و بی‌خطا باشید.
  • هدف از سخنرانی صرفاً انتقال اطلاعات نیست. انتقال تجربه و حس‌و‌حال خوب هم به همان اندازه مهم است.

فایل صوتی بعدی (ادامهٔ این بحث): برنامه ریزی برای سخنرانی

درس‌های مرتبط در متمم: تقویت فن بیان

پادکست توسعه فردی | اپیزود مربوط به برنامه ریزی برای سخنرانی

در اپیزود قبلی به معرفی عمومی مهارت سخنرانی پرداختیم و گفتیم که برای موفقیت در نقش سخنران باید مدل ذهنی مناسب سخنرانی را هم در خود پرورش دهید (مدل ذهنی چیست؟).

در این اپیزود به برنامه ریزی برای سخنرانی پرداخته‌ایم.

همان‌طور که در این فایل صوتی گفته شده، لازم است تأکید کنیم که مباحث و نکات مطرح شده در این بحث،‌ غالباً تجربی هستند. بنابراین ممکن است با همهٔ این نکات و پیشنهادها موافق نباشید. اما احتمالاً می‌توانید از بین آن‌ها نکاتی پیدا کنید که در بحث سخنرانی و فن بیان به کارتان بیاید.

برخی از نکات مطرح شده در این اپیزود:

  • مخاطب شناسی یکی از بخش‌های مهم برنامه ریزی برای سخنرانی است.
  • هنگام برنامه‌ریزی برای سخنرانی به تعداد جمعیت توجه کنید. ساختار سخنرانی برای یک جمع کوچک و یک جمع بزرگ (مثلاً چندصدنفری) یکسان نیست. در جمع‌های بزرگ‌تر بهتر است حرف‌هایتان ساختار بهتری داشته باشد (چون مخاطبان فرصت ندارند ابهام‌هایشان را بپرسند).
  • این سوال را از خود بپرسید که «مخاطب دوست دارد چه چیزی بشنود؟» این سوال به آن معنا نیست که قرار است دروغ بگویید. بلکه یادآوری یک وظیفهٔ اخلاقی مهم است: شما وقت مخاطب را می‌گیرید. پس نباید به علاقه و ترجیحات او بی‌توجه باشید.
  • سوال مهم دیگر این است که «مخاطب چه چیزهایی را دوست ندارد بشنود؟» هیچ‌وقت اهمیت این سوال را ناچیز نشمارید. یکی از بخش‌های مهم در فرایند برنامه‌ریزی سخنرانی، حذف است؛ حذف بخش‌هایی از محتوا که بر اساس منطق، تحقیق یا حدس و گمان، به نتیجه می‌رسید که ممکن است تنش‌آفرین باشند.
  • هنگام سخنرانی در جمع به دانسته‌ها و مفروضات قبلی مخاطب توجه کنید.
  • از خودتان بپرسید: مخاطب چقدر من را قبول دارد؟ تا چه میزان برایم اعتبار قائل است؟ ممکن است با توجه به پاسخ این سوال‌ها تصمیم بگیرید محتوای حرف‌ها و شیوهٔ بیان‌تان را تغییر دهید.

دانلود فایل صوتی برنامه ریزی برای سخنرانی

درس‌های مرتبط در متمم: شرایط محیطی در سخنرانی | به موضع مخاطب توجه کنید

دانلود رایگان دوره صوتی آموزشی مذاکره تلفنی

ما قبلاً‌ در سایت تراست زون یک فایل صوتی برای آموزش مذاکره تلفنی و نکات مختلف مربوط به آن تنظیم و ارائه کرده بودیم.

تصمیم گرفتیم این فایل را برای دوستان متممی در اینجا قرار دهیم تا اگر قبلاً آن را نشنیده‌اند،‌ بتوانند فایل آموزش مذاکره تلفنی را دانلود کرده و مورد استفاده قرار دهند. با وجودی که این روزها پادکست فروش تلفنی و مذاکره تلفنی کم نیست، هم‌چنان شاید نکاتی در این فایل صوتی پیدا کنید که برایتان مفید باشد.

البته اگر علاوه بر فنون مذاکره تلفنی علاقه‌مند به یادگیری تکنیک های فروش هم هستید، پیشنهاد می‌کنیم به صفحهٔ ترفندهای مذاکره هم مراجعه کرده و فایلهای صوتی آن صفحه را هم گوش دهید.

برخی از مهم‌ترین نکاتی که در فایل صوتی آموزش مذاکره تلفنی مطرح شده است به شرح زیر است:

◼  آداب تماس تلفنی و اصول مذاکره تلفنی

◼  چالش‌ها و دشواری‌های مذاکره تلفنی

◼  نحوه برخورد با مشتریان ناراضی در مذاکره تلفنی

◼  در مواردی که مشکلات در اختیار ما نیست، چگونه برخورد کنیم؟

◼  اشتباهات رایج در مذاکره تلفنی چیست؟

◼  به چه نکاتی توجه کنیم تا مذاکره تلفنی موفق‌تری داشته باشیم؟

لینک دانلود رایگان فایل صوتی مذاکره تلفنی سایر فایل‌های صوتی را می‌توانید در صفحه‌ رادیو متمم و فروشگاه متمم بیابید.

آداب ارسال پیام و پیامک

بسیاری از فروشندگان و مذاکره کنندگان در گفتگوهای تلفنی مهارت خوبی دارند. اما اصول و قواعد ارسال پیام و پیامک را چندان رعایت نمی‌کنند. همین بی‌توجهی باعث می‌شود مشتری ناراضی شده و احساس بدی پیدا کند.

به همین علت ما معتقدیم که همیشه باید بخشی از آموزش فروش تلفنی و مذاکره تلفنی به آداب و اتیکت ارسال پیام و پیامک اختصاص داشته باشد. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم حتماً علاوه بر گوش دادن به این فایل صوتی، اتیکت ارسال پیام و پیامک را هم بخوانید و نکاتی را که آن‌جا گفته‌ایم رعایت کنید.

فایل صوتی آموزش مذاکره

در صورتی که علاقه‌مند هستید با نکات مختلف در زمینه‌ی مذاکره آشنا شوید، می‌توانید فایل صوتی آموزشی ۶۰ نکته در مذاکره را خریداری کرده و گوش دهید.

در این فایل صوتی نکات کاربردی قابل استفاده در مذاکره، به صورت منظم از ساده تا دشوار برای شما توضیح داده می‌شوند. برای مشاهده‌ی فهرست نکات مطرح شده در این دوره آموزشی صفحهٔ زیر را ببینید:

درس‌های مرتبط در متمم: مذاکره | فروش | بازاریابی و فروش تلفنی

دانلود رایگان فایل صوتی آموزشی درباره تاریخچه MBA

با توجه به این که بسیاری از بحث‌های مدیریتی در متمم زیر چتر دوره MBA و مدیریت کسب و کار قرار گرفته‌اند، منطقی است کمی دربارهٔ تاریخچه رشته MBA صحبت کنیم. البته در مطلبی که با عنوان تاریخچه MBA منتشر کرده‌ایم، مسیر شکل‌گیری رشته MBA شرح داده شده. اما تصمیم گرفتیم یک فایل صوتی را هم به آن اختصاص دهیم.

MBA در ابتدا بر بازرگانی و تجارت متمرکز بود و با آن‌چه امروز به عنوان رشته MBA در دانشگاه های ایران و جهان می‌شناسیم فرق داشت. اما به تدریج محتوای رشته MBA و نیز گروه‌های تقاضاکننده برای تحصیل MBA تغییر کردند.

ابتدا بیشترین تقاضا برای این رشته - مانند سایر رشته‌های دانشگاهی - از سوی دانشجویان بود. اما به تدریج مدیران هم به شرکت در دوره های MBA‌ علاقه‌مند شدند. هنوز هم تقاضا برای MBA بسیار زیاد است و گروه‌های مختلف با انگیزه‌های متفاوتی به سراغ این رشته می‌روند. در حدی که اکنون گاه دوره های MBA برای کارآفرینان، MBA برای مدیران و MBA برای افراد بدون سابقه کار به شکل مستقل (یا در قالب گرایش‌های مختلف) برگزار می‌شود.

طی بیش از یک قرن که از شکل‌گیری MBA می‌گذرد، این رشته در بیرون فضای دانشگاهی هم رشد چشمگیری را تجربه کرده است. در حدی که موسسات بسیاری دوره های MBA با گرایش های مختلف برگزار کرده‌اند. و حتی دانشگاه‌ها هم به رغم سخت‌گیری‌های ساختاری، شرایط پذیرش در دوره MBA را تسهیل کرده‌اند تا از این بازار عقب نمانند.

در این فایل صوتی ۳۵ دقیقه‌ای کمی بیشتر درباره تاریخچه MBA می‌شنوید:

درس‌های مرتبط در متمم: دوره MBA متمم | رشته MBA چیست؟ | رشته مدیریت بازرگانی

دانلود رایگان کتاب صوتی دشواری انتخاب

تصمیم گیری و انتخاب بهتر دغدغهٔ همهٔ ماست. چون می‌دانیم زندگی امروز‌ ما حاصل انتخاب‌ها و تصمیم گیری های دیروزمان است. با این حال نمی‌دانیم در تصمیم گیری چه اشتباهاتی داریم و چگونه می‌توانیم مهارت تصمیم گیری خود را تقویت کنیم.

آنچه در کتاب صوتی زیر می شنوید ترجمه شفاهی کتاب دشواری انتخاب یا Paradox of Choice است که محمدرضا شعبانعلی آن را روایت کرده است (در فارسی از این کتاب گاهی با عنوان «تناقض انتخاب» و گاه با عنوان «پارادوکس انتخاب» یاد می‌شود).

منظور از ترجمه شفاهی این است که او کتاب را در دست گرفته و به تدریج جلو رفته و هر چه در آن دیده برای خواننده تعریف کرده است. حاصل این کار را نه به معنای متعارف می‌توان کتاب صوتی نامید و نه خلاصه کتاب. با این حال، آن‌ را هر چه بنامید،‌ امیدواریم برای شما مفید باشد. لازم به تأکید است که این مجموعه صوتی چند سال پیش ضبط شده و کیفیت ضبط آن ایدئال نیست.

کتاب تناقض انتخاب

دانلود رایگان کتاب صوتی تصمیم گیری (دشواری انتخاب) - بخش اول

دانلود رایگان کتاب صوتی تصمیم گیری (دشواری انتخاب) - بخش دوم

دانلود کتاب صوتی رایگان تصمیم گیری (دشواری انتخاب) - بخش سوم

دانلود کتاب صوتی رایگان تصمیم گیری (دشواری انتخاب) - بخش چهارم

توضیح: حتی اگر می‌خواهید کتاب پارادوکس انتخاب را مستقل از درس تصمیم گیری (در دوره MBA متمم) بخوانید پیشنهاد می‌کنیم درس فوبیای تصمیم گیری را مطالعه کنید. مطالب مطرح شده در فوبیای تصمیم گیری می‌تواند به درک عمیق‌تر مفهوم تصمیم گیری کمک کند.

درس‌های مرتبط در متمم: تصمیم گیری | هدف گذاری

پادکست توسعه فردی | درباره روش انتقاد کردن

چند سال پیش که سایت عصر ایران قصد داشت یک پادکست توسعه فردی راه‌اندازی کند، محمدرضا شعبانعلی مجموعه‌ای از فایل‌های کوتاه چند دقیقه‌ای دربارهٔ موضوعات مختلف با عنوان مدیریت و زندگی ضبط کرده و در آن سایت منتشر کرد.

یکی از موضوعاتی که در مجموعه صوتی مدیریت و زندگی به آن پرداخته شد روش انتقاد کردن بود. این بحث در سه اپیزود کوتاه ارائه شد که بعداً در رادیو متمم هم قرار گرفت. آن سه اپیزود را می‌توانید در این‌جا گوش داده یا از طریق لینک‌های زیر دانلود کنید.

اپیزود اول | مقدمه‌ای درباره نقد و انتقاد کردن (دانلود فایل صوتی)

در این اپیزود محمدرضا شعبانعلی مفهوم انتقاد را توضیح می‌دهد. هم‌چنین شرح می‌دهد که انتقادها - اگر اصول نقد را رعایت نکنیم - اغلب به جای این که مفید و سازنده باشند، شمشیری بُرنده و آسیب‌زننده خواهند بود. هم‌چنین با اشاره به تئوری اِسناد توضیح می‌دهد که ما مشکلات خودمان را به عوامل خارج از اختیار نسبت می‌دهیم. به همین علت به سادگی نقد بر خود را نمی‌پذیریم. اما چون مشکلات و ضعف‌های دیگران را به اقدام‌ها و رفتارهای اختیاری و انتخابی‌شان نسبت می‌دهیم، آماده‌ٔ نقدشان هستیم. فرهنگ رقابتی هم انگیزهٔ‌ نقد را - به ویژه در مورد کسانی که بالاتر از خود می‌دانیم و می‌بینیم - افزایش می‌دهد.

نکتهٔ مهم دیگری که در این اپیزود بر آن تأکید می‌شود این است که همواره به خاطر داشته باشیم که نقد ما بر دیگران، بیش از هر چیز اطلاعاتی در مورد خود ما را عیان می‌کند و چه‌بسا گاهی نقدهای ما، بیش از آن‌ که ناشی از عقیده‌هایمان باشند،‌ در عقده‌های ما ریشه داشته باشند.

اپیزود دوم | فرهنگ فردگرایی و جمع گرایی و تأثیر آن بر نقد (دانلود فایل صوتی)
در فرهنگ‌های جمع‌گرا‌ انسان‌ها یاد می‌گیرند که «جمع» را بر «فرد» مقدم بدانند. بنابراین سلیقهٔ جمع هم بر فرد غالب می‌شود. گاهی نقدهایی که بر انتخاب‌ها، پوشش و سبک زندگی دیگران انجام می‌دهیم، بیش از آن‌که ریشه در منطق داشته باشد، در این باور سنتی ریشه دارد که فرد باید - بیش از آن‌چه واقعاً لازم است - به اصول و ارزش‌ها و ترجیحات جمع احترام بگذارد و خواسته‌ها و ترجیحات خود را قربانی نظر جمع کند.
پس این نکته هم در نقد مهم است که نقد ما صلاح طرف مقابل را در نظر بگیرد و به سمت نگاه والدانه و تحمیل جمع بر فرد نرود.
اپیزود سوم |  سه سطح نقد (دانلود فایل صوتی)
نقد را می‌شود در سه سطح انجام داد. ساده‌ترین سطح، نقد در لایه رفتار است. ترجیحاً باید بکوشیم نقد در این سطح باشد. سطح دوم،‌ نقد در لایه توانمندی و توانایی است. سومین و عمیق‌ترین سطح، نقد در لایهٔ نگرش است. همیشه باید مراقب باشیم که جز در مواقع ضروری - و شرایطی که از حرف و تحلیل خود اطمینان داریم - نقد‌ها را به لایه‌های عمیق‌تر نبریم.

درس‌های مرتبط در متمم: چگونه انتقاد کنیم؟ | روش صحیح عذرخواهی

پادکست مدیریت کسب و کار | ارزش آفرینی

دو فایل صوتی که در ادامه‌ می‌آیند، مانند برخی دیگر از فایل‌های این صفحه در قالب مجموعه پادکست مدیریت و زندگی منتشر شده بودند و می‌توان آن‌ها را مقدمه‌ای بر درس ارزش آفرینی در دوره MBA متمم در نظر گرفت.

از آن‌جا که فعالیت اقتصادی و اجتماعی پایدار بدون خلق ارزش معنا پیدا نمی‌کند، ما بحث ارزش آفرینی را در متمم مقدمه و پیش‌نیاز سایر درس‌های کارآفرینی و مدیریت کسب و کار در نظر می‌گیریم.

اپیزود اول | مسیر رشد از کجا آغاز می‌شود؟ (دانلود فایل صوتی)

در این اپیزود دربارهٔ مفهوم ارزش‌آفرینی صحبت شده و این مفهوم با کارآفرینی مقایسه شده است. در کشور ما بیشتر به کارآفرینی (آن هم محدود به شغل‌آفرینی) توجه می‌شود. در حالی که کارآفرینی بدون ارزش‌آفرینی فایده‌ای برای فرد و جامعه ندارد.

ارزش‌آفرینی در این فایل صوتی به عنوان «بهتر کردن وضعیت موجود برای دیگران» تعریف شده است. با چنین تعریفی، ممکن است گاهی ارزشی که در فعالیت‌های کوچک در زندگی شخصی و کسب‌و‌کار خلق می‌شود، بیشتر از ارزشی باشد که یک سازمان یا کسب‌و‌کارِ ظاهراً بزرگ به جامعه عرضه می‌کند.

در این اپیزود هم‌چنین دو نگرش «طلبکاری اجتماعی» و «بدهکاری اجتماعی» روبه‌روی یکدیگر قرار گرفته‌اند. مدل ذهنی بعضی از ما بر پایهٔ طلبکاری اجتماعی (جامعه چه کاری برای من انجام داده است؟) و مدل ذهنی برخی دیگر بر پایهٔ بدهکاری اجتماعی (باید ببینم چه کاری می‌توانم برای جامعه‌ام انجام دهم) شکل گرفته است.

اپیزود دوم | هزینه فرصت یعنی چه؟ (دانلود فایل صوتی)
هزینه فرصت یا opportunity cost مفهوم پیچیده‌ای نیست. تعریف ساده هزینه فرصت این است که «برای به دست آوردن آن‌چه امروز در اختیار داریم چه فرصت‌هایی را از دست داده‌ایم؟» یا به بیان دیگر «برای به دست آوردن آن‌چه در آینده می‌خواهم، حاضرم چه فرصت‌هایی را از دست بدهم؟»
اما همین مفهوم ساده معمولاً‌ در تحلیل‌ها،‌ تصمیم‌ها و ارزیابی‌های ما فراموش می‌شود.
اگر می‌خواهیم وارد دنیای کارآفرینی و ارزش‌آفرینی شویم، نباید صرفاً به سنجش (و پیش‌بینی) دستاوردها اکتفا کنیم. بلکه لازم است ببینیم در این مسیر چه چیزهایی را از دست داده‌ایم (یا خواهیم داد).

درس‌های مرتبط در متمم: ارزش آفرینی | تعریف ارزش | هزینه فرصت چیست؟

پادکست مدیریت کسب و کار | کارآفرینی در ایران

پروژه کارآفرینی شاید بهترین نامی باشد که بتوان بر روی فعالیت کارآفرینی در ایران گذاشت.

چون بر خلاف بسیاری از فرهنگ‌ها و اقتصادها، که کارآفرینی در آن، یک سبک زندگی است و آغاز دارد و پایانی ندارد و دائماً فرصت‌هایی برای رشد و پیشرفت و بهبود ایجاد می‌کند، برای بسیاری از ما، کارآفرینی یک تب است.

بیش از آنکه فرایند کارآفرینی برای ما جذاب باشد، دستاوردهای کارآفرینی برایمان مهم است. پروژه کارآفرینی از این جهت می‌تواند عنوانی معنادار باشد که بسیاری از کسانی که سودای کارآفرینی را در سر دارند، درست مانند یک پروژه،  نقطه‌ی شروع و پایان مشخصی را برای کارآفرینی در نظر می‌گیرند و منتظر هستند تا پروژه کارآفرینی به پایان برسد و بتوانند از میوه‌های این تلاش استفاده کنند و در سایه دستاوردهای آن بیاسایند.

مجموعه فایل‌های صوتی سقف شیشه ای که به دام‌های کارآفرینی و دلایل شکست پروژه کارآفرینی در ایران می‌پردازد،‌ قبلاً در سایت تراست زون، ارائه شده بود. اما با توجه به سنخیت آن با موضوعات مطرح شده در متمم، مناسب دیدیم که آن را در اینجا ارائه کنیم.

اپیزود اول | معرفی (دانلود فایل صوتی) محتویات این فایل کوتاه، اصل بحث کارآفرینی نیست. بلکه یک آنونس کوتاه است که سبک و جنس محتوای سایر فایل‌ها را مشخص می‌کند.
اپیزود دوم | اهمیت کارآفرینی و کارکرد اقتصادی آن (دانلود فایل صوتی)

در این فایل، در مورد اهمیت کارآفرینی و کارکردهای اقتصادی آن صحبت شده است. همچنین به این بحث پرداخته شده است که آیا همه باید کارآفرین باشند؟ همچنین اشاره‌ای به پیتر دراکر و نگرش او به بحث کارآفرینی شده است و کمی هم به هزینه های کارآفرینی اشاره شده است. بحث زندگی بر اساس ترس (محافظه کاری) و زندگی بر اساس هدف (جسارت) هم در این قسمت مورد اشاره قرار گرفته است.

همچنین کارآفرینی درون سازمانی به عنوان شکلی از کارآفرینی که می‌تواند مورد توجه افراد محافظه‌کارتر اما علاقمند به کارآفرینی قرار بگیرد، مورد بحث قرار گرفته است.

اپیزود سوم |‌ ویژگی های کارآفرینان (دانلود فایل صوتی)

در این بخش از سلسله فایل‌های صوتی در بررسی پروژه کارآفرینی در ایران، به ویژگیهای کارآفرینان پرداخته شده و مشخصاً تاکید شده است که زندگی بر اساس هدف با زندگی در یک رویا تفاوت دارد و نباید اینها را یکسان فرض کرد.

همچنین در ویژگی های شخصیتی کارآفرینان به استقلال فکری و علاقه به مطالعه و یادگیری اشاره شده. بر اهمیت ایده پردازی هم تایید شده. اما این مسئله هم مورد توجه قرار گرفته که ایده پردازی به تنهایی برای کارآفرینی کافی نیست و یکی از ده‌ها توانمندی مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق است.

اپیزود چهارم | علاقه به کار تیمی (دانلود فایل صوتی)

علاقه به کار تیمی و هدایت پذیری از جمله ویژگیهای دیگر کارآفرینان است که در این فایل مورد بحث قرار گرفته. دور بودن از حالت دفاعی و آمادگی برای پذیرش ایده‌های بیرونی و انعطاف پذیری نیز در این بحث مورد اشاره قرار گرفته‌اند.

اپیزود پنجم | توضیحاتی درباره تفاوت تولید، تجارت و خدمات (دانلود فایل صوتی) تفاوت گزینه‌های تولید و تجارت و ارائه خدمات، به صورت خلاصه در این فایل مورد بررسی قرار گرفته‌اند.
اپیزود ششم | درباره خوش بینی و اعتماد به نفس (دانلود فایل صوتی)

این فایل، به دامهای کارآفرینی پرداخته است. خوش بینی اگرچه از ضرورت‌های فعالیت کارآفرینی است، اما خوش بینی واهی یا خوش بینی بیش از حد می‌تواند خطرناک باشد. اعتماد به نفس بیش از حد و نیز اعتقاد به کمیابی منابع، از جمله موارد دیگری هستند که در این بخش از صحبت‌ها مورد توجه قرار گرفته‌اند.

اپیزود هفتم | تصورات نادرست درباره کارآفرینی (دانلود فایل صوتی)

قسمت هفتم گفتگو در مورد دامهای پیش رو در پروژه کارآفرینی به دامهای ذهنی کارآفرینان و پیش‌فرض‌های نادرست آنها می‌پردازد. از جمله اینکه باید مدت‌ها زحمت بکشیم و بعد در دوران بازنشستگی، لذت ببریم. اینکه فراموش می‌کنیم کارآفرینی یک سبک زندگی جدید است و باید تلاش و لذت و کوشش برای دستیابی به اهداف، در کنار یکدیگر باشند. نه اینکه لذت‌ها را به پایان مسیر موکول کنیم. مسیر کارآفرینی نقطه پایان مشخصی ندارد.

اپیزود هشتم | درباره اهمیت مدیریت منابع (دانلود فایل صوتی) در قسمت هشتم بحث درباره پروژه کارآفرینی به دامهای استراتژیک موجود در ذهن کارآفرینان پرداخته شده است.

به طور مشخص در این بحث، تاکید شده است که استراتژی صرفاً به قوت و ضعف و فرصت و تهدید، محدود نیست و مفهوم مدیریت منابع چیزی است که اگر کارآفرینان آن را جدی نگیرد، احتمال شکست پروژه کارآفرینی آنها افزایش می‌یابد.

گنگ بودن ایده‌ها و عدم تلاش برای شفاف کردن آنها، نکته‌ی دیگری است که از چشم بسیاری از کارآفرینان مغفول می‌ماند.

اپیزود نهم | فرصت‌هایی که زیادی جذابند (دانلود فایل صوتی)

در ادامه خطاهای استراتژیک کارآفرینان، به بحث فرصت‌های بیش از حد جذاب پرداخته شده است. همچنین به تکیه‌ی بیش از حد بر روی مفروضات به عنوان یکی از عوامل ایجاد ریسک در پروژه کارآفرینی توجه شده و این مسئله مورد بحث قرار گرفته است.

همچنین تلاش بیش از حد در تعریف دقیق حد و مرزها و نقش‌ها (که عملاً در کسب و کار جوان، غیر قابل انجام است) می‌تواند تهدید بزرگی برای بقای کسب و کار باشد.

اپیزود دهم | دردسرهای کمال‌طلبی (دانلود فایل صوتی)

این فایل به بحث کمال طلبی اختصاص داده شده و در آن توضیح داده شده است که کمال طلبی و اصرار بر کیفیت عالی (به جای کیفیت خوب) می‌تواند موجب تضعیف یک کسب و کار یا حتی ریشه نگرفتن آن باشد.

قرار نیست که هیچ کسب و کاری، در نخستین روزهای فعالیت، کاملاً عالی و بدون ایراد باشد. بلکه مهم است که کسب و کار شکل بگیرد و نیاز حداقلی مشتری را تامین کند و پس از آن، مسیر توسعه و بهبود را با سرعت و دقت و با لحاظ کردن نظرات مشتریان، طی کند. در قسمت از بحث، مفهوم Minimum Viable Product مورد بحث قرار گرفته است.

اپیزود یازدهم | خطاهای رایج در برندسازی (دانلود فایل صوتی)

قسمت یازدهم بحث در مورد پروژه کارآفرینی در ایران، به موضوع برند و #برندسازی و خطاهایی که در این حوزه کارآفرینان گرفتار آن می‌شوند، پرداخته است.

در اینجا اصطلاح Me too branding (من هم مثل آن برند هستم، فقط کمی بهتر!) به عنوان یک دام بزرگ که می‌تواند نابودکننده تمایز باشد مورد بحث قرار گرفته است (بحث استراتژی تمایز به صورت مستقل در متمم مورد بحث قرار گرفته است).

اپیزود دوازدهم | دام‌های کارآفرینی در حوزه مذاکره (دانلود فایل صوتی)

قسمت دوازدهم به دامهای کارآفرینی در حوزه مذاکره پرداخته شده است. بحث‌هایی مانند کوری ناشی از تمرکز و تشخیص تفاوت ما با دیگران و ندیدن ارزش کار دیگران و اعتمادسازی در این فایل مورد اشاره قرار گرفته‌اند.

اپیزود سیزدهم | جمع‌بندی (دانلود فایل صوتی)

قسمت سیزدهم بحث کارآفرینی، عملاً شکلی از جمع بندی است و شاید مهم‌ترین قسمت بحث‌ هم باشد.

اینکه به امید بهترین‌ها باشیم اما برای بدترین‌ها آماده شویم. اینکه در مذاکره با سرمایه گذاران و شرکا، فقط نیمه روشن داستان را تعریف نکنیم. اینکه همه پروژه‌ها احتمال شکست دارند و باید برای شکست آماده بود و احتمال شکست هرگز به صفر نمی‌رسد.

اینکه مهم‌ترین سرمایه هر کارآفرین، اعتمادی است که دیگران به او دارند و باید مراقب باشد که این سرمایه، حتی به قیمت کسب سرمایه برای کسب و کار، از بین نرود.

فایل صوتی آموزشی با موضوع مدل ذهنی

معرفی دوره های صوتی فروشگاه متمم

فایل‌ها و دوره های صوتی که در این ستون می‌بینید، برخلاف فایل های رادیو متمم رایگان نیستند و با هدف تأمین بخشی از هزینه‌های متمم در فروشگاه متمم فروخته می‌شوند.

دوره هدف گذاری

هدف گذاری

در دوره صوتی هدف گذاری محمدرضا شعبانعلی دربارهٔ معنی هدف، تعریف هدف،‌ انواع هدف، تکنیک های هدف گذاری و علت نرسیدن به اهداف توضیح داده است. این دوره صوتی آموزشی حدوداً ۸ ساعته است:

۶۰ نکته در مذاکره

اگر فایل های صوتی رادیو مذاکره را شنیده باشید،‌ می‌دانید که آن‌ها اغلب قدیمی و پراکنده هستند. در دوره صوتی آموزشی ۶۰ نکته در مذاکره که جدیدتر و حرفه‌ای‌تر ضبط شده، محمدرضا شعبانعلی به شکل منظم و ساختاریافته به آموزش نکات تئوریک و کاربردی در زمینه مذاکره می‌پردازد.

مدت زمان این دوره صوتی ۲۸۵ دقیقه است و در آن نکات کاربردی مذاکره را به ترتیب از ساده تا حرفه‌ای و تخصصی شرح داده می‌شود. برنامه ریزی در مذاکره، رفتارهای کلیشه‌‌ای، پیام‌های غیرکلامی و اعتمادسازی در مذاکره از جمله موضوعاتی هستند که در این فایل صوتی مطرح شده‌اند.

تفکر سیستمی

دوره صوتی تفکر سیستمی

دوره صوتی تفکر سیستمی یک مجموعه آموزشی شش ساعته است که در آن محمدرضا شعبانعلی به موضوعاتی مانند تعریف سیستم، تاریخچه تفکر سیستمی، رویکردهای مختلف به سیستمها و تفکر سیستمی، مباحثی مانند مقاومت در برابر سیاستگذاری، ابهام علّی، هدف سیستمها و سایر موضوعات مرتبط با نگرش سیستمی می‌پردازد.

دوره صوتی برندسازی شخصی

از زمانی که تام پیترز می‌گفت «هر انسان باید خودش را مانند یک شرکت اداره کند» بیش از دو دهه گذشته است.

گسترش شبکه‌های اجتماعی، رقابتی شدن فضای کسب‌و‌کار، رونق فعالیت‌های دانش‌محور، رواج یافتن سبک فریلنسری و کارهای پروژه‌ای و شکل‌گیری آن‌چه اقتصاد شهرت نامیده می‌شود، باعث شده که بسیاری از ما برای متمایز شدن نسبت به دیگران نیازمند برندسازی شخصی باشیم.

دوره‌ی آموزشی پرسونال برند مجموعاً بیش از پنج ساعت فایل صوتی (حدود ۳۱۵ دقیقه) با صدای محمدرضا شعبانعلی است که در آن به جنبه‌های مختلف برندسازی شخصی پرداخته می‌شود.

آغاز بحث با مقدمه و تعریف برندسازی شخصی است و در ادامه به موضوعاتی مانند شناخت خود، شناخت محیط و بازار، روش برقراری ارتباط با مخاطبان، حفظ و نگهداری برند و نحوه‌‌ی مواجهه با رقبا پرداخته می‌شود.

گفتگوهای دشوار

گفتگوهای دشوار

گفتگوهای دشوار یکی از انواع مذاکره و شاید مهم‌ترین نوع مذاکره هستند. گفتگوهای دشوار، یک تفاوت مهم دارند:

در مذاکره عموماً می‌دانید که در انتها چه می‌خواهید. اما در گفتگوهای دشوار، ممکن است هیچ یک از دو طرف، واقعاً ندانند که به کدام سو می‌روند.

مدیریت توجه

اگر بخواهیم یک عنوان برای توصیف دورانی که در آن زندگی می‌کنیم انتخاب کنیم، شاید عصر پریشان‌فکری یا Age of Distraction انتخاب مناسبی باشد. به سختی می‌توانیم دقایقی را برای خودمان خلوت کنیم، بی آنکه صدای زنگ تلفن یا پیامک موبایل یا یک ایمیل، تمرکز ذهنی ما را به هم بزند.

در فایل صوتی آموزش مدیریت توجه به تکنیک‌های افزایش تمرکز و توجه و استفاده بهتر از انرژی و زمان می‌پردازیم:

حرفه‌ای‌گری در محیط کار

در دورانی که انسان‌ها روی کاغذ، با مجوزها، گواهینامه‌ها، و تأییدیه‌ها بیش از هر زمان دیگری شبیه به یکدیگر هستند، اثربخش‌ترین ابزار برای متمایز شدن و متمایز ماندن، حرفه‌ای‌گری است.

حرفه‌ای‌گری می‌تواند به افزایش درآمد و پیشرفت شغلی پایدار ما کمک کند و ضمن افزایش رضایت از حرفه‌مان، رضایت مدیران، سرپرستان، و همکاران‌تان را نیز در همکاری با شما بیشتر کند


حرف‌های پیتر دراکر برای کارآفرینان و مدیران

دوره‌ی آموزشی حرف‌های پیتر دراکر برای مدیران و کارآفرینان مجموعه‌ای از فایل‌های صوتی (نزدیک به پنج ساعت) با صدای محمدرضا شعبانعلی است که در آن دربارهٔ زندگی، زمانه و ذهنیت پیتر دراکر صحبت شده است.

گوش دادن به این مجموعهٔ صوتی به شما کمک می‌کند ضمن آشنایی با پیتر دراکر و اندیشه‌های او بتوانید از مدل ذهنی دراکر هم الهام بگیرید و شیوهٔ فکر کردن و نگاه خود به جهان را بهبود دهید.

در این مجموعه فایل صوتی آموزشی فایل های صوتی مرتبط با توسعه مهارت، گرد آمده‌اند و می‌توانید هر یک از موضوعات مورد نظر خود را به صورت رایگان دانلود کنید.

البته فایل های صوتی آموزش مذاکره در قالب دوره رایگان در صفحه‌ی مستقلی تحت عنوان رادیو مذاکره قرار داده شده‌اند.

ضمناً اگر دوست دارید عضو متمم باشید و از مجموعه درس‌هایی مانند دوره MBA، تصمیم گیری، استعدادیابی، آموزش زبان، مذاکره و افزایش عزت نفس استفاده می‌کنید، می‌توانید به جمع کاربران متمم بپیوندید.

 فهرست کامل درس‌های متمم

پادکست مهارت های ارتباطی | فایل های صوتی آموزشی با موضوع مهارت ارتباطی
سری فایل های صوتی آموزشی با موضوع استراتژی محتوا

 

سری فایل های صوتی آموزشی با موضوع استراتژی

دانلود فایل صوتی  با موضوع “استراتژی” رادیو متمم: فیل سفید

سری فایل های صوتی آموزشی با موضوع مهارت سخنرانی

 

دانلود فایل صوتی سوم “مهارت سخنرانی”: ترکیب اطلاعات و سرگرمی در سخنرانی

سری فایل های صوتی آموزشی با موضوع هنر یادگیری

 

سری فایل های صوتی آموزشی با موضوع تغییر

دانلود فایل صوتی اول “تغییر” رادیو متمم :  چگونه تغییر کنیم؟ از کجا آغاز کنیم؟(قسمت اول)

دانلود فایل صوتی دوم “تغییر”  رادیو متمم :  چگونه تغییر کنیم؟ از کجا آغاز کنیم؟(قسمت  دوم)

سری فایل های صوتی آموزشی با موضوع برند

دانلود فایل صوتی  با موضوع “برند” رادیو متمم: تعریف برند در گفتگو با دکترشهریار شفیعی

دانلود فایل صوتی با موضوع “برند” رادیو متمم: بحران رسانه برای برندها در گفتگو با دکتر شهریار شفیعی

سری فایل های صوتی آموزشی با موضوع تمرین بورس برای آموزش زندگی

دانلود فایل صوتی اول ” تمرین بورس”  رادیو متمم: تمرین “بورس” برای آموزش زندگی (قسمت اول)

دانلود فایل صوتی دوم “تمرین بورس” رادیو متمم : تمرین “بورس” برای آموزش زندگی (قسمت دوم)

دانلود فایل صوتی سوم ” تمرین بورس”  رادیو متمم : تمرین “بورس” برای آموزش زندگی (قسمت سوم)

دانلود فایل صوتی چهارم “تمرین بورس” رادیو متمم :  تمرین “بورس” برای آموزش زندگی (قسمت چهارم)