Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
شرایط دریافت هدیه نوروزی متمم: دوره صوتی آموزش هدف‌گذاری (کلیک کنید)


معرفی کتاب The Science of Why: «دانشِ چراها» یا «علم علت‌ها»


The Science of Why - Book Cover - علم علتها - دانش چراها- معرفی کتاب دیوید فوربس

کتاب The Science of Why که شاید بتوان آن را به دانش چراها یا علم علت‌ها ترجمه کرد، توسط آقای دیوید فوربس نوشته شده و در سال ۲۰۱۵ توسط انتشارات Palgrave منتشر شده است.

اگر بخواهیم این کتاب را به اجبار در یک گروه علمی بگنجانیم، باید آن را در روانشناسی رفتار مصرف کننده یا روانشناسی بازاریابی جای داد.

البته ما هم از این کتاب، برای آن موضوعات استفاده خواهیم کرد. اما شاید برای شما این سوال ایجاد شود که چرا این کتاب به عنوان عضوی از مجموعه کارگاه انگیزش و هیجان معرفی شده است.

اولین علت را می‌توانید به سادگی حدس بزنید.

ما در متمم، قصد نداریم بحث انگیزش و هیجان را صرفاً به عنوان یک مبحث روانشناسی شخصیت یا روانشناسی رفتاری مورد بحث قرار دهیم. بلکه این موضوع باید بتواند به ما در طراحی بهتر تبلیغات، مذاکره بهتر، ارتقاء مهارت فروش و بهبود مهارتهای ارتباطی و مدیریت بازاریابی و برندسازی کمک کند.

طبیعتاً چنین کتابی می‌تواند نقطه‌ی شروع مناسبی برای توسعه‌ی این نوع نگرش باشد.

از سوی دیگر، نظریه های انگیزشی متعددی در مدیریت و روانشناسی وجود داشته و دارند که هیچ یک را نمی‌توان به طور مطلق به دیگری برتری داد.

مزیت این کتاب در آن است که چارچوبی برای انگیزاننده‌های انسانی تعریف می‌کند که در قالب آن می‌توان بسیاری از نظریه های انگیزشی رایج را گنجاند.

به همین علت، ما برای ساختار بحث‌مان از این کتاب و چارچوب مطرح شده در آن استفاده می‌کنیم. اما برای توسعه و تکمیل هر یک از زیر مجموعه‌ها، به سراغ نظریه‌ها و مطالعات تخصصی آن حوزه خواهیم رفت.

چه به عنوان کسی که در تلاش برای تحلیل و مدیریت انگیزه‌ها و انگیزاننده‌های خویش است و چه به عنوان کسی که می‌خواهد در نقش یک مدیر یا فروشنده یا بازاریاب، انگیزه های دیگران را درک و تحلیل کند، این کتاب می‌تواند یک گزینه‌ی مناسب برای شروع یادگیری باشد.

کتاب تحلیل انگیزه مصرف کنندگان در بازاریابی و تبلیغات

دیوید فوربس دکترای خود را در زمینه روانشناسی شناختی و روانشناسی بالینی از دانشگاه کلارک دریافت کرده و نیز عضو هیات علمی دپارتمان روان درمانی دانشکده پزشکی هاروارد و نیز لابراتور توسعه انسانی هاروارد بوده است.

ترکیب تجربه آکادمیک و اجرایی، باعث شده است که کتاب وی، به مرجعی ارزشمند در زمینه تحلیل انگیزه ها و انگیزاننده های انسان‌ها تبدیل شود.

پیشنهاد عضویت در متمم

شما با عضویت ویژه در متمم، می‌توانید به درس‌ها و آموزش‌های بسیاری از جمله موضوعات زیر دسترسی کامل داشته باشید:

  فهرست درس‌های متمم

موضوعات زیر، برخی از درس‌هایی هستند که در متمم آموزش داده می‌شوند:

  دوره MBA (یادگیری منظم درس‌ها)

  استراتژی | کارآفرینی | مدل کسب و کار | برندسازی

  فنون مذاکره | مهارت ارتباطی | هوش هیجانی |تسلط کلامی

  توسعه فردی | مهارت یادگیری | تصمیم گیری | تفکر سیستمی

  کوچینگ | مشاوره مدیریت | کار تیمی | کاریزما

  عزت نفس | زندگی شاد | خودشناسی | شخصیت شناسی

  مدیریت بازاریابی | دیجیتال مارکتینگ | سئو | ایمیل مارکتینگ

اگر با فضای متمم آشنا نیستید و دوست دارید درباره‌ی متمم بیشتر بدانید، می‌توانید نظرات دوستان متممی را درباره‌ی متمم بخوانید و ببینید متمم برایتان مناسب است یا نه. این افراد کسانی هستند که برای مدت طولانی با متمم همراه بوده و آن را به خوبی می‌شناسند:

      شما تاکنون در این بحث مشارکت نداشته‌اید.  

     تعدادی از دوستان علاقه‌مند به این مطلب:    نریمان درافشان ، مرضیه مصلی نژاد ، معصومه علیپور ، میلاد رضائی ، علیرضا رسولی

ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری انگیزش-و-هیجان به شما پیشنهاد می‌کند:

سری مطالب حوزه انگیزش-و-هیجان
 

برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)

متمم چیست و چه می‌کند؟ (+ دانلود فایل PDF معرفی متمم)
چه درس‌هایی در متمم ارائه می‌شوند؟
هزینه ثبت‌نام در متمم چقدر است؟
آیا در متمم فایل‌های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟

۱۴ نظر برای معرفی کتاب The Science of Why: «دانشِ چراها» یا «علم علت‌ها»

    پرطرفدارترین دیدگاه به انتخاب متممی‌ها در این بحث

    نویسنده‌ی دیدگاه : دانا مردوخی

    چند ماه پیش وقتی که مصاحبه Roger Dooley  نویسنده کتاب پرفروش  Brainfluence رو با دیوید فوربس می خوندم  به این فکر میکردم که شرکتهای بزرگ تقریبا تمام علوم مختلف  از روانشناسی و جامعه شناسی گرفته تا اخیرا عصب شناسی فروش  (Neuromarketing) رو بکار گرفتند و هزینه های میلیون دلاری می کنند تا مثلا به ما یک فنجون قهوه اضافه بفروشند! مثالی که در این مصاحبه ذکر شده در مورد برند dunkindonuts  هست که چگونه با یک ایده ساده مشتریان خودشون رو به هیجان میارند و کاری می کنند که مشتری دوباره از محصولات این شرکت استفاده کند. ایده به همین سادگیست که وقتی مشتری برای صرف قهوه وارد میشه , پیشخدمت اسم ایشون رو میپرسه و چند دقیقه بعد با فنجان قهوه که اسم مشتری روی اون نوشته شده و البته با صدا زدن اسم مشتری سر میز ایشون حاضر میشه! همین کار ساده باعث هیجان زدگی  و ایجاد حس مهم بودن  در مشتری میشه که در اثر تحریک شدن مرکز لذت مغز ( Nucleus accumbens) اتفاق می افته. در این مصاحبه جالب دیوید فوربس به این اشاره میکنه که در حال حاضر بسیاری از شرکتهای بازاریابی به دنبال خرید شرکت هایی هستند که در زمینه Neuromarketing مشغول به فعالیت هستند تا بتوانند با استفاده از آخرین یافته های علم عصب شناسی رفتارهای مشتریان را پیش بینی کرده و حتی بر آنها تاثیر بگذارند.

    خوشحالم از اینکه این کتاب جزو مطالب متمم هست و مطمئنا چیزهای زیادی یاد خواهیم گرفت.

     
    تمرین‌ها و نظرات ثبت شده روی این درس صرفاً برای اعضای متمم نمایش داده می‌شود.
    .