کتاب سختی کارهای سخت | دردسرها و چالش های یک مدیرعامل
کتاب سختی کارهای سخت، برای مدیرعاملها نوشته شده است؛ البته نه همهی مدیرعاملها.
تمرکز اصلی کتاب بر روی مدیرعاملهایی است که خود، بنیانگذار کسب و کارشان نیز بودهاند؛ البته نه همهی مدیرعاملهای بنیانگذار.
به طور خاص، توجه کتاب به مدیرعاملهای بنیانگذاری است که کار خود را به تازگی شروع کردهاند و در حوزهی تکنولوژی فعالیت میکنند.
بنابراین اگر یک استارت آپ در حوزهی تکنولوژی دارید و در مواجهه با چالشها و سختیها متوجه شدهاید که مدیریت، چیزی فراتر از ایده پردازی و نوشتن بیزینس مدل است، این کتاب میتواند برایتان مناسب باشد.
بن هاروویتز (Ben Horowitz) نویسندهی کتاب سختی کارهای سخت، در فضای سیلیکونولی نامِ آشنایی است. او در شرکتهای متعددی در حوزهی تکنولوژی کار کرده، در حال حاضر بیشتر به عنوان یکی از بنیانگذاران شرکت اندریسن-هاروویتز (Andreessen-Horowitz) شناخته میشود.
این شرکت به عنوان یک سرمایهگذار خطرپذیر (Venture Capital Firm) فعال است و روی کارآفرینان و کسب و کارهای نوپا سرمایهگذاری میکند.
بنابراین میتوان گفت هاروویتز هم به عنوان کارآفرین و بنیانگذار، هم به عنوان مدیر عامل و هم در جایگاه سرمایهگذار فعالیت کرده و حرفهایش در مجموعهی گستردهای از تجربیات گوناگون ریشه دارد.
سختی کارهای سخت | کتابی برای مدیرعاملها و بنیانگذاران
کار مدیرعامل، مدیریت است و قاعدتاً همهی کتابهای مدیریتی هم به موضوع مدیریت پرداختهاند. اما بیشتر کتابهای مدیریت میکوشند همهی سطوح مدیریتی (از مدیران عملیاتی تا مدیران میانی و ارشد) را پوشش دهند و در نتیجه، محتوای آنها کمی عمومی میشود.
این در حالی است که کتاب سختی کارهای سخت اختصاصاً بالاترین ردهی مدیریتی را هدف قرار داده و به سراغ مدیران عامل رفته است. به همین علت، این کتاب برای مدیران عامل مانند آینهای است که در آن، میتوانند خاطرات و تجربیات و دغدغههای ذهنی خودشان را ببینند.
قطعاً مدیرعاملی که از بیرون به مدیریت یک مجموعه منسوب میشود، با بنیانگذاری که در مسیر کارآفرینی، ناگزیر سمت مدیرعاملی را میپذیرد تفاوت دارد. اما شباهتها هم کم نیست.
بنابراین شاید مدیرعاملِ غیربنیانگذار، مخاطب بخشهایی از این کتاب نباشد، اما همچنان میتواند نکات آموزنده و جذابی را در کتاب پیدا کند.
کتاب سختی کارهای سخت برای مخاطب ایرانی
مثل بسیاری از کتابهای آمریکایی که به زبان فارسی ترجمه میشوند، صفحات این کتاب هم پر از اسامی خاص آمریکایی است. اما اگر اهل حوزهی تکنولوژی باشید، بعید است در مطالعهی کتاب با دشواری خاصی روبرو شوید.
قضاوت ما در متمم این است که کتاب، نکات ارزشمندی برای فعالان فضای استارتآپی ایران دارد. خصوصاً اینکه تعداد کسب و کارهای نوپا در ایران طی سالهای اخیر، به شکل چشمگیری افزایش پیدا کرده و جوانان زیادی در این شرکتها، در جایگاه مدیریتی قرار گرفتهاند.
بخش قابلتوجی از این جوانان، رویای افزایش مقیاس کسب و کار را در سر میپرورانند و در انتظار روزی هستند که سرمایهگذاران، روی آنها سرمایهگذاری کنند.
چالشهای مدیریتی برای این مدیران جوانِ با سودای رشد سریع، کم نیست و این کتاب، علاوه بر روایت این چالشها، راهکارهایی هم پیش روی این دسته از مدیران قرار میدهد.
مزیت جانبی مطالعهی کتاب هم این است که مدیران جوانتر را با مدل ذهنی سرمایهگذاران و مدیران جاافتادهتر آشنا میکند. بنابراین میتوان گفت مطالعهی این کتاب میتواند به شکلگیری زبان مشترک میان نسل جوان و نسل مدیران با تجربه کمک کند.
ترجمه کتاب سختی کارهای سخت
سختی کارهای سخت، عنوان زیبایی است که برای ترجمهی کتاب The Hard Thing About Hard Things انتخاب شده است.
این کتاب توسط سعید قدوسی نژاد به فارسی ترجمه شده و به همت #انتشارات آریانا به بازار عرضه شده است.
ترجمهی کتاب، روان است و تقریباً بدون مشکل میتوانید آن را از ابتدا تا انتها بخوانید. پاورقیهای کوتاهی نیز که مترجم بر برخی اصطلاحات نوشته است، به تسهیل خواندن کمک میکند.
در یک قضاوت کلی میتوان گفت مواردی که ترجمه ابهام داشته باشد، بسیار نادرند. مثلاً ترجمهی Silver Bullet به «گلولهی نقرهای» برای خوانندهی فارسی هیچ معنایی ندارد. مگر اینکه خواننده با زبان انگلیسی آشنا باشد و بداند که Silver Bullet به معنای «راهکارِ سادهی همهکاره و معجزهآمیز برای حل سریع و همزمان همهی مشکلات دشوار» است.
اما چنین مواردی بسیار نادر هستند و در کل، همچنان ترجمه را میتوان ساده و دوستانه و بسیار روان دانست.
بخشهایی از کتاب سختی کارهای سخت
راز موفقیت در مدیرعاملی
مردم همیشه از من میپرسند: «راز موفقیت در مدیرعاملی چیست؟»
متأسفانه هیچ رازی وجود ندارد، اما اگر یک مهارت برجسته وجود داشته باشد، توانایی تمرکز کردن و انجام بهترین حرکت در زمانی است که هیچ حرکت خوبی وجود ندارد.
دقیقاً همان زمانهایی که واقعاً دلتان میخواهد قایم شوید یا بمیرید، بزرگترین فرق بین مدیرعاملها ایجاد میشود.
تکنیکهایی برای آرامش اعصاب
مشکل روانشناسی این است که برای هر کسی متفاوت است. من با در نظر داشتن این نکته، در طول این سالها به چند تکنیک برای سر و کله زدن با خودم رسیدهام. امیدوارم به درد شما هم بخورد.
چند نفر دوست پیدا کنید [= حمایت اجتماعی ]. با اینکه تقریباً غیرممکن است که در تصمیمات دشوار، توصیهی فوقالعادهای از آنها دریافت کنید، اما از منظر روانشناسی، صحبت کردن با کسانی که تصمیمات چالشبرانگیز مشابهی را از سر گذراندهاند بسیار مفید است.
افکارتان را روی کاغذ بیاورید.
وقتی قرار بود برای هیئت مدیره توضیح دهم که چون شرکتمان سهامی عام است به نظرم بهترین کار این است که تمام مشتریان و تمام درآمدمان را بفروشیم و کسب و کارمان را عوض کنیم، ذهنم واقعاً در هم پیچیده بود. برای نهایی کردن آن تصمیم، شرح مفصلی از استدلالم را یادداشت کردم. فرایند نوشتن این سند باعث شد از روانشناسی خودم فاصله بگیرم و بتوانم به سرعت تصمیم بگیرم [ = برون ریزی ذهنی ].
تمرکزتان روی جاده باشد، نه دیوار. یکی از اولین درسهایی که در مسابقات اتومبیلرانی تعلیم داده میشود این است که وقتی دارید با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت پیچی را دور میزنید، روی دیوار تمرکز نکنید؛ تمرکزتان روی جاده باشد. اگر روی دیوار تمرکز کنید، با مغز توی دیوار خواهید رفت. اگر روی جاده تمرکز کنید، طبق جاده به مسیرتان ادامه خواهید داد.
اداره کردن شرکت هم شبیه همین است. همیشه هزاران چیز وجود دارند که ممکن است درست پیش نروند و کشتیتان را غرق کنند. اگر بیش از حد روی آنها تمرکز کنید، بسیار محتمل است که هم خودتان را دیوانه کنید و هم شرکت را به گِل بنشانید.
به جای فکر کردن به چیزهایی که باید از آنها بر حذر باشید، تمرکزتان را روی جایی که دارید میروید معطوف کنید.
عظمت عنوانهای شغلی چقدر باید باشد؟
آیا باید بالاترین عنوان شغلی شرکتتان را قائممقام بگذارید یا باید مدیر ارشد بازاریابی، مدیر ارشد درآمد، مدیر ارشد کارکنان و مدیر ارشد لقمهی تهبندی هم داشته باشید؟
در اینباره دو مکتب فکری وجود دارد، که نمایندهی یکی مارک اندریسن و نمایندهی دیگری مارک زوکربرگ است.
اندریسن معتقد است که کارکنان مطالبات متعددی از شرکت دارند: حقوق، پاداش، اختیار سهام، حوزهی کنترل، عنوان شغلی.
از میان اینها، عناوین شغلی از همه بسیار ارزانتر است، بنابراین منطقی است که بالاترین عناوین شغلی ممکن را به کارکنان بدهیم. اگر با این عناوین حس بهتری پیدا میکنند، بگذارید خوشحال باشند. عناوین شغلی هیچ هزینهای ندارند.
علاوه بر این، با استفاده از روش اندریسن همیشه میتوانید برای رقابت با سایر شرکتها بر سر کارکنان جدید، حداقل در یک جنبه پیشنهاد بهتری ارائه کنید.
در مقابل، در فیسبوک مارک زوکربرگ عناوین را عامدانه بسیار پایینتر از استاندارد میچیند.
قائممقامهای ارشد در شرکتهای دیگر در فیسبوک باید پر و بال عنوان شغلیشان را تا حد مدیر یا سرپرست قیچی کنند.
سیاسیکاری در شرکت
در تمام سالهایی که به کسب و کار مشغول بودهام، هنوز نشنیدهام که کسی بگوید: «من عاشق سیاسیکاری شرکتی هستم.»
از طرفی آدمهای زیادی را میبینم که به شدت از سیاسیکاری سازمانی، گاهی حتی در شرکتهایی که خودشان اداره میکنند، شاکی هستند. پس اگر هیچکس علاقهای به سیاسیکاری ندارد، چرا اینهمه سیاسیکاری وجود دارد؟
منشاء رفتار سیاسی تقریباً همیشه مدیرعامل است. حالا ممکن است فکر کنید: «من از سیاسیکاری متنفرم. من سیاسی نیستم. اما سازمانم خیلی سیاسی است.»
متأسفانه لازم نیست خودتان سیاسی باشید تا در سازمانتان رفتار سیاسی ایجاد کنید. در واقعاً معمولاً این غیرسیاسیترین مدیرعاملها هستند که سازمانهای فوقالعاده سیاسی را اداره میکنند.
مدیرعاملهای غیرسیاسی مکرراً – و تصادفاُ – به رفتارهای سیاسی شدید دامن میزنند.
… یک مدیرعامل با تقویت و گاهی انگیزهبخشی به رفتار سیاسی، اغلب به صورت غیرارادی، آن را ایجاد میکند.
… به حداقل رساندن سیاسیکاری معمولاً حسی کاملاً غیرطبیعی دارد. این کار با روشهای خوب مدیریت از قبیل روشنفکر بودن و تشویق کارمندان به توسعه در تضاد است.
چند تذکر درباره بخش معرفی کتاب
متمم سایت فروش کتاب نیست. و جز کتاب «از کتاب» محمدرضا شعبانعلی - که خود متمم آن را منتشر کرده - صرفاً به معرفی، بررسی و نقد کتاب میپردازد.
صِرف معرفی کتاب در متمم لزوماً به معنای تأیید محتوای آن کتاب نیست. پس حتماً متن معرفی را کامل بخوانید. ممکن است نقاط ضعف برخی کتابها پررنکتر از نقاط قوتشان باشد.
معرفی کتاب در متمم لزوماً به این معنا نیست که آن کتاب جزو منابع تدوین درسها بوده است (مگر این که صریحاً به این نکته اشاره شده باشد). در باقی موارد صرفاً ممکن است با هدفی مشخص (نقل یک مطلب از کتاب، نقد کتاب، آشنایی با نویسنده و ...) به کتاب اشاره شده باشد.
متمم برای معرفی کتابها هیچ نوع هزینهای دریافت نمیکند و صرفاً اهداف آموزشی خود را مد نظر قرار میدهد.بنابراین اگر ناشر هستید و کتابی در متمم معرفی شده، کتاب مرتبط دیگری را که در آن حوزه ترجمه یا تألیف کردهاید (یا اگر ترجمه دیگری از همان کتاب را عرضه کردهاید) در کامنتها معرفی کنید. متمم ممکن است بعد از بررسی کتاب را به متن بیفزاید یا معرفی آن را در قالب مطلبی مستقل منتشر کند.
دستهبندی موضوعی کتاب های مدیریت
دستهبندی کتاب های روانشناسی و توسعه فردی
فهرست کامل کتاب های روانشناسی | نقد و خلاصه کتاب
کتابهایی در مورد یادگیری و مدل ذهنی
چند کتاب درباره بهبود مهارت های ارتباطی
مطالب، فایلها و کتابهای مربوط به کتابخوانی
خرید کتاب از کتاب نوشته محمدرضا شعبانعلی
راهنمای خواندن و خریدن کتاب (فایل صوتی)
کتابخوانی | چگونه کتابخوان شویم؟
فهرست کتابهای پیشنهادی برای ترجمه
پاراگراف فارسی | جملات منتخب کتابها
دسترسی کامل به مجموعه درسهای کارآفرینی برای اعضای ویژه متمم امکانپذیر است.
تعداد درسها: ۶۴ عدد
دانشجویان این درس: ۶۳۵۶ نفر
تمرینهای ثبتشده: ۳۷۸۰ مورد
پس از فعال کردن اشتراک ویژه در متمم، به درسهای بسیار بیشتری دسترسی پیدا میکنید که میتوانید فهرست آنها را در اینجا ببینید:
دوستانی که درسهای کارآفرینی متمم را مطالعه کردهاند، به درسهای زیر هم علاقه نشان دادهاند:
مدل کسب و کار | بیزینس پلن | ارزش آفرینی
تصمیم گیری | استراتژی | تفکر استراتژیک | داستان کسب و کار
مشاوره مدیریت | کوچینگ | مسیر شغلی
دیجیتال مارکتینگ | برندسازی | پرسونال برندینگ
مذاکره | مهارت ارتباطی | توسعه فردی
دوره MBA (پیگیری منظم مجموعه درسها)
اگر با فضای متمم آشنا نیستید و دوست دارید دربارهی متمم بیشتر بدانید، میتوانید نظرات دوستان متممی را دربارهی متمم بخوانید و ببینید متمم برایتان مناسب است یا نه. این افراد کسانی هستند که برای مدت طولانی با متمم همراه بوده و آن را به خوبی میشناسند:
ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری کارآفرینی و ایجاد کسب و کار جدید به شما پیشنهاد میکند:
- دوره آموزش کارآفرینی | راهنمای راه اندازی و مدیریت کسب و کارهای کوچک
- آیا آموزش کارآفرینی مفید است؟ | سهم دانش کارآفرینی در موفقیت کارآفرینان و توسعه کسب و کار
- در مدیریت کسب و کارهای کوچک و متوسط چقدر به منابع آکادمیک اعتماد کنیم؟
- مشاوره کسب و کار | راه اندازی کسب و کار جدید و راهکارهای رشد و توسعه کسب و کار شما
- تعریف کارآفرینی چیست؟ | مروری بر تاریخچه کارآفرینی
- فرایند کارآفرینی | آشنایی با مراحل کارآفرینی
- مهارتهای کارآفرینی چه هستند؟ آیا برای کارآفرینی آماده هستیم؟
- ویژگی های یک کارآفرین | مروری بر ویژگیهای شخصیتی کارآفرینان
- چرا میخواهید کارآفرین شوید؟ انگیزه شما از کارآفرینی چیست؟
- دو راه متفاوت برای ورود به دنیای کارآفرینی
- تعریف ایده چیست؟ ایده پردازی در کارآفرینی چگونه است؟
- انواع کارآفرینی چیست؟ کدام راه، میتواند برای شما مناسب باشد؟
- کارآفرینی سازمانی چیست و کارآفرین درون سازمانی چه میکند؟
- کارآفرینی دولتی چیست؟ آیا شما یک کارآفرین دولتی هستید؟
- کسب و کار خانوادگی چیست و چه مزایایی دارد؟
- کسب و کار نوپا و کارآفرینی پاره وقت
- میکرو بیزینس | حتی کوچکتر از کسب و کارهای کوچک
- تعریف استارت آپ چیست؟
- انواع استارت آپ | استارت آپها چگونه دسته بندی میشوند؟
- باغ وحش کارآفرینی (غزالها، فیلها، موشها و سایر حیوانات)
- تعریف بنگاه اقتصادی چیست و چرا از واژهی بنگاه استفاده میشود؟
- مزیتهای کسب و کارهای کوچک و نقش آنها در اقتصاد ایران
- کارآفرینی در ایران و علتهای شکست آن | فایل صوتی برای دانلود
- راه اندازی کسب و کار | چه زمانی کسب و کار خود را شروع کنم؟
- راه اندازی کسب و کار | کارآفرینی را تنها آغاز میکنید یا با شریک؟
- راه اندازی کسب و کار | دردسرهای شباهت شرکا و تیم کارآفرین همگن
- راه اندازی کسب و کار | عاقبت شراکت با دوستان و خانواده
- مرکز رشد (انکوباتور) کسب و کار چیست؟
- شتاب دهنده کسب و کار چیست و چه تفاوتی با مرکز رشد دارد؟
- سازمان در مرحله تولد و مفهوم تعهد
- مدیریت ناب | تولید ناب و سایر مفاهیم مرتبط با Lean
- MVP چیست؟ (کمینه محصول پذیرفتنی)
- عمل زدگی: یکی از مشکلات سازمانها در مرحله نوزادی
- نکتهای در مورد سبک زندگی کارآفرینان
- سرمایه گذاری خطرپذیر یا سرمایه گذاری جسورانه (VC) چیست؟
- شرکت هلدینگ چیست و چه تفاوتی با شرکت های سرمایه گذاری دارد؟
- تهیه طرح توجیهی و انجام مطالعات امکان سنجی
- راهنمای اسلایدسازی و تدوین گزارش توجیهی برای راه اندازی یک کسب و کار
- طرح کسب و کار (طرح تجاری) چیست؟ چگونه بیزینس پلن بنویسیم؟
- یک انتخاب کلیدی در کارآفرینی | ثروت آفرینی بیشتر یا کنترل بیشتر؟
- تئوری نمایندگی | چالشهای جدایی مالکیت و مدیریت
- موفقیت کسب و کارهای کوچک را با چه معیارهایی بسنجیم؟
- نشانه های شکست یک کسب و کار کوچک چیست؟
- عوامل موفقیت استارتاپ ها | یک استارت آپ موفق چه ویژگیهایی دارد؟
- مهمترین دلایل شکست استارتاپ ها
- اشتباهات رایج کارآفرینان در مسائل مالی
- استیو بلنک کیست؟
- اریک ریس کیست؟ (Eric Ries)
- مایکل فریزه | محقق در زمینهی روانشناسی کارآفرینی
- حرفهای جک ما | دربارهی کار، موفقیت و کارآفرینی
- کتاب با چرا شروع کنید | سایمون سینک
- کتاب ای کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می دانستم | تینا سیلیگ
- کتاب نوآفرینی (آدام گرنت) | راهنمایی برای پرورش خلاقیت و نوآوری
- کتاب سختی کارهای سخت | دردسرها و چالش های یک مدیرعامل
- کتاب چالشهای کارآفرینی | دوراهیهای پیش روی کارآفرینان
- کتاب دوره عمر سازمان (چرخه عمر سازمان) | آدیزس
- کتاب صفر به یک | پیتر تیل
- کتاب نوپای ناب یا The Lean Startup نوشته اریک ریس
- کتاب تست مامان | چگونه یک ایده را ارزیابی کنیم؟
- گزارشهای مدیریتی | شاخص سهولت انجام کسب و کار در کشورهای مختلف
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیمسال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : حمید طهماسبی
سختی کارهای سخت کتابی هست که هم هیوا و هم شهرزاد پاک گوهر به من هدیه دادند. (واقعا ازشون ممنونم)
کتاب بسیار مفید هست و توضیحات متمم در مورد اینکه کتاب برای بنیانگذارانی که در استارتاپ های حوزه تکنولوژی هستند و خودشان مدیرعامل هستند، زیبا ترین توصیفی بود که تا حالا برای مخاطب این کتاب شنیدم.
حبیب صادقی نژاد از جمله کسانی هست که چندین بار این کتاب را خوانده (یا بهتر بگم خورده)
آنقدر از این کتاب راضی بود که شروع کرد به نوشتن خلاصه کتاب.
کتاب سختی کارهای سخت - فصل 1 و 2
کتاب سختی کارهای سخت - فصل 3
کتاب سختی کارهای سخت - فصل 4
کتاب سختی کارهای سخت - فصل 5
خیلی وقت ها پیش میاد که در شرکت به من میگه:
حمید ما الان باید این تصمیم رو بگیریم
من میگم: حبیب این واقعا کار سختیه
میگه:عیبی نداره، تو کتاب "سختی کارهای سخت" هم همچین مشکلی داشتن و یه همچین تصمیمی گرفتن.
برام جالبه. با اینکه کتاب در امریکا و در مورد مشکلاتی در سیلیکن ولی هست اما واقعا در ایران هم به درد می خوره. البته باز هم جا داره به متن درس ارجاع بدم، برای رسیدن به مدل ذهنی یک بنیانگذار مدیرعامل این کتاب بی نظیره و مدل ذهنی چیزی هست که مرز ندارد و از همه جا و همه کس می شود الگو گرفت.
پی نوشت: مطالب خلاصه شده اصلا قابلیت رساندن کل مفهوم کتاب را ندارد. امیدواریم با خواندن خلاصه ها تمایل پیدا کنید که کتاب را تهیه کنید.