Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
دوره صوتی آموزشی نکته‌هایی برای مدیران (کلیک کنید)


افزایش عزت نفس | فایل های صوتی (پادکست) محمدرضا شعبانعلی


فایل های صوتی آموزشی عزت نفس و افزایش اعتماد به نفس

آنچه در این صفحه آمده، مجموعه‌ای از فایل های صوتی رایگان با عنوان «مسیر اصلی» است که در آن‌ها محمدرضا شعبانعلی گزارشی از مطالعات خود در مورد عزت نفس و راهکارهای افزایش عزت نفس ارائه می‌کند.

با وجودی که چند سال از ضبط این دوره رایگان عزت نفس گذشته، هنوز جزو پرمخاطب‌ترین فایل های صوتی متمم است و بررسی‌های ما نشان می‌دهد که این پادکست در مورد عزت نفس در فضای وب و شبکه های اجتماعی بیشتر از همهٔ فایلهای صوتی رادیو متمم بازنشر و توصیه شده است.

لازم به تأکید است که این مجموعه صوتی یک پادکست انگیزشی نیست و در آن بیشتر به مفهوم عزت نفس پرداخته شده است. در عین حال، موضوعات مطرح شده و شکل روایت بسیار ساده‌اند و محتوا برای مخاطب عام تنظیم شده است.

برخی از مطالب مطرح شده در این دوره صوتی آموزش عزت نفس

  تعریف عزت نفس و اهمیت عزت نفس

  ارکان اصلی عزت نفس به زبان ساده

  تفاوت عزت نفس و اعتماد به نفس و رابطه خودباوری با عزت نفس

  رابطه احساس ارزشمندی و دوست داشتن خود با مفهوم عزت نفس

  اهمیت عزت نفس و تاثیر عزت نفس در زندگی

  چه کسانی عزت نفس بالایی دارند؟ نشانه های عزت نفس بالا چیست؟

  اثرات کمبود عزت نفس در زندگی و محیط کار

  تمرین های افزایش عزت نفس و راه های تقویت عزت نفس

  تاثیر برخی از انواع سبک زندگی و دوره های آموزشی در کاهش عزت نفس

  کاهش عزت نفس در اثر هدف گذاری نادرست و ناکارآمد

  روش های افزایش عزت نفس و پیشنهاد چند تمرین عزت نفس

دانلود فایل های صوتی عزت نفس محمدرضا شعبانعلی

این فایل‌ها – که با توجه به ساختاریافتگی‌شان می‌توان آن‌ها را کتاب صوتی عزت نفس نامید – قبلاً از طریق سایت تراست زون عرضه می‌شده و هم اکنون از طریق لینک‌های زیر قابل دانلود است:

بخش اول پادکست عزت نفس محمدرضا شعبانعلی

لینک دانلود رایگان قسمت اول فایل صوتی آموزشی عزت نفس

بخش دوم پادکست عزت نفس محمدرضا شعبانعلی

لینک دانلود رایگان قسمت دوم فایل صوتی آموزشی عزت نفس

بخش سوم پادکست عزت نفس محمدرضا شعبانعلی

لینک دانلود رایگان قسمت سوم فایل صوتی آموزشی عزت نفس

یک نکته مهم درباره عزت نفس

آشنایی با مفهوم عزت نفس به تنهایی باعث افزایش عزت نفس نمی‌شود. پرورش عزت نفس کاری بسیار زمان‌بر بوده و مستلزم تلاش، تمرین، تأمل، پیگیری و پشتکار است. بنابراین حتی اگر در بهترین دوره عزت نفس هم شرکت کرده یا بهترین کتابها و معتبرین مقالات عزت نفس را هم بخوانید، به‌ خودیِ خود اتفاق مثبتی در زندگی‌تان نخواهد افتاد و باید تقویت عزت نفس شما نخواهد شد.

برای بهبود عزت نفس لازم است در این زمینه هدف گذاری بلندمدت انجام دهید و منتظر نتایج سریع نباشید. تک‌تک راه های افزایش عزت نفس را بیازمایید و پس از تجربه، آن‌چه را مناسب خود می‌دانید انتخاب کنید. در عین حال، دستاوردهای این تلاش و تاثیر عزت نفس در زندگی آن‌قدر ارزشمند خواهد بود که در میان‌مدت و بلندمدت شما را راضی کند.

فایل صوتی آموزشی | هدف گذاری

فایل صوتی هدف گذاریدر فروشگاه متمم یک فایل صوتی آموزشی ۸ ساعته با عنوان هدف گذاری عرضه شده است.

محمدرضا شعبانعلی در این فایل صوتی توضیح می‌دهد که هدف و هدف گذاری بحثی گسترده است که اغلب ما صرفاً‌ با گوشه‌هایی از آن آشنا هستیم.

تعریف هدف، انواع اهداف، مدلهای مختلف هدف گذاری، تکنیکهای هدف گذاری، علت رها کردن اهداف و روش افزایش تعهد به اهداف از جمله موضوعاتی است که در دوره آموزش هدف گذاری به آن‌ها پرداخته می‌شود.

اگر موضوع هدف گذاری برایتان اهمیت دارد و میل دارید آن را عمیق‌تر و بهتر بیاموزید، ممکن است این فایل برایتان مفید و مناسب باشد.

اطلاعات بیشتر... ]

ثبت نام در دوره عزت نفس

با توجه به اینکه دسترسی کامل به دوره عزت نفس صرفاً برای اعضای ویژه متمم در نظر گرفته شده و نیز اینکه مطالعه‌ تدریجی این بحث با تمرین‌ها و درس‌های جانبی (مانند زندگی شاد، خودشناسی، شخصیت شناسی و سبک زندگی) حداقل به ۳ ماه زمان نیاز خواهد داشت، پیشنهاد ما این است که برای استفاده از این مجموعه درس حداقل یک اعتبار ویژهٔ سه ماهه (۶۱۰ هزار تومان) یا سه مرتبه اعتبار یک ماهه (۲۴۰ هزار تومان) خریداری کنید.

در این سه ماه علاوه بر درس‌های عزت نفس به درس‌های دیگر متمم (به‌ویژه درس‌های توسعه فردی و دوره MBA) نیز دسترسی خواهید داشت.

ثبت نام می‌کنم    تجربهٔ متممی‌ها

چند پرسش و پاسخ

تعریف عزت نفس به زبان ساده چیست؟

در منابع مختلف عزت نفس را به شکل‌های متفاوتی تعریف کرده‌اند. یکی از رایج‌ترین تعریف‌ها این است که عزت نفس را ترکیب دو مولفهٔ «باور به توانمندیهای خود» و «احساس ارزشمندی» در نظر بگیریم. برای مطالعهٔ بیشتر در این زمینه و آشنایی بهتر با معنی عزت نفس درس زیر را مطالعه کنید:

دقیق ترین تعریف عزت نفس چیست؟

چه کتابهایی درباره عزت نفس وجود دارد؟

به خاطر توجه ویژه‌ای که در سال‌های اخیر به عزت نفس شده، کتاب درباره عزت نفس کم نیست؛ از کتابهای زرد تا کتابهای عمومی علمی و نیز آثار تخصصی. در صفحهٔ معرفی چند کتاب در مورد عزت نفس می‌توانید تعدادی از این کتابها را ببینید.

سایر پادکست های محمدرضا شعبانعلی را از کجا گوش بدهیم؟

با مراجعه به دو صفحهٔ رادیو مذاکره و رادیو متمم می‌توانید فایلها و دوره های صوتی رایگان محمدرضا شعبانعلی را دانلود کرده و گوش دهید. تقریباً همه فایل های صوتی محمدرضا شعبانعلی را می‌توانید در این دو صفحه پیدا کنید.

محمدرضا شعبانعلی علاوه بر صدها ساعت پادکست و فایل رایگان، چند دوره صوتی هم دارد که با هدف تأمین بخشی از هزینه های متمم در فروشگاه دوره های صوتی متمم فروخته می‌شوند.

چرا در فایل صوتی عزت نفس به تراست زون اشاره می‌شود؟

زمانی که این دوره صوتی ارائه شد، محمدرضا شعبانعلی سایتی به نام تراست زون (به آدرس trustzone.ir) داشت که چند فایل صوتی آموزشی را در آن ارائه می‌کرد. محصولات تراست زون بر پایه اعتماد فروخته می‌شدند. یعنی هر کس آن‌ها را دانلود می‌کرد و می‌توانست بعداً – اگر توانایی مالی داشت – پول محصولات را پرداخت کند. بعد از راه‌اندازی متمم همهٔ فایل های آرشیو صوتی تراست زون به شکل رایگان در متمم بازنشر شدند. بنابراین اکنون دوره عزت نفس رایگان است و دیگر لازم نیست هیچ‌گونه پولی برای آن (و سایر محصولاتی که در تراست‌زون منتشر شده بود) پرداخت شود.

ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری کارگاه آموزشی عزت نفس به شما پیشنهاد می‌کند:

سری مطالب حوزه کارگاه آموزشی عزت نفس

سوال‌های پرتکرار دربارهٔ متمم

متمم چیست و چه می‌کند؟

متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحث‌های مهارتی و مدیریتی.

برای آشنا شدن بیشتر با متمم به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کنید و گوش دهید.

فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟

هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه»  دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص می‌‌‌کند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری می‌توانید نقشه راه‌های مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.

هم‌چنین در صفحه‌های دوره MBA و توسعه فردی می‌توانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.

هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟

شما می‌توانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.

اعتبار را می‌توانید به صورت ماهیانه (۲۴۰ هزار تومان)، فصلی (۶۱۰ هزار تومان)، نیم‌سال (یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان) بخرید.

توجه داشته باشید که خرید شش‌ماهه و یک‌ساله به‌ترتیب معادل ۲۰٪ و ۳۸٪ تخفیف (نسبت به خرید یک‌ماهه) محسوب می‌شوند.

برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.

آیا در متمم فایل های صوتی رایگان برای دانلود وجود دارد؟

مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که می‌توانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.

هم‌چنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آن‌ها را می‌توانید در فروشگاه متمم ببینید.

با متمم همراه شوید

آیا می‌دانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور می‌توانید به جمع متممی‌ها بپیوندید؟

سرفصل‌ها  ثبت‌نام  تجربهٔ متممی‌ها

۲۷۷ نظر برای افزایش عزت نفس | فایل های صوتی (پادکست) محمدرضا شعبانعلی

    پرطرفدارترین دیدگاه به انتخاب متممی‌ها در این بحث

    نویسنده‌ی دیدگاه : زینب جمالی راد

    سلام

    بسیار ممنونم از این فایل مفید و پر محتوا.

    راستش فکر میکنم که عدم عزت نفس شاید بزرگترین و رایج ترین بیماری عصر ما شده . و قطعا برای هر کس دلایل متفاوتی اما مشترک بین اکثر ادمها وجود داره.

    حدود دو سال پیش با یک روش درمانی آشنا شدم بنام "تکنیک رهایی ذهن" یا اصطلاحا "EFT" و یک کتاب توی این زمینه مطالعه کردم. در واقع آشنایی من با این روش از طریق همین کتاب بود.

    این روش درمانی  با ضربه زدن به چند نقطه از جاهای مختلف بدن انجام میشه و بعد از مدت خیلی کمی مثلا چند روز یا حتی چند ساعت احتمالا نتایج مثبتی ، ایجاد می کنه .

    آنچیزی که در این بحث مهمه اینه که چگونه ممکن است که با زدن چند ضربه و بیان مشکل یا بیماری ، شخص حالش خوب بشه و شاید بطور کل آن بیماری یا مشکل برای همیشه از بین بره!!!!!

    واقعیت این است که ما تمام خاطرات بد و خوب مان را در قسمتی از مغز بنام "آمیگدال " یا بادام مغز ذخیره می کنیم. و این خاطرات بد اغلب به ما این پیام را می دهند که " من آدم خوبی نیستم" یا " من به درد بخور نیستم " و از این قبیل پیامها و همین پیامها منجر به بیماری در ما شده و ما اکثرا علت آن را نمی دانیم چیست.

    جالب اینه که وقتی داشتم این کتاب را مطالعه می کردم برایم عجیب و غیر منطقی بنظر آمد ، که چه معنی میده من این جمله رو بیان کنم و بعد بیماری من خوب بشه !!!!؟؟؟؟؟ چون جملاتی که در حین ضربه زدن بیان میکنیم به این شکل هستش: " با وجود اینکه من سرم درد میکند و یا مثلا پایم درد میکند ولی خودم را دوست دارم و به خودم احترام میگذارم" یا " با وجود اینکه ..............خودم را کاملا میپذیرم و به خودم احترام میگذارم " خلاصه چون نتونستم ارتباط منطقی بین بیان جملات و این ضربه زدنها پیدا کنم ، رهاش کردم و گذشت تا اینکه این فایل صوتی جناب شعبانعلی رو گوش کردم و متوجه شدم که عزت نفس چیست و عدم عزت نفس چه بلایی سرما می آورد و تازه میفهمم که دلیل بسیاری از بیماریهای جسمی ما نداشتن عزت نفس هستش و ما از آن بی خبریم . ولی وقتی بنشینیم و ریشه یابی کنیم میفهمیم که دقیقا ریشه مشکلمون بر می گرده به " عدم پذیرش و عدم دوست داشتن خودمون" و حالا متوجه شدم که چرا این روش درمانی احتمالا جواب میده . چون این فکرهای مسموم و خطرناک در مورد خودمان مثل رسوباتی از آلودگی در کانالهای انرژی جسم ما رسوخ کرده و به شکل بیماری خود را به ما نمایان میکنند. البته این بیماریهای عدم عزت نفس در تمام زمینه ها وجود دارند . جسمی ، ذهنی ، شغلی ، روابط دوستی و خانوادگی و توانایی حل مشکل و الی آخر.

    و در آخر این نتیجه رو میشه گرفت که : همونطور که بقول جناب شعبانعلی ، سلامتی جسم یک نعمت بسیار بزرگ و غیر قابل ارزش گذاریه ، سلامت نفس که منجر به عزت نفس خوب و بالا بشه و حال ما رو خوب نگه داره ، هم واقعا یک نعمته که بسیار با ارزش و گرانبهاست که باید قدر اون رو دونست.

    به امید سلامتی جسم و روح همه متممی های عزیز.

     

     

  1. خیلی برام جالب بود این فایل صوتی . به نظرم اولین درسی هست که هرکسی باید بخونه. وقتی تمرین رو روی کاغذ نوشتم و حل کردم باورم نمیشد که من اینقدر عزت نفسم کمه و میدونم قرارم نیست یک روزه حل بشه میخوام با برنامه ریزی دقیق و تمرین جلو برم. راستش دیشب از دوستم جدا شدم برای ۵ سال همدیگه رو دوست داشتیم و دیشب گوشیشو خاموش کرد. یک جور هایی تمام شب رو تا صبح نخوابیدم. صبح تصمیم گرفتم که من میخواهم از این موقعیت استفاده کنم و یه ادم بهتر از خودم بسازم با خودم گفتم میدونم خیلی سخته اما ارزششو داره و من قبلان هم از پسش بر اومدم الانم باید بتونم و من میخواهم بفهمم چطور میتونم این دوره رو پشت سر بزارم و یک ادم بهتر بشم. احساس میکردم که مشکلی در رفتارم هست و سعی میکنم با همه ی مشکلات این دوره کنار بیام و یاد بگیرم.

  2. سلام به همه‌ی متممی‌های عزیز

    فکر میکنم خیلی از ما آدمها، من جمله خود من، به خاطر تاثیری که در کودکی از رفتار بزرگترها بر ما به جای مانده به یک کمال گرا تبدیل شده‌ایم ( حداقل برای خود من که اینطور بوده). در کودکی همیشه تاکید بزرگترها بر ۲۰ گرفتن، نفر اول شدن و … بود و همین طور هم میشد یعنی تمام سعی خودمان را میکردیم تا نمره ی ۲۰ بگیریم و اگر ۱۹ می گرفتیم حالمان خراب میشد و لذت نمره ی ۱۹ را که نمی بردیم هیچ، تازه ناراحت هم بودیم که ۱۹ که نمره نیست. یا زمانی که در کلاس نفر دوم میشدیم یا در مدرسه، هیچ لذتی از این موفقیت نمی بردیم و فقط اول بودن و کامل بودن بود که ما را ارضاء می کرد و اگر هم اول می‌شدیم فقط لذتی کوتاه مدت نصیبمان میشد چرا که نگران حفظ اول بودن بودیم.

    الآن که بزرگتر شدم تازه فهمیدم که همیشه پیروزی،  مطلقا برابر با اول بودن نیست و دوم یا سوم بودن هم پیروزی محسوب می شود.

    الآن متوجه شدم که بهای خیلی از این اول شدن‌ها و لذت‌های کوتاه مدت را با جانم یا همان عزت نفسم  پرداخت کردم و لا غیر.

    این کمال گرایی من در دانشگاه، محل کار و … هنوز وجود دارد و بعضی وقت‌ها باعث آزار دیگران هم شده است اما من تصمیم دارم که تعدیلش کنم.

    از آقای شعبانعلی عزیز صمیمانه سپاس گزارم

  3. محمد کمالی گفت: (عضو ویژه)

    سلام

    من این فایلهای صوتی عالی رو بارها و بارها گوش کردم و مقداری خلاصه نویسی انجام دادم.

    به نظر من اگر مطلبی قرار باشد در وجود ما نهادینه شود باید به دفعات زیاد تکرار و مرور شود تا اینکه به ضمیر ناخودآگاهمان راه پیدا کند و همین تکرار و تمرین باعث ایجاد یک باور قدرتمند درباره خودمان و همچنین توانمندیهایمان می‌شود و این باورهای ما هستند که همه چیز را باعث می‌شوند و حال و آینده ما را می‌سازند.

    شاید در ابتدا تمرینها و مطالعات کمی سخت به نظر برسد ولی این را باید در نظر گرفت که : امروز کارهایی را انجام می‌دهم که دیگران نمی‌خواهند انجام دهند؛ تا فردا جوری زندگی کنم که دیگران نمیتوانند زندگی کنند.?

  4. با سلام

    از فایل هایی صوتی که گذاشتین خیلی ممنونم واقعا ارزش چندین بار شنیدن رو دارند تا یادمون نره چکار باید انجام بدیم. همچنین من خلاصه ای از فایل ها تهیه کردم و تمرین ها رو هم سعی کردم که انجام بدم. و از قسمت اولویت بندی کردن ارزش ها بسیار استفاده کردم. به نظرم خیلی میتونه کمک کننده باشه توی تصمیم گیری هامون چون برام اتفاق می افتاد وقتی می خواستم تصمیمی بگیرم ارزش ها توی ذهنم مرور می شد و اونی رو انتخاب می کردم که برام توی اولویت بالاتری قرار داره.

    میخواستم این رو هم بگم که به نظر من یکی از موارد دیگه کمبود عزت نفس حسادت هست. چون کسی که حسود هست به نوعی هم نوعی حس خود کوچک پنداری داره و از موفقیت دیگران نمی تونه خوشحال باشه پس به نوعی حس همدلی هم در وجودش به شدت افت پیدا میکنه و خود حسادت هم میتونه به معنی مقایسه کردن خود با دیگران هم باشه.

    انسان حسود و کسی که عزت نفس پایین داره از زندگی خودش ناخوشنود هست و این ناخشنودی میتونه از عدم پذیرش حقیقت ها نشات بگیره. پس یکی از پایه های اصلی عزت نفس می تونه اصل پذیرش باشه.

    «مولا امیر المومنین علیه السلام»:

    آدم حسود(در حقیقت) از مقدّرات الهی غضبناک و خشمگین است. غررالحکم ودررالکلم ص۶۸

     

     

  5. fahime گفت:

    سلام

    فکر می کنم مشکل من بیشتر به کمال طلبی و اهمال کاری برمی گرده

  6. سلام
    فایلهای صوتی عزت نفس برای من مثل یک ایینه بود ایینه که اول تونست خودمو نشون بده به خودم و دوم این که برای هر مثالی که اورده میشد یه نمونه اش از دوست و اشنا و فامیل سراغ داشتم و این باعث میشه که در ماحهه با اونها اونا رو بیشتر درک کنم و راحت تر باهاشون کنار بیام و شاید کمک کنم

  7. با سلام

    من از وقتی این فایل رو گوش دادم خیلی سعی کردم به رفتارهای خودم فکر کنم.

    شاید چیزی که از این فایل بیشتر از همه ذهن منو درگیر کرد قسمت مربوط به “خلوت کن، نیم ساعت راجع به رفتارهات فکر کن”.

    همیشه انقدر سر خودم رو شلوغ میکنم و وقتم رو با چیزهای مختلف پر میکنم که آخر شب با خیال راحت و بدون عذاب وجدان بخوابم و بهانه های خوبی هم داشتم برای “فکر نکردن”.

    ولی حالا دارم سعی میکنم روندم رو تغییر بدم تا بتونم با اون عزت نفسم رو بهبود بدم.

    • دقیقا منم همین کارو میکنم.. انقد دورمون شلوغ میکنم که گاهی شک میکنم به خودم.. شدم کسی که از شلوغی فراریه و دنبال تنهاییه  اما از طرفی آنقدر دورشو شلوغ میکنه که نکنه انگار با خودش تنها بشه

  8. درود بر همه ی دوستان متممی
    من هم فکر میکنم عزت نفس پایین به شدت بر کارایی ما در همه ی شئون زندگی لطمه میزنه. از بین مواردی که باعث عزت نفس پایین میشن مقایسه دایمی خود با دیگران و نیاز به تایید دیگران در من پر رنگ تره. البته من همیشه تایید زیادی در زندگی از کودکی شنیدم که باعث شده به اون وابسته شم و حس خوب من بستگی به تایید دیگران داشته باشه. و وقتی این اتفاق نیفته خیلی حالم گرفته میشه.

  9. با سلام.
    با گوش دادن فایل های صوتی متوجه خیلی از نقاط ضعف,کمبود ها و شکست های خودم شدم .
    راستی در طول خواندن مطالب مربوط به عزت نفس تصمیم گرفتم از تلگرام،اینستاگرام و…بیرون بیام و فهمیدم چقدر وقت دا م و البته چقدر آرامش….
    مرسی از متمم

  10. pooya گفت:

    سپاس گزارم از سایت فوق العاده عالی و بی نظیرتون

  11. درود
    اولین تمرین – فایل اول – شماره ۲

    عنوان تمرین:  ۱۵ دقیقه افکار خود را یادداشت کنید.

    نکته: تمام کلماتی که بین ستاره قرار گرفته اند مطلب بدون اصلاح و صرفا افکار پریشان بنده هست که عینا از روی کاغذ منتقلشون کردم . :)

    *****

    امید – انگیزه – پیشبینی

    صفحه ذهن، گذشته ، حال ، آینده.
    برای به دست آوردن
    توی زندگی رشته ها و شاخه های زیادی وجود داره.

    برای افزایش کیفیت و تغیر زندگی، یکی از موارد مهم مورد نیاز، تغیر و کار روی خوده.
    زندگی شامل بُعد های مختلف هست و پایه زندگی خود شخصه.
    خود آدم هم دارای بُعد های مختلفه.

    یکی از مواردی که درباره خود وجود داره مغزه.

    بسیاری از بُعد های یک انسان به ذهنش بستگی داره. مثل اعتماد به نفس، عزت نفس و شخصیت.

    همه اینها توی ذهن شکل میگیرند و فعالند.

    ابزاری که ذهن باهاش کار میکنه در واقع مغزه. مغز از یکسری اتصالات شیمیایی و عصبی تشکیل شده.

    اتفاقی که بین ذهن و مغز قرار میگیره در واقع فکر هست.

    زمانی که ما از مغز استفاده میکنیم در واقع داریم فکر میکنیم.
    افکار در واقع به چند دسته احساس/هیجان ، میل ، عواطف و … تقسیم میشند.

    ۱٫ مغز > 2. فکر > 3. ذهنیت + بدن > 4. رفتار > 5. اتفاقات > 6. زندگی

    در نتیجه رشته بالا، کیفیت زندگی به ۶ عامل بستگی داره.

    طبق یک فکری، کمترین مقدار ضریب کیفیت هر عامل در تاثیرش، حداکثر مقدار کیفیت کل زندگی رو تعیین میکنه.

    تغیر کیفیت هر عامل از چند روش ممکنه:

    ۱٫ کنترل. ۲٫تغیر درونی اون عامل. ۳٫ تغیر محیط.

    هر انسان دارای یک مقدار قدرت برای کنترل موارد مختلف هست. این قدرت به صورت مدام شارژ میشه و یک حداکثر هم  داره که اگر از اون رد بشه به آرامش شخص صدمه میزنه.

    با توجه به اینکه مقدر این قدرت زیاد نیست و همیشه مورد نیازه، در نتیجه نمیشه همیشه روش حساب کرد.

    راه سوم، یعنی تغیر محیط عامل در واقع نوعی از کنترل بیرونیه. اینکه شما ابزار های کار کرد اون عامل رو از بین ببرید.

    به نظر درست ترین راه برای تغیر هر عامل ، تغیر درونی اون باشه. یعنی جزئیات و زیر مجموعه های اون عامل رو تغیر بدیم.

    در نتیجه برای تغیر زندگی هر یک از عوامل قبل اون رو میشه تغیر داد.

     

    ۲٫ فکر ۳٫ بدن و ذهن ۴٫ رفتار

    موارد تغیر پذیر برای من ۳ عامل بالا هستند.

    به نظر تاثیر گذار ترین عامل شماره ۲ یعنی افکار هستند. بر اساس نظریه های مختلف علمی، معنوی یا … تغیر افکار باعث تغیر همه چیز میشه که من هم قبولش دارم. اگرچه شاید اطلاعاتی ازش نداشته باشم.

    برای تغیر فکر میشه روی موارد زیر کار کرد: ۱٫ شرایط فکری > مانند خود مغز، صفحه فکر ، انرژی، محیط اطراف. ۲٫حرف ها ۳٫ تغیر سطح نگرش.

    برای تغیر رفتار: ۱٫ تلاش برای موثر بودن.

    برای تغیر فکر عاملی که من توش از همه ضعیف ترم، شرایط فکریه. یکی از موارد شرایط فکری، صفحه فکره. که شامل مقطعی میشه که ما هم زمان بهشون به صورت آگاهانه و ناخودآگاهانه فکر میکنیم.

    مقاطع یعنی ۱٫گذشته ۲٫حال ۳٫ آینده

    مهمترین تاثیر تفکر زیاد به گذشته، ناامیدی و در جا زدن هست و تاثیر تفکر زیاد به آینده گم شدن در اون و اضطرابه. همچنین فکر کردن به چند چیز در یک لحظه باعث اضطراب و کاش بازدهی و دقت میشه که در نتیجه تمام اینها، کیفیت تفکر به شدت عفت کرده و روی ذهن + رفتار تاثیر مستقیم میزاره.

    من برای بهبود شرایط فکری باید گذشتم رو در جایگاه درستش قرار بدم. یعنی بپذیرمش و ازش بگذرم. همچنین باید تصاویر روشنی از آینده داشته باشم و حواسم باشه که کیفیت حال من آیندمو میسازه. پس باید برای آینده روی حال تمرکز کنم.

    همچنین باید مدیریت تسک های فکری رو باد بگیرم. باید یاد بگیرم چطوری افکارم رو مرتب کنم و هر زمان به کاری که در اون لحظه دارم انجام میدم فکر کنم.

    **

    تمام. به امید تایید این دیدگاه D:

     

  12. ندا گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۳ درس)

    جناب شبانعلی عزیز

    بسیار سپاسگزارم بخاطر فرصت همراهی که به ما دادید تا در تجربیات شما شریک شویم.

    ممنون از سادگی ، فروتنی و بیان صمیمانه ای که دارید.

    خداوند به شما برکت دهد.

  13. معرکه زیبا روان سلیس بی تکلف که به نهایت پذیرش از طرف مخاطب منجر میشه من ۳۳ ساله هستم تقریبا چند روز هست که تو مسیر اصلی قرار گرفتم لحظه به لحظه سخنان شما تاثیر گذار تر وجودم ریشه میدوونه این رو کسی میگه که حدود دو دهه با خودش ودرون خودش در جنگ بوده وکمال گرای افراطیه والکی از کسی تعریف نمیکنه خدا برای شما اقای شعبانعلی وهمه دست اندر کارانه متمم سلامتی وتوفیق عنایت بدارد ان شا الله

  14. خیلی ممنون از آقای شعبانعلی عزیز و همکارانشون

    از روانشناسم شنیده بودم که دلیل فلان رفتارت شاید به عزت‌نفست برگرده. یه جست‌وجو توی گوگل منو به این فایل‌ها رسوند و به حدی آموزنده و راه‌گشا بود برام که بلافاصله برای دوستان و عزیرانم ارسالشون کردم و توی بخش کاربر ویژه ثبت نام کردم:)

     

     

  15. اینروزا خیلی درگیر این مسئله هستم فایلهای صوتی رو قبل از خوندن هر مطلبی گوش کردم اینکه تنها نیستم خیلی کمکم کرد…

  16. من از خجالتی بودنم خیلی رنج میکشیدم،و از یک سال پیش هم ارتباط چشمی ام خیلی بد شده بود و هر روز بد تر میشدم تا این که اتفاقی فایل های صوتی را از همین سایت دانلود کردم و گوش کردم.تاثیر باورنکردنی روی من گذاشت.الان خیلی راحت شدم. انگار آزاد شدم و دارم کم کم از زندگی لذت میبرم.از شما خیلی ممنونم.

  17. ابراهیم
    من از خجالتی بودنم خیلی رنج میکشیدم،و از یک سال پیش هم ارتباط چشمی ام خیلی بد شده بود و هر روز بد تر میشدم تا این که اتفاقی فایل های صوتی را از همین سایت دانلود کردم و گوش کردم.تاثیر باورنکردنی روی من گذاشت.الان خیلی راحت شدم. انگار آزاد شدم و دارم کم کم از زندگی لذت میبرم.از شما خیلی ممنونم.

  18. فاطمه گفت:

     
    اولین فایلی بود که از گروه متمم گوش دادم، واقعا تکان دهنده و بی نظیر بود تا اون حد که تصمیم گرفتم به طور مداوم از مطالب متمم استفاده کنم و فایل رو برای خیلی از دوستان و اشنایان ارسال کردم چون میدونستم مطالبش برای هر کس میتونه تلنگری در زندگی ش باشه….
     

  19. طبق گفته دکتر فرهنگ هلاکویی اساس عزت نفس بر دو پایه هستش ۱٫ من خوبم ۲٫ خواستنی و دوس داشتنی هستم مادامی که این پیامو در دوران کودکی دریافت نکرده باشیم از کمبود عزت نفس رنج میبریم من خودم جزو افرادیم که عزت نفسم خیلی پایینه و از امروز به صورت جدی با اشتراک ویژه تصمیم گرفتم روعزت نفسم کار کنم .

    • یک سری مباحث هم هستند به نام تله زندگی که دو موردشون مستقیما با دو مشکلی که شما گفتید مرتبط هستند.

      ۱٫ تله زندگی نقص و شرم

      ۲٫ تله زندگی محرومیت هیجانی

      به نظرم تله ها ابزار های کمکی خوبی برای درمان هستند.

  20. تا حالا سه بار این فایل ها گوش کرده ام و هر بار نکات جدیدی را درمورد خودم کشف میکنم.توصیه ی من به دوستان این است که حتما از قلم و کاغذ استفاده کنند و فقط به گوش کردن صرف اکتفا نکنند.