Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
دوره آموزشی مقدمه‌ای بر تفکر سیستمی (کلیک کنید)


آموزش نرم افزار یادداشت برداری اورنوت (۱)


آموزش کار با نرم افزار اورنوت Evernote

یکی از مشکلات اصلی بسیاری از ما فراموش کردن است. زیاد پیش می‌آید که در جریان زندگی و کارهای روزمره چیزهایی را فراموش کنیم، از لیست خرید، تاریخ تولد یک دوست و نام یک کتاب گرفته تا محتوای کتاب‌ها و خاطرات زندگی‌مان. برخی از ما با نوشتن در دفترچه یادداشت یا سالنامه‌ای که همراه خود داریم، سعی می‌کنیم این مشکل را حل کنیم. برخی دیگر از برنامه نوت گوشی برای نوشتن و فراموش نکردن استفاده می‌کنیم.

اما برگه‌ها، دفترچه‌های یادداشت و سالنامه‌ها محدودیت‌هایی هم دارند. برای مثال همیشه باید آن‌ها را همراه خود داشته باشیم.‌ اندازه صفحات آن‌ها محدود است و صفحات آن‌ها ممکن است در زمان نامناسبی تمام شود. همچنین برای پیدا کردن شماره تلفنی که در یک دیدار کوتاه از یک دوست گرفته‌ایم و آن را درجایی یادداشت کرده‌ایم، باید صفحات زیادی را بگردیم. هرچند قبلاً به تفصیل در مورد یادداشت برداری با کاغذ یا با کامپیوتر صحبت کرده بودیم، اما به نظر می‌رسد که گاهی این روش‌ها کارایی لازم را ندارند.

حالا فرض کنید که بتوانیم دفترچه یادداشتی داشته باشیم که همیشه همراه ما باشد؛ بتوانیم با رنگ و شکل دلخواه روی آن بنویسیم؛ در حاشیه صفحات آن بنویسیم، بدون اینکه نگران تمام شدن دفترچه یا پر شدن یک صفحه باشیم؛ به آسانی صفحات آن را جابجا و مرتب کنیم و بتوانیم هر چیزی را که بخواهیم، به راحتی بین صدها و هزاران صفحه پیدا کنیم؛ هر نوع اطلاعاتی را روی آن بگذاریم؛ هر وقت هم خواستیم، ویدئویی را روی آن ببینیم یا صدای یک جلسه ضبط‌شده را گوش بدهیم.

آموزش نحوه استفاده از نرم افزار Evernote

در این مطلب قصد داریم با چنین دفترچه ای آشنا شویم و کار با آن را یاد بگیریم. برنامه اورنوت(Evernote)  یک دفترچه یادداشت دیجیتالی است که می‌توانیم از هر جایی-روی گوشی، تبلت و کامپیوتر- هر اطلاعاتی را روی آن ذخیره و نگهداری کنیم و هر وقت نیاز شد، به مطالب مورد نظر خود دسترسی پیدا کنیم.

این اطلاعات می‌تواند یادداشتی باشد که به طور معمول روی کاغذ یا در گوشی می‌نویسیم، عکسی که با دوربین‌ گوشی گرفته‌ایم، صدایی که در جلسه‌ای ضبط کرده‌ایم، مطلبی که در مرورگرمان می‌خوانیم یا حتی ایمیلی که دریافت می‌کنیم.

اورنوت در سال ۲۰۰۲ در ذهن استیپان پاچیکوف، کارآفرین آذربایجانی متولد شد اما نسخه آزمایشی آن در سال ۲۰۰۷ به صورت رسمی ‌‌عرضه شد و اکنون پس از سال‌ها توسعه و تکامل و جذب صدها میلیون دلار سرمایه، موفقیت چشمگیری کسب کرده است. به طوری که امروزه بیش از صد میلیون نفر برای افزایش بهره‌وری، یادداشت‌برداری و نظم دادن به زندگی و کار خود از آن استفاده می‌کنند.

اگر بخواهیم کاربرد اصلی اورنوت را در یک عبارت بیان کنیم، باید بگوییم این برنامه ابزاری است برای به خاطر سپاری تقریباً هر چیزی. شعار اصلی شرکت اورنوت هم بیانگر همین موضوع است:”هر چیزی را به خاطر بسپارید”.

محدودیت در دسترسی کامل به این مطلب

نمایش کامل این مطلب برای کاربران آزاد متمم انجام می‌شود.

ثبت نام به عنوان کاربر آزاد متمم، سریع و رایگان است و کافی است برای خودتان نام کاربری و رمز عبور تعریف کنید.

شما با ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، به درس‌های مختلفی (از جمله: استعدادیابی، سبک زندگی، هوش کلامی، افعال پرکاربرد انگلیسی، مهارتهای ارتباطی و پاراگراف فارسی) دسترسی پیدا خواهید کرد.

در صورت تمایل می‌توانید تعدادی از درس‌های کاربر آزاد متمم را ببینید.

اگر با فضای متمم آشنا نیستید و دوست دارید درباره‌ی متمم بیشتر بدانید، می‌توانید نظرات دوستان متممی را درباره‌ی متمم بخوانید و ببینید متمم برایتان مناسب است یا نه. این افراد کسانی هستند که برای مدت طولانی با متمم همراه بوده و آن را به خوبی می‌شناسند:

در درس بعدی، به جزییات بیشتری درباره نحوه استفاده از نرم افزار اورنوت پرداخته‌ایم.

      شما تاکنون در این بحث مشارکت نداشته‌اید.  

     برخی از دوستان متممی که به این درس علاقه مندند:    علیرضا فقیه عبداللهی ، مجتبی عبدالهی ، علی نظیری ، محمد تقی کریمی ، امین منصوری آرخلو

ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری مدیریت زمان به شما پیشنهاد می‌کند:

سری مطالب حوزه مدیریت زمان
 

برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)

متمم چیست و چه می‌کند؟ (+ دانلود فایل PDF معرفی متمم)
چه درس‌هایی در متمم ارائه می‌شوند؟
هزینه ثبت‌نام در متمم چقدر است؟
آیا در متمم فایل‌های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟

۵۶ نظر برای آموزش نرم افزار یادداشت برداری اورنوت (۱)

    پرطرفدارترین دیدگاه به انتخاب متممی‌ها در این بحث

    نویسنده‌ی دیدگاه : هومن کلبادی

    با سلام به دوستان
    با سپاس از تیم محترم متمم بابت به اشتراک گذاشتنِ این پستِ بسیار کاربردی و مفید (به خصوص برای افرادی مثلِ من که به شدت ، مشکلِ حافظه داریم) .
    همونطور که در گذشته هم ، نرم افزارِ بسیار مفیدِ OneNote رو معرفی کرده بودید (http://www.motamem.org/?p=3230) ، مطمئناً نرم افزارِ Evernote ، کارایی بهتری خواهد داشت .
    در خصوصِ چگونگیِ شکل گیریِ لوگویِ Evernote ، ویدئوی بسیار جالبی در یوتیوب وجود داره
    در این ویدئو مصاحبه ای با Gabe Campodonico ، مدیرِ طراحیِ محصولِ شرکتِ اورنوت ، در خصوصِ نحوۀ شکل گیریِ لوگویِ اورنوت انجام شده . از طریقِ جستجویِ عبارتِ Icon to Interface - Evernote Trunk Conference هم ، امکانِ دستیابی و دیدنِ این ویدئو ، وجود داره .
    در این ویدئو که عنوانِ آن "کنفرانسِ خرطومِ اورنوت" هست ، این نکات از سویِ گِیب کامپودونیکو ، مطرح میشه :
    ** در ابتدا ، رنگِ آبی و قرمز ، برای فیلِ اورنوت انتخاب شده بود که به دلیلِ تشابهِ اون با علامت و لوگویِ حزبِ جمهوری خواه آمریکا (فیلی که نیمۀ پایینِ بدنِ آن به رنگ آبی و نیمۀ بالایی بدنِ آن به رنگِ قرمز که درونِ قسمتِ قرمز ، سه ستارۀ سفید هم هست) ، تصمیم به تغییرِ رنگِ اون گرفته شد تا زمینۀ سیاسی ، نداشته باشه
    ** رنگِ سبز به این دلیل انتخاب شد تا بتونه به نوعی ، تمایز ایجاد کنه ؛ حدودِ 90 درصذ از لوگوهایِ مطرحِ موجود (کوکا کولا - یوتیوب - فیسبوک - نایک . . .)، از رنگ هایِ آبی و قرمز ، استفاده شده و رنگِ سبز ، به نوعی ، حالتِ خنثی و متمایزی داره
    ** در آیکونوگرافی و طراحیِ لوگو ، نباید سعی کرد که همۀ خصوصیاتِ محصول ، لحاظ بشه ؛ به همین دلیل در طراحیِ لوگویِ اورنوت ، با استفاده از فیل ، بر رویِ بحثِ "حافظه" تاکید شد و با استفاده از "گوشِ تا خوردۀ فیل" ، به عنوانِ نمادی برای Documents یا اسنادی که با استفاده از اورنوت ، قابلِ ثبت و ضبط هستند ، اشاره می کنه .
    ** این لوگو در طولِ مدتِ 6 هفته طراحی شده !
    با دیدنِ این ویدئو (که یکی از هزاران ویدئوی موجود در خصوص طراحیِ لوگو هست) میشه به وجودِ اتاقِ فکرِ بسیار منسجم ، مطالعاتِ متعدد ، صرفِ زمان و دقتِ نظرِ زیاد به تمامِ جوانبِ طراحی لوگو ، پی بُرد

     
    تمرین‌ها و نظرات ثبت شده روی این درس صرفاً برای اعضای متمم نمایش داده می‌شود.
    .