Menu


وان نوت (OneNote) | آموزش استفاده از نرم افزار وان نوت برای درس، کار و زندگی


وان نوت Onenote مدیریت کار و زندگی شخصی - متمم - محل توسعه مهارتهای من

آیا مدیری هستید که حجم کارهای او بسیار متنوع و زیاد است؟ پروژه‌های متعدد در شرکت دارید؟ آیا دانشجویی هستید که برای پایان‌نامه خود در حال تحقیق است؟ آیا یک تیم کوچک هستید که دوست دارید فضایی برای هماهنگی کارها و برنامه های خود داشته باشید؟ یا فعلاً در خانه هستید و قسمت عمده وقت شما به مطالعه کتابهای کاغذی یا جستجوی سایت‌های مفید و جذاب در وب می‌گذرد؟ اگر در ثبت و مدیریت اطلاعات خود مشکل دارید، وان نوت می‌تواند یکی از راهکارهای مناسب برای شما باشد.

وان نوت (OneNote) از ابزارهای خانواده مایکروسافت آفیس است. به عبارتی همزمان با نصب وورد و اکسل و پاورپوینت، روی کامپیوتر شما نصب شده است. کافی است در میان برنامه‌های خانواده آفیس آن را بیابید یا Onenote را در کامپیوتر خود، جستجو کنید.

وان نوت را دقیقاً میتوانید شبیه کیفی در نظر بگیرید که دفترچه‌های متعددی در آن دارید. دفترچه‌هایی که خود بخش‌بندی شده‌اند و در هر بخش هم چند صفحه در نظر گرفته شده است.

فرض کنید من مدیر یک شرکت هستم که پروژه‌های مختلف تولیدی – بازرگانی را مدیریت می‌کنم. همچنین به دلیل اینکه موازی با کار، در دوره MBA هم ثبت نام کرده‌ام، عصرها به کلاس می‌روم و باید درس و مشقم را هم انجام دهم. همیشه هم این نگرانی را دارم که کار و درس، باعث نشود از زندگی خانوادگی خودم غافل شوم. شاید وان نوت بتواند ابزار خوبی باشد.

بر اساس صورت مسئله‌ای که ما تعریف کردیم، من سه دفترچه در کیفم خواهم داشت: شرکت. درس. خانواده

کافی است از منوی سمت چپ بالا، گزینه File را انتخاب کنم و سپس نام دفترچه را تعریف کنم. مثلاً «شرکت» و سپس روی دکمه Create Notebook کلیک کنم.

آموزش وان نوت Onenote متمم - محل توسعه مهارتهای من

وان نوت (OneNote) از من می‌پرسد که آیا دیگران هم باید در تکمیل و مشاهده این دفترچه مشارکت داشته باشند؟ در صورتی که می‌خواهم همکاران دیگرم در شرکت هم این دفترچه را ببینند، ایمیل آنها را به وان نوت معرفی می‌کنم (با کلیک روی Invite People) و در غیر این صورت  گزینه Not Now را انتخاب می‌کنم تا وان نوت بداند که «فعلاً قصد دعوت کردن دیگران به مشارکت را ندارم».

وان نوت Onenote متمم - محل توسعه مهارتهای من

همین کار را برای دو دفترچه دیگر هم انجام می‌دهم: «خانه» و «دوره MBA». در این مرحله شکل وان نوت شبیه صفحه زیر خواهد بود:

وان نوت Onenote متمم محل توسعه مهارتهای من

حالا فرض کنیم می‌خواهم پروژه‌های شرکت در کشور «عراق» را به عنوان یکی از سرفصل‌های دفترچه «شرکت» تعریف کنم. از میان دفترچه‌های سمت چپ روی «شرکت» کلیک می‌کنم و با کلیک راست روی New Section 1 و انتخاب گزینه Rename نام آن را به «پروژه‌های عراق» تغییر می‌دهم.

وان نوت OneNote متمم محل توسعه مهارتهای من

با کلیک کردن روی علامت «+» که کنار New Section 1 نوشته شده می‌توانم سرفصل‌های دیگر را هم تعریف کنم. مثلاً: «مناقصه وزارت نیرو» و «استخدام نیروها».

وان نوت Onenote متمم محل توسعه مهارتهای من

حالا به مرحله تعریف صفحه‌های مختلف می‌رسیم. به عنوان مثال، در مورد مناقصه وزارت نیرو، من چند سرفصل کلی دارم. نخست اینکه «مرور اسناد مناقصه» انجام شود و مواردی که قادر به اجرای آنها نیستیم و همینطور خواسته‌های فنی مطرح شده توسط کارفرما، بررسی شود. همینطور باید با «شرکت آلفا» شریک اروپایی خود هم گفتگوهایی را انجام دهیم تا در جریان قرار گیرند و چند کار دیگر. از سمت راست صفحه گزینه Add Page را انتخاب می‌کنم و صفحه‌های جدید به وان نوت معرفی می‌شود.

وان نوت OneNote متمم محل توسعه مهارتهای من

احتمالاً شکل نهایی چیزی شبیه این خواهد بود:

وان نوت Onenote متمم - محل توسعه مهارتهای من

همین کارها را هم می‌توان در مورد «دوره MBA» و «کارهای خانه» انجام داد.

تا این‌جا اطلاعات اولیه‌ای را درباره نرم افزار وان نوت (OneNote) ارائه کردیم. اشاره کردیم که این نرم‌افزار به همراه برنامه‌های خانواده آفیس روی کامپیوترها نصب می‌شود و عملاً اگر شما همین الان، پاورپوینت و اکسل و … را روی کامپیوتر خود دارید، نرم‌افزار وان نوت هم روی سیستم عامل شما نصب شده است. با این وجود، افراد کمی، از این نرم‌افزار استفاده می کنند.

از این‌جا به بعد به ویژگی‌ها و قابلیت‌های نرم افزار وان نوت می‌پردازیم.

ساده‌ترین قابلیت وان نوت، که البته با وجود سادگی می‌تواند کار ما را بسیار ساده کند، این است که در وان نوت، مجبور نیستید همه چیز را سطر به سطر و کنار هم بنویسید. مانند یک برگه یادداشت، می‌توانید هر جای صفحه که خواستید کلیک کنید و همانجا آغاز به نوشتن کنید.

وان نوت OneNote متمم - محل توسعه مهارتهای من

وان نوت یک ماشین حساب بسیار ساده است. کافی است بعد از اینکه محاسبات خود را نوشتید، جلوی آن علامت مساوی بگذارید و یک بار دکمه Space را فشار دهید.

وان نوت Onenote - متمم - محل توسعه مهارتهای من

وان نوت می‌تواند صدای شما را در جلسات ضبط کند تا مجبور به یادداشت برداری نباشید. کافی است از منوی Insert گزینه Audio Record را انتخاب کنید.

وان نوت OneNote متمم محل توسعه مهارتهای من

در این حالت منوی زیر روی صفحه پدیدار خواهد شد:

وان نوت - OneNote - متمم - محل توسعه مهارتهای من

شاید برای شما جالب باشد که وان نوت می‌تواند در میان گفتگوهایی که به زبان انگلیسی انجام می‌شود، بعداً برای شما به دنبال واژه یا جمله‌ی خاصی هم بگردد. دقیقاً به همان شکلی که جستجو در متن را انجام می‌دهد.

امکانات فرمول نویسی وان نوت هم خوب است. می‌توانید از آن برای تنظیم گزارش‌های خود استفاده کنید. کافی است از منوی بالا، گزینه Insert را انتخاب کرده و سپس در سمت راست نوار، روی آیکون Equation کلیک کنید.

وان نوت - متمم - Onenote - محل توسعه مهارتهای من

نرم افزار وان نوت (One Note) می تواند دستنوشته‌های انگلیسی را تشخیص دهد. قابلیتی که به نام OCR شناخته می‌شود. بنابراین اگر تصویری از یک نامه یا فاکس دارید یا متنی دارید که به صورت عکس اسکن شده ذخیره شده است، وان نوت می‌تواند آن را برای شما از قالب «عکس» به قالب «متن» تبدیل کند. کافی است با کلیک راست روی متن، گزینه Copy Text From Picture را انتخاب کنید و سپس متن را در جای دیگری Paste کنید. یا اینکه با انتخاب گزینه Alt Text از وان نوت بخواهید که متن داخل تصویر را به شما نمایش دهد.

وان نوت OneNote متمم محل توسعه مهارتهای من

OneNote وان نوت - متمم - محل توسعه مهارتهای من

یکی دیگر از قابلیت‌های جذاب وان نوت (OneNote)، امکان ذخیره کردن بخشی از تصاویر روی صفحه نمایش کامپیوتر شما است. همان چیزی که به آن Screenshot گفته می‌شود. این کار در تمام مدتی که نرم‌افزار وان نوت روی کامپیوتر شما در حال اجراست (حتی در پس زمینه) امکان‌پذیر است. کافی است دکمه ویندوز و S و شیفت (Win+⇧ Shift+S) را همانطور که در تصویر نشان داده شده است به صورت همزمان فشار دهید. صفحه نمایش خاکستری رنگ خواهد شد و شما می‌توانید به سادگی هر بخشی از صفحه را که مورد نظر شماست انتخاب کنید. تصویر آن بخش بلافاصله به نرم‌افزار وان نوت شما منتقل خواهد شد. چنین قابلیتی، کاربرد‌های فراوانی دارد. اما شاید یکی از مهم‌ترین آنها، ثبت جستجوها و مطالب جالبی است که در هنگام وبگردی با آنها مواجه می‌شوید. به جای اینکه وقت بسیار زیادی را صرف یادداشت برداری کرده و یا تلاش کنید که لینک مطالبی را که پیدا کرده‌اید در جایی ثبت و ضبط کنید، وان نوت تصویر مطالب را برای شما نگه‌داری می‌کند تا در فرصت مناسب به بررسی و طبقه‌بندی و مطالعه دقیق‌تر آنها بپردازید.

و مهم‌تر از همه اینکه، نوشته‌های وان نوت را می‌توان با دیگران به اشتراک گذاشت. می‌توانید اجازه دهید دیگران نوشته‌های شما را ببینند. یا اینکه همزمان با شما آنها را ویرایش کنند. بنابراین می‌توانید شما و دو نفر از مدیران شرکت، دفترچه وان نوت را ببینید و ویرایش کنید و به مدیران میانی شرکت یا کارشناسان اجازه دهید که فقط صفحه را ببینند. در همین حال، می‌توانید صفحه مربوط به کارهای منزل را با همسر خود به اشتراک بگذارید. برای به اشتراک گذاری روش‌های مختلفی وجود دارد که از طریق گزینه Share در منوی File می‌توانید به همه آنها دسترسی پیدا کنید.

OneNote وان نوت - متمم - محل توسعه مهارتهای من

 

ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری مدیریت زمان به شما پیشنهاد می‌کند:

سری مطالب حوزه مدیریت زمان

سوال‌های پرتکرار دربارهٔ متمم

متمم چیست و چه می‌کند؟

فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟

هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟

آیا در متمم فایل های صوتی رایگان برای دانلود وجود دارد؟

با متمم همراه شوید

آیا می‌دانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور می‌توانید به جمع متممی‌ها بپیوندید؟

سرفصل‌ها  ثبت‌نام  تجربهٔ متممی‌ها

۲۳۵ نظر برای وان نوت (OneNote) | آموزش استفاده از نرم افزار وان نوت برای درس، کار و زندگی

    پرطرفدارترین دیدگاه به انتخاب متممی‌ها در این بحث

    نویسنده‌ی دیدگاه : امین جباری اصل

    تفاوت وان‌نوت و اورنوت از نظر من:

    از سال 95 تا سال 99 به طور جدی و مستمر از اورنوت استفاده می‌کردم. در طی این مدت بیش از 2200 نوت ایجاد کردم و بخش قابل توجهی از روزم رو با اورنوت میگذروندم.

    بعد از مرور مجدد این درس، چند ماهی میشه که به سمت وان‌نوت اومدم. با خودم قرار گذاشتم تا یک ماه به صورت آزمایشی با وان‌نوت کار کنم و ببینم در کجاها بهتر از اورنوت عمل می‌کنه.

    تجربه کار کردن با وان‌نوت خیلی برام لذت بخش بود و به هفته نکشید که 90 درصد فعالیت‌هام رو به وان‌نوت منتقل کردم.

    تجربه کار طولانی با هر دو نرم‌افزار، تفاوت‌ها و شباهت‌هایی رو بهم نشون داد که در نگاه اول قادر به دیدن اونها نبودم. به خاطر همین تصمیم گرفتم تا نظرم درباره این دو نرم‌افزار رو در اینجا به اشتراک بگذارم.

     

    دوست دارم برای توضیح تفاوت این دو نرم افزار، گریزی بزنم به دوران دانشجویی.

    اون زمان هر وقت که لازم به نوشتن جزوه می‌شد، من از برگه A4 استفاده می‌کردم. مهم نبود برنامه‌ی درسی اون روز چی باشه. چندتا برگه سفید و یک خودکار برای جزوه‌نویسی کافی بود.

    برگه‌ی سفید مزیت‌های دیگه‌ای هم داشت.هر وقت که حرفی یا چیزی به ذهنم می‌رسید، سریع یک برگه‌ی جدید درمی‌آوردم و شروع به نوشتن می‌کردم.

    این آزادی عمل و سهولت در یادداشت‌برداری باعث شد که همیشه مشتری پروپاقرص برگه‌های A4 باشم.

    هر روز این برگه‌ها رو به خونه میاوردم و هر کدوم رو در پوشه مخصوص خودش قرار می‌دادم. البته خیلی وقتها تنبلی می‌کردم و آخر هر ترم برای مرتب کردن این جزوه‌ها دچار دردسر می‌شدم.

     

    برخلاف رویه‌ی من، یه عده هم بودن که از کلاسور‌های چندبخشی استفاده می‌کردن و مطالب هر درس رو در یکی از بخش‌هاش می‌نوشتن.

    این کلاسور آزادی عمل برگه A4 رو نداشت. ولی خوبیش این بود که هیچ وقت برگه‌ها گم نمی‌شد و آخر ترم لازم نبود درگیر پروژه‌ی مرتب‌کردن و پیدا کردن برگه‌های گم‌شده بشی.

     

    به نظر من تفاوت اورنوت و وان‌نوت رو میشه با همین تفاوت برگه‌ی A4 و کلاسور چندبخشی توضیح داد.

    روی کاغذ شباهت زیادی بین قابلیت‌های اونها وجود داره ولی هر کدوم اولویت متفاوتی رو برای طراحی در نظر گرفتن.

    طراحی اورنوت تا حد زیادی از برگه‌ی سفید الگوبرداری شده.

    می‌تونید به سرعت از هر چیزی بنویسید، بدون اینکه ذره‌ای خودتون رو درگیر حاشیه‌های کوچیکی مثل طبقه‌بندی کنید. کافیه هر موقع که فرصت رو مناسب دیدید،‌ بیاید و سروسامانی به وضعیت یادداشت‌ها بدین.

    ولی وان‌نوت بیشتر شبیه کلاسور‌های چندبخشیه و حاشیه‌ی طبقه‌بندی رو مهم‌تر از متن می‌دونه.

    در وان‌نوت (برخلاف اورنوت) دکمه‌ای به نام "ایجاد یادداشت جدید" وجود نداره و تا قبل از انتخاب دسته اصلی، اجازه آغاز نوشتن رو نمیده.

     

    البته در ظاهر هیچ اجباری به رعایت این موارد حس نمیشه.

    شما در اورنوت می‌تونید کار رو از طبقه‌بندی شروع کنید و بعد بنویسید. در اورنوت هم می‌تونید هر جایی که خواستید نوتی ایجاد کنید و بعدا سراغ طبقه‌بندیش برید. ولی طراحی هر نرم‌افزار به شکلیه که شما رو به انجام این رفتارها سوق میده.

    در طی این چند سال که با اورنوت کار کردم،‌ با وجود تلاش زیاد، توفیقی در طبقه‌بندی به دست نیاوردم و معمولا در یک وضعیت آشفته به سر می‌بردم.

    ولی از روزی که به وان نوت کوچ کردم، خیلی به ندرت دچار این وضعیت شدم. تازه بعد از درک نظم اینجا بود که‌ متوجه آشفتگی شدید یادداشت‌هام در اورنوت می‌شدم.

     

    به نظرم با در نظر گرفتن این تفاوت‌ در طراحی این دو نرم‌افزار، می‌تونیم سراغ ابزاری بریم که همخونی بیشتری با انتظارمون داشته باشه.

    مثلا اگه قراره به صورت مستمر و متمرکز روی یک موضوع کار کنیم (مثل یادگیری در متمم)، خیلی بهتره که از همون اول به طبقه‌بندی اهمیت بدیم.

    شاید در دانشگاه فقط آخر ترم و شب‌های امتحان به فکر جزوه بیفتیم و ایراد زیادی به موکول کردن طبقه‌بندی وارد نباشه. ولی اگه به مراجعه و استفاده مستمر از یادداشت‌ها احتیاج داریم، طبقه‌بندی در هر لحظه اهمیت پیدا می‌کنه و هر لحظه، آخر ترم به حساب میاد.

    در مقابل کسی که بیشتر دنبال سرعت و سهولت در یادداشت‌برداریه، ممکنه طبقه‌بندی رو در اولویت‌های بعدی قرار بده و ابزار یادداشت‌برداری رو هم بر اساس این نیاز انتخاب کنه.

     

    امیدوارم این توضیحات بتونه به انتخاب ابزار متناسب با نیاز شما کمک کنه.

  1. علی گفت:

    اموزش خوبی بود.در عین اینکه سالها روی سیستم داشتم و بعد از چندباری یادداشت های نامنظم نوشتن از خیر یادداشت نویسی الکترونیکی گذشتم.الان بعد از خوندن چند سرفصل و خصوصا این موضوع.خیلی برام قابل استفاده به نظر اومد قطعا سعی میکنم بیشتر ازش استفاده کنم.

  2. خیلی کابردی و جالب بود . این همه سال توی لپ تابم داشتم و نمیدونستم 

     

  3. سجاد رحیمی مدیسه گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۵ درس)

    آیا کسی از دوستان می‌داند Backup این نرم‌افزار که یک فولدر هست را چطور می‌توانیم بازیابی کنیم؟

    منظورم این هست که ما هفتگی از Backup نرم‌افزار کپی می‌گیریم و برای نرم‌افزار اختلالی به وجود میاد و مجبور می‌شیم از نو نصب کنیم و طبیعتاً یک OneNote خانم داریم.

    این اطلاعات رو چطور از Backup دوباره بارگذاری می‌کنیم که به حالت قبل اختلال برگرده؟

    • حمید مرادی گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۱ درس)

      اگه یادداشت ها با فضای ابری یکپارچه نیست و به صورت افلاین روی هارد بکاپ گرفتی، روی هر کدوم از بخش های بکاپ داخل هارد کلیک کنی اون رو تو قسمت misplaced sections  وان نوت میاره که از اونجا میتونی به پوشه دلخواه انتقالش بدی
      اگه یادداشت ها در فضای ابری یکپارچه نشده و به صورت افلاین در هارد بکاپ گرفتی، نمیتونی پوشه به پوشه بکاپ رو برگردونی و باید بخش به بخش بکاپ رو برگردونی (یا شاید من نتونستم)

  4. با عرض سلام 

    وان نوت برنامه بسیار خوبی هست 

    سپاسگزارم 

  5. بهاره همتیان گفت: (عضو ویژه)

    دیروز گفتگوی تیم کارنکن با آقای شعبانعلی رو گوش دادم که در اون به وان نوت اشاره کردند و امروز هم موقع مطالعه درس مهارت یادگیری به اون اشاره شد. ترغیب به استفاده از اون شدم به نظر خیلی خوب و کارآمد میاد و تصمیم دارم برای برنامه ها و یادداشت هام ازش استفاده کنم. خواندن نظرات دوستان و سایر نرم افزارهای معرفی شده مرتبط هم مفید بودند.سپاس

  6. سجاد رحیمی مدیسه گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۵ درس)

    برای بهتر کار کردن این نرم افزار، دانلود پوسته ها و افزونه های مدیریت زمان رو توصیه می کنم

  7. من بعد از خوندن این مطلب و مطالب مرتبط با برنامه های مشابه بعد از یه هفته تصمیم گرفتم از وان نوت استفاده کنم. در حال حاضر نصب کردم و هفته آینده مشغول استفاده از اون میشم.

    بنظرم خیلی سخت هست کار باهاش. من چون کلا بیشتر با کاغذ کار میکنم محیط برنامه برام سخته یکم ولی باید یکم بگذره بعد نظر و تجربه خودمو اعلام کنم.

  8. امیر پورمند گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۱ درس)

    بعضی دوستان همانند بنده از نرم افزار بسیار خوب Notion استفاده می‌کنند که به نظرم در نوع خودش یکی از بهترین هاست. فقط مسئله‌ای که وجود دارد اخیرا Notion در حال بستن اکانت‌هایی هست که از ایران وصل می‌شوند. به همین دلیل از Notion خروجی گرفته‌ام و از نرم‌افزار Obsidian (که مبتنی بر Markdown هست) استفاده می‌کنم. 

  9. آدریان بدل‌توانا گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۵ درس)

    من به شخصه نرم افزار Notion را خیلی بیشتر می‌پسندم و به OneNote ترجیح می‌دهم.

    بنظرم در کل ماکروسافت در طراحی گرافیکی و رابط کاربری خیلی خوب عمل نمی‌کنه و خوش‌سلیقگی به خرج نمی‌ده( هنوز هم وقتی به طراحی و ظاهر ویندوز XP فکر می‌کنم یک جوری می‌شم! ;) )

    اما در کل امکانات این دو نرم افزار خیلی فرقی نداره، جز اینکه بنظرم Notion ظاهر خیلی خوبی داره و زیبا طراحی شده.

    کشف امکانات و قابلیت‌های Notion را به عهده‌ی خودتان می‌گذارم، اما اگر بخوام به چند مورد صرفاً فهرست‌وار اشاره کنم، موارد زیر به ذهنم می‌رسه:

    • Notion به شما قابلیت‌های زیادی برای ویرایش متن می‌ده و برای مثال می‌تونید سه تا Heading با سه سایز مختلف انتخاب کنید یا با نوشتن کلمه‌ی code/ نرم افزار متوجه می‌شه که مشغول نوشتن کد هستید و فضا را برای این کار مهیا می‌کنه و تغییر می‌ده (حتی می‌تونید زبان‌های مختلف برنامه‌نویسی مثل پایتون یا جاوا و غیره رو انتخاب کنید).
    • بنظرم این نرم افزار سرعت بالاتری نسبت به OneNote داره؛ چون گاهی یادم می‌یاد که وان‌نوت هنگ می‌کرد.
    • قابلیت بارگذاری عکس‌های با حجم کم هم وجود داره و اگر اکانت خودتان را ارتقا دهید، می‌تونید حجم بیشتری فیلم و عکس آپلود کنید.
    • در صورت ارتقا اکانت، امکان Collaboration و به اشتراک گذاری هم وجود داره.
    • تنها مشکل این نرم افزار که من بهش برخوردم این بود که ظاهراً نمی‌شه جهت نوشتن را به راست به چپ تغییر داد و به همین دلیل چندان مناسب نوشتن فارسی نیست.

    البته همان‌طور که گفتم امکانات و قابلیت‌های این نرم‌افزار بیشتر از این‌ها که در اینجا فعلاً می‌تونم به این موارد اشاره کنم.

    • هانی گفت:

      سلام من هم notion رو خیلی دوست دارم 

      مخصوصا برای جزوه نوشتن از کلاسهای مختلف به راحتی میشه pdf آپلود کرد، وسط جزوه ها عکس گذاشت، محیطش کاملا جوری طراحی شده که کاربر احساس راحتی داشته باشه و همه چیز رو مطابق سلیقه خودش تنظیم کنه

      برای فونت فارسی من هم مشکل شما رو داشتم با جستجو در گوگل روش هایی هست که میتونید تغییراتی ایجاد کنید و از راست به چپ بشه ولی روشش ی مقدار پیچیده هست.

      آرزوی موفقیت و سلامتی

  10. سوده عابدینی گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۱ درس)

    عادت دارم در محل کار همیشه تمام برنامه ها، اطلاعات، جلسات و تقریبا همه چیز رو در سررسیدم بنویسم و برای کارهای شخصی هم یه کتابخونه دفتر و جزوه دارم که با اکسپندینگ دسته بندیشون کردم.

    قبلا چندباری روی گوشی نرم افزارهای نوت -نه خیلی حرفه ای- رو امتحان کردم ولی جز اینکه باعث بشه در کارهام چند دستگی اتفاق بیفته دستاوردی نداشت (شاید چون نرم افزارها قوی نبودن و امکاناتشون محدود بوده)

    یه ویژگی دیگه هم که دارم به راحتی میتونم به چیزی اعتیاد پیدا کنم و در نبودش خودم رو به کلی ببازم! و OneNote به نظر از اون دست مواد اعتیاد آور برای من میاد.

  11. farzin farkhad گفت: (عضو ویژه)

    بنظرم one note میتونه نظم خاصی به داکیومنت سازی و دسترسی سریع به آموخته هامون , کارهامون و…. بده.

    ولی تعیین سر فصل ها و ریز شاخه های اون کار ساده ای نیست و بنظرم چالش زیادی داره.چرا که انتظار داریم مرتب باشه و شفاف.

    باید تجربه زیادی داشته باشی که بدون دردسر این کار و انجام بدی و ای کاش میشد علاوه بر معرفی خود app و قابلیت هاش یک درس دیگه ای برای دسته بندی سرفصل ها و موضوعات و نحوه درج و ثبت مثل درس نحوه یادداشت برداری و خلاصه نویسی یا تولید محتوا وجود داشت.(من خودم با این نیت درس one note رو سرچ کردم)

    بنظرم بایگانی و یادداشت برداری دیجیتالی علی رغم مهم و کاربردی بودن یه واهمه و ترسی هم داره (بارها شده که شخصا تجربه کارکردن با نرم افزارهای مختلف مثل trello , todoist , onenote داشتم ولی صرفا بخاطر اشتباه در ایجاد سرفصل ها گذاشتمش کنار و برگشتن به نقطه اول و ایجاد ترجیحاتم از نو برام سخت بوده و حتی بدتر اون قسمت از ذخیره هام بصورت ناقص هنوز تو اون نرم افزارها باقی هست)

    ولی باز سعی خودم و خواهم کرد و خوشحال میشم اگر دوستان تجربیات خودشون و به اشتراک بزارن.

  12. خیلی وقت بود می خواستم در مورد کاربرد و نحوه استفاده از  one note مطالبی بخوانم، که این امکان را متمم برام ایجاد کرد و سپاسگزارم.

  13.  
    حدود سه هفته ای است در مطالعه دروس دانشگاهی ام از قابلیت OCR وان نوت برای یادداشت برداری و یا خلاصه نویسی استفاده میکنم.
    طبق مراحل زیر پیش میروم:
    ۱. قبل از مطالعه مباحث یک ویدیوی خلاصه از مطلب میبینم ( در رشته ی ما ویدئو های اسموزیس را بیشتر از همه دوست دارم) و هرجا اسلاید توضیحات تکمیل میشد ، با فشار دادن دو دکمه ی win+ prtsc اسکرین شات میگیرم. پس از اتمام ویدیو به پوشه ی اسکرین شات ها مراجعه کرده و با چند دکمه همه ی عکس ها را در وان نوت کپی میکنم 
    ۲.پس از دیدن ویدئو کوتاه ، به سراغ منابع مفصل تر و جامع تر مانند جزوه ی استاد یا رفرنس ها میروم و پازل دانشم را تکمیل تر میکنم.
    ۳ . با استفاده از نمونه سوالات مختلف ،مطالب مربوطه را یادآوری میکنم .
    ۴ . در مراحل ۲ و ۳ هرجا که نکته ی پر تکراری یا مهمی بود که در ویدیو ی تماشاشده و درنتیجه در یادداشت هایم نبود، آن را به هم یادداشت هایم اضافه میکنم .
    ۵. درمواقع نیاز به مرور ، کلیدواژه های مربوطه را در وان نوت سرچ میکنم و به سرعت مطلب را مرور میکنم.
    اینگونه هم با وسواس یادداشت برداری کنار می آیم ، هم مطالب در ذهنم ساختار خاصی میگیرد که در یادآوری بهتر موثر است.
    فعلا از روشی که اجرا میکنم راضی هستم.
    سعی میکنم چند ماه بعد ، در پاسخ همین کامنت ، از معایب و مزایای این روش بگویم.
     

  14.  امروز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۰ و دومین روز با متمم است 

    one note را به شکل عملی یاد گرفتم و یادداشتهای کاغذی متمم را در آن وارد می کنم 

    با هدف :  انسجام مطالعه 

                  افزایش سرعت تایپ 

                  مرور در حین تایپ 

                  مرور های بعدی و تاریخ دار 

     

  15. چند وقتی هست که از برنامه وان نوت استفاده می کنم. اما امروز تصمیم گرفتم تمام یادداشت هام و کارهام یکجا جمع بشه و داخل یک برنامه باشه بخاطر همین تصمیم گرفتم وان نوت رو انتخاب کنم . البته هنوز صد در صد مطمئن نیستم اگه وان نوت خاصیت ریمایندر داشته باشه احتمالا از تمام برنامه های مختلفی که برای یادداشت برنامه هام استفاده می کردم کوچ می کنم به وان نوت. 

  16. من تقریبا ۶ سال است که از وان نوت استفاده می کنم.

    یکی از بخش های مهم وان نوت من درس های متمم هست که هر درس در یک بخش و سر فصل خود نکته برداری می شود.

    در محیط کسب و کار برای هر بخش شرکت یک صفحه وان نوت تعریف شده است که از طریق آن بیشتر کارها انجام می شود.

  17. با سلام

    تا حالا از نرم افزار OneNote استفاده نکردم اما با مطالبی که اینجا در موردش خوندم به نظر میرسه نرم افزار مفید و کاربردی باشه و به محض آشنایی با این برنامه اون رو روی گوشیم نصب کردم.

    ضمنا این نرم افزار در App store موجوده.

     

  18. من از one note  برای مدیریت دانش و ثبت درس آموخته ها استفاده میکنم ، هم میتونم مطالب رو طبقه بندی کنم و هم شکل و عکس بزارم و هم فایل های مرجع رو ذخیره کنم. چند وقت پیش داشتم در رابطه با کارم (طراحی پالایشگاه) در مورد آتش Fire  مطلب میخوندم ، نکات مهم و فایل هایی رو که در اینترنت پیدا کردم ( فایل ورد ، PDF و … ) به این صورت طبقه بندی کردم که دفعه بعد دسترسی سریعتری به مطالب داشته باشم و مجبور نشم دوباره جستجو کنم.

  19. سلام

    من از بین برنامه های گفته شده توی پست یا کامنت ها ،microsoft to doوone noteاز بقیه بهتر دیدم مخصوصا که دیگه بحث نسخه پرمیوم و اپگریت نیست و  این برنامه ها رو دوست دارم  اگر کسی نمیخواد هزینه بده بهتر هستن

  20. درود

    مدتها بود میخواستم کار کردن با وان نوت رو یادبگیرم .این بخش از متمم به من کمک کرد بالاخره شروع کنم . درست زمانی که به این نرم افزار برای نظم بخشیدن در کارها و یادگیری هایم احتیاج دارم.ازطراحی خوب وآموزش متمم سپاسگزارم.

     

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content