وان نوت (OneNote) | آموزش استفاده از نرم افزار وان نوت برای درس، کار و زندگی

آیا مدیری هستید که حجم کارهای او بسیار متنوع و زیاد است؟ پروژههای متعدد در شرکت دارید؟ آیا دانشجویی هستید که برای پایاننامه خود در حال تحقیق است؟ آیا یک تیم کوچک هستید که دوست دارید فضایی برای هماهنگی کارها و برنامه های خود داشته باشید؟ یا فعلاً در خانه هستید و قسمت عمده وقت شما به مطالعه کتابهای کاغذی یا جستجوی سایتهای مفید و جذاب در وب میگذرد؟ اگر در ثبت و مدیریت اطلاعات خود مشکل دارید، وان نوت میتواند یکی از راهکارهای مناسب برای شما باشد.
وان نوت (OneNote) از ابزارهای خانواده مایکروسافت آفیس است. به عبارتی همزمان با نصب وورد و اکسل و پاورپوینت، روی کامپیوتر شما نصب شده است. کافی است در میان برنامههای خانواده آفیس آن را بیابید یا Onenote را در کامپیوتر خود، جستجو کنید.
وان نوت را دقیقاً میتوانید شبیه کیفی در نظر بگیرید که دفترچههای متعددی در آن دارید. دفترچههایی که خود بخشبندی شدهاند و در هر بخش هم چند صفحه در نظر گرفته شده است.
فرض کنید من مدیر یک شرکت هستم که پروژههای مختلف تولیدی – بازرگانی را مدیریت میکنم. همچنین به دلیل اینکه موازی با کار، در دوره MBA هم ثبت نام کردهام، عصرها به کلاس میروم و باید درس و مشقم را هم انجام دهم. همیشه هم این نگرانی را دارم که کار و درس، باعث نشود از زندگی خانوادگی خودم غافل شوم. شاید وان نوت بتواند ابزار خوبی باشد.
بر اساس صورت مسئلهای که ما تعریف کردیم، من سه دفترچه در کیفم خواهم داشت: شرکت. درس. خانواده
کافی است از منوی سمت چپ بالا، گزینه File را انتخاب کنم و سپس نام دفترچه را تعریف کنم. مثلاً «شرکت» و سپس روی دکمه Create Notebook کلیک کنم.
وان نوت (OneNote) از من میپرسد که آیا دیگران هم باید در تکمیل و مشاهده این دفترچه مشارکت داشته باشند؟ در صورتی که میخواهم همکاران دیگرم در شرکت هم این دفترچه را ببینند، ایمیل آنها را به وان نوت معرفی میکنم (با کلیک روی Invite People) و در غیر این صورت گزینه Not Now را انتخاب میکنم تا وان نوت بداند که «فعلاً قصد دعوت کردن دیگران به مشارکت را ندارم».
همین کار را برای دو دفترچه دیگر هم انجام میدهم: «خانه» و «دوره MBA». در این مرحله شکل وان نوت شبیه صفحه زیر خواهد بود:
حالا فرض کنیم میخواهم پروژههای شرکت در کشور «عراق» را به عنوان یکی از سرفصلهای دفترچه «شرکت» تعریف کنم. از میان دفترچههای سمت چپ روی «شرکت» کلیک میکنم و با کلیک راست روی New Section 1 و انتخاب گزینه Rename نام آن را به «پروژههای عراق» تغییر میدهم.
با کلیک کردن روی علامت «+» که کنار New Section 1 نوشته شده میتوانم سرفصلهای دیگر را هم تعریف کنم. مثلاً: «مناقصه وزارت نیرو» و «استخدام نیروها».
حالا به مرحله تعریف صفحههای مختلف میرسیم. به عنوان مثال، در مورد مناقصه وزارت نیرو، من چند سرفصل کلی دارم. نخست اینکه «مرور اسناد مناقصه» انجام شود و مواردی که قادر به اجرای آنها نیستیم و همینطور خواستههای فنی مطرح شده توسط کارفرما، بررسی شود. همینطور باید با «شرکت آلفا» شریک اروپایی خود هم گفتگوهایی را انجام دهیم تا در جریان قرار گیرند و چند کار دیگر. از سمت راست صفحه گزینه Add Page را انتخاب میکنم و صفحههای جدید به وان نوت معرفی میشود.
احتمالاً شکل نهایی چیزی شبیه این خواهد بود:
همین کارها را هم میتوان در مورد «دوره MBA» و «کارهای خانه» انجام داد.
تا اینجا اطلاعات اولیهای را درباره نرم افزار وان نوت (OneNote) ارائه کردیم. اشاره کردیم که این نرمافزار به همراه برنامههای خانواده آفیس روی کامپیوترها نصب میشود و عملاً اگر شما همین الان، پاورپوینت و اکسل و … را روی کامپیوتر خود دارید، نرمافزار وان نوت هم روی سیستم عامل شما نصب شده است. با این وجود، افراد کمی، از این نرمافزار استفاده می کنند.
از اینجا به بعد به ویژگیها و قابلیتهای نرم افزار وان نوت میپردازیم.
سادهترین قابلیت وان نوت، که البته با وجود سادگی میتواند کار ما را بسیار ساده کند، این است که در وان نوت، مجبور نیستید همه چیز را سطر به سطر و کنار هم بنویسید. مانند یک برگه یادداشت، میتوانید هر جای صفحه که خواستید کلیک کنید و همانجا آغاز به نوشتن کنید.
وان نوت یک ماشین حساب بسیار ساده است. کافی است بعد از اینکه محاسبات خود را نوشتید، جلوی آن علامت مساوی بگذارید و یک بار دکمه Space را فشار دهید.
وان نوت میتواند صدای شما را در جلسات ضبط کند تا مجبور به یادداشت برداری نباشید. کافی است از منوی Insert گزینه Audio Record را انتخاب کنید.
در این حالت منوی زیر روی صفحه پدیدار خواهد شد:
شاید برای شما جالب باشد که وان نوت میتواند در میان گفتگوهایی که به زبان انگلیسی انجام میشود، بعداً برای شما به دنبال واژه یا جملهی خاصی هم بگردد. دقیقاً به همان شکلی که جستجو در متن را انجام میدهد.
امکانات فرمول نویسی وان نوت هم خوب است. میتوانید از آن برای تنظیم گزارشهای خود استفاده کنید. کافی است از منوی بالا، گزینه Insert را انتخاب کرده و سپس در سمت راست نوار، روی آیکون Equation کلیک کنید.
نرم افزار وان نوت (One Note) می تواند دستنوشتههای انگلیسی را تشخیص دهد. قابلیتی که به نام OCR شناخته میشود. بنابراین اگر تصویری از یک نامه یا فاکس دارید یا متنی دارید که به صورت عکس اسکن شده ذخیره شده است، وان نوت میتواند آن را برای شما از قالب «عکس» به قالب «متن» تبدیل کند. کافی است با کلیک راست روی متن، گزینه Copy Text From Picture را انتخاب کنید و سپس متن را در جای دیگری Paste کنید. یا اینکه با انتخاب گزینه Alt Text از وان نوت بخواهید که متن داخل تصویر را به شما نمایش دهد.
یکی دیگر از قابلیتهای جذاب وان نوت (OneNote)، امکان ذخیره کردن بخشی از تصاویر روی صفحه نمایش کامپیوتر شما است. همان چیزی که به آن Screenshot گفته میشود. این کار در تمام مدتی که نرمافزار وان نوت روی کامپیوتر شما در حال اجراست (حتی در پس زمینه) امکانپذیر است. کافی است دکمه ویندوز و S و شیفت (Win+⇧ Shift+S) را همانطور که در تصویر نشان داده شده است به صورت همزمان فشار دهید. صفحه نمایش خاکستری رنگ خواهد شد و شما میتوانید به سادگی هر بخشی از صفحه را که مورد نظر شماست انتخاب کنید. تصویر آن بخش بلافاصله به نرمافزار وان نوت شما منتقل خواهد شد. چنین قابلیتی، کاربردهای فراوانی دارد. اما شاید یکی از مهمترین آنها، ثبت جستجوها و مطالب جالبی است که در هنگام وبگردی با آنها مواجه میشوید. به جای اینکه وقت بسیار زیادی را صرف یادداشت برداری کرده و یا تلاش کنید که لینک مطالبی را که پیدا کردهاید در جایی ثبت و ضبط کنید، وان نوت تصویر مطالب را برای شما نگهداری میکند تا در فرصت مناسب به بررسی و طبقهبندی و مطالعه دقیقتر آنها بپردازید.
و مهمتر از همه اینکه، نوشتههای وان نوت را میتوان با دیگران به اشتراک گذاشت. میتوانید اجازه دهید دیگران نوشتههای شما را ببینند. یا اینکه همزمان با شما آنها را ویرایش کنند. بنابراین میتوانید شما و دو نفر از مدیران شرکت، دفترچه وان نوت را ببینید و ویرایش کنید و به مدیران میانی شرکت یا کارشناسان اجازه دهید که فقط صفحه را ببینند. در همین حال، میتوانید صفحه مربوط به کارهای منزل را با همسر خود به اشتراک بگذارید. برای به اشتراک گذاری روشهای مختلفی وجود دارد که از طریق گزینه Share در منوی File میتوانید به همه آنها دسترسی پیدا کنید.
ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری مدیریت زمان به شما پیشنهاد میکند:
- مدیریت زمان چیست؟ | دوره مدیریت زمان و اصول و تکنیک های آن
- تعریف کارایی، تعریف اثربخشی و تفاوت کارایی و اثربخشی
- تعریف اهمال کاری چیست؟ | چگونه عادت به تعویق انداختن کارها را ترک کنیم؟
- انضباط شخصی | نظم شخصی یا نظم درونی چیست؟
- آزمایش مارشمالو | قدرت اراده، خودکنترلی و حاشیههای آن
- روتین چیست؟ شما چند روتین روزانه دارید؟
- تکنیک پومودورو چیست؟ | چرا به سراغ تایم باکسینگ میرویم؟
- نظم شخصی و فعالیت در زمانهای خاکستری
- ویژگی های یک برنامه ریزی موفق | هدف گذاری کافی نیست
- نظم شخصی و راهکاری برای آشفتگی ذهنی
- برای خواب بهتر کافی است فهرست کارهای فردایتان را بنویسید
- نظم شخصی در پانزده دقیقه (قانون ۱۵ دقیقه)
- اولویت بندی کارها و فعالیت ها | ماتریس آیزنهاور
- یک تکنیک مفید در برنامه ریزی برای آینده
- سریعتر رفتن لزوماً ما را زودتر به هدف و مقصد نمیرساند
- تعهد نود و هشت درصدی مستهلککننده است
- اصل پارتو یا قانون ۲۰/۸۰ چه میگوید؟ | معرفی، کاربردها و نقد قانون پارتو
- تعریف قانون پارکینسون چیست؟
- تعریف تفویض اختیار چیست؟
- یکی از اصول تفویض اختیار به کارکنان | استعارهی میمون بر شانه
- با دو شخصیت درون خود چه میکنید؟
- اوقات فراغت | آیا باید به دنبال پر کردن اوقات فراغت باشیم؟
- در ستایش آهستگی | کتاب کارل اونوره دربارهٔ جنبش آهستگی و کندزیستی
- نرم افزار برنامه ریزی روزانه و انجام کارهای شخصی Todoist
- آموزش نرم افزار یادداشت برداری اورنوت
- وان نوت (OneNote) | آموزش استفاده از نرم افزار وان نوت برای درس، کار و زندگی
- برای تثبیت عادتهای خوب در زندگی روزانه از چه برنامهای استفاده میکنید؟
- دانلود فایل صوتی اصول مدیریت زمان محمدرضا شعبانعلی
- مایکروسافت تو دو (Microsoft To Do) | نرم افزار مدیریت وظایف و پیگیری کارها
- مراحل نوشتن فهرست انجام کارهای روزانه | برنامه ریزی به روش GTD
- جدول برنامه ریزی روزانه و چک لیست روزانه | فایل PDF برای دانلود
- کانبان چیست و چگونه میتواند به مدیریت زمان و نظم شخصی کمک کند؟
- جدول برنامه ریزی هفتگی (+ فایل PDF برای دانلود)
- جدول برنامه ریزی ماهانه (+ فایل PDF برای دانلود)
- معمای تقویم ماهانه | اعداد مکعبها را چگونه انتخاب کنیم؟
- مدیریت انرژی در کنار مدیریت زمان
- تعریف توجه و انواع توجه | بازه زمانی توجه | توجه پایدار، انتخابی و متناوب
- چگونه از زمان درست استفاده کنیم؟ | معرفی و بررسی کتاب
- کتاب آداب روزانه | عادتهای رفتاری افراد موفق و بزرگان هنر و اندیشه
- اثر معکوس | آیا ابزارهای افزایش کارایی، خود عامل اتلاف وقت میشوند؟
- دیجیتال دیتاکس | سم زدایی دیجیتال چیست؟
- چند کتاب مدیریت زمان | معرفی و اشاره به نکات کلیدی هر کتاب
- کتاب خرده عادت ها (عادت های اتمی) | اثر جیمز کلییر
- کتاب مینیمالیسم دیجیتال | درباره اعتیاد به اینترنت و شبکه های اجتماعی
- کتاب مجالی برای تمرکز | توصیههایی برای افزایش بهره وری
- کتاب کار عمیق | خلاصه کتاب، نکات مهم و نقد آن
- کتاب مدیریت توجه (نیر ایال) | معرفی، خلاصه و نقد
- کتاب مدیریت زمان برایان تریسی | معرفی، خلاصه و نقد
- کتاب قدرت عادت نوشته چارلز دوهیگ
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای آشنا شدن بیشتر با متمم به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کنید و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۲۴۰ هزار تومان)، فصلی (۶۱۰ هزار تومان)، نیمسال (یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان) بخرید.
توجه داشته باشید که خرید ششماهه و یکساله بهترتیب معادل ۲۰٪ و ۳۸٪ تخفیف (نسبت به خرید یکماهه) محسوب میشوند.برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : امین جباری اصل
تفاوت واننوت و اورنوت از نظر من:
از سال 95 تا سال 99 به طور جدی و مستمر از اورنوت استفاده میکردم. در طی این مدت بیش از 2200 نوت ایجاد کردم و بخش قابل توجهی از روزم رو با اورنوت میگذروندم.
بعد از مرور مجدد این درس، چند ماهی میشه که به سمت واننوت اومدم. با خودم قرار گذاشتم تا یک ماه به صورت آزمایشی با واننوت کار کنم و ببینم در کجاها بهتر از اورنوت عمل میکنه.
تجربه کار کردن با واننوت خیلی برام لذت بخش بود و به هفته نکشید که 90 درصد فعالیتهام رو به واننوت منتقل کردم.
تجربه کار طولانی با هر دو نرمافزار، تفاوتها و شباهتهایی رو بهم نشون داد که در نگاه اول قادر به دیدن اونها نبودم. به خاطر همین تصمیم گرفتم تا نظرم درباره این دو نرمافزار رو در اینجا به اشتراک بگذارم.
دوست دارم برای توضیح تفاوت این دو نرم افزار، گریزی بزنم به دوران دانشجویی.
اون زمان هر وقت که لازم به نوشتن جزوه میشد، من از برگه A4 استفاده میکردم. مهم نبود برنامهی درسی اون روز چی باشه. چندتا برگه سفید و یک خودکار برای جزوهنویسی کافی بود.
برگهی سفید مزیتهای دیگهای هم داشت.هر وقت که حرفی یا چیزی به ذهنم میرسید، سریع یک برگهی جدید درمیآوردم و شروع به نوشتن میکردم.
این آزادی عمل و سهولت در یادداشتبرداری باعث شد که همیشه مشتری پروپاقرص برگههای A4 باشم.
هر روز این برگهها رو به خونه میاوردم و هر کدوم رو در پوشه مخصوص خودش قرار میدادم. البته خیلی وقتها تنبلی میکردم و آخر هر ترم برای مرتب کردن این جزوهها دچار دردسر میشدم.
برخلاف رویهی من، یه عده هم بودن که از کلاسورهای چندبخشی استفاده میکردن و مطالب هر درس رو در یکی از بخشهاش مینوشتن.
این کلاسور آزادی عمل برگه A4 رو نداشت. ولی خوبیش این بود که هیچ وقت برگهها گم نمیشد و آخر ترم لازم نبود درگیر پروژهی مرتبکردن و پیدا کردن برگههای گمشده بشی.
به نظر من تفاوت اورنوت و واننوت رو میشه با همین تفاوت برگهی A4 و کلاسور چندبخشی توضیح داد.
روی کاغذ شباهت زیادی بین قابلیتهای اونها وجود داره ولی هر کدوم اولویت متفاوتی رو برای طراحی در نظر گرفتن.
طراحی اورنوت تا حد زیادی از برگهی سفید الگوبرداری شده.
میتونید به سرعت از هر چیزی بنویسید، بدون اینکه ذرهای خودتون رو درگیر حاشیههای کوچیکی مثل طبقهبندی کنید. کافیه هر موقع که فرصت رو مناسب دیدید، بیاید و سروسامانی به وضعیت یادداشتها بدین.
ولی واننوت بیشتر شبیه کلاسورهای چندبخشیه و حاشیهی طبقهبندی رو مهمتر از متن میدونه.
در واننوت (برخلاف اورنوت) دکمهای به نام "ایجاد یادداشت جدید" وجود نداره و تا قبل از انتخاب دسته اصلی، اجازه آغاز نوشتن رو نمیده.
البته در ظاهر هیچ اجباری به رعایت این موارد حس نمیشه.
شما در اورنوت میتونید کار رو از طبقهبندی شروع کنید و بعد بنویسید. در اورنوت هم میتونید هر جایی که خواستید نوتی ایجاد کنید و بعدا سراغ طبقهبندیش برید. ولی طراحی هر نرمافزار به شکلیه که شما رو به انجام این رفتارها سوق میده.
در طی این چند سال که با اورنوت کار کردم، با وجود تلاش زیاد، توفیقی در طبقهبندی به دست نیاوردم و معمولا در یک وضعیت آشفته به سر میبردم.
ولی از روزی که به وان نوت کوچ کردم، خیلی به ندرت دچار این وضعیت شدم. تازه بعد از درک نظم اینجا بود که متوجه آشفتگی شدید یادداشتهام در اورنوت میشدم.
به نظرم با در نظر گرفتن این تفاوت در طراحی این دو نرمافزار، میتونیم سراغ ابزاری بریم که همخونی بیشتری با انتظارمون داشته باشه.
مثلا اگه قراره به صورت مستمر و متمرکز روی یک موضوع کار کنیم (مثل یادگیری در متمم)، خیلی بهتره که از همون اول به طبقهبندی اهمیت بدیم.
شاید در دانشگاه فقط آخر ترم و شبهای امتحان به فکر جزوه بیفتیم و ایراد زیادی به موکول کردن طبقهبندی وارد نباشه. ولی اگه به مراجعه و استفاده مستمر از یادداشتها احتیاج داریم، طبقهبندی در هر لحظه اهمیت پیدا میکنه و هر لحظه، آخر ترم به حساب میاد.
در مقابل کسی که بیشتر دنبال سرعت و سهولت در یادداشتبرداریه، ممکنه طبقهبندی رو در اولویتهای بعدی قرار بده و ابزار یادداشتبرداری رو هم بر اساس این نیاز انتخاب کنه.
امیدوارم این توضیحات بتونه به انتخاب ابزار متناسب با نیاز شما کمک کنه.
بسیار عالی. چند سالی است که با وان نوت آشنا هستم و برام جالبه که از بعضی از قابلیتهاش اطلاع نداشتم.
سلام
من حدود ۷ سال هست که از وان نت در محل کارم (و به میزان کمتر در امور شخصی زندگی ام) استفاده می کنم. من در شعب مختلفی از یک سازمان کار میکنم و با ورود به هر شعبه، یک notebook ایجاد میکنم و چند تا section برای انواع مختلف مشتریان اون شعبه و در هر section تعدادی page دارم که اطلاعات هر مشتری از اون نوع رو در اون می نویسم. تقریبا سعی میکنم تمام اطلاعاتی رو که در کارم مورد نیاز هست از هر مشتری یادداشت کنم تا در صورت نیاز بتونم راحت و سریع بهش دسترسی داشته باشم. ضمن اینکه گاهی فایلهایی رو که در قسمتهای مختلف کامپیوتر مربوط به مشتری هست رو در همون صفحه مشتری copy&paste میکنم و دیگه نیازی به ذخیره در جای دیگه ندارم. کلا حجم زیادی از اطلاعات رو میتونم به سلیقه خودم حفظ کنم. تنها نکته ای که همیشه باید حواسم باشه اینه که اطلاعات خودبخود ذخیره میشه و به من موقع بستن نرم افزار هشدار ذخیره کردن نمیده.
در ابتدا همکارام با استفاده از این نرم افزار مقاومت میکنن. ولی به مرور متوجه مزایاش میشن و علاقمند میشن.
راستی از دوست و استاد دوستم که من رو با این نرم افزار آشنا کردند ممنونم. چون بدون اون معلومم نبود این همه اطلاعات رو چطوری میتونستم نگه دارم و استفاده کنم.
با سلام
من برای انجام امور جاری و تحقیقات همیشه لز ورد و بیشتر مواقع از دفترهای کاغذی برای یادداشت برداری استفاده میکنم، با این توضیحات شما انشاءالله در یک پروسهی ۲ ماهه سعی در انتقال امور یادداشت برداری به این نرم افزار کاربردی انجام خواهد شد.
متشکرم از راهنماییتان
سلام
یکی از قابلیت های که در One Note وجود داره و من ازش زیاد استفاده می کنم ، قابلیت تگ کردن مطالبه که برای من خیلی مفید بوده .نکته جالب در استفاده از تگ ها سفارش سازی تگها ست که میشه بسته به نیاز ایجاد کرد .برای این کار از تب Home بخش Tags رو انتخاب می کنیم.
همنطور که می بینید من دو تگ به نام یکتا و ثبت شد ایجاد کردم که کارها و یا حساب هایی که نیاز به ثبت کردن در جای دیگری غیراز One Note دارد رو پس از ثبت کردن با این تگ مشخص می کنم.تگ ها قابلیت جستجو دارند و این خیلی می تونه مفید باشه .می تونید هر مطلب مرتبط رو با تگ خودش مشخص کنید مثلا برای MBA یک تگ ایجاد کنید ، برای تصمیم گیری یک تگ دیگه ایجاد کنید و … و درصورتی که تگ مورد نظر رو جستجو کنید تمامی مطالب با این تگ نمایش داده می شن.البته باید محدوده جستجوتون رو مشخص کنید مثلا توی یک Section یا توی یک Notebook و یا توی همه Notebook ها.در پایان این نکته رو هم بگم که میشه برای هر مطلب و یاداشتی چندین تگ قرار داد.
ایام به کام.
سلام
یکی از قابلیت های وان نوت که اخیراً شناختم، استفاده از گزینه Mark as Unread (کلید میانبر Ctrl+Q) در ستون صفحات است. به وسیله این قابلیت می تونید مطالبی رو که الان در دسترس هستند ولی زمان کافی برای خوندنش ندارید را در وان نوت ذخیره و به وسیله این گزینه علامت گذاری کنید که خونده نشده و بعد از اینکه اون ها رو مطالعه کردید دوباره با راست کلیک روی صفحه مورد نظر گزینه Mark as Read را انتخاب کنید که نشون بده شما این صفحه رو مطالعه کردید. یکی دیگه از کاربردهای این گزینه مطالبی هستند که در نظر دارید دوباره مطالعه کنید.
ایام به کام
از دوستان متممی خواهشی که دارم در خصوص آموزش نرم افزار ها است. لطفا آموزش رو به صورتی تهیه کنید که برای بقیه سیستم عامل ها هم قابل استفاده باشه .
من برنامه وان نوت رو بر روی مک نصب کردم ولی خیلی از موارد مطرح شده در این آموزش رو شامل نمی شه!
تو این نرم افزارها که معرفی کردید هیچکدوم بر دیگری برتری نداره؟ بر اسا س سلیقه انتخاب کنیم؟
چه حالی میده وقتی باهاش یادگیری کریستالی انجام میدی …خدایا شکرت…
من برای تمرین اول تو موبایل شروع به کار با این نرم افزار کردم، بعدش با کامپیوتر. فکر کنم محدودیت داره نه؟ مثلا میشه همونطور که تو کامپیوتر فرمول نویسی میکنی، تو موبایل هم انجام بدی؟
چیزیکه من یاد گرفتم ، این بود که: تو کامپیوتر یه قسمت هست به نام draw که با اون میشه مثلا نقاشی کرد، طرح کشید و توی موبایل با خودکار دیجیتال یا انگشت، مطلب نوشت و طرح زد.
اما با دیدن این ویژگی سؤال هم واسم پیش اومد: ( تو کامپیوتر راحت میتونی اگه خوشت نیومد از طرح پاکش کنی. اما تو موبایل نتونستم پاکش کنم و طریقه پاک کردنش رو پیدا نکردم. کسی امتحان کرده و می تونه کمک کنه؟)
برای انتخاب طرح توی موبایل کافیه موقع انتخاب دستتون رو چند ثانیه روی طرح نگه دارید.
http://www.evernote.com
خیلی بهتره از وان نوت،خیلی بهتر عمل میکنه،خصوصا تو نوشتن فارسی،برای اندروید هم امکانات فوق العاده ای داره
سلام .دوستان من این برنامه رو نصب کردم ولی نمیتونم واردش بشم.یعنی همون اول کار که ایمیل میخواد مشکل دارم.ایمیلمو وارد میکنم اما نصبش کامل نمیشه ؟!میشه لطفا کمکم کنین
سلام
ممنون
یک سوال: آیا اگر اطلاعات زیادی از قبیل ویدیو تصویر و صدا ضبط شده باشه هر دفعه که وارد میشیم کلی از حجم اینترنتمون را مصرف میکنه؟
سلام
ممنون از آموزش مفیدتون من خیلی وقت دنبال چنین برنامه ای بودم و لی با هاش آشنایی نداشتم
فقط سوالی که هست من با یک سیستم کار نمیکنم و به خاطر کار و درس و .. مجبورم اطلاعات ONE NOT را با استفاده از یک هارد خارجی بین سیستم ها انتقال بدهم اما نتونستم راهی برای ذخیره این فایل روی فلش یا .. برای انتقال پیدا کنم اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم.
شما می تونید در محل ذخیره سازی فایل دفترچه یادداشت خودتون که معمولا در documents و فولدر OneNote Notebooks هستش (می تونید روی اسم دفترچه یادداشتتون راست کلیک کنید و با انتخاب گزینه Properties ببینید در چه محلی ذخیره شده) فایل مربوطه را در یک محل دیگر مثلا روی هارد اکسترنال یا فلش ذخیره کنید و هر زمان که خواستید روی آن دابل کلیک کنید، باز کنید و استفاده کنید و هر زمان که کارتان تمام شد روی نام دفترچه یادداشتان در برنامه راست کلید کرده و آن را ببندید.
همه ی ویرایش ها و تغییرات بر روی فایلی که از داخل فلشتان باز کرده بودید اعمال می شود.
مچنین می توانید از اکانت SKYDRIVE استفاده کنید و یک دفترچه یادداشت روی فضای اینترنت داشته و از محل های مختلف به آن دسترسی داشته باشید
سلام.
لطفا راهنمایی کنید شدید گیر کردم
یه مدته که کتابهایی که میخوام مطالعه کنم عکس میگیرم میزارم تو “وان نوت ” مثلا فک کنید ۳۰۰ فایل عکس دارم از کتاب ۳۰۰ صفحه ایم بعد هر ۳۰۰ تا فایل JPG رو کپی میکنم و بعد میرم تو نرم افزار “وان نوت” یه Notebook باز میکنم و بعد اون یه New Section باز میکنم و بعد هر ۳۰۰ صفحه کتاب که بصورت عکس هست رو کپی میکنم و میریزم توی New Sectio .
هر ۳۰۰ صفحه به صورت عمودی و زیر هم با فاصله مشخص از همدیگه قرار میگیره و من هم با استفاده از ابزارآلات برنامه زیر نکات خط میکشم هایلایت میکنم و غیره
اما مشکلم اینجاس که مثلا تو خود کامپیوترم من عکسای کتاب رو از یک تا ۳۰۰ شماره گذاری کردم و راحت با یک جستجوی ساده میتونم هر شماره عکسی که بخوام پیداش کنم اما تو وان نوت اگه بخوام یه راست برم عکس ۲۵۰ام (دویست وپنجاهم) رو نیگاه کنم باید حتما از بالا دونه دونه بشمارمو گزینه جستجوش هم کمکی نمیکنه
تورو خدا بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز اینطور که به نظر میرسد مشکل شما از آنجا ناشی می شود که کلیه صفحات کتاب را در یک صفحه (page) کپی می کنید. اگر برای هر صفحه از کتاب یک صفحه جداگانه در وان نت اختصاص دهید به راحتی می توانید با تغییر عنوان آن صفحه ی وان نت به شماره صفحه کتاب، قابلیت پیمایش سریع در صفحات کتاب را ایجاد کنید. قابلیت جستجوی شماره صفحه هم وجود خواهد داشت.
سلام به نظرم شما فایل کتابتون رو در وان نت کپی کنید به جای اینکه تمام صفحات رو کپی کنید. این طوری وقتی اون کتابو بخواهید بخونید لازم نیست همه جای کامپیوترتون رو بگردید. فقط کافیه اسمشو تو وان نت یا تو نوت بوک مربوطه سرچ کنید و بعد با دابل کلیک روی فایل paste شده به وان نت، اونو باز کنید و بخونید. پیشنهاد میکنم از قابلیتهایی که داره استفاده کنید تا اینکه بخواهید قابلیتهای ورد و اکسل و نیترو و غیره رو براتون داشته باشه.
به نظر من به کمک اپلیکیشن آفیس لنز صفحات کتاب رو اسکن کننده شکل پی دی اف ذخیره کن بعد فایل پی دی اف رو تو یه صفحه وان نوت ذخیره کن
سلام
برایScreenshot باید کلیدهای windows+shift+s را همزمان فشار داد.(البته من روی سیستم عامل windows 8.1 امتحان کردم)
ممنون از مطالب مفیدتان
واقعا استفاده کردم…مخصوصا تبدیل متون دست نویس…کاش در مورد متون دست نویس فارسی هم این امکان وجود داشت
این احتمال زیاد هست که در نسخه نهایی ویندوز ۱۰ قابلیتهای بیشتری برای زبان فارسی فراهم بشه. از تاریخ شمسی رسمی در ویندوز و آفیس گرفته تا زبان فارسی برای کورتانا (دستیار صوتی هوشمند ویندوز موبایل ۱۰ و ویندوز ۱۰ دسکتاپ) و فونتهای بیشتر بصورت استاندارد. نسخه نهایی آفیس اندروید که جدیدا در استور قرار گرفت با وجود اینکه بسیار کامله اما متاسفانه پردازشی برای زبان فارسی نداره و با همون سرعتی که نصبش کردم (فقط چند ساعت پس از انتشار در استور) ازش سایناوت شدم. البته بزودی از اندروید به ویندوزموبایل (لومیا) مهاجرت میکنم امیدوارم مشکلات زبان فارسی در اون کمتر باشه.
من قبلا باهاش کار کردم…برای کسایی بیشتر مفیده که برنامه ریزی داشته باشن و بخوان فکر کنن، در واقع همون نوشتن و به تحریر درآورن کارهای روزمره و ماهیانه است که در قالب نرم افزار خیلی راحت تر و جذاب تر شده
بسییییییار عالی بود
سپاس متمم و متممی ها…
سلام .بسیارعالی بود..
مرسی برای من هم همیشه اینکه onenote چی کار می کنه سوال بود. اما فکر کنم ترلو هم بد نباشه به دلیل تحت وب بودنش
با سلام و تشکر
اطلاعات بسیار مفید و ارزشمندی را ارایه کردید، برای من خیلی کاربردی بود مخصوصا نکته آخر درخصوص screenshot