Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
دوره صوتی آموزشی نکته‌هایی برای مدیران (کلیک کنید)


پرکاربردترین اپلیکیشن موبایل شما چیست؟ (اندروید | iOS | ویندوز)


ده اپلیکیشن برتر موبایل من - اندروید یا iOS

اگر با مفهوم مدیریت منابع که در درس تفکر استراتژیک متمم مطرح شده است آشنا باشید حتماً شما هم این دغدغه را دارید که مشکل امروز ما در بسیاری از حوزه‌های تکنولوژی، دسترسی بیش از حد به منابع است. یکی از این منابعی که هجوم آن باعث کاهش کارایی و اثربخشی فعالیت‌های ما شده است، حجم زیاد اپلیکیشنهای موبایل برای گوشی های هوشمند است که قسمت زیادی از آنها به صورت رایگان یا ارزان قیمت در دسترس ماست.

به همین دلیل و با هدف استفاده بهتر از گوشی‌های موبایل که همه ما یک یا چند عدد از آنها را در جیب و کیف خود داریم، خواستیم از دوستان متممی در زمینه استفاده بهتر از گوشی‌های موبایل هوشمند کمک بگیریم.

خواهش ما این است که گوشی موبایل خودتان را نگاه کنید. از میان ده‌ها برنامه‌ و اپلیکیشن که خواسته و ناخواسته روی آن نصب کرده‌اید به آنهایی که بیشتر استفاده می‌کنید نگاه کنید و به این سوال ما پاسخ دهید:

اگر مجبور شوید همه اپلیکیشن های نصب شده روی موبایل خودتان، فقط ده مورد را نگه دارید و بقیه را پاک کنید، کدام ده مورد را نگه می‌دارید؟

خواهش ما این است که در شروع مطلب خود بنویسید که سیستم عامل گوشی شما اندروید است یا iOS یا هر سیستم دیگر تا وقت سایر دوستان برای بررسی و مطالعه گرفته نشود. همچنین خواهش دیگر ما این است که برای هر برنامه در یکی دو خط دلیل اهمیت آن را هم بگویید تا شاید ما بتوانیم با نگاه دیگری آن برنامه را ببینیم. خواهش پایانی ما هم این است که در صورتی که فرصت داشتید لینکی به صفحه معرفی یا دانلود برنامه بگذارید یا اگر این کار را نمی‌کنید نام آنها را (خصوصاً در موارد ناآشنا) برای بقیه دوستانتان به صورت دقیق بنویسید که پیدا کردن و نصب آن ساده‌تر باشد.

امیدواریم این نوع همکاری‌های مشارکتی بتواند به استفاده بهتر از امکاناتی که معمولاً از آنها غافل می‌شویم منتهی شود.

ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری سبک زندگی من به شما پیشنهاد می‌کند:

سری مطالب حوزه سبک زندگی من

سوال‌های پرتکرار دربارهٔ متمم

متمم چیست و چه می‌کند؟

متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحث‌های مهارتی و مدیریتی.

برای آشنا شدن بیشتر با متمم به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کنید و گوش دهید.

فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟

هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه»  دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص می‌‌‌کند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری می‌توانید نقشه راه‌های مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.

هم‌چنین در صفحه‌های دوره MBA و توسعه فردی می‌توانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.

هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟

شما می‌توانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.

اعتبار را می‌توانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیم‌سال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید.

توجه داشته باشید که خرید شش‌ماهه و یک‌ساله به‌ترتیب معادل ۲۰٪ و ۳۸٪ تخفیف (نسبت به خرید یک‌ماهه) محسوب می‌شوند.

برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.

آیا در متمم فایل های صوتی رایگان برای دانلود وجود دارد؟

مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که می‌توانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.

هم‌چنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آن‌ها را می‌توانید در فروشگاه متمم ببینید.

با متمم همراه شوید

آیا می‌دانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور می‌توانید به جمع متممی‌ها بپیوندید؟

سرفصل‌ها  ثبت‌نام  تجربهٔ متممی‌ها

۳۸۷ نظر برای پرکاربردترین اپلیکیشن موبایل شما چیست؟ (اندروید | iOS | ویندوز)

    پرطرفدارترین دیدگاه به انتخاب متممی‌ها در این بحث

    نویسنده‌ی دیدگاه : گروه متمم

    سیستم عامل گوشی من اندروید است. فهرست ده برنامه (بدون ترتیب اهمیت):

    Camera for Android

    من خیلی وقتها لازم دارم که از نوشته‌های خودم عکس بگیرم و در اینستاگرام یا سایت متمم قرار دهم. خیلی از کیفیت دوربین موبایلم راضی نبوده‌ام. اما از بین اپلیکیشن‌های مختلف،‌ بهترین سطح وضوح عکس را با این برنامه به دست آورده‌ام. امکاناتش هم بد نیست.

    Instagram

    بعید است نیاز به توضیح داشته باشد.

    Tomatina

    برای مدیریت بحث زمان سفید و سیاه و اجتناب از زمان خاکستری، به نظرم یکی از بهترین برنامه‌های موجود است. اگر مجبور به پاک کردن برنامه‌ها بشوم، فکر کنم جزو دو یا سه برنامه آخری باشد که پاک می‌شود.

    Telegram

    به نظرم امکانات آن فراتر از یک برنامه گفتگوی OTT است. خصوصاً امکان انتقال فایل به جای لینک فایل و همینطور نشان دادن Preview هنگام دریافت لینک‌ها

    Dropbox

    یک سرویس نگهداری ابری خوب است که قبلاً در متمم هم معرفی شده است. ضمن اینکه نسخه دسکتاپ آن را هم از اینجا دانلود کرده‌ام و برای انتقال فایل بین موبایل و لپ تاپ از آن استفاده می‌کنم.

    دیکشنری انگلیسی به انگلیسی آفلاین

    این همان چیزی است که آنقدر دوستش داشتم که در متمم هم معرفی کردیم و لینک دانلودش را گذاشتیم. خیلی ساده. خیلی سریع و بدون نیاز به دسترسی به اینترنت. خصوصاً برای من که معمولاً از گوشی در حال Flight Mode استفاده می‌کنم. ;)

    KMPlayer

    قبلاً که نداشتم خیلی اذیت می‌شدم. فایل‌های زیادی روی گوشی من خوانده نمی‌شد. فرمت‌ها و شکل فشرده سازی آنها فرق داشت. چون فیلم را روی موبایل می‌بینم برایم ضروری است.

    QR Code Reader

    شاید به نظرتان مسخره بیاید. اما من به اسکن کردن QR Code معتادم. همه چیز هم از پست متمم درباره QR Code شروع شد. اخیراً فهمیده‌ام که خیلی از طراحان بسته بندی،‌فکر می‌کنند که QR Code یک نماد تکنولوژی و مدرن بودن است و نمی‌دانند که بارکد دو بعدی است. چون یک چیزهایی چاپ می‌کنند که اصلاً خوانده نمی‌شود. دلیلش هم کیفیت چاپ نیست. اصلاً بارکد دوبعدی نبوده. مربع‌های ریز و درشت سیاه و سفید است!

    Speedtest

    اصلاً بیماری عجیبی است. هر جا می‌نشینم حتماً سرعت آپلود و دانلود را تست می‌کنم. اینطوری در محل کار و دفتر دوست و آشنا توانسته‌ام بهترین نقاط دسترسی به اینترنت را پیدا کنم. مثلاً می‌دانم شاتل 8 مگ در خانه‌ام یک و نیم مگ بندویت دانلود دارد و می‌دانم که پایین میدان آرژانتین اول بخارست ایرانسل 10 مگابایت نرخ دانلود می‌دهد و در دفتر حمید محمودزاده، فقط کنار کاسکو می‌توانم به اینترنت خوب همراه اول دسترسی داشته باشم!

    Airdroid

    اگر کسی بگه که گوشی هوشمند اندروید داره اما Airdroid نداره تعجب می‌کنم. فرضم بر این میشه که کار حرفه‌ای با گوشی نمی‌کنه و بیشتر به کارهای غیراخلاقی با ابزارهای اجتماعی مشغوله! ;)

    ابزاری بهتر از این برای ایجاد ارتباط بین لپ تاپ و کامپیوتر نمی‌شناسم. چه برای جابجایی فایل. چه برای مشاهده نوتیفیکیشن‌ها و چه کارهای دیگه.

    محمدرضا شعبانعلی

  1. فاطمه ج گفت:

    ۱.shareit

    ۲.Instagram

    ۳.Telegram

    ۴.اپلیکیشن نختم با هر بار باز کردن قفل گوشی یک ایه از قران میاره.ترجمه و صوت هم داره.برای یادگیری تدریجی قران خوبه

    ۵.MXPLAYER.پخش فیلم

    ۶.دیکشنری افلاین سایت متمم

    ۷.GOOGLEPLAY

    ۸٫کیبورد هوشمند

    ممنون از،این پست عالی.از،نظرات دوستان بهره مند شدم.

     

     

     

  2. امیر قائدی گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۱ درس)

    سیستم عامل گوشی من اندروید است. فهرست برنامه بدون ترتیب اهمیت:

    Waze

    باتوجه به زندگی کارمندی هر روز موقع رفتن و برگشتن به/از سرکار و در مواقع دیگه با توجه به حجم ترافیک در تهران واقعا کمک دست عالی هست. همیشه برای سازندگانش دعای خیر میکنم.

    Telegram

    نیازی به توضیح نداره فقط اینکه وقتی اسم تلگرام رو میاریم قاعدتا باید یه فیلترگذر رو هم اسم ببریم ولی چون ده تا اپبیشتر نمیشه گفت منم نمیگم. (در مورد WhatsApp هم باید بگم به نظرم بخاطر فیلتر تلگرام اکثرا اسم بردن و برای من شخصا بعد از تلگرام بقیه فرقی با هم ندارن)

    Instagram

    نیازی به توضح نداره فقط جالب اینه که وقتی بهش فکر میکنم برای من بیشتر نرم افزاری هست برای خرید آنلاین حتی بیشتر از دی جی کالا

    Mobillet

    این روزها با این همه گرفتاری وجود یه اپ بانکی ضروریه که من اپ موبایلت بانک سامان رو با توجه به اینکه با چند اپ بانکی دیگه هم کار میکنم ترجیح میدم.

    Asa Trader

    توی نرم افزارهای بورسی هم واقعا این عالی هست طوری که من خرید و فروشهام رو پیش این کارگزار (آگاه)متمرکز کردم.

    Fidibo

    بهترین برای مطالعه دیجیتالی کتابها. کلی نرم افزار کتاب روی گوشی دارم و همیشه مقایسه میکنم تا از بهترین استفاده کنم واقعا فیدیبو جلوتر از بقیه هست.

    Birhtday App Free

    این اپ منو از دست یادداشت کاغذی تاریخهای تولد راحت کرد. البته دارم سعی میکنم جایگزین بهتری براش پیدا کنم چون یکی از نواقصش این هست که علیرغم فعال کردن زنگ برای یادآوری ولی هیچ زنگی در زمان تعیین شده پخش نمیشه.

    Archos Video

    بهترین. حتی بهتر از KMPlayer چون زیرنویسهایی رو که با KM هم نمی تونستم تنظیم یا قابل پخش کنم با این نرم افزار تونستم. خیلی راضیم ازش

    Drive

    با اینکه دراپ باکس هم دارم ولی کلا به گوگل و محصولاتش اعتیاد دارم.

    Xodo Docs

    نرم افزاری برای خواندن و ویرایش فایلهای pdf. امکانات بسیار زیادی داره و خصوصا اینکه فول ورژنش رایگان پیدا میشه برای دانلود. تقریبا تمام امکاناتی رو که در فیدیبو برای مانور روی فایل کتابها دارید اینجا روی فایلهای پی دی اف خودتون دارید.

     

    • درود دوست عزیز

      برای یاد اوری تولد افراد من دو تا پیشنهاد دارم هر دو خیلی خوبن و الارم دارن حتی میتونی واسه روزای قبلتر مثلا یه روز قبلش یا حتی واسه ساعت ۰۰:۳۰ همون رو تنظیم کنی که اولین نفر باشی که تولد و تبریک میگی

      reminder

      to do reminder

       

  3. اندروید:

    Telegram

    Ketabrah

    Fidibo

    Gmail

    Analytics

    Blue Light Filter

    Paper(dropbox)

    wunderlist

    PomoDoneApp

    Trello

    توضیحات هر کدام رو هم دوستان در سایر دیدگاه ها مکررا داده‌اند.

  4. phonepay: جهت پرداخت کرایه تاکسی!

    foursquare: بهترین اپ برای پیدا کردن رستورانها و مکانهای دیدنی اطرافتان به ویژه در سفر

    Dropbox: فضای ابری عالی

    WhatsApp: با توجه به فیلتر تلگرام، به نظرم این بهترینه

    Waze: مسیریاب بی نظیر

    Fidibo: بهترین اپ فارسی برای لذت از دنیای کتاب و مطالعه

    Instagram: محبوبترین شبکه اجتماعی کشور

    Any.do: بهترین، ساده ترین و راحت ترین برنامه برای سازماندهی کارها و فعالیتها!

    Trello: یکی از بهترین ابزارها برای انجام کارهای تیمی

    Clean Master: برای محافظت از گوشی در برابر ویروس، افزایش سرعت گوشی و حذف محتویات اضافی گوشی.

     

     

     

  5. آزاده ناصرهلالی گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۵ درس)

    ۱۰ برنامه ای که من در گوشی خودم با سیستم عامل IOS نگه خواهم داشت:

    ۱٫ focus keeper: برای انجام دادن کارهایی که به تمرکز نیاز دارند، ۲۵ دقیقه انجام اون کار و ۵ دقیقه استراحت.

    ۲٫maps.me :نقشه ای که آفلاین هم میتونه مسیریابی کنه

    ۳٫ measure : به جای خط کش و متر در مواقع ضروری.

    ۴٫ relax melodies: برای آرامش در زمان انجام کارهام.

    ۵٫ Gmail

    ۶٫ Evernote: برنامه ای برای یادداشت نوشتن و حتی share کردن یادداشت ها.

    ۷٫Inoreader: مطالعه وبلاگ ها و وب سایتهایی که دنبال می کنم با این برنامه راحت تره.

    ۸٫ Memrise: برنامه یادگیری زبان

    ۹٫ یک برنامه پیام رسان(خیلی فرق نمی کنه چی باشه)

    ۱۰٫Guitar Tuna: برای کوک کردن گیتار

  6. بهنوش گفت:

    فهرست مورد استفاده ی من ( اندروید)

    اینستاگرام

    تلگرام

    دوربین گوشی

    Keep  ( نرم افزار یادداشت)

    آلارم!

    فیدیبو

    ریدر

    پینترست

    ویرایش عکس

     

  7. گوشی من اندرویده و برنامه ها به ترتیب دسته بندیشون تو گوشیم عبارتند از:

    Lighroom CC، اپ مربوط به ادیت عکس از شرکت Adobe
    Castbox، اپ اجرای پادکست. به نظرم نیازه که در مورد پادکست ها هم مطلب جداگانه ای گذاشته بشه
    Relaxio، تو این اپ صداهای زیادی مثل بارون و آتیش و کافه و… وجود داره که من از کتاب خوندن و کارکردن همراه با شنیدن این اصوات واقعا لذت میبرم
    Shazam، بارها واسم پیش اومده که جایی آهنگی پخش شده و خوشم اومده و با استفاده ازین اپ تونستم اون آهنگ رو پیدا کنم
    واوخوان، چندتا کتاب صوتی خوب توش دارم
    دیکشنری لانگمن، که مشخصا دیکشنریه و البته من فایل آفلاینش رو دانلود کردم و با اپ BlueDict ازش استفاده میکنم
    Memrise، اپ آموزشیه و من واسه یادگیری لغات انگلیسی ازش استفاده میکنم
    Twitter، یه شبکه اجتماعی که بنا به مورد استفاده میتونه ارزشی بین طیف خیلی خوب و خیلی بد داشته باشه. من شخصا بابت خوندن چند عکاس و نویسنده و دنبال کردن صفحات مربوط به اخبار SEO ازش استفاده میکنم
    Pinterst، به عقیده من اگه اینستاگرام رو شهرک صنعتی بدونیم پینترست میشه سیلیکون ولی
    Gmail که طبعا همه دوستان کارکدش رو میدون

     

  8. سیستم عامل گوشی من اندروید است.
    فهرست اپلیکیشن های مورداستفاده من:

    Twitter
    شبکه ای اجتماعی که به کاربران امکان اشتراک گذاری پیام متنی یا همان توییت را می دهد.

    Instagram

    بدون شرح!

    Telegram

    شبکه اجتماعی با قابلیت ارسال فایل و صدا و تصویر و موقعیت مکانی و تصاویر متحرک یا همان گیف.

    PomoDoneApp

    همان اپ ذکر شده در تکنیک پومودورو که در این لینک متمم می توانید آن را مشاهده کنید.

    OneNote

    نرم افزاری نوشتاری از خانواده مایکروسافت آفیس که با خواندن معرفی وان نوت به خوبی با آن آشنا می شوید.

    AirDroid

    ایجاد تعامل بین گوشی و لپتاپ را برایتان فراهم می کند.

    Persian Calendar

    همانطور که از اسمش پیداست تقویم فارسی است با امکان دسترسی به تبدیل تاریخ و اوقات شرعی شهرتان و مناسبت ها و قطب نما و ثبت رویداد و هشدار برای کارهایتان و همچنین نمایش تاریخ روز را برای دسترسی سریع در بالای صفحه گوشی و قفل صفحه نمایش می دهد.

    cafebazaar

    مشاهده سایر اپ ها و دریافت یا به اشتراک گذاری اپ را در اختیار کاربران و برنامه نویسان قرار می دهد.

    SHAREit

    ارسال و دریافت سایر فایل ها به وسیله این اپ بین گوشی ها برقرار می شود.

    ColorNotes

    دفترچه یادداشتی در گوشی شما که می توان با توجه رنگ مطالب نوشتاری را دسته بندی کرد.

     

     

  9. RGh گفت:

    یکی از برنامه های خیلی باحال برنامه Bioryhthm هستش.این برنامه بیوریتم شما و حاقل یا حداکثر کارایی شما در زمینه های مختلف مثل احساسی،فکری،فیزیکی و… رو نشون میده.کافیه این برنامه رو نصب کنید و تاریخ تولدتون و جنسیت رو در اون وارد کنید.

    یکی از برنامه های خوب برای android برنامه Persian Calendar هست که تقویم،اذان گو و… رو داره.

  10. RGh گفت:

    باسلام

    یکی از برنامه هایی که واقعا دوستش دارم برنامه Drops هستش که برای یادگیری کلمات و اصطلاحات زبان های مختلف استفاده میشه.این برنامه تایم مرور کلمات رو بهتون یادآوری میکنه و ازین نظر قابل تنظیمه.البته این اپ سومین برنامه برتر یادگیری زبان هستش و بعد از Rosseta stone و Doulingo قرار داره.

    برنامه دیگه مربوط به ترجمه زبان های مختلف هست.برنامه بسیار معروف Google translate که مطمئنا خیلی ها با اون آشنایی دارن.این برنامه قابلیت ترجمه عکس،دست خط و وُیس رو هم داره.

  11. ۱- اسکن: microsoft lens
    ۲- شبکه اجتماعی: تلگرام ، اینستاگرام
    ۳- تاکسی: اسنپ ، uber
    ۴- قطب نما: compass
    ۵- معرفی بهترین جاها: Foursquare
    ۶- دیکشنری: انگلیسی به انگلیسی ، انگلیسی به فارسی و بلعکس
    ۷- مسیریاب: waze
    ۸- اشتراک گذاری: SHAREit
    ۹- ویرایش تصویر: PhotoGrid ، Prisma
    ۱۰- یادداشت: google keep

  12. دلارام گفت:

    به تازگی اینستاگرام رو از گوشیم حذف کردم و چند اپلیکیشن مفید رو روی صفحه اول گوشیم گذاشتم تا در طول روز اون هارو استفاده کنم.
    Duolingo برای یادگیری زبان. من برای فراموش نکردن زبان ایتالیاییم ازش استفاده میکنم. قبلا کورس های دیگه ایی هم توش داشتم ولی الان اکانت جدید ساختم و از اول و مرتب تر شروع کردم . هر روز ۱۰ دقیقه یک درسش رو میخونم که خیلی هم سبک و ساده است. کار جدید این اپ این بوده که زبان های افسانه ایی مورد استفاده در سریال هایی مثل گیم او ترونز رو هم در کورس هاش اضافه کرده که میشه اونا رو هم یاد گرفت. کلاب های زبان داره که من در کلاب ایتالیاییش عضوم .  و گاهی بین اعضای کلاب کانورسیشن به اون زبان برقرار میشه. فکر میکنم بهترین اپ یادگیری یا مرورو زبان میتونه باشه .

    lumosity برای ورزش ذهن . بازی های ذهنی داره . بخاطر داشتن اکانت رایگان به همه ی اونا نمیتونیم دسترسی داشه باشیم . چند وقتی بود که بازیاش برام تکراری شده بود و پاکش کرده بودم . اما دوباره ریختمش و ایمیلی هم واسشون فرستادم تا با توجه به اوضاع اقتصادی کشور ما شاید بتونن این مشکل رو حل کنن. اپشن جدیدی که به این اپلیکیشن اضافه شده مدیتیشنه که من قبلا از Headspace  استفاده میکردم اما حالا به تازگی با lumosity  شروع کردم و میخوام تست کنم ببینم کدمشون بهتره

    ۳۰ days fittness challange واقعا برای شروع ورزش منظم عالیه . تویه برگه ۳۰ تا دایره کشیدم و بالاش این تایتل رو هم نوشتم و وقتی از محل کارم برمیگردم و یکم استراحت میکنم حتما چلنج روزمو انجام میدم . با ویدیو نشون میده که چطور حرکت رو درست انجام بدین و با صدا راهنماییتون میکنه چقد استراحت کنید و کی تمرین رو تموم کنین.من از اولین استپ و ساده ترینش شروع کردم و خیلی خوشحالم از پیدا کردن این اپ.
    آخرین اپلیکیشن روی صفحه اولم کتابی از فیدیبو که در حال خوندنشم . ووقتی تموم شه کتاب بعدی جایگزین میشه . صبحا موقع رفت و برگشت هم از فیدیبو پادکست گوش میدم . فیدیبو یه اپلیکیشن کتابخوانه که الان یه کتابخونه خیلی وسیع از کتاب های الکترونیکی ، صوتی ، پادکست، مجله و… داره . خیلی از امکاناتش مثل پادکست ها رایگان ان خیلی کتاب های رایگان هم داره و البته کتاب های غیر رایگان هم .

  13. آذین شريفي گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۵ درس)

    سیستم عامل گوشی من اندروید است. فهرست ده برنامه برتر موبایل من :
    Waze : یکی از دوست داشتنی ترین اپلیکیشن های گوشی منه . این اپلیکیشن علاوه بر پیدا کردن مسیر ، اگر بیش از یک مسیر برای رسیدن به مقصد وجود داشته باشه، با توجه به اطلاعات ترافیکی، سریع ترین مسیر رو انتخاب می‌کنه . ویژگی های دیگه ای هم داره از جمله اعلام حضور پلیس در پیش رو یا وجود موانع در مسیر. Waze به‌طور اختصاصی برای رانندگی طراحی شده و متاسفانه مسیرهای حمل ونقل عمومی یا پیاده روی رو نشون نمیده .
    Call recorder : بیشتر برای بررسی نحوه صحبت کردن و تن صدا و نحوه تلفظ حروف و سرعت حرف زدن خودم و گاهی هم برای یادداشت برداری از محتوای مکالمه استفاده می کنم.
    Fastdic: از این دیکشنری هم خیلی استفاده می کنم اگرچه نوشتنش دراین لیست نوعی «خودافشایی » تلقی میشه.
    Airdroid : بعد از خوندن لیست محمدرضا احساس کردم نبودن این برنامه در لیست ۱۰ تایی هم ممکنه خودافشایی تلقی بشه ولی اعتراف می کنم که تازه نصبش کردم .
    ES File Explorer : برنامه ای برای مدیریت محتویات گوشی است.
    الو پیک ، بازار ، تلگرام ، واتس آپ و Shareit هم بعیده که نیاز به توضیح داشته باشند

  14. رحیم گفت:

    ۱۰ نرم افزار برتر موبایلم
    ۱-kiwix بخاطر دسترسی آفلاین به اطلاعات عمومی و بدلیل اینکه در روستایم اکثر مواقع به نت دسترسی نداریم ازش در لپتاپ و موبایل برای جستجوها ساده استفاده میکنم
    ۲-bluedict یکی از بهترین دیکشنری برای ترجمه انگلیسی به فارسی و سایر زبان هاست
    ۳- memo نرم افزار برای یاداشت برداری های روزانه و برای خرید که همیشه ازش استفاده میکنم و حتی در حالت power saving قابل استفاده است
    ۴-نرم افزار میکده که اکثر اشعار شاعران فارسی زبان داره
    ۵-نرم افزار share it که در انتقال و دریافت فایل به گوشی و لپتاپ
    ۶-نرم افزار adm برای دانلود کردن فوق العاده است
    ۷-تلگرام
    ۸-تقویم بادصبا
    ۹-واتس اپ
    ۱۰- tube MATE برای دانلود از یوتیوب

  15. نرم افزارAndriod

    ۱- Instagram-telegram-whatsapp این سه تا  که نیازی به توضیح ندارن.

    ۲- آپ: برای انتقال وجه استفاده میکنم.

    ۳- طاقچه: برای مطالعه کتابهای مختلف

    ۴ -Snap

    ۵-دیکشنری انگلیسی به انگلیسی

    ۶ – word connct:  برنامه ای که با حروف انگلیسی باید کلمه درست کنیم. برای سرگرمی و  فعالیت مغز خوبه

    ۷ -workout نرم افزاری که روزنه مثل مربی تمرین ورزشی میده و امتیاز بندی داره.

    ۸- چند تا فیلتر شکن هم دارم که با این وضعیت فیلترینگ مجبورم اونو رو داشته باشم.!

  16. سیستم عامل من ios است

    ۱-ducuments(برای ذخیره فایل ها و اسناد)

    ۲-ketabrah(نرم افزار کتابراه که کتاب های صوتی و دیجیتالی دارد)

    ۳-mondly(اموزش زبان که چند نوع زبان را اموزش میدهد)

    ۴-pillow(مدیریت خواب)

    ۵-ted(سخنرلنی های تد)

    ۶-notability(یاداشت برداری حرفه ای)

    ۷-fastdic(دیکشنری سریع و خوب)

    ۸-translator(یه دیکشنری عالی که میتوانید عکس از متن انگلیسی بگیرید و ترجمه میکند)

  17. مهدی جلالی گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۸ درس)

    از سیستم عامل اندروید استفاده میکنم:

    فیدیبو:

    بهترین نرم افزار برای خرید و مطالعه کتاب دیجیتال. متعلق به مجموعه دیجی کالا ست. کیفیت فنی خوبی داره ( به نسبت بسیاری از نرم افزار های ایرانی)، مهمترین ویژگیش اینه که هم کتابهای متنی و هم کتابهای صوتی، با تنوع بالایی در آرشیو این نرم افزار پیدا میشه.

    ناملیک:

    برای من که علاقه زیادی به پادکست دارم نرم افزار خوبیه. هرچند کامل نیست و همه پادکستها رو نمیشه در اون پیدا کرد.

    wunderlist:

    تقریبا پرکاربردترین نرم افزار گوشی منه. کاربردی شبیه to-do list داره با امکانات خیلی خوب برای برنامه ریزی کارهای روزمره.

    google drive:

    یک فضای ابری برای ذخیه اطلاعات.بیشتر برای انتقال اطلاعات بین موبایل و لپ تاپ ازش استفاده میکنم.

    wase:

    مسیر یاب خیلی خوبیه. مخصوصا قابلیت تشخیص ترافیک، و هشداردهنده سرعت مجاز.

     

    انشاء اله نرم افزار متمم رو هم بتونیم در آینده نزدیک همه مون نصب کنیم. فکر کنم پرکاربردترین نرم افزار گوشیمون بشه.

     

     

     

     

  18. سلام نرم افزار lastpass برای مدیریت پسوردهایی که این روزها خیلی هم زیاد شدن و باید به خاطر بسپاریم واقعا عالیه

    نرم افزار جعبه لایتنر b15 که مشخصه کارش چیه واقعا خوبه

     

  19. لیست اپلیکیشن هایی که من استفاده میکنم ،خیلی بیشتر از ده تا است و همشون رو دوست دارم چون کارم رو راحت کرده اند.

    ADM

    یک دانلودمنجر خیلی خوب که میشه گفت نسخه قبلی idmکامپیوتر هست .

    call recorder

    وقتی بایکی تماس میگیری و قراره اطلاعات مهمی رد و بدل بشه دیگه لازم نیست بینش بپرسی ببخشید چی گفتین و بعدش راحت میشه گوش داد.

    DRIVE

    حافظه ابری که اطلاعات ضروری رو اونجا میذاری و هر وقت بخوای در دسترسه

    ES FILE EXPLORER

    یه فایل منجر همه کاره

    فیدیبو و طاقچه

    نرم افزار های کتابخوانی که زیاد ازشون استفاده میکنم .

    TELEGRAM

    WHATSAPP

    INSTAGRAM

    ONE NOTE

    زبان شناس

    ساده ترین و بهترین روش یادگیری زبان انگلیسی رو با این اپ تجربه میکنین .پکیج هایی از بهترین معلم های زبان انگلیسی دنیا

    همه نرم افزارهایی که بالا معرفی کردم در گوگل پلی قابل دانلود هستش .

  20. سیدرضا کاظمی گفت: (عضو ویژه)

    سلام
    من از اندروید استفاده میکنم:
    ۱. گوگل کلندر
    برای برنامه ریزی و ریمایندر عالیه.
    ۲. هبیتز
    برای پیگیری هدفها خیلی خوبه
    ۳. حسابداری پارمیس
    راحت میتونید حساب کتابهاتون رو داخلش انجام بدید و هر گزارش و نموداری بخواید بهتون میده
    ۴. پیک
    بازیهای تقویت حافظه و ذهن، که خیلی جالبن و درعین حال موثر.
    میتونید عملکرد مغزتون رو با هم صنفیها و یا هم سن و سالهای خودتون مقایسه کنید.
    ۵. فیتبیت کوچ
    یه اپ برای نرمش هفتگیه. نرمشهای حدود ۱۰ دقیقه ای بهتون میده. به صورت ویدیویی و کاملا تعاملی.(یعنی خود مربی باهاتون در قالب ویدیو صحبت میکنه، اصول و نکات هر نرمش رو میگه و خودش هم موزیک مخصوص ورزش رو میذاره.)
    یه سری امتیاز هم بنابر پیشرفتتون بهتون میده که جالبه.
    ۶. اسنپ/تپسی
    من از هر دوشون استفاده میکنم. هرکودوم که مسیرم رو ارزون تر قیمت بدن انتخاب میکنم.
    ۷. پومودورو
    یه نرم افزار ساده برای مطالعه و کار باتمرکزه که براساس متد پومودورو تنظیم میشه.
    ۸. تلگرام (البته به همراه فیلترشکن)
    به نظرم بهترین فضای شخصیه! من اکثر فایلهای مورد نیازم رو در تلگرام ذخیره میکنم. خیلی دم دست و راحته و البته امن.
    ۹. تهران مترو
    خطوط متروی جدید تا حدی انتخاب بهترین و کوتاهترین مسیر رو سخت کرده. این اپ با گرفتن مبدا و مقصد بهترین و کوتاهترین مسیر رو پیشنهاد میکنه.
    ۱۰. گوگل ترنسلیت
    برای ترجمه، ساده و کارراه انداز ترین اپ به نظرم همینه.