پرکاربردترین اپلیکیشن موبایل شما چیست؟ (اندروید | iOS | ویندوز)

اگر با مفهوم مدیریت منابع که در درس تفکر استراتژیک متمم مطرح شده است آشنا باشید حتماً شما هم این دغدغه را دارید که مشکل امروز ما در بسیاری از حوزههای تکنولوژی، دسترسی بیش از حد به منابع است. یکی از این منابعی که هجوم آن باعث کاهش کارایی و اثربخشی فعالیتهای ما شده است، حجم زیاد اپلیکیشنهای موبایل برای گوشی های هوشمند است که قسمت زیادی از آنها به صورت رایگان یا ارزان قیمت در دسترس ماست.
به همین دلیل و با هدف استفاده بهتر از گوشیهای موبایل که همه ما یک یا چند عدد از آنها را در جیب و کیف خود داریم، خواستیم از دوستان متممی در زمینه استفاده بهتر از گوشیهای موبایل هوشمند کمک بگیریم.
خواهش ما این است که گوشی موبایل خودتان را نگاه کنید. از میان دهها برنامه و اپلیکیشن که خواسته و ناخواسته روی آن نصب کردهاید به آنهایی که بیشتر استفاده میکنید نگاه کنید و به این سوال ما پاسخ دهید:
اگر مجبور شوید همه اپلیکیشن های نصب شده روی موبایل خودتان، فقط ده مورد را نگه دارید و بقیه را پاک کنید، کدام ده مورد را نگه میدارید؟
خواهش ما این است که در شروع مطلب خود بنویسید که سیستم عامل گوشی شما اندروید است یا iOS یا هر سیستم دیگر تا وقت سایر دوستان برای بررسی و مطالعه گرفته نشود. همچنین خواهش دیگر ما این است که برای هر برنامه در یکی دو خط دلیل اهمیت آن را هم بگویید تا شاید ما بتوانیم با نگاه دیگری آن برنامه را ببینیم. خواهش پایانی ما هم این است که در صورتی که فرصت داشتید لینکی به صفحه معرفی یا دانلود برنامه بگذارید یا اگر این کار را نمیکنید نام آنها را (خصوصاً در موارد ناآشنا) برای بقیه دوستانتان به صورت دقیق بنویسید که پیدا کردن و نصب آن سادهتر باشد.
امیدواریم این نوع همکاریهای مشارکتی بتواند به استفاده بهتر از امکاناتی که معمولاً از آنها غافل میشویم منتهی شود.
ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری سبک زندگی من به شما پیشنهاد میکند:
- سبک زندگی | تعریف سبک زندگی چیست و مولفه های آن کدامند؟
- تعریف سلامت چیست؟ مولفه ها و شاخص های سلامت کدامند؟
- معرفی کتاب زندگی های روزمره | بن هایمور
- چای یا قهوه؟ کدام بهتر است؟
- انسانهای موفق قبل از صبحانه چه میکنند؟
- گوشت خواری یا گیاه خواری؟ | از کتاب در جست و جوی طبیعت
- چگونه کارایی روزانهام را نابود کنم یا کاهش دهم؟
- چرا همیشه خسته ام؟
- اثرات و عوارض کم خوابی و بی خوابی
- چند پیشنهاد برای خواب راحت شبانه
- چند جمله از کتاب نکته های کوچک زندگی | اچ جکسون براون
- قانون مورفی چیست؟ | قوانین مورفی چه چیزی را به ما میآموزند؟
- اگر میخواهید موفق نباشید…
- کارهایی که هر روز به شکل نادرست انجام میدهیم
- کسانی که جسم و ذهن ما را مسموم می کنند
- چرا باید وابستگی به موبایل را کاهش دهم؟
- مواجهه با انسانهای سمی
- مهربانی های کوچک زندگی
- مدیریت رابطه عاطفی | رابطه عاطفی سالم چه نشانه هایی دارد؟
- فواید و خواص دوش آب سرد در برنامه روزانه زندگی ما
- پرکاربردترین اپلیکیشن موبایل شما چیست؟ (اندروید | iOS | ویندوز)
- نوموفوبیا چیست؟ آیا شما هم گرفتار آن هستید؟
- درباره بلند حرف زدن با خود!
- برخی از فواید گوش دادن به موسیقی
- نکته هایی در مورد موفقیت که کمتر به ما میگویند
- درباره دوستی: آیا هنوز باید با او دوست بمانم؟
- چرا خوشحال نیستیم؟
- شاخص توده بدنی چیست؟ فرمول BMI و معنای آن
- کپسول زمان | آیا به خودتان هدیه میدهید؟
- کافه مرگ | حرف از مرگ و زندگی در کنار چای و قهوه
- در ستایش پیاده روی | راه رفتن برایمان عادی نشود (ارلینگ کاگه)
- مکان سوم چیست؟ | مسئلهٔ مکان را جدی بگیریم
- چرا پیاده روی میکنیم؟ | فردریک گرو در کتاب فلسفه پیاده روی پاسخ میدهد
- فواید پیاده روی و مضرات آن و عادتهای ما در زمینه پیاده روی
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای آشنا شدن بیشتر با متمم به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کنید و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیمسال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید.
توجه داشته باشید که خرید ششماهه و یکساله بهترتیب معادل ۲۰٪ و ۳۸٪ تخفیف (نسبت به خرید یکماهه) محسوب میشوند.برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : گروه متمم
سیستم عامل گوشی من اندروید است. فهرست ده برنامه (بدون ترتیب اهمیت):
Camera for Android
من خیلی وقتها لازم دارم که از نوشتههای خودم عکس بگیرم و در اینستاگرام یا سایت متمم قرار دهم. خیلی از کیفیت دوربین موبایلم راضی نبودهام. اما از بین اپلیکیشنهای مختلف، بهترین سطح وضوح عکس را با این برنامه به دست آوردهام. امکاناتش هم بد نیست.
Instagram
بعید است نیاز به توضیح داشته باشد.
Tomatina
برای مدیریت بحث زمان سفید و سیاه و اجتناب از زمان خاکستری، به نظرم یکی از بهترین برنامههای موجود است. اگر مجبور به پاک کردن برنامهها بشوم، فکر کنم جزو دو یا سه برنامه آخری باشد که پاک میشود.
Telegram
به نظرم امکانات آن فراتر از یک برنامه گفتگوی OTT است. خصوصاً امکان انتقال فایل به جای لینک فایل و همینطور نشان دادن Preview هنگام دریافت لینکها
Dropbox
یک سرویس نگهداری ابری خوب است که قبلاً در متمم هم معرفی شده است. ضمن اینکه نسخه دسکتاپ آن را هم از اینجا دانلود کردهام و برای انتقال فایل بین موبایل و لپ تاپ از آن استفاده میکنم.
دیکشنری انگلیسی به انگلیسی آفلاین
این همان چیزی است که آنقدر دوستش داشتم که در متمم هم معرفی کردیم و لینک دانلودش را گذاشتیم. خیلی ساده. خیلی سریع و بدون نیاز به دسترسی به اینترنت. خصوصاً برای من که معمولاً از گوشی در حال Flight Mode استفاده میکنم. ;)
KMPlayer
قبلاً که نداشتم خیلی اذیت میشدم. فایلهای زیادی روی گوشی من خوانده نمیشد. فرمتها و شکل فشرده سازی آنها فرق داشت. چون فیلم را روی موبایل میبینم برایم ضروری است.
QR Code Reader
شاید به نظرتان مسخره بیاید. اما من به اسکن کردن QR Code معتادم. همه چیز هم از پست متمم درباره QR Code شروع شد. اخیراً فهمیدهام که خیلی از طراحان بسته بندی،فکر میکنند که QR Code یک نماد تکنولوژی و مدرن بودن است و نمیدانند که بارکد دو بعدی است. چون یک چیزهایی چاپ میکنند که اصلاً خوانده نمیشود. دلیلش هم کیفیت چاپ نیست. اصلاً بارکد دوبعدی نبوده. مربعهای ریز و درشت سیاه و سفید است!
Speedtest
اصلاً بیماری عجیبی است. هر جا مینشینم حتماً سرعت آپلود و دانلود را تست میکنم. اینطوری در محل کار و دفتر دوست و آشنا توانستهام بهترین نقاط دسترسی به اینترنت را پیدا کنم. مثلاً میدانم شاتل 8 مگ در خانهام یک و نیم مگ بندویت دانلود دارد و میدانم که پایین میدان آرژانتین اول بخارست ایرانسل 10 مگابایت نرخ دانلود میدهد و در دفتر حمید محمودزاده، فقط کنار کاسکو میتوانم به اینترنت خوب همراه اول دسترسی داشته باشم!
Airdroid
اگر کسی بگه که گوشی هوشمند اندروید داره اما Airdroid نداره تعجب میکنم. فرضم بر این میشه که کار حرفهای با گوشی نمیکنه و بیشتر به کارهای غیراخلاقی با ابزارهای اجتماعی مشغوله! ;)
ابزاری بهتر از این برای ایجاد ارتباط بین لپ تاپ و کامپیوتر نمیشناسم. چه برای جابجایی فایل. چه برای مشاهده نوتیفیکیشنها و چه کارهای دیگه.
محمدرضا شعبانعلی
با سلام. سیستم عامل گوشی من اندروید است.
one Note
Memrise
Loop Habit Tracker
Dropbox
White Noise
مجله Harvard
Dict Box Pro
NeuroNation
WhatsApp
TeleDR
درود و خدا قوت
۱-Inoreader
۲-Feedly
۳-اپ بانک
۴-Podcast addict
۵-Fidibo
۶-Pocket
۷-Ankidroid
۸-QR-barcode
۹-Esfile explorer
۱۰-Google keep
Feedly
فیدلی نام یک اپلیکیشن خبر خوان است. این اپلیکشن، تحت انواع و اقسام سیستم عامل مانند ویندوز، مکنتاش، لینوس و همچنان سیستم عامل هوشمند مانند اندوراید وiOS کار می کند. در دنیای امروز خبر ها بسیار زود منتشر می شود و همچنان بسیاری از وبسایت ها، فید های خبری خود را با همزمان با انتشار مطلب خود نشر می کند. خیلی از ما ها، هر روز خبری از فناوری گرفته تا بخش های اقتصادی را از وب سایت های مشهور دنبال می کنیم. در این حالت، برای مطالعهای هر بخش از خبر ها باید به وب سایت منتشر کنندهی خبر مراجعه کنیم. انجام این کار، نه تنها از نگاه زمانی زمان گیر است، بلکه اساساً امکان پزیر نیست. به همین دلیل فیدلی اپلیکشن خبرخوانی هست که می توانید انواع و اقسام اطلاعات و خبر های مورد علاقهای تان را در حوزهای فناوری گرفته تا هستهای در یک جا جمع نموده تا بعد از آن ها را با فکر آرام مطالعه نمائید. ویژگی اصلی فیدلی، تفکیک اخبار از یک دیگر بر اساس نوع محتوا است.
Duolinga
دولینگو نام اپلیکیشن یادگیری زبان است. که علاوه از زبان انگیلسی، زبان های اسپانیایی، فرانسوی، المانی، ایتالیایی و از چند زبان دیگر نیز پشتبانی میکند. اما عیب که این اپلیکیشن داره اینست که اموزش زبان انگیلیسی بر پایهای فارسی نداره. متاسفانه!
Rescuetime
خلاصه، کاربرد اصلی این اپلیکیشن اینست که زمان صرف شدهی شما را در نرم افزار های مختلیف، سایت های خبری وحتی کتاب های که در کندل می خوانید را جمع آوری می نماید. و در اخیر به شکل گزارشی از زمان های طلف شده ارائه می نماید— برنامهی خوبی برای مدیریت زمان است.
Castbox
یکی از اپلیکیشن های صوتی است. بهترین پادکست ها، سخنرانی های صوتی و برنامه های رادیویی را ارائه میدهد. تقریباً کارکردش شبیه به برنامهی iTunes است—شما متیوانید خیلی از پادکست ها و موزیک های مورد علاقهای تان را در این اَپ گوشدهید.
Pocket:
نیازی به توضیح نداره! مغزما، تب های زیادی بازشده داره — شاید این نرم افزار بتانه کمی کمک کنه.
سلام؛ سیستم عامل گوشی من اندروید و برند اون سامسونگ ه، و من این ده اپ رو نگه میدارم:
۱٫ Samsung Health
یکی از کاربردیترین اپلیکیشنها که یادآوری میکنه امروز کمتر پیاده روی کردم یا خواب شب گذشته به اندازه نبوده. همچنین این اپ یه گزارش هفتگی از وضعیت خواب، پیاده روی، ضربان قلب و… داره که خیلی کاربردیه.
۲٫ Google Calender
با وجود اپهای مختلفی که برای مدیریت زمان و امور شخصی وجود داره، اما همچنان تقویم گوگل کاربردی، با رابط کاربری ساده و امکانات مناسبیه. خیلی از یادآوریها رو من به این اپ سپردم و واقعا حضورش توی گوشی نیازه.
۳٫ Keep
برای من که همه چیز و همه جا دنبال نوشتن نکات ریز یا لیستهای خاص هستم، اپلکیشین گوگل کیپ بسیار مناسبه. بیشتر از این جهت که با افزونه کروم و اپِ ویندوزش سینک میشه و مثل دفترچهای میمونه که همه جا با یک کلیک میشه بهش دسترسی پیدا کرد.
۴٫ فیدیبو / طاقچه
سختترین کارِ دنیا منتظر وایسادن توی ایستگاه اتوبوس، مطب دکتر یا قبل از جلساتیه که یکی از افراد دیر کرده. توی این زمانها حضور یه اپِ کتابخوان که بتونیم توی اون چند صفحه کتاب بخونیم تا گذر زمان رو کمتر حس کنیم، واقعا نیازه.
۵٫ ویکیپدیا
من خیلی وقتها شده اسم خاصی یا واقعه تاریخی یا اصطلاحی بوده که نیاز داشتم فوری به اطلاعات بیشتری ازش دست پیدا کنم. قبلا از سرچ گوگل و پیشنهادهای اولیه گوگل این کار رو میکردم، اما بعد از مدتی ترجیح دادم این اطلاعات رو از طریق خودِ اپِ ویکیپدیا استخراح کنم که خیلی منظم و مرتب همه چیز رو دسته بندی کرده.
۶٫ توییتر
توی مواقع خاص (مثل انتخابات، یک حادثه طبیعی، برگزاری یک رویداد ورزشی مهم و…) که همه جا دارن ازاون اوقعه حرف میزنن، به جای تلگرام و اینستاگرام یا خودِ خبرگزاریها؛ من علاقه دارم که از توییتر اتفاقات و حاشیهها رو پیگیری کنم. چون به نظرم جامعهای که من توی این شبکه اجتماعی فالو شون کردم، نگاه منصفانه، دقیق و خبری به وقایع دارن و بهتر از خبرگزاریها میتونن ابعاد اتفاقات رو روشن کنن.
۷٫ پیام رسان بله
یکی از نعمتهای داشتن گوشی هوشمند، اینه که کمتر کارمون به ATM و شعبه بانک میفته و دیگه نیاز نیست برای هر تبادل مالی توی صف بایستیم. من توی این پیام رسان هم کارهای بانکی و مالی رو کامل انجام میدم، هم از فضای ابریش استفاده میکنم و هم با معدود مخاطبانی که توی اون اکانت دارن،ارتباط برقرار میکنم.
۸٫ گوگل کروم
یکی دیگه از اپهایی که به خاطر سینک شدن با بقیه دیوایسها، حتما نگهش خواهم داشت، گوگل کرومه که هم جستجوهای گوگلی رو به راحتی میشه باهاش انجام داد، هم بهترین تجربه مرور وب رو برای من همراه داشته.
۹٫ گوگل مپ
این هم از اون دسته از اپلیکیشنهاست که زندگی بدون اون سخت میشه. نمیدونم شاید اشتباه باشه اما من خیلی وابسته نقشه گوگل هستم و حتی برای پیاده روی (اینکه چه فاصله ای با مقصد دارم، چقدر طول میکشه و…) از مپ استفاده میکنم و حتی برای پیاده روی هم مسیر پیشنهادی مپ رو توی اولویت قرار میدم.
۱۰٫ جیمیل
داشتن اپ جیمیل توی گوشی واقعا نعمت بزرگیه و با وجود پیام رسانها، هنوز منطقیترین روش ارسال فایلهای مهم یا قراردادها و… ست. نظمی که توی جیمیل با ایجاد لیبل و دسته بندی های خاص خودش دارم، اهمیت حضورش رو توی گوشیم بیشتر کرده…
برای سیستم اندروید :
۱-google keep : که برای مدیریت کارهای روزانه بسیار به من کمک میکند ، از فضای ابری استفاده میکند ، هم در گوشی و هم در لب تاپ قابل استفاده است
۲- Waze : که الان دیگه خیلی بهش وابسته شدم و هر جا بخواهم برم اول راه و مسیر و ترافیک رو باید در اون چک کنم
۳- نرم افزار باد صبا : تقویم ، مناسبت ها ، اوقات شرعی ، قبله نما ، و بسیاری از قابلیت های دیگر دارد که همیشه در والپیپر گوشی من هست
۴- همراه بانک ملت : به نظرم یکی از بهترین نرم افزار های بانکی و پیشتاز نسبت به بسیاری از بانک ها ، همیشه بانک ملت بوده. چند ماهی هم هست نسخه جدیدش اومده که خیلی هم بهتر شده
۵- دیکشنری تحلیل گران : هم انگیسی به انگلیسی و هم انگلیسی به فارسی
۶- همراه من : مخصوص اپراتور همراه اول است برای آگاهی و مدیریت بر هزینه ها ، خرید و اطلاع از مصرف اینترنت و سایر خدمات این اپراتور
۷- shareit : برای جابجایی فایل میان دو موبایل یا موبایل و لب تاپ
۸- گوگل کروم : بروزر مورد علاقه من
۹- بازار : برای دانلود نرم افزار
۱۰ – اسنپ و تپسی : برای تاکسی آنلاین شهری
۱- EVERNOTE
بسیار ابزار خوبی است برای یاداشت برداری و نگه داری اطلاعات نوشتاری-متن-عکس و فایل و به راحتی میشه اطلاعات رو از هر دستگاه دیگری نگاه کرد و ویرایش کرد.
۲-Google Keep
مشابه برنامه بالا است و مالکیت آن با گوگل است و مزیت آن این است که با ابزار های گوگل هماهنگ است.
۳ Google Calendar
برنامه محشری است زیر تمام اطلاعات اپلیکیشن ها و ایمیل های گوگل را جستجو و برای شما در تقویم جا نمایی می کند به طور مثال اگر ایمیلی برای شما بیایید که اطلاعات بلیط سفر شما باشد در زمان مناسب برای شما یاداوری خواهد کرد.
۴-Fidibo
بهترین نرم افزار فروش و خواندن کتاب الکترونیکی در ایران تا اکنون
۵- نوار
بهترین نرم افزار فروش کتاب صوتی و پخش آن در ایران تا اکنون
۶-waze
بهترین مسیریاب که زبان پارسی را هم به تازگی شامل شده و فیلتر هم نیست ولی فقط برای وسیله نقلیه شخصی کاربرد دارد و پیاده را کمک نمی کند.
۷- Google Map
بهترین نقشه و مسیر یاب دنیا منتهی در چین فیلتر است و مزیت آن نسبت به بالایی این است که مسیر پیاده و حمل نقل عمومی را نیز شامل می شود. کسانی که کثیر السفر سفر هستند را بسیار یاری می کند.
۸-BBC Learning English
اپلیکیشینی بسیار مفید برای زبان آموزی برای افرادی که می خواهند در زمانهایی که وقت دارند انگلیسی بشموند و یاد بگیرند.
۹- Google Translate
برنامه ای بسیار مفید برای ترجمه همه زبانهای دنیا که هم متن-هم عکس و هم صدای سخن را ترجمه می کند و در سفر بسیار مفید واقع می شود.
من از iPhone استفاده می کنم.
Apple Music موسیقی های بسیار عالی
Waze عالی برای مسیریابی.
NRC اپلیکیشن رسمی شرکت Nike برای افرادی که علاقمند به پیاده روی و دوندگی هستند.
Lifesum راهی مناسب جهت تغییر عادات غذایی.
Goodreads مناسب برای مدیریت کتابخانه شخصی.
Chess بهترین شطرنج و راهی مناسب برای سرگمی.
Things مناسب جهت مدیریت فعالیت ها
Evernote مناسب برای نوت برداری و ..
Mindnode مناسب برای راهایی از Brainstorming..
Dropbox
من کلی نوشتم بعد پاک شد و از اونجایی که بچه کوچیک دارم و تایم هایی که ایشون میخابن برای من زمان سیاه حساب میشه و باید تند تند کارامو انجام بدم دیگه توضیح نمینویسم چون که همچنین خیلی اپلیکیشن های شناخته شده ای هستن?
Chrome
Instsgram
Telegram
Outline یه فیلتر شکن خیلی سریع
طاقچه
Samanak نرم افزار بانک سامان که محیط و دسترسی هاشو خیلی دوست دارم
Aio که باهاش فیلم میبینم خوبیش اینه که دسترسی به فیلما سریعتر و حلال هست
Radiojavan
Snap
WhatsApp که این روزا با فیلتر شدن تلگرام دوباره مجبورم بهش مراجعه کنم البته از قابلیت تماس گرفتن و به خصوص تماس تصویریش هم خیلی استفاده میکنم
اندروید:
تلگرام
youtube
pinterest
Map
quality time
no root data firewall
psiphon
موبایل بانک
browser
سلام به دوستان
گوشی من اندروید هست و ده اپلیکیشنی که فعلاً به بقیه ترجیح میدم و بیشتر ازشون استفاده می کنم:
۱- goodreads آپدیت کردن کتابهای خونده شده یا در حال خوندن و آشنایی با کتابهای جدید از طریق دیگران
۲- تلگرام تقریباً برام جایگزین تماس تلفنی شده.
۳- طاقچه جاهایی که امکان همراه بردن یا استفاده از کتاب به شکل فیزیکی و کاغذی نداشته باشم ازش استفاده می کنم و کتابهای مورد علاقه ام رو به راحتی می خونم.
۴- yahoo mail حتی گاهی ازش بیشتر از لپ تاپم برای ایمیل هام استفاده داره.
۵- chrome خیلی اهل سرچ کردن هستم و ازش خیلی استفاده می کنم.
۶- phone pay خیلی بهش علاقه مندم چون هم من و هم راننده تاکسی از اینکه درگیر پول خرد داشتن یا نداشتن نمی شیم راضی و خوشنود هستیم.
۷- Merriam Webster دیکشنری آفلاین و کاربردی، کامل و قابل اعتماد برای من.
۸- maps چون جغرافیای ضعیفی دارم برای من مثل عصای سفید عمل می کنه.
۹- memo خیلی عادت به یادداشت کردن دارم حتی در مورد مسائل جزئی.
۱۰- last second چون معتاد سفر هستم حتی اگه نتونم برم باز هم باید در جریان تورها و قیمتهاشون باشم.
اولین اپلیکیشنی که خیلی دوستش دارم Pinterest هست (اندروید)
سایت زیبای پینترست حاوی ایده های زیبا و خلاقانه ایه که آدم ها در سراسر دنیا با عکس و یک توضیح کوچک به اشتراک میگذارند. مدتی میشه که خاصیت لایک ? رو بطور کلی حذف کرده و اصالت رو به Pin کردن یا سنجاق کردن داده.
جالب اینجاست که تصاویر پینترست انگار همه با یک هیجان و طراوت خاص و یا یک کیفیت برتر انتخاب شده اند. چون آدماها در انتخاب و قراردادن عکس هاشون وسواس و حس زیبایی شناسی بیشتری به خرج داده اند. بنابراین در کنار جستجوی ایده ها، اگر حوصله عکس های بی خاصیت یا بی ربط گوگل رو ندارید ،برای جستجوی تصویر اول از همه سراغ Pinterest برید.
یکی از تعجب های روزگار من اینه که الان(نوروز۹۷ ) یکسالی میشه که اپلیکیشن پینترست فیلتره و برای استفاده از اون فیلتر شکن نیاز دارید. اما سایتش خیر! یکسال پیش تر هر دو فیلتر بودند!
دومین اپ محبوب من Evernote هست . یکساله که همراه منه و بهترین نظم دهنده و منظم ترین بانک اطلاعاتی برای همه کارها، جلسه ها،یادداشت ها،ایده ها،اطلاعات مشتری ها و یادآوری ها است.
یک نسخه کلاینت محشر دسکتاپ هم داره که کلیه یادداشت هاتون در اپ و دسکتاپ Sync یا همگام سازی میشه. یعنی هرچی توی گوشی نوشتید در دسکتاپ هم میاد و بالعکس. میتونید بخوبی موضوعات رو به شکل درختی تا ۴ لول دسته بندی کنید و محدودیت استفاده کاراکتر در متن ها یا الصاق صوت و تصویر هم ندارید. ابزار های متنی و ادیت خوبی هم بهتون میده.اگر خواستید از کارت ویزیت عکس بگیرید و به اطلاعات مشتریتون الصاق کنید،با استفاده از آیکون دوربین داخل برنامه انجام بدید.چون هوشمنده و کارت ویزیت رو کراپ میکنه.
امکان خیلی خوب دیگه ای هم که داره اینه که میتونید هر موضوعی که خواستید رو با همکارتون به اشتراک بذارید.اینطوری مثلا وقتی همکارتون از جلسه با مشتری بیرون اومد و نتیجه مذاکرش رو نوشت، شما هم همزمان روی گوشی خودتون می بینید.اگر هم شما توصیه یا یادآوری در مورد موضوع خاصی داشتید میتونید در همون note ،بنویسید. من این مکانیزم رو بجای گزارش نویسی سنتی تیم فروش با موفقیت جایگزین کردم.
این اپلیکیشن در google Play برای ایران محدودیت نصب داره، اما میتونید با استفاده از این وبسایت، فایل نصبی رو مستقیما از google Play دریافت کنید. نسخه دسکتاپ رایگان و بدون محدودیته.
مدل اپلیکیشن Evernote فریمویم هست. تا ۸۰ درصد امکاناتش رایگانه و برخی امکانات ویژه و خاصش اندکی دلار میبره که من بدون اونها هم دارم ازش بخوبی و بدون محدودیت استفاده میکنم.
۳-تلگرام
۴-جی میل Gmail
۵- share it برای انتقال فایل بین گوشی و لپ تاپ – فیلترشکن سایفون که از ضروریاته
۶- ucbrowser که سرعت دانلود فایلش محشره و قدیمی ترین برنامه ایه که من از زمان نوکیا و جاوا و اینترنت ۲G ازش استفاده میکردم
۷- اینستاگرام
۸- Shazam بطور اتفاقی از برخی موسیقی ها خوشم میاد و میخوام بدونم اسمش چیه. وای اگه بی کلام باشه که تا قبل از این اپ نمیشد سرچش کرد
۹- گوگل مپ
۱۰- Call recorder برای ضبط مکالمات تلفنی مهم
سیستم عامل گوشی من IOS است.
Instagram
Telegram
Pinterest برای پیدا کردن و به اشتراک گزاشتن بهترین عکسهای هر چیز . فقط کافیه پین کنید و اینجور هر موضوعی با هر عنوانی رو میتونید مدیریت شده در دسترس داشته باشید.
Radio Javan ترانههای روزِ ایرانی رو میتونم اینجا گیر بیارم
Photos
PhotoGrid برای ادیت و روتوش عکس ِ . همینطور ساخت اسلاید و فیلم استریپم داره.
Design Home یه بازیه معرکه برای طراحی خونه هست. نزدیک به یک ساله هر روزبازی میکنم . کیفیتش عالیه.
Flo یه برنامه مخصوص بانوان هست .
WunderList برنامه ای جامع برای برنامه ریزی ِ ساعات ملاقات ، پرداخت قبوض و هر آنچه نیاز به مدیریت و برنامه ریزی داره در این لیست شگفت انگیز میتونید اینجا ذخیره کنید. و وهمچنین قابلیت این رو داره تا با همکاراتون در ارتباط باشید و موضوعات رو شر کنید.
Leitnary دیکشنری
و آخرین RelaxMyDog به همه کسانی که هاپو درارند پیشنهاد میدم موسیقی های آرامش بخش رو برای این دوستداشتنی ها پخش کنید موقع خواب و استراحت.
انتخاب از بین اپلیکیشنهای نصب شده روی گوشی کمی دشوار بود. با اینحال تعدادی از پرکاربردترین آنها را تقدیم خواهم کرد. البته فقط لینک تعدادی از آنها را آوردهام:
سیستم عامل گوشی همراهم اندروید
اپلیکیشنها:
۱- chrome، برای جستجو در گوگل
۲- telegram، اپلیکیشن مناسب پیامرسانی
۳- gmail برای دیدن سریع ایمیلهای دو اکانت در یکجا
۴- goodreads، اپلیکیشن مخصوص شبکه اجتماعی کتابخوانی با امکانات بسیار عالی و سطوح دسترسی متفاوت از کتابخوان تا کتابدار و … مناسب اشتراکگذاری کتابهای خوانده شده با دیگران یا نشانگذاری آنهایی که دارید میخوانید یا دوست دارید بخوانید. محیطی برای نقد و بررسی کتب و نیز ارتباط با نویسندههای عضو از سراسر دنیا. در گودریدز میتوان مرحله به مرحله خواندن کتابی که در حال خواندن آن هستید را با جزئیات تعداد صفحات خوانده شده و تاریخ و … ثبت کنید که بلافاصله بهصورت نمودار نمایش داده خواهد شد.
۵- Excel، اپلیکیشن نرم افزار محبوب و کاربردی اکسل از مجموعه مایکروسافت آفیس
۶- melli mobile bank، ویژه عملیات بانکی صاحبان حساب در بانک ملی
۷- snapp، اپلیکیشن اختصاصی و هوشمند درخواست آنلاین خودروی مسافربر
۸- phonepay، اپلیکیشن فون پی برای پرداخت آنلاین کرایه تاکسی با مشخص بودن مبلغ کرایه و رفع مسئله پول خرد و مانند آن
۹- pinterest، مناسب جستجو و انتخاب و پین کردن تصاویر مورد علاقه با دستهبندیهای مختلف و اشتراک گذاری آنها با سایرین و امکانات فراوانی مانند کسب درآمد و …
۱۰- fidibo، اپلیکیشن خرید و دانلود و مطالعه کتابهای دیجیتال با امکانات متعددی مانند دریافت بخش کوتاهی از کتاب بهمنظور تصمیمگیری بهتر برای خرید یا نخریدن کتاب مورد نظر و مشاهده نظرات کاربران و ارائه نظر خود
من از ios استفاده میکنم
نرم افزار کیف پول محک به نظرم تنها اپلیکیشنی است که خیلی منو به خودش وابسطه کرده
واندرلیست
تلگرام و اینستاگرام ( به خصوص برای کسب و کار و ارتباط با مشتری )
چندین موبایل بانک
سلام
سیستم عامل گوشی من اندورید هست… (بدون ترتیب)
خب شروع کنم
۱٫(Snapp) : قیمت مناسب – دسترسی سریع – امنیت به نسبت بالا در شب و روز
۲٫(TehranMetro): زمان دقیق حرکت قطار ها و همینطور صرفه جویی در زمان
۳٫(Maps): هرجا دوست دارم میرم تو هر شهری و گم نمیشم و راهمو پیدا میکنم
۴٫(BlueLightFilter): شب وقتی تو تاریکی با گوشی کار دارم نور زیاد و آبی رو فیلتر میکنه و چشم کمتر خسته میشه و کارکرد باهاش آسونه
۵٫(Quality Time): نشون میده چندبار صفحه گوشی رو روشن و خاموش میکنم و مدت استفاده از موبایل و برنامه ها رو نشون میده با این برنامه تونستم چندتا از برنامه هایی که زیاد زمانم صرفش میشد و فایده ای هم نداشت پاک کنم
۶٫(QRCodes):که توضیحش رو قبلا دوستان دادند
۷٫(Notes): هر چی ایده میاد تو ذهنم یا چیزی رو یه جا باید بنویسم تو این برنامه می نویسمشون
۸٫(ADM):که توضیحش رو قبلا دوستان دادند
۹٫(Lyric Mania):چون من اهل موزیک به ویژه غربی هستم دوست دارم متن ترانه ها را داشته باشم و بخونم و کارای بیشتری از اون خواننده ببینم
۱۰٫(Telegram/Instagram): سعی میکنم که کم استفاده کنم بالاخره نیاز میشه :)
Goodreads:شبکه ی اجتماعی خوره های کتاب.در این شبکه اجتماعی میتونید یه قفسه کتاب مجازی از کتاب هایی که خوندید و کتاب هایی که قرار هست در آینده بخونید تشکیل بدید.قفسه ها رو به سلیقه ی خودتون دسته بندی کنید.به کتاب ها امتیاز بدید و ببینید بقیه چه امتیازی به کتاب ها دادن.
نقد و نظرات بقیه رو در مورد کتاب ها بخونید و خودتون هم نقد بنویسید.
برای خودتون چالش بزارید که در پایان سال میلادی مثلا ۲۰ تا کتاب می خونم.
ویژگی مثبت این نرم افزار که سایت هم داره اینه که یه دیتا بیس بسیار قدرتمند داره که کتاب های فارسی رو هم پشتیبانی می کنه.در واقع ”گودریدز” ”IMDB” خوره های فیلم هست.
MusixMatch:نرم افزار بسیار کارآمدی برای پخش موسیقی که متن آهنگ رو همزمان با خواندن آهنگ پخش میکنه. اما ویژگی منحصر به فردش این هست که ترجمه ی آهنگ رو هم با کیفیتی باور نکردنی براتون به نمایش میزاره.(البته برای همه ی آهنگ ها جواب نمیده.مثلا من تست کردم بیست تا آهنگ مختلف گذاشتم که برای ۱۵ تای اون ترجمه ی دقیق بهم داد).البته برای بار اول که آهنگ پخش میشه نیاز به فیلتر شکن هست.
Soundcloud:این نرم افزار آلمانی به نوعی فضای ابری است که هر آهنگی رو که بخوایید براتون پخش میکنه.برای زمان هایی که اینترنت داریم اما ظرفیت حافظه ی دستگاهمون محدود هست نرم افزار کارآمدی هست.مزیتش اینه که تازه رفع فیلتر شده.
Rosetta Stone:نرم افزار تقویت زبان که از زبان های زیادی پشتیبانی می کنه و به انتخاب خودتون می تونید یکی یا همه ی مهارت ها رو تقویت کنید.تقریبا شیوه ی تدریسش مثل کلاس های زبان رایج هست.
TED:سخنرانی های تد در حال حاضر این قدر مشهور شده که نیازی به توضیح نداره.اما زیرنویس های فارسیش واقعا فوق العاده هست.
Kmplayer:همه چی پخش کن.جایگزین به حقش در مکینتاش نرم افزار Movist هست.چون kmplayer مکینتاش بسیار ضعیف تر از ویندوز هست.
IMDB:همه ی توضیحات لازم برای فیلم ها یا سریال ها.
فیدیبو: کتاب خانه مجازی
سیستم عامل من IOS
برنامه واژه یاب
من یکی از برنامه هایی که نصب کردم روی گوشیم و خیلی از اون استفاده میکنم، برنامه “واژه یاب” هست. از زمانی که درس مهارت تسلط کلامی را شروع کردم، این برنامه نقش خودشو در بین برنامه های گوشی من بیشتر کرده. هرجا که میرسم، و واژه جدیدی میبینم، اونو از واژه یاب سرچ می کنم تا معنیشو بفهم و بعد در اولین فرست به دفترچه یادداشتی که تهیه کردم منتقل میکنم تا بتوم با تمرین به دایره لغات فعالم تبدیلشون کنم.
چندتایی از لغت نامه ها رایگان هست ولی در صورتیکه بخواین افلاین استفاده کنید، میتونید واژه نامه ها را با قیمت های کم، بخرید.
سیستم عامل اندروید
۱/واژه یاب: فرهنگ لغت فارسی به فارسی. به نظرِ من خیلی جذابه. مخصوصا واسه تمرینِ بهتر نوشتن. لغت نامه های مورد نظرتون رو میتونید بخرید(با قیمت پایین). البته چند قسمتش هم رایگانه.
۲/ White noise :بعد از خوندنِ این مطلب در روزنوشته های محمدرضا شعبانعلیِ مهربون، این اپلیکیشن رو دانلود کردم و هنگامِ مطالعه(یا هر کاری که شش دنگ حواسِ جمع بخواد) واسه تمرکز بیشتر ازش استفاده میکنم و راضیم.
۳/Pinterest : پینترست یه اپلیکیشنِ تصویره که با جستجوی هدفمند میشه کلی ایده های جالب ( از شیر مرغ گرفته تا جون آدمیزاد) ازش گرفت و همچنین موتورِ ذهن رو واسه خلاقیت و ایده پردازی های بیشتر روشن کرد. پینترست واسه من که عاشقِ عکس هستم، منبع الهامه و بهم نشون میده آدم های دیگه چطور فکر و رفتار می کنن.البته با فیلتر شکن کار میکنه.
۴/hotspot shield free : فیلتر شکنِ خوبیه واسه من.
۵/ TED: سخنرانی های تِد هم که معرف حضورتون هست.
۶/ Meditation : واسه کسایی که مدیتیشن دوست دارن. البته زبانِ اپلیکیشن و فایلهای صوتیش همه انگلیسیه.
با سلام .
سیستم عامل گوشی من اندروید …
لیست ده App بدون ترتیب اهمیت
۱) اینستاگرام
نیازی به توضیحات مبذول نداره و هر فردی با توجه به گسترش علوم ارتباطی نیازمنداین APP می باشد .
۲)TeleGram
همان طور که محمدرضا عزیز گفت یکی از بهترین نرم افزارهای حال حاضر برای ارتباطات بین افراد می باشد .
۳) Longman
یکی از کاربردی ترین دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی هست که تمام لغاتی که تابه حال در جستجو آن ها بوده ام رو با مثال های خیلی ساده و واضح تشریح کرده است .
۴)Maps
البته این App روی همه سیستم های عامل گوشی ها هست ولی خب در برخی موارد واقعا راهگشای خوبی است .
۵) Meikade
یکی از اپلیکیشن های فوق العاده که تمام شعرهای شاعران ایران از قدیم تا جدید را در خود جای داده است . از مهم ترین امکانات جستجو در بین شعرها و به اشتراک گذاری شعر در برنامه های ارتباطی است .
۶) Linkedin
یکی از نرم افزارهای ارتباطی در حوزه های مختلف کاری و تحصیلی برای ارتباط با افراد دیگر در سراسر جهان است ..
۷) گوگل کروم
نرم افزار مرور گر برای دست یابی به اطلاعات مختلف در سایت ها و دسترسی به اطلاعات ..
۸)ADM
این اپلیکیشن همون Internet Download Manager ویندوز که برای مدیریت دانلود ها به کار میره .
۹) نرم افزار تبدیل واحدها
با توجه به اقتضای رشته تحصیلی گاها نیازمند تبدیل واحد ها و محاسبه سریع واحد ها هستم که یکی از کاربردی ترین نرم افزار ها می باشد .
۱۰) WPS Office
نرم افزار مدیریت و خواندن فایل های اسنادی از جمله افیس و پاورپوینت و اکسل و ..
اپلیکیشن های مالی و بانکی:
۱-موبایل بانک کشاورزی نسخه اندروید و آی او اس به آدرس:http://www.bki.ir/BankingServices/Ebanking/Systems/MobileBanking/MobileBankingHelp
۲-digit
۳-acorns