پرکاربردترین اپلیکیشن موبایل شما چیست؟ (اندروید | iOS | ویندوز)

اگر با مفهوم مدیریت منابع که در درس تفکر استراتژیک متمم مطرح شده است آشنا باشید حتماً شما هم این دغدغه را دارید که مشکل امروز ما در بسیاری از حوزههای تکنولوژی، دسترسی بیش از حد به منابع است. یکی از این منابعی که هجوم آن باعث کاهش کارایی و اثربخشی فعالیتهای ما شده است، حجم زیاد اپلیکیشنهای موبایل برای گوشی های هوشمند است که قسمت زیادی از آنها به صورت رایگان یا ارزان قیمت در دسترس ماست.
به همین دلیل و با هدف استفاده بهتر از گوشیهای موبایل که همه ما یک یا چند عدد از آنها را در جیب و کیف خود داریم، خواستیم از دوستان متممی در زمینه استفاده بهتر از گوشیهای موبایل هوشمند کمک بگیریم.
خواهش ما این است که گوشی موبایل خودتان را نگاه کنید. از میان دهها برنامه و اپلیکیشن که خواسته و ناخواسته روی آن نصب کردهاید به آنهایی که بیشتر استفاده میکنید نگاه کنید و به این سوال ما پاسخ دهید:
اگر مجبور شوید همه اپلیکیشن های نصب شده روی موبایل خودتان، فقط ده مورد را نگه دارید و بقیه را پاک کنید، کدام ده مورد را نگه میدارید؟
خواهش ما این است که در شروع مطلب خود بنویسید که سیستم عامل گوشی شما اندروید است یا iOS یا هر سیستم دیگر تا وقت سایر دوستان برای بررسی و مطالعه گرفته نشود. همچنین خواهش دیگر ما این است که برای هر برنامه در یکی دو خط دلیل اهمیت آن را هم بگویید تا شاید ما بتوانیم با نگاه دیگری آن برنامه را ببینیم. خواهش پایانی ما هم این است که در صورتی که فرصت داشتید لینکی به صفحه معرفی یا دانلود برنامه بگذارید یا اگر این کار را نمیکنید نام آنها را (خصوصاً در موارد ناآشنا) برای بقیه دوستانتان به صورت دقیق بنویسید که پیدا کردن و نصب آن سادهتر باشد.
امیدواریم این نوع همکاریهای مشارکتی بتواند به استفاده بهتر از امکاناتی که معمولاً از آنها غافل میشویم منتهی شود.
ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری سبک زندگی من به شما پیشنهاد میکند:
- سبک زندگی | تعریف سبک زندگی چیست و مولفه های آن کدامند؟
- تعریف سلامت چیست؟ مولفه ها و شاخص های سلامت کدامند؟
- معرفی کتاب زندگی های روزمره | بن هایمور
- چای یا قهوه؟ کدام بهتر است؟
- انسانهای موفق قبل از صبحانه چه میکنند؟
- گوشت خواری یا گیاه خواری؟ | از کتاب در جست و جوی طبیعت
- چگونه کارایی روزانهام را نابود کنم یا کاهش دهم؟
- چرا همیشه خسته ام؟
- اثرات و عوارض کم خوابی و بی خوابی
- چند پیشنهاد برای خواب راحت شبانه
- چند جمله از کتاب نکته های کوچک زندگی | اچ جکسون براون
- قانون مورفی چیست؟ | قوانین مورفی چه چیزی را به ما میآموزند؟
- اگر میخواهید موفق نباشید…
- کارهایی که هر روز به شکل نادرست انجام میدهیم
- کسانی که جسم و ذهن ما را مسموم می کنند
- چرا باید وابستگی به موبایل را کاهش دهم؟
- مواجهه با انسانهای سمی
- مهربانی های کوچک زندگی
- مدیریت رابطه عاطفی | رابطه عاطفی سالم چه نشانه هایی دارد؟
- فواید و خواص دوش آب سرد در برنامه روزانه زندگی ما
- پرکاربردترین اپلیکیشن موبایل شما چیست؟ (اندروید | iOS | ویندوز)
- نوموفوبیا چیست؟ آیا شما هم گرفتار آن هستید؟
- درباره بلند حرف زدن با خود!
- برخی از فواید گوش دادن به موسیقی
- نکته هایی در مورد موفقیت که کمتر به ما میگویند
- درباره دوستی: آیا هنوز باید با او دوست بمانم؟
- چرا خوشحال نیستیم؟
- شاخص توده بدنی چیست؟ فرمول BMI و معنای آن
- کپسول زمان | آیا به خودتان هدیه میدهید؟
- کافه مرگ | حرف از مرگ و زندگی در کنار چای و قهوه
- در ستایش پیاده روی | راه رفتن برایمان عادی نشود (ارلینگ کاگه)
- مکان سوم چیست؟ | مسئلهٔ مکان را جدی بگیریم
- چرا پیاده روی میکنیم؟ | فردریک گرو در کتاب فلسفه پیاده روی پاسخ میدهد
- فواید پیاده روی و مضرات آن و عادتهای ما در زمینه پیاده روی
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای آشنا شدن بیشتر با متمم به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کنید و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیمسال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید.
توجه داشته باشید که خرید ششماهه و یکساله بهترتیب معادل ۲۰٪ و ۳۸٪ تخفیف (نسبت به خرید یکماهه) محسوب میشوند.برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : گروه متمم
سیستم عامل گوشی من اندروید است. فهرست ده برنامه (بدون ترتیب اهمیت):
Camera for Android
من خیلی وقتها لازم دارم که از نوشتههای خودم عکس بگیرم و در اینستاگرام یا سایت متمم قرار دهم. خیلی از کیفیت دوربین موبایلم راضی نبودهام. اما از بین اپلیکیشنهای مختلف، بهترین سطح وضوح عکس را با این برنامه به دست آوردهام. امکاناتش هم بد نیست.
Instagram
بعید است نیاز به توضیح داشته باشد.
Tomatina
برای مدیریت بحث زمان سفید و سیاه و اجتناب از زمان خاکستری، به نظرم یکی از بهترین برنامههای موجود است. اگر مجبور به پاک کردن برنامهها بشوم، فکر کنم جزو دو یا سه برنامه آخری باشد که پاک میشود.
Telegram
به نظرم امکانات آن فراتر از یک برنامه گفتگوی OTT است. خصوصاً امکان انتقال فایل به جای لینک فایل و همینطور نشان دادن Preview هنگام دریافت لینکها
Dropbox
یک سرویس نگهداری ابری خوب است که قبلاً در متمم هم معرفی شده است. ضمن اینکه نسخه دسکتاپ آن را هم از اینجا دانلود کردهام و برای انتقال فایل بین موبایل و لپ تاپ از آن استفاده میکنم.
دیکشنری انگلیسی به انگلیسی آفلاین
این همان چیزی است که آنقدر دوستش داشتم که در متمم هم معرفی کردیم و لینک دانلودش را گذاشتیم. خیلی ساده. خیلی سریع و بدون نیاز به دسترسی به اینترنت. خصوصاً برای من که معمولاً از گوشی در حال Flight Mode استفاده میکنم. ;)
KMPlayer
قبلاً که نداشتم خیلی اذیت میشدم. فایلهای زیادی روی گوشی من خوانده نمیشد. فرمتها و شکل فشرده سازی آنها فرق داشت. چون فیلم را روی موبایل میبینم برایم ضروری است.
QR Code Reader
شاید به نظرتان مسخره بیاید. اما من به اسکن کردن QR Code معتادم. همه چیز هم از پست متمم درباره QR Code شروع شد. اخیراً فهمیدهام که خیلی از طراحان بسته بندی،فکر میکنند که QR Code یک نماد تکنولوژی و مدرن بودن است و نمیدانند که بارکد دو بعدی است. چون یک چیزهایی چاپ میکنند که اصلاً خوانده نمیشود. دلیلش هم کیفیت چاپ نیست. اصلاً بارکد دوبعدی نبوده. مربعهای ریز و درشت سیاه و سفید است!
Speedtest
اصلاً بیماری عجیبی است. هر جا مینشینم حتماً سرعت آپلود و دانلود را تست میکنم. اینطوری در محل کار و دفتر دوست و آشنا توانستهام بهترین نقاط دسترسی به اینترنت را پیدا کنم. مثلاً میدانم شاتل 8 مگ در خانهام یک و نیم مگ بندویت دانلود دارد و میدانم که پایین میدان آرژانتین اول بخارست ایرانسل 10 مگابایت نرخ دانلود میدهد و در دفتر حمید محمودزاده، فقط کنار کاسکو میتوانم به اینترنت خوب همراه اول دسترسی داشته باشم!
Airdroid
اگر کسی بگه که گوشی هوشمند اندروید داره اما Airdroid نداره تعجب میکنم. فرضم بر این میشه که کار حرفهای با گوشی نمیکنه و بیشتر به کارهای غیراخلاقی با ابزارهای اجتماعی مشغوله! ;)
ابزاری بهتر از این برای ایجاد ارتباط بین لپ تاپ و کامپیوتر نمیشناسم. چه برای جابجایی فایل. چه برای مشاهده نوتیفیکیشنها و چه کارهای دیگه.
محمدرضا شعبانعلی
یکی از بهترین اپلیکیشنهای موجود برای آموزش زبانهای انگلیسی،فرانسه،عربی،اسپانیایی و . . . اپلیکیشین duolingo هست که هم IOSو Android و حتی تحت وب هست.https://www.duolingo.com
سیستم عامل گوشیم اندروید
برنامه هایی که من ازشون استفاده میکنم به ۱۰ تا نمیرسه ولی همین ها هم بیشتر وقتم و میگیره و بیشتر جنبه درمانی و ریلکسیشن داره
Daily yoga بهترین برنامه در زمینه آرامش جسمی و ذهنی,برنامه فوق العاده در زمینه آموزش و تمرین انواع یوگا از مبتی تا پیشرفته.این برنامه به شما امکان استفاده رایگان میده اما به شرط و شروط اینکه بتونید هر روز تایمی برای انجام تمرینات اختصاص بدید،البته امکان خرید برنامه به صورت ماهانه سالانه یا خرید کامل برنامه رو هم دارید.این برنانه از دو بخش سیلور و گلد تشکیل شده که سیلور برای مبتدی تا پیشرفته هست و گلد برای فوق پیشرفته.خرید برنامه با شارژ کردن حساب گوگل با گیفت کارت امکان پذیره.خلاصه که هرچی از این برنامه تعریف کنم کم گفتم شما ی کلاس و مربی خصوصی توی خونه خودتون دارید و احتیاج به باشگاه رفتن ندارید البته لازم به ذکره که حتما باید کمی زبان انگلیسی هم بلد باشید و بتونید از راهنمایی گورو استفاده کنید
Oxin chanel برنامه عالی برای یاد گیری زبان انگلیسی فقط در حد اینکه بتونید گلیم خودتونو از آب بکشید بیرون
Sleep orbit برنامه ایی خاص برای ی خواب مصنوعی با امکانات عالی و بالا بردن تمرکز این برنامه به شما امکان اضافه کردن صدای خودتون یا ی موزیک و میده که من نتوستم این امکان عالی و توی برنامه های مشابه پیدا کنم،البته باید بگم که استفاده کردن از بعضی امکانات پولیه و شما باید ماهانه مبلغی از طریق شارژ حساب گوگل انجام بدید.
برنامه ای بعدی که میخوام معرفی کنم مخصوص خانم هاس
Pink days این برنامه برای خانم ها حواس پرتی مث خودمه این برنامه کمک میکنه که شما تاریخ عادت هاتونو داشته باشید و بتونید اونو مدیرت کنید و از علائم قبل عادت اطلاع پیدا کنید
و اخرین برنامه دارویی چیستا که بهم کمک میکنه تا با آگاهی از داروهای شیمیایی استفاده کنم یا اصلا استفاده نکنم و داروهای گیاهی و جایگزین کنم
و در آخر من هم مث اکثریت از اینستا و تلگرام استفاده میکنم اما فقط پیج ها و کانال هایی دارم که جنبه آموزشی داره و سعی میکنم خودمو زیاد درگیر نکنم چون دقیقا مث سراب میمونه هر چی میری به هیچ چیز نمیرسی و فقط تشنه و خسته میشی
وای چه عالی من مدتها کلاس یوگا میرفتم بعد اومدن پسرم نشد.ممنون بابت معرفی daily yoga
من تو موبایل اندرویدم این ۱۰ تا رو نگه میدارم:
دیکشنری فرانسه انگلیسی
foursquare
gmail
google calendar
Instagram
telegram
uber
imo
Flo
اپلیکیشن بانکیم
در لیست ده تایی که قبلا ذکر کرده بودم تجدید نظر می کنم و حتما جا برای دو اپلیکیشن Memrise و Lumosity باز می کنم، چرا که این روزا سهم بسیار زیادی از از زمان کار با گوشی را به این دو اختصاص می دهم.
Memrise بستری آماده برای یادگیری زبان و جغرافیا و هر چیز دیگری محیا کرده است و Lumosity از طریق متدهای علمی مغز را نرمش می دهد :)
این روزها میزان استفاده ام از شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن های اینستاگرام، تلگرام و تویتتر را بشدت کاهش داده ام و خرسندم.
سیستم گوشی من ios است و با توجه به کارم که فروشنده هستم و احتیاج به ارتباطات تبلیغات دارم این ۱۰ برنامه ضروری است برام
۱telegram
۲٫inestagram
۳٫imo
۴٫retrica)نرم افزار عکاسی)
۵٫ipersia cal)تقویم)
۶٫dropbox
۷٫meli
۸٫qr reader
۹٫googlemap
۱۰٫shazm
سیستم موبایل من اندورید هست.
ده اپلیکیشن برتر موبایل من به این ترتیب است:
Telegram
Instagram
Wallet
یک اپلیکیشن خیلی خوب هست در زمینه مدیریت حساب ها و داشبورد خوبی ازشون بهتون نشون میده. البته نسخه پولی هم داره ولی خب من با نسخه رایگانش کارم راه میفته.
Snap
google Keep
خیلی تلاش کردم که با نرم افزار های دیگر مدیریت زمان و یا کار ها ارتباط برقرار کنم ولی خب این نرم افزار برام بهترین بوده واقعا هر چند که امکاناتش اندازه دیگران نیست.
۶ Minute english bbc
هر روز با این نرم افزار به محل کار یا درسم میروم. شاید چند بار بهش گوش میکنم. یک نرم افزاری هست برای bbc که دو نفر در مورد موضوعات مختلف در ۶ دقیقه صحبت میکنند. به نظرم برای تقویت مهارت listening خیلی عالیه.هر روز به یک موضوع گوش میکنم.
hotspot shield
فک کنم لازم به گفتن نباشه که چقدر قیلتر شکن لازمه :)
Digikala
اصن انگار هر روز باید چک کنم که پیشنهادای شگفت انگیزش چیه! :)
موبایل بانک تجارت
meriam webester dictionary
به نظرم دیکشنری خیلی خوبیه
۱-موبایل بانک تجارت
برنامه ی بانک تجارت که با این برنامه می توان خیلی از عملیات های بانکی را به صورت اینترنتی انجام داد
۲-طاقچه
برنامه ای که شامل تعداد زیادی کتاب نوشتاری و صوتی است
۳-داستان ضرب المثل ها
اگر می خواهید ضرب المثل های بیشتری بلد باشد و داستان اصلی آن را هم بدانید و در گفت گو های روزانتون استفاده کنید این برنامه مناسبه
۴-آیدیک
این برنامه هم یک دیکشنری و هم یک فرهنگ لغت است
۵-ویکیپدیا
برای این که بتوانید صفحات مورد نظرتون از سایت ویکیپدیا را نگه دارید تا زمان آفلاین بودن هم از آن ها استفاده کنید این برنامه کمکتون می کنه
۶-Unit Converter
یک برنامه تبدیلگر که تقریبا تو هر موضوعی کمکتن می کنه
۷-تلگرام
این روز ها دیگه بدون تلگرام خیلی از کارهامون لنگ می مونه
۸-Evernote
یک برنامه بسیار کامل برای ثبت و ذخیره یادداشت های نوشتاری و صوتی. تو این برنامه می توانید برای نوشته ها گروه بسازید و آن ها علامت دار بکنید و کلی کار دیگه می توانید انجام بدین
۹-Dropbox
این برنامه برای ایجاد ارتباط بین گوشی شما و لپتاپتون و حتی گوشی و لپتاپ دوستانتان کمکتون می کنه
۱۰-edX
edX یک فضای آموزشی آنلاینه
ویندوزفون۱۰
۱٫ gMaps
اپ غیررسمی گوگل مپس، گوگل مپس (و کلا برنامه های گوگل) در استور مایکروسافت وجود نداره، اما خوشبختانه اپ غیررسمی و نسبتا کامل از این برنامه هست و من برای مسیریابی و فرار از ترافیک بسیار ازش استفاده میکنم. به نوعی چشم و پردازش من برای سفرهای شهری و حتی بینشهریه!
۲٫ OneNote
دفترچه یادداشت و چیزی فراتر از دفترچه یادداشت
۳٫ Dropbox
تقریبا تمام اطلاعات شخصی و شغلی من در اکانت دراپباکس سینک شده و هر لحظه در دسترسه. دیگه دوران همراه نداشتن کپی شناسنامه و رفتن خونه برای ثبت هزینهها در کامپیوتر به سر اومده، همه چیز حتی سوابق پزشکی ۵ سال قبل هم میتونه تو جیب باشه و هر لحظه در دسترس!
۴٫ OnDrive
از واندرایو بیشتر برای بکآپ گرفتن از دراپباکس استفاده میکنم اما برای گوشی من که ویندوزیه یک کاربرد دیگه هم داره و اون اینکه آلبومهای آنلاین زیادی برای من درست کرده که با توجه به شغلم (حوزه پوشاک) در زمان بازاریابی صدها عکس و مدل مختلف در لحظه در دسترسه و بعنوان آلبوم و ژورنال ازش استفاده میکنم بدون اینکه از حافظه محدود گوشی کم بشه یا سرعت گوشی رو پایین بیاره
۵٫ Nerkh
تو بیابون استور ویندوز که هیچ برنامه مفید بومی وجود نداره! برنامه مفید نرخ خیلی بجا وارد شد و با استفاده از اون هر لحظه نرخ ارز و طلا و فیوچر رو به من نشون میده خیلی عالی و دقیقه
۶٫ Skype
برنامهای که همه میشناسنش اما فک کنم کم ازش استفاده میکنن، حداقل برای من هزیه تماسها و کلا موبایل رو بشدت پایین آورده و بصورت روزانه و هر لحظه از تماس صوتی و تصویری بدون اشکالش استفاده میکنم.
۷٫ Microsoft Calendar
تقویم ابزاریه که همیشه بهش نیاز داریم البته Jalali Calendar هم یه اپ ایرانی واقعا کامل و عالیه
۸٫ Windows Calculator
تقریبا هر لحظه و هر لحظه به ماشینحساب نیاز دارم و یکی از ابزارهای مهم موبایل منه
۹٫ Microsoft Edge
اصلا از این برنامه خوشم نمیاد! یک برنامه بددست و کند و بدون هیچ افزونه و امکاناتی!! … فقط مجبورم که جای خالی حضرت کروم در استور ویندوز رو با این برنامه تحمیلی پر کنم!
۱۰٫ سوشال مدیاها (تلگرام، اینستاگرام و..)
این شبکه اجتماعیها رو نمیخواستم بنویسم چون مورد با اهمیتتری نبود نوشتم کلا اگه جاهایی مث متمم رو عامل رشد بدونم تمام فضاهای سوشال مانع رشد هستند و زمانهایی که تو اونها سر میکنم هیچ بازده و فایدهای برای من نداشته و نداره جز استفادههای شغلی، که اگر میتونستم خودم رو کنترل کنم و واقعا از تلگرام و اینستاگرام فقط شغلی استفاده کنم قطعا جزو اولیتهای اصلی من بود اما متاسفانه کششی داره که هرچه تلاش میکنم شخصی زیاد استفاده نکنم و فقط ابزار شغلی باشه، باز هم وقتی حساب میکنم زمانهای بسیار زیادی در روز بیرحمانه در این فضاهای غیرمفید میگذره و تو این مدت فقط تونستم حضورم در سوشال رو کم کنم نه حذف!
…..
پ.ن. بزرگترین اشتباه من در حوزه موبایل انتخاب گوشی مایکروسافت با سیستمعامل ویندوز بوده و هست و بدتر از اون حس جاهطالبی اون موقع من که پرچمدار خریدم و بیدلیل پولم رو ریختم تو سبد تحقیقوتوسعه مایکروسافت!! این اصلا انتخاب خوبی نبود و بزودی به اندروید کوچ میکنم و همه جا میگم، که هم اشتباه تصمیمگیریم به خودم یادآوری بشه و هم حداقل انتقال تجربه شده باشه … و اگر تولیدکننده خوب ایرانی میداشتیم حتی انتخاب بعدیم ایرانی میبود..
سیستم عامل اندروید:
۱٫ Authenticator
۲٫ Chrome
۳٫ Maps
۴٫ Gmail
۵٫ Musics
۶٫ Telegram
۷٫Asana
۸٫ همراه کارت
۹٫ Word
۱۰٫ skype
نرم افزار هایی که دوستشون دارم
۱ زبانشناس: یه نرم افزار جذاب و دوست داشتنی برای یادگیری زبان. فکر کنم بین فارسی ها بهترین باشه. به من خیلی خیلی داره کمک می کنه.
۲ لغت نامه معین: خیلی مفیده. این راحت بودنش باعث میشه که وقتی به کلمه جدیدی برمیخورم، یا موقع نوشتن در مورد معنی یه کلمه شک دارم، حتما برم دنبالش و پشت گوش نندازم….خب حالا چرا معین؟ چون این تنها نرم افزار رایگان بازار بود!
۳ فست دیک: برای ما مبتدی ها که احتیاج به دیکشنری انگلیسی به فارسی داریم، بهترین نرم افزاره.
۴ فیدیبو: برای خرید و مطالعه کتابه. ولی میگن طاقچه ارزون تره. باید امتحان کنم.
۵ دیوان: مجموعه ای از اشعار حافظ، سعدی، خیام و دیوان شمس. اینطور نرم افزاری علاوه بر این که همیشه چند تا کتاب قطورو برای آدم حمل می کنه، یه خوبی دیگه هم داره که امکان سرچ بین این کتابهای قطوره. وقتی یه شعری افتاده تو سرم و داره دیوونم میکنه، راحت و بدون نیاز به اینترنت سرچ می کنم تا بفهمم مال حافظه یا سعدی یا مولانا. بگذریم که اکثر مواقع شعر مال یه بنده خدای دیگه اس!
۶ مترونوم: برای مشخص کردن ضربآهنگ ها توی موسیقی خیلی خوبه. از اون دستگاهی که قدیمیا دست میگرفتن خیلی بهتره.
۷ پرفکت پیانو: حالا مگه ما پیانو بلدیم؟ نه! ولی من احساس میکنم بعد از نصب این نرم افزار، اگه برم سراغ پیانو یه چیزایی ازش سر در میارم!
۸ shareit.
۹ audio recorder: یه نرم افزار ضبط صداس که کیفیت خوبی داره و امکان مشخص کردن کیفیت مورد نظر هر ویس رو هم بهمون میده. (بسته به کاربرد هر کدوم)
۱۰ باد صبا: فکر کنم مهم ترین وظیفش اذان گفتن بود که من قطعش کردم. چون هی باید وسط جمع می پریدم روش تا خاموشش کنم. ولی برای اوقات شرعی و تقویم و تبدیل تاریخ و… خیلی راحت تر از اینه که بخوای سرچ کنی.
نرم افزارهایی که مجبورم دوسشون داشته باشم
navitel: بابام میگه توی سفر برای پیدا کردن راه خیلی خوبه و از اونجایی که نمیخواد گوشی خودش سنگین شه، رو گوشی من بدبخت نصب کرده! تا تو سفر موقع رانندگی بهش راهنمایی کنم. ولی به نظر من نه تنها خوب نیست بلکه دیوانه کنندس. تا وقتی این همه آدم تو خیابون هست، چرا باید سراغ نرم افزار رفت؟
تیونر لا کرن: برای کوک کردن ساز. خب درسته که من هنوز بلد نشدم باهاش کار کنم، ولی چون استادم برام ریخته، حجالت میکشم پاکش کنم!
تلگرام: بیشترین استفاده ای که ازش می کنم برای انتقال عکس از موبایل به کامپیوتر و بالعکسه. وگرنه نداشتنش خیلی باکلاس تره.
من از نظرات دوستان خیلی استفاده بردم. ممنون از متمم برای مطرح کردن این مبحث مفید. هر چند در حوزه علاقه من قرار نداشت!
سلام دوستان متممی
سیستم عامل گوشی من در حال حاضر اندروید هست.
oxford dictionary
این نرم افزار رو به این دلیل انتخاب کردم چون که برای انجام خیلی از کارهام باید مطالب انگلیسی رو بخونم و معنی بعضی از کلمات رو نمیدونم.
mxplayer
این پلیر هر کدک که فایل تصویری شما داشته باشه براتون پخش میکنه.
rosseta stone
نرم افزار آموزش زبان که برای یادگیری زبان آلمانی ازش استفاده میکنم.
ADM pro
بهترین دانلود منیجر دنیا.خیلی خوبه.
cortana
دستیار صوتی شرکت مایکروسافت.بسیار نرم افزار عالی هستش.همه کار رو برات انجام میده.
tlelegram
بسیاری از کار ها رو مثل ارتباط با بقیه ادم ها و دوستام و اطلاعات رو از تلگرام میگیرم و یکی از پر استفاده ترین نرم افزار های من هست.
memo
نرم افزار پیش فرض یادداشت برداری سامسونک.خیلی نرم افزار راحت و خوبیه.
voice recorder
برای تقویت فن بیان با یکی از دوستام که دستیار موفقیت هم هستیم آخر هفته یک پادکست از کار های هفته و برنامه هفته آینده با هم صحبت میکنیم.
alarmy
بهترین نرم افزار برای سحر خیز بودن.
جعبه ابزار
بسیار از نرم افزار های دیگه در این نرم افزار موجوده.خیلی عالی است.
۱.Inoreader
۲.Quality Time
۳.Keep
۴.Memrise
۵.Pintereset
۶.Photos
۷.PersianDic
۹.Cambrige Dictionary
۱۰.بام (بانک ملی)
سلام.
با این طرح جالب خیلی حال کردم مخصوصا که خیلی ها توش شرکت کرده بودند.
برنامههای گوشی اندرودی من از این قراره :
۱٫ وان نت
۲٫طاقچه
۳٫ گنج آفتاب : نرم افزار شعر کاملی هس
۴٫ زاپیا
۵٫مای ایرانسل
۶٫ قرآن حبل المتین و مفاتیح باب النعیم
۷٫ ام اکس پلیر : پخش فیلم
۸٫ adm
۹٫ آپ
۱۰٫ کتابخانه خانگی : یک لیستی از کتاب های درون کتابخانه ام
و از شبکه های اجتماعی استفاده نمیکنم که نام نبردم
سلام
سیستم عامل گوشی من در حال حاضر اندروید است.
۱۰ نرم افزار اساسی که استفاده می کنم :
۱- Google Keep
این نرم افزار را اخیرا به جای onenote برای یادداشت هایم استفاده میکنم.شاید برخی امکانات onenote را نداشته باشد اما سادگی و سرعت آن که وام گرفته از پلتفرم گوگل است حس بهتری را به من میدهد و همچنین دسترسی به آن در همه پلتفرم ها به دلیل همگامسازی با اکانت گوگل راحت تر است.
۲- Google Analytics
استفاده از گوگل آنالیتیکس و چک کردن مداوم آن برای مدیریت و تحلیل سایتم از واجبات و کارهایی است که در طول روز چندین بار انجام میدهم. گوگل آنالیتیکس همانند سایر بخش های گوگل به راحتی با مرورگر نیز کار میکند اما استفاده از اپ محلی بسیار سرعت را در دسترسی بالا میبرد.
۳- Instagram
اینستاگرام یکی از نرم افزار هایی است که همانند چاقو میماند و کارکرد آن و میزان مفید بودن یا مضر بودن آن بستگی به ماهیت استفاده و فردی که از آن استفاده میکند دارد. اینستاگرام برای من بیشتر از اینکه جنبه سرگرمی داشته باشد ابزاری است که از طربق آن با مخاطبان و دوستانم ارتباط برقرار می کنم و حرفها و تحلیلهای کوچک روزمره را با آنها در میان میزارم و در برخی موارد از آن بهعنوان خبرگزاری شخصی و ابزار اطلاعرسانی استفاده می کنم.
در اینجا باید اعترافی را بکنم که من در اینستاگرام بسیار بیشتر از اینکه بخوانم و ببینم، مینویسم و آپلود میکنم.
۴- Telegram
تلگرام بیشتر از اینکه جایگزین پیامک و ارتباطات متنی برای من باشد، جایگزین ایمیل شده است(من به هیچ عنوان جایگزینی برای تماس صوتی نمیبینم و اصلا تمایلی به گفتو گو از طریق متن ندارم البته برای برخی موارد متن بهتر است) و دقیقا از آن برای مواردی استفاده میکنم که قبلا برای آنها از ایمیل استفاده میشد و انصافا هم بسیار لذتبخشتر و آسانتر از ایمیل است.
۵- Google Chrome
گوگل کروم را فکر میکنم که نیازی به معرفی ندارد و شاهکلید استفاده از وب است و برای من سادگی و سرعت بینظیرش عامل عدم انتخاب سایر مروگرهاست.
۶- Maps
گوگل مپس برای من که اصلا تمایلی به پرسیدن برخی از سوالات ازجمله آدرس از انسانها ندارم نرم افزاری فوقالعاده دوستداشتنی است و جدا از آن استفاده از map باعث صرفه جویی بسیار زیاد نیز در وقتم میشود.
۷- Skype
اسکایپ باعث شده است که بسیاری از قرارهای کاری وقتگیر و همچنین جلسات همفکری را به خوبی در هر کجا که هستم برگزار کنم و جدا از این در بسیاری از مواردجایگزین ارزانتر تماس های صوتی با استفاده از اپراتورها برای من میباشد.
۸- Snapp
اسنپ رو خیلی دوست دارم و این دوست داشتن بیشتر از اینکه به علت خدمات و قیمت مناسب اسنپ باشد به این علت است که اسنپ معنی واقعی پاسخگویی به نیاز مشتری را به بسیاری نشان داد و سطح توقعات ما را بالا برد. اسنپ را بسیار زیاد استفاده می کنم.
۹- Wunderlist
واندرلیست : معنی واقعی نوشتن لیست و خط زدن آنها. حتی از نوشتن روی کاغذ هم آسان تر است. از این برنامه برای مدیریت کارهای رومزه و همچنین مدیریت زمانی پروژهها و نوشتن سرفصل های چیزهایی که نیازشان دارم استفاده می کنم.
۱۰- Microsoft Outlook
با این برنامه به خوبی تمامی اکانت های ایمیل مخصوصا اکانت های سایت شخصی و شرکتی ام را یکجا مدیریت میکنم و همچنین به اکانت onedrive نیز دسترستی دارم.
حرفاضافه : این نرمافزارهایی که ذکرشد برای زمانی است که این متن نوشته میشود و ممکن است درآینده نهچندان دور این لیست به دلایل مختلف از جمله تغییر پلتفرم ، تغییر نیاز، ارائه نرمافزارهای بروزتر و … تغییراتی حتی اساسی داشته باشد.
سلام.
سیستم عامل اندروید
mobogram همون تلگرام با امکانات بیشتر.
fidibo اپلیکیشن فروشکاه کتاب الکترونیک
snapp تاکسی دربست با هزینه کم
باد صبا یه تقویم زیبا
طاقچه اپلیکیشن فروشکاه کتاب الکترونیک
airdroid برای اتقال فایل از گوشی به رایانه و برعکس
adm دانلود منجر
blue dicct دیکشنری
بازار برای دانلود اپ
es file explorer برنامه مدیریت فایل
خلاصه میگم و سریع:
سیستم عامل اندروید
es file explorer
این اپلیکیش بهترین هست برای مرور فایل های داخل حافظه ی گوشی با بینهایت امکانات و میانبرهای فوق العاده کاربردی برای کپی، کات، اشتراک گذاری و…
clean master
برای پاکسازی حافظه ی گوشی، آزادسازی رم، شارژ سریع، ذخیره باتری، تست سرعت نت و یک سری امکانات از این دست برای بیشتر شدن سرعت گوشی
playerpro
موزیک پلیر حرفه ای، دارای اکولایزر های دقیق و حرفه ای، انواع پلی لیست و همچنین دارای تمام انواع دسته بندی آهنگ ها. پیدا کردن متن آهنگ ها و آلبوم آرت و در کل همه ی امکانات پلیر های دنیا رو یک جا دارد.
smart audiobook player
برای پخش فایل های صوتی، سخنرانی، کتاب صوتی و… دارای پلیر قدرتمند، پخش در پس زمینه، قابلیت دسته بندی کردن فایل های صوتی (بیشتر برای اینکه بعد از تموم شدن یک فایل بدون اجازه فایل بعدی رو اجرا نکنه)
swiftkey keyboard
کیبرد با قابلیت به خاطر سپردن کلماتی که زیاد استفاده میکنید، تصحیح، فاصله گذاری خودکار، آپلود تنظیمات و کلمات شما در فضای ابری اکانت گوگل. ایموجی های زیاد، دارای چند مدل تایپ.
cm locker
قفل صفحه ی اول گوشی، خیلی شیک و قشنگ و امن هست و امکانات کامل یک قفل امنیتی، روی هر اپلیکیشنی هم که بخواهید میتونید قفل بذارید. همچنین یک امکان جانبی داره که در ساعات شب نور آبی رو فیلتر میکنه که به چشم و ساعت خواب آسیبی زده نشه.
باد صبا
تقویم فارسی با قابلیت اذان گویی، بدون تبلیغات و دردسر
any.do
نرم افزاری که تخصصی برای لیست انجام وظایف نوشته شده با قابلیت شخصی سازی زیاد و همچنین دسته بندی وظایف و ارائه امکانات زیاد در نسخه رایگان.
evernote
اورنوت هم که همه باهاش آشنایی دارند.
Alarmy
این آلارم برای بیدار شدن شما چندین راه حل پیش بینی کرده، برای قطع آلارم میتونید تعیین کنید که یک مسئله ریاضی حل کنید یا یک پازل در لول های مختلف یا از یک مکان مشخص عکس بگیرید تا آلارم متوقف بشود. در هر صورت با وجود این امکان نداره خواب بمونید.
—————————–
من خوره ی نرم افزار و اپلیکیشن ها هستم بعد از تست تقریبا ۹۰% اپلیکیشن های هر دسته ای اینها رو انتخاب کردم. لینک هم مستقیم از گوگل پلی دادم که دوستان راحت به مرجع متصل بشوند. امیدوارم کارگشا باشه.
سلام
من از سیستم عامل اندروید استفاده میکنم و ده اپلیکیشن من شامل این موارد است :
telegram ارتباط مجازی با دوستان و استفاده از کانال های مرتبط با تخصص وعلاقمندی ها
memrise برنامه کاربردی برای یادگیری لغات انگلیسی به شیوه ای جذاب
Lumosity برنامه ای پر از بازی های ذهنی برای تقویت حافظه، سرعت عمل، حل استراتژیک…که یه جور باشگاهی برای مغز هست
Chrome برای وب گردی
Busuu برنامه ای جذاب برای آموزش زبان
مفاتیح الجنان
قرآن نور
gmail برای دسترسی آسان و اطلاع سریع از آخرین ایمیل ها
mixlr نرم افزاری برای پخش آنلاین سخنرانی مثلا زمانی که از کلاس غایب میشوید از طریق افراد حاضر در کلاس میتوانید به صورت مجازی در کلاس شرکت کنید
snapp اپلیکیشن فوق العاده ای که رفت و آمدها رو بسیار راحت کرده و قیمت مناسبتری نسبت به آژانس دارد
سلام،
من از سیستم عامل اندروید استفاده می کنم و۱۰ اپلیکیشن من:
Telegram
به خاطر هزینه پایین ارتباطات
Instagram
برای اطلاع از اخبار و اتفاقات هنری، آشنایی
با هنرمندان کشورهای مختلف ودر کل به عنوان فضایی که ایده های زیادی به اشتراک گذاشته میشه.
Chrome
Google Translate
S Note
برای تایپ کامنتها وکپی گرفتن از مطالب جالبی که در فضای مجازی خوانده ام، اتود زدن ایده هائی که قبل از خواب به ذهنم خطور می کند.
SHAREit
Music
Maps
به جای پرسیدن آدرس، از این اپ استفاده می کنم
Bazar
Yahoo mail
سیستم عاملِ گوشی من اندروید است.
– Floating Toucher
– Gmail
– Flashlight
– imo
– Instagram
– Maps
– WhatsApp
– موبایل بانک تجارت
– Telegram
– Tahlilgaran TDictionary
فکر میکنم ۱۰ مورد فوق احتیاج به توضیح نداشته باشه چرا که برنامه های رایجی هست و با سرچ همین نامها به راحتی قابل دانلود و به صورت رایگان قابل استفاده می باشد!
تنها، تمایل دارم توضیح بدم… .
من سعی میکنم تنها چیزهایی رو اطراف خودم جمع آوری کنم که واقعا مورد استفاده ی من باشه با این کار حداقل، ذهن خودم رو آروم نگه میدارم!
فکر کنید، حداقل ۵۰% انسانها ثروتی رو ذخیره میکنند که حتی فرصت استفاده از اون رو پیدا نمیکنند و تنها آرامش خود رو با جمع آوری و حفظ اون از دست میدهند!
به کمد لباس یا جاکفشی خود نگاه کنید!
به راحتی مشاهده میکنید خیلی از لباسها و کفش ها رو که تنها فضا رو اِشغال کردن و ماهها بدون حتی یکبار استفاده مانده اند.
حس خوبی رو تجربه میکنم با کنار گذاشتن، بخشیدن، دور ریختن چیزهایی که فکر میکنم روزی… . شاید… . به درد من بِخوره.
دیدگاه های بقیه رو که نگاه می کردم غالب برنامه های روزمره رو معرفی کرده بودن. لذا دوباره نوشتن خیلی از اونها شاید لطف چندانی نداشته باشه. بهتر دیدم در مورد چند تا از این برنامه ها نظر شخصیم رو اینجا بنویسم:
۱٫ بسیار خوشحالم که علی رغم اصرار بسیاری از دوستان، برنامه اینستاگرام رو نصب نکرده و عضوش نشدم. و الا زمان بسیار زیادی از من هدر رفته بود. قبلا با تجربه ای که از محیط فیس بوک داشتم؛ می دونستم که اینها یک حالت تشویق و جایزه در ذهن کاربر ایجاد می کنن، هر عکس (یا مطالب فیس بوک) زمان زیادی برای دیدنش نمی بره. ولی مثل یه شکلات کوچیک لذت کوتاهی رو درونم حس می کنم که منو به تماشای عکس بعدی و تجربه دوباره اون لذت کوچیک سوق میده. فیلمهای اینستاگرام هم شاید به همین دلیل سی ثانیه ای و کوتاهه. این یه تجربه اعتیادآوره و باعث میشه به خودت بیای و ببینی ساعت ها داری تصاویر رو اسکرول می کنی و در نهایت هم چیز خاصی دستت رو نمی گیره.
اگر نبود استفاده ها و مذاکرات کاری و ارتباطات خانوادگی موثری که در برنامه تلگرام و واتس اپ دارم، شاید این برنامه رو هم از گوشیم به کلی حذف می کردم. البته تو کانال ها و گروه های بسیار مفیدی هم عضوم که مطالب دقیق و هدفمندی رو به صورت مداوم تو زمینه های علمی، مهارتی و حتی اعتقادی قرار می دهند و شاید شجاعت این که با پاک کردن تلگرام، اون مطالب رو از دست بدم هم ندارم! به هر حال با عصر بمباران اطلاعات طرفیم و مشکل منابع اطلاعاتی رو مثل گذشته نداریم. ولی آیا لزوما در دست داشتن این حجم از اطلاعات (حتی مفید) و دسترسی ساده به اون چیز خوبیه؟ یا عطش یادگیری و رسیدن بهش رو کم می کنه؟
۲٫ برای مدیریت مسایل مالی امسال کار با برنامه Nivo رو شروع کردم که یک استارتاپ ایرانیه. تجربه اولیم یکم ضد و نقیض بود؛ ولی کم کم کار باهاش دستم اومد و امکانات مناسبی که این برنامه داره رو تو سایر برنامه های مالی مشابه داخلی ندیدم. به خصوص امکان خوندن پیامک های بانک و سند زدن اونها به صورت خودکار که کار گزارش گیری و پیگیری مخارج و هزینه ها رو بسیار ساده می کنه.
۳٫ از Cam Scanner برای عکس برداری از اسناد و تصاویر و به نوعی اسکن کردنشون استفاده می کنم و به راحتی میتونم بگم که مراجعم به اسکنر شرکت یک دهم شده. اگر دوربین گوشی تون متوسط به بالا باشه این برنامه کاربردی هست.
۴٫ تقویم خیام رو یه مدت به عنوان برنامه مدیریت فعالیت روزانه و برنامه ریزی استفاده می کردم و راضی بودم. به خصوص قابلیت هماهنگ سازی (سینک) با تقویم گوگل که به استفاده در چندین دستگاه مشترک، مثلا رایانه شرکت، لپ تاپ شخصی، تبلت و موبایل کمک میکنه.
۵٫ سعی کردم از موقعی که با مفهوم Cloud آشنا شدم، باهاش همگام بشم و این چند سالی که سرعت اینترنت کشور یه مقدار بهتر شده؛ این موضوع واقعا در کیفیت کاری و بهره وری من نقش مهمی داشته.
الان میتونم به راحتی بگم که اگه خدای ناکرده محل کار من آتش بگیره و کامپیوتر، زونکن ها، کاغذها و لوازم میزم همش بسوزن؛ از کلیه فایلها و اسنادم توی گوگل درایو بک آپ همزمان دارم و فردای اون روز هیچ مشکلی توی رویه کار من به وجود نخواهد اومد. تمامی فایل های یادداشت هام با یکی از برنامه های Color Note, Keep و در محیط ویندوز با OneNote انجام شدن و همگی اونها با سرورهای Cloud سینک هستن.
در مورد گوشی هم همین موضوع برقراره. کلیه مخاطبان گوشیم (Contacts) با سرورهای گوگل سینک هستن. برنامه Super Backup هر هفته از تمامی برنامه ها، پیامک ها و تاریخچه تماس هام نسخه پشتیبان می گیره و به گوگل درایوم میفرسته.
مرورگر Chrome ام هم سینک هست با سرور گوگل و این یعنی همه بوکمارک هام توی کامپیوتر شرکت، لپ تاپ شخصیم، تلفن همراهم و حتی لپ تاپ داداشم مشترکه و هر تغییری در یکی ایجاد کنم، توی بقیه هم لحاظ میشه.
۶٫ از برنامه ACR استفاده میکنم و تمامی مکالمات تلفنیم ضبط میشه. این دو تا حسن داره. یکی این که بعدا میتونم به صحبت هام گوش کنم و حرف زدنم رو ارزیابی کنم. هم از نظر نحوه صحبت کردن و استفاده از لغات و واژگان مناسب، و همین طور نوع برخوردم با آدمای متفاوت که به صورت ناخودآگاه متوجهش نیستم.
حسن دومش هم اینه که خیلی وقتا شده که محتوای یه تماس تلفنی فراموش شده، قرارهایی که با کسی گذاشتم، یا شروطی که توی مذاکرات کاری تعیین کردم، یا مسائل مشابه که هرکسی داره.
اگرچه هیچ وقت هدفم مچ گیری و رو در رو کردن نبوده؛ ولی برای خودم مفید بوده این آرشیوی که از تماس های تلفنیم داشتم.
اینا تجاربی بود که دوست داشتم با رفقای متممی در میون بزارم.