Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu


پرکاربردترین اپلیکیشن موبایل شما چیست؟ (اندروید | iOS | ویندوز)


ده اپلیکیشن برتر موبایل من - اندروید یا iOS

اگر با مفهوم مدیریت منابع که در درس تفکر استراتژیک متمم مطرح شده است آشنا باشید حتماً شما هم این دغدغه را دارید که مشکل امروز ما در بسیاری از حوزه‌های تکنولوژی، دسترسی بیش از حد به منابع است. یکی از این منابعی که هجوم آن باعث کاهش کارایی و اثربخشی فعالیت‌های ما شده است، حجم زیاد اپلیکیشنهای موبایل برای گوشی های هوشمند است که قسمت زیادی از آنها به صورت رایگان یا ارزان قیمت در دسترس ماست.

به همین دلیل و با هدف استفاده بهتر از گوشی‌های موبایل که همه ما یک یا چند عدد از آنها را در جیب و کیف خود داریم، خواستیم از دوستان متممی در زمینه استفاده بهتر از گوشی‌های موبایل هوشمند کمک بگیریم.

خواهش ما این است که گوشی موبایل خودتان را نگاه کنید. از میان ده‌ها برنامه‌ و اپلیکیشن که خواسته و ناخواسته روی آن نصب کرده‌اید به آنهایی که بیشتر استفاده می‌کنید نگاه کنید و به این سوال ما پاسخ دهید:

اگر مجبور شوید همه اپلیکیشن های نصب شده روی موبایل خودتان، فقط ده مورد را نگه دارید و بقیه را پاک کنید، کدام ده مورد را نگه می‌دارید؟

خواهش ما این است که در شروع مطلب خود بنویسید که سیستم عامل گوشی شما اندروید است یا iOS یا هر سیستم دیگر تا وقت سایر دوستان برای بررسی و مطالعه گرفته نشود. همچنین خواهش دیگر ما این است که برای هر برنامه در یکی دو خط دلیل اهمیت آن را هم بگویید تا شاید ما بتوانیم با نگاه دیگری آن برنامه را ببینیم. خواهش پایانی ما هم این است که در صورتی که فرصت داشتید لینکی به صفحه معرفی یا دانلود برنامه بگذارید یا اگر این کار را نمی‌کنید نام آنها را (خصوصاً در موارد ناآشنا) برای بقیه دوستانتان به صورت دقیق بنویسید که پیدا کردن و نصب آن ساده‌تر باشد.

امیدواریم این نوع همکاری‌های مشارکتی بتواند به استفاده بهتر از امکاناتی که معمولاً از آنها غافل می‌شویم منتهی شود.

ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری سبک زندگی من به شما پیشنهاد می‌کند:

سری مطالب حوزه سبک زندگی من

سوال‌های پرتکرار دربارهٔ متمم

متمم چیست و چه می‌کند؟

متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحث‌های مهارتی و مدیریتی.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.

فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟

هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه»  دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص می‌‌‌کند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری می‌توانید نقشه راه‌های مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.

هم‌چنین در صفحه‌های دوره MBA و توسعه فردی می‌توانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.

هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟

شما می‌توانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.

اعتبار را می‌توانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیم‌سال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.

آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟

مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که می‌توانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.

هم‌چنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آن‌ها را می‌توانید در فروشگاه متمم ببینید.

با متمم همراه شوید

آیا می‌دانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور می‌توانید به جمع متممی‌ها بپیوندید؟

سرفصل‌ها  ثبت‌نام  تجربهٔ متممی‌ها

۳۸۷ نظر برای پرکاربردترین اپلیکیشن موبایل شما چیست؟ (اندروید | iOS | ویندوز)

    پرطرفدارترین دیدگاه به انتخاب متممی‌ها در این بحث

    نویسنده‌ی دیدگاه : گروه متمم

    سیستم عامل گوشی من اندروید است. فهرست ده برنامه (بدون ترتیب اهمیت):

    Camera for Android

    من خیلی وقتها لازم دارم که از نوشته‌های خودم عکس بگیرم و در اینستاگرام یا سایت متمم قرار دهم. خیلی از کیفیت دوربین موبایلم راضی نبوده‌ام. اما از بین اپلیکیشن‌های مختلف،‌ بهترین سطح وضوح عکس را با این برنامه به دست آورده‌ام. امکاناتش هم بد نیست.

    Instagram

    بعید است نیاز به توضیح داشته باشد.

    Tomatina

    برای مدیریت بحث زمان سفید و سیاه و اجتناب از زمان خاکستری، به نظرم یکی از بهترین برنامه‌های موجود است. اگر مجبور به پاک کردن برنامه‌ها بشوم، فکر کنم جزو دو یا سه برنامه آخری باشد که پاک می‌شود.

    Telegram

    به نظرم امکانات آن فراتر از یک برنامه گفتگوی OTT است. خصوصاً امکان انتقال فایل به جای لینک فایل و همینطور نشان دادن Preview هنگام دریافت لینک‌ها

    Dropbox

    یک سرویس نگهداری ابری خوب است که قبلاً در متمم هم معرفی شده است. ضمن اینکه نسخه دسکتاپ آن را هم از اینجا دانلود کرده‌ام و برای انتقال فایل بین موبایل و لپ تاپ از آن استفاده می‌کنم.

    دیکشنری انگلیسی به انگلیسی آفلاین

    این همان چیزی است که آنقدر دوستش داشتم که در متمم هم معرفی کردیم و لینک دانلودش را گذاشتیم. خیلی ساده. خیلی سریع و بدون نیاز به دسترسی به اینترنت. خصوصاً برای من که معمولاً از گوشی در حال Flight Mode استفاده می‌کنم. ;)

    KMPlayer

    قبلاً که نداشتم خیلی اذیت می‌شدم. فایل‌های زیادی روی گوشی من خوانده نمی‌شد. فرمت‌ها و شکل فشرده سازی آنها فرق داشت. چون فیلم را روی موبایل می‌بینم برایم ضروری است.

    QR Code Reader

    شاید به نظرتان مسخره بیاید. اما من به اسکن کردن QR Code معتادم. همه چیز هم از پست متمم درباره QR Code شروع شد. اخیراً فهمیده‌ام که خیلی از طراحان بسته بندی،‌فکر می‌کنند که QR Code یک نماد تکنولوژی و مدرن بودن است و نمی‌دانند که بارکد دو بعدی است. چون یک چیزهایی چاپ می‌کنند که اصلاً خوانده نمی‌شود. دلیلش هم کیفیت چاپ نیست. اصلاً بارکد دوبعدی نبوده. مربع‌های ریز و درشت سیاه و سفید است!

    Speedtest

    اصلاً بیماری عجیبی است. هر جا می‌نشینم حتماً سرعت آپلود و دانلود را تست می‌کنم. اینطوری در محل کار و دفتر دوست و آشنا توانسته‌ام بهترین نقاط دسترسی به اینترنت را پیدا کنم. مثلاً می‌دانم شاتل 8 مگ در خانه‌ام یک و نیم مگ بندویت دانلود دارد و می‌دانم که پایین میدان آرژانتین اول بخارست ایرانسل 10 مگابایت نرخ دانلود می‌دهد و در دفتر حمید محمودزاده، فقط کنار کاسکو می‌توانم به اینترنت خوب همراه اول دسترسی داشته باشم!

    Airdroid

    اگر کسی بگه که گوشی هوشمند اندروید داره اما Airdroid نداره تعجب می‌کنم. فرضم بر این میشه که کار حرفه‌ای با گوشی نمی‌کنه و بیشتر به کارهای غیراخلاقی با ابزارهای اجتماعی مشغوله! ;)

    ابزاری بهتر از این برای ایجاد ارتباط بین لپ تاپ و کامپیوتر نمی‌شناسم. چه برای جابجایی فایل. چه برای مشاهده نوتیفیکیشن‌ها و چه کارهای دیگه.

    محمدرضا شعبانعلی

  1. رامین جلالی نژاد گفت: (عضو ویژه)

    سیستم عامل اندروید :

    استنباط من از هدف  این درس این درس این بود که کدام برنامه ها ضروری و کاربردی هستن شاید ما بخاطر اون ۱۰ تای اخر مجبور باشیم کم کوچیکتر فکر کنیم چون بعضی از بزنامه پایه ثابت گوشی های ما ایرانی ها هستن مثل فیلتر شکن ها و …

    ۱)ZABANSHENAS زبان شناس یک اپلیکیشن ایرانی برای یادگیری زبان هست که امکانت فوق العاده مانند دستیار هوش مصنوعی و امکان دوست یابی رقابت زنجیره های مداوم و کلی امکانت بی نظیر دیگه که میتونه یادگیری زبان را لذت بخش و اثر بخش بکنه

    ۲)TRADING VIEW برای برسی بازار های جهانی و همچنین برسی نمودار انها عالیه

    ۳)SOUNDCLOUD  پر از پلی لیست های روح نواز برای عاشقان موسیقی ،پیشنهاد های هفتگی اون که بر اساس جستوجو های ماست بی نظیره

    ۴)QURAN MAJID با وجود تمام تبلیغات منفی علیه اسلام امروز اسلام سریع ترین دین در حال رشد در جهان است و قران کتابی که سرتاسر برای اندیشه است این برنامه انواع قاریان وتفسیر ها و زبان های مختلف برای قران دارد و همگی ان رایگان است .

    ۵) MAHSANG با کلی کانفیگ رایگان

    ۶)BAM  برای کارهای بانکی غیره حضوری

    ۷)CHATGDP برای زمان های که میخوام با یکی صحبت کنم و همزمان انگلیسی ام رو هم تقویت کنم

    ۸)تلگرام

    ۹) ایکس

    ۱۰)رمزینکس برای تبادل رمز ارز

  2. فرناز دادستان گفت: (عضو ویژه)

    instagram

    fidibo

    طاقچه

    آپ

    Tomatina

    canva

  3. پارسا رجایی گفت: (عضو ویژه)

    با سلام من کاربر اندروید هستم

    doulingo: نرم افزار آموزش زبان که توش تقریبا هر زبانی میتونید یاد بگیرید(البته به غیر فارسی) من آنچنان وفاداری به این اپلیکیشن پیدا کرده ام که تمام اقوامم را به این نرم افزار وراد کردم اکثر آنها در حال حاضر بیش از ۲۰۰ روز پشت سر هم در حال یادگیری زبان دوم و یا سوم هستند.

    perplexsity: نرم افزار مکالمه با چت جی پی تی بدون فیلتر شکن و محدودیت خاصی

    طاقچه برای مطالعه کتاب ازش استفاده میکنم به نسبت بقیه رقبا کتاب های خوبی در اشتراکش میشه پیدا کرد

    fitbod: تقریبا معروف ترین و بهترین نرم افزار ورزشی با اشتراک است اما شما میتونید نسخه کرک اش از اینجا پیدا کنید

    بلو بانک: UI بینظیری دارد، کنترل مخارج، نمایش هزینه های مختلف، و تعداد زیادی فیچرهای جالب در آن میشود پیدا کرد

    ایزی تریدر: نرم افزار کارگزاری مفید برای سرمایه گذاری در بورس است اما شما میتوند تقریبا برای هر نوع سرمایه گذاری ازش استفاده کنید(طلا، مسکن، صندوق های سرمایه گزاری بورسی، اوراق درآمد ثابت با سود بیشتر از بانک و حتی زعفران…)

    sleep cycle: این نرم افزار پایش خواب است که میزان خواب و خواب عمیقی که داشتید و مقدار زمانی که خرناس میکشد را به شما میگوید حتی میتوایند به خرناس های شب قبل خود گوش بدهید کرک این اپ را میتوانید از اینجا دانلود کنید

    شهرمن: نرم افزار شهرداری مشهد است که من برای استفاده از دوچرخه های همگانی بایدو از آن استفاده میکنم

    تپسی و اسنپ

    castbox

     

     

     

  4. مطالب برای من فوق العاده کاربردی بود
    با توجه به ios بودن موبایلم … انتخاب های من شامل لیست زیر:
    telegram : communication
    game : homescapes
    learning : the linguist
    entertainment : instagram
    book : taqreader
    meditation : calm
    diet : karafs
    music : soundcloud
    relationship : carddecks
    planner : to do list

  5. آرش عسکری گفت: (عضو ویژه)

    سیستم عامل موبایل هم اندروید
    پرکاربردی ترین اپ این روزهای موبایل من chatGPT هست
    و ELSA که برای یادگیری زبان ازش استفاده میکنم. در واقع یک هوش مصنوعی است که میتونم به عنوان پارتنر زبان ازش استفاده کنم و خیلی دقیق بهم بازخورد بده
     

  6. شایان کریمی گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۳ درس)

    پیشنهاد میکنم دوستان جهت ارسال فایل بین سیستم‌ عامل‌های مختلف (اندروید/ویندوز/iOS/macOS/لینوکس) از برنامه اوپن سورس LocalSend بجای Shareit و Zapya و … که پر از تبلیغات و دسترسی‌های مختلف غیرمجاز هستند، استفاده کنند.
    فرایند ارسال و دریافت فایل نیز بسیار ساده است و کافیست در یک شبکه Wifi مشترک باشید و یا یک دستگاه را هات‌اسپات کرده و دیگری را به آن وصل کنید و سپس فایل‌ها را Drag & Drop کنید.

  7. سلام 

    نسخه گوشی من اندروید است 

    دوتا برنامه بیشتر ندارم 

    یکی قران نور و دیگری تفسیر نمونه 

    تو وقت های مرده مثل بودن در اتوبوس ازشون استفاده می کنم

    ترجیهم اینه تا حد امکان برنامه های کمتری داشته باشم تا تمرکز بیشتری داشته باشم

    سعی میکنم برای آموزش و یادگیری از گوگل ، مخصوصا روز نوشته ها و متمم و با متمم اسفاده کنم ، به سایت های دیگه هم سر میزنم 

    قبلا از اینستاگرام و ایتا برای سرگرمی و اخبار استفاده میکردم اما الان سعی میکنم تفریحی داشته باشم که ذهن رو مشوش نکنه مثل ورزش کردن یا رفتن به مسجد

     

     

  8. سیستم عامل من آی او اس هست و اپ‌های زیر را بیشتر استفاده می‌کنم.
    microsoft to do: برای خالی شدن ذهن و مدیریت کارهای روزانه و پیاده سازی GTD و همینطور لیست انجام کارها که البته جایگزین wunderlist قدیم نیز هست که مایکروسافت اونو خریده.
    step out 2: یک اپلیکیشن پولی آلارم برای بیدار کردن شما از خواب، منتها به روش کاملا خلاقانه دو روش برای بیدار کردن شما داره. اول اینکه شما ساعت رو کوک میکنید بعد هنگام بیداری از یه جایی عکس بگیرید صبح هنگام زنگ زدن تا زمانی که نرید از همونجا عکس نگیرید که با عکس اولی یکی بشه صدای زنگش نمیخوابه! یا باید هنگام کوک کردن براش تعریف کنید که وقتی از خواب بیدارتون کرد قراره چند قدم راه برید تا صداش قطع شود! این قابلیت رو بواسطه قابلیت ژیروسکوپ گوشی انجام می‌دهد و شما به سختی میتوانید گولش بزنید. 
    calm: اپ مدیتیشن
    product hunt: آخرین پیشرفت‌ها و ابزارهای هوش مصنوعی رو بهتون نشون می‌ده.
    blinkist: خلاصه کتاب‌های انگلیسی دنیا رو بهتون می‌ده.
    onenote: نت برداری و خلاصه دروس متمم 
    carddecks:  اپلیکیشن دکتر جان گاتمن که به صورت فلش کارت هست که یه جور نقشه عشق هست و عالی برای روابط عاطفی
    goodreads: نقد کتاب و معرفی
    craft: نسخه پولی که برای گزارش‌نویسی روزانه عالی هست بخصوص که هایپرلینک‌های جذاب داره
    Art puzzle: اپلیکیشنی با اینترفیس با نمک که برای مدیتیشن هست و شما پازل‌هایی رو به هم متصل می‌کنید و بعد اتمام یه تصویر بامزه می‌سازید و میبینید که یک دقیقه فکرتون از همه جا خالی شده.

  9. چیمن گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۶ درس)

    Instagram: غیر از جنبه سرگرمی برای من واقعا خوب بوده و از آن استفاده مثبت داشتم

    Telegram: در انتقال دادن فایل ها، گفتگو و ذخیره مطالب مورد استفادم و…  برام کاربرد داشته است. 

    b amooz: برای زبان آلمانی از اون استفاده میکنم 

    Guitar Tunio: برای کوک کردن سازم حتما باید داشته باشم

    Cam scanner: کار اسکن زیاد انجام میدم و خیلی برام کاربردیه

    lichess: برای تمرین شطرنج از اون استفاده میکنم هم بصورت آفلاین هم بصورت آنلاین 

    همراه بانک: اکثر مواقع کارهای بانکیم رو از این طریق انجام میدم. 

  10. سجاد رحیمی مدیسه گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۵ درس)

    برای مشکل پر شدن حافظه داخلی گوشی نرم افزار Storage Analyzer & Disk Usage رو به شدت توصیه می کنم.

  11. محمدعلی گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۲ درس)

    b amooz: برای استفاده از جعبه لایتنر و تمرینات زبان انگلیسی

    cast box: گوش دادن به پادکست های صوتی و برخی دروس حقوقی

    QR code scanner: پرداخت های آنی کارت به کارت و دیدن بی دردسر منو های رستوران

    ۵۰۴essential English word: یادگیری لغات زبان انگلیسی و بعد استفاده از آن در لاینتر باکس

    LinkdIn: برای نمایش رزومه و ارتباط با افراد همفکر از لحاظ شغلی

  12. پوریـا پرهیزکـار گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۷ درس)
    • Strava : یک شبکه اجتماعی ورزشی است که برای ردیابی و ثبت فعالیت‌های ورزشی طراحی شده است. با این اپلیکیشن، می‌توانید فعالیت‌های خود را ردیابی کنید، با دوستان خود رقابت کنید و نتایج ورزشی خود را به اشتراک بگذارید.
    • Nike Run Club : یک برنامه ورزشی برای دویدن است که دارای برنامه‌های تمرینی مختلفی است که می‌توانید با آن‌ها تمرین کنید.
    • Nike Training Club : یک برنامه ورزشی است که برای تمرینات بدنسازی طراحی شده است و شامل برنامه‌های تمرینی متنوعی از جمله بدنسازی، کاردیو، یوگا و پیلاتس است. این برنامه، آموزش‌های ویدیویی برای هر تمرین را در اختیار شما قرار می‌دهد.
    • Poe : یک پلتفرم هوش مصنوعی است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا سوالات خود را بپرسند، پاسخ‌های فوری دریافت کنند و با هوش مصنوعی به صورت دوطرفه گفتگو کنند.
    • LinkedIn : یک شبکه اجتماعی حرفه‌ای است که برای کاریابی، شبکه سازی و ارتباط با افراد حرفه‌ای در سراسر جهان استفاده می شود.
  13. سیستم عامل گوشی من اندروید هست. 

    این لیستی که می‌نویسم ترتیب خاصی نداره.

    ۱ – Chrome تنها برنامه‌ای هست که از روز اولی که عرضه شد هر روز ازش استفاده می‌کنم.

    ۲ – Instagram, LinkedIn, Telegram, Whatsapp رو برای کسب‌و‌کار و کارهای شخصی استفاده می‌کنم. برای استفاده از این برنامه‌ها هم مجبورم از چند تا برنامه دیگه استفاده کنم تا به اینترنت بین‌الملل برسم :)

    ۳ – Canva برای طراحی پست‌های اینستاگرام

    ۴ – AIMP به نظرم بهترین پلیر صوتی هست.

    ۵ – ADM شبیه دانلود منیجر ویندوز هست. این برنامه از IDM اندروید خیلی بهینه‌تره.

    ۶ – Google Keep برای یادداشت برداری

    ۷ – Microsoft 365 مشابه پکیج آفیس ویندوز هست

    ۸ – Mind map maker به نظرم کسانی که به طراحی مایندمپ علاقه دارند، این می‌تونه برنامه خوبی براشون باشه.

     9 – Ping tools چون کارم طراحی سایت هست این برنامه خیلی برام کاربردیه. تعدادی از کارهایی که انجام میده اینها هستند: Ping, Speed test, Port scanner, Traceroute, Whois, DNS Lookup, Wifi Scanner و …

    ۱۰ – To Do از این برنامه هم برای لیست کارهام استفاده می‌کنم.

    ۱۱ – Quality Time مدت زمان استفاده از هر برنامه و تعداد آنلاک کردن گوشی رو در طول روز، هفته و ماه نشون میده.

    ۱۲ – چندتا برنامه بانکی هم دارم

    ۱۳ – تقریبا از همه سرویس‌های گوگل هم استفاده می‌کنم مثل: Google Translate, Drive, Meet, News, Map, Earth, Lens, Calendar, Gmail و …

     

     

  14. سیسنم گوشی من اندرویده و پرکاربرد ترین برنامه ها برای من (بدون ترتیب ):

    ۱- dict box 

    ۲- telegram 

    ۳- youtube 

    ۴- نشان 

    ۵- castbox

    ۶- chrome

    ۷- instagram

    ۸- همراه کارت

    و تمام 

  15. سیستم عاملم اندروید هست 

    keep notes : برا خالی کردن ذهنم (جایی برای صحبت با خودم)

    تلگرام : تقریبا شبیه آپلود سنتر میمونه برام. فایلای مفیدم رو اینجا قرار میدم – موزیک هامم اینجا گوش میدم حتی فیلم هامم اینجا می بینم 

    کست باکس : پادکست گوش میدم 

    پیکس آرت : عکس های سایتم رو باهاش ادیت میکنم ( معلومه که به فوتوشاپ نمیرسه اما خب برا من جوابه خیلی سریع میتونم ادیت کنم و اینکه هرجا که باشم مثلا مهمونی یا سر بعضی کلاس های دانشگاه خیلی راحت بهش دسترسی دارم)

    کتابراه : بیشتر کتاب هامو اینجا میخونم با اینکه ورق زدن کتاب یه چیز دیگس (دسترسی سریع تر به بیشتر کتاب ها و قیمت ارزان تر نسخه الکترونیکی باعث شده از این اپ استفاده کنم)

    نشان : برای نشان دادن راه 

    همراه بانک : که واضحه

    تلوبیون : معمولا تلوزیون نمی بینم. اما اگه برنامه خوبی داشته باشه از این اپ استفاده می کنم.

    اینستاگرام و یوتیوب : قبلا بیشتر استفاده میکردم . اپ هایی بودن که خیلی بهم روحیه می دادن.  بیشتر پیج ها و چنل هایی رو دنبال می کردم که بهم انگیزه می دادن. اما الان خیلی کم میتونم واردشون شم

     

     

     

  16. تلگرام

    اینستاگرام

    Camera

    snapseed اپلیکیشن ادیت عکس. برای من که شغلم عکاسیه خیلی کاربردیه.

    اینشات ادیت فیلم و عکس

    Pintrest اپلیکیشنی برای دیدن عکسهای عالی! و خیلی میتونه ایده بده.

    سرچ گوگل

    موبایل بانک

    اسنپ

    انواع قندشکن ها?

     

     

  17. اولین کامنت من هست همین یک صفحه شماره های پایین ترتیب مطالعه پیشنهادی واقعا عالی بود هفت مورد مشکل اصلی بود مهم ترینش کارهای افراد موفق قبل صبحانه و دوش آب سرد و … بود خیلی سپاسگزارم کوتاه . مختصر در مورد سایت میشه استاد عزیز محمد رضا شعبانعلی آنچه خوبان همه دارند تو‌ یکجاداری 

    یه جایی استادم می‌گفت من تعداد کتابهای خونده شده توسط استاد شعبانعلی رو‌ حساب کردم دیدم ایشون هر چهار روز یک‌ کتاب خونده نتیجه ش میشه این ایشون هر کلام شون مغز  و نغز هست با تشکر از تیم حرفه ای استاد عزیز

     

     

     

  18. محسن تمدن پور گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۶ درس)

    •    واتس آپ
    •    اینستاگرام
    •    تلگرام
    •    Waze 
    •    اسنپ / اسنپ فود 
    •    پومودورو
    •    دیکشنری لانگمن
    •    همراه بانک
    •    جعبه لایتنر
    •    لغت نامه دهخدا

  19. من گوشیم اندروید هست . لیست اپلیکیشن های پرکاربرد گوشیم : 

    در حال حاضر که واتساپ و اینستا فیلتره چندتا فیلتر شکن حتما باید داشته باشم

    تلگرام / واتساپ / اینستاگرام

    castbox :  پادکست و کتاب صوتی

    inshot /canva/youcut/videoShow : جهت تولید محتوا

    mankan : کنترل میزان کالری و ارزش غذایی مواد غذایی مختلف  – رعایت رژیم غذایی ،. تمرین های ورزشی هم داره

    camScanner :  اسکن کردن اسناد 

    WeVault :  مخفی کردن عکس و فیلم و فایل . یوقتایی خیلی نیاز میشه

    Dowr : یه برنامه خیلی جذاب جهت دور همی ها – مشابه پانتومیم هست . ولی به جای بازی کردن کلمات باید اون کلمه رو برای یارت توضیح بدی و اون حدس بزنه . حتما امتحانش کنید . برای حضور ذهن هم خیلی مفیده

    google translate : میشه راحت گرفت روی متن و ترجمه رو دید 

    برنامه های بانک

     اسنپ

     بازی تخته نرد

     

  20. گوشی من اندروید هست و پر استفاده‌ترین برنامه‌هام (بدون ترتیب کاربرد):

    ۱- تلگرام

    ۲-Yahoo mail

    ۳- Gmail

    ۴- Google keep

    ۵- To do list

    ۶- Duolingo

    ۷- واتساپ

    ۸- اینستا

    ۹- توییتر

    ۱۰- برنامه‌های بانکی