جملههای روزانه متمم (۶۰) | چند جمله درباره رازداری، پختگی، اهمیت پرسشگری و …
در گذشته متمم به صورت روزانه جملههایی را منتشر میکرد و در اختیار دوستان متممی قرار میداد.
با توجه به این که امکان ذخیره شدن این جملهها و مرور دوبارهٔ آنها فراهم نبود، اکنون بعضی از این جملهها را در قالب #دعوت به گفتگو مطرح میکنیم و برخی دیگر را در قالب مجموعههایی از هفت جمله (مربوط به یک هفته) منتشر میکنیم.
با مراجعه به #جمله های روزانه متمم میتوانید جملههای قبلی را ببینید و بخوانید. آنچه در ادامه میآید بخش شصتام آرشیو جملههای روزانه است.
توضیح این که متمم طی چند سال متوالی چندهزار جمله را منتشر کرد و در طول این مدت، رسمالخط، شیوهٔ طراحی، انتخاب عکس و حتی سبک ترجمه تکامل یافت و خطاهای نگارشی هم کمتر شد. با این حال، در ارائهی آرشیو جملهها، جز در مواردی که با اشتباهی فاحش مواجه شویم و ناگزیر به اصلاح باشیم، همان شکل اولیه را حفظ میکنیم:
دوست عزیز.
شما با عضویت رایگان به عنوان کاربر آزاد متمم (صرفاً با تعیین نام کاربری و کلمهی عبور) میتوانید به حدود نیمی از چند هزار درس متمم دسترسی داشته باشید.
همچنین در صورت تمایل، با پرداخت هزینه عضویت، به همهی درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. فهرست برخی از درسهای مختص کاربران ویژه متمم را نیز میتوانید در اینجا ببینید:
فهرست درسهای مختص کاربران ویژه متمم
از میان درسهایی که در فهرست بالا آمده است، درسهای زیر از جمله پرطرفدارترین موضوعات هستند:
دوره MBA | مذاکره | کوچینگ | توسعه فردی
فنون مذاکره | تصمیم گیری | مشاوره مدیریت
تحلیل رفتار متقابل | تسلط کلامی | افزایش عزت نفس
چگونه شاد باشیم | هوش هیجانی | رابطه عاطفی
خودشناسی | شخصیت شناسی | پرورش کودکان هوشمندتر
اگر با فضای متمم آشنا نیستید و دوست دارید دربارهی متمم بیشتر بدانید، میتوانید نظرات دوستان متممی را دربارهی متمم بخوانید و ببینید متمم برایتان مناسب است یا نه. این افراد کسانی هستند که برای مدت طولانی با متمم همراه بوده و آن را به خوبی میشناسند:
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : جواد بشیرپور
حدود 5 ماهی میشه که وارد یک سازمان بزرگ و جدید شدم، روزهای اول ورودم مقارن شده بود با مصاحبه شغلی همکاران قدیمی، برای ارتقا سطح در سازمان. وقتی که دوستان برای ارائه در جلسه، اسلاید سازی میکردن و خودشون رو برای پاسخ به سوالات متداول آماده میکردن چند نکته توجه من رو به خودش جلب کرد. نکته اول این که دوستان اصرار شدیدی به ساختن پاور پوینت به زبان انگلیسی داشتند در صورتی که تعداد زیادی از این عزیزان حتی امکان رو خوانی و تلفظ درست بسیاری از مطالبی که نوشته بودند رو نداشتند. نکته دوم پاسخ عزیزان به سوال برای پیشرفت و توسعه فردی خودتون چه کارهایی انجام می دهید بود. همه عزیزان کتاب خواندن و کلاس و دوره آموزشی رفتن و جواب های مشخصی رو آماده کرده بودند اما در حقیقت از آخرین کتابی که خونده بودن و آخرین کلاس و دوره آموزشی که دیده بودن سالها گذشته بود. توی همون جو و شرایط، تیم کاری جدید ما در حال شکل گیری و ساخته شدن بود و من و دیگر دوستان تازه واردم باهم آشنا میشدیم. مطلبی که اون روزها به ذهنم رسید و با دوستان هم به اشتراک گذاشتم این بود که به هر صورت دیر یا زود، زمانی میرسه که ما هم توی چنین جلساتی برای ارتقا شغلی خودمون شرکت خواهیم کرد پس چه بهتر که از همین امروز شروع به اقدام های کوچکی کنیم تا هم توانایی هامون رو توسعه بدیم و هم صحبت ها و ارائه ای که در اون روز خاص خواهیم داشت با واقعیت تطابق بیشتری داشته باشه. یاد صحبت های معلم عزیزمون محمد رضا افتادم که وقتی در مورد رزومه نویسی و فایل صوتی مصاحبه شغلی صحبت میکردن به این نکته اشاره کردن که اگر در یک مهارت سطح بالایی نداریم، در نوشتن توانایی خودمون اغراق نکنیم درسته که معمولا ادم ها در اعلام توانمندی هاشون در رزومه بزرگ نمایی میکنند و امکان داره که ما در مقایسه با دیگران در اون ویژگی ضعیف تر دیده بشیم اما حداقل صادقت رو رعایت کردیم.