جملههای روزانه متمم | بخش بیستونهم
در گذشته متمم به صورت روزانه جملههایی را منتشر میکرد و در اختیار دوستان متممی قرار میداد.
ما در حال حاضر، بعضی از این جملهها را در قالب #دعوت به گفتگو مطرح میکنیم و به بحث میگذاریم، اما همهی جملهها مناسب بحث و گفتگو نیستند (بعضی از آنها جملههای زیبایی هستند که تقابل دیدگاهها حولشان شکل نمیگیرد).
تا کنون چند بخش از آرشیو جملات را منتشر کردهایم که با کلیک روی #جمله های روزانه متمم میتوانید آنها را ببینید و بخوانید. با توجه به استقبال دوستان متممی از انتشار این آرشیو، قصد داریم به تدریج همهی جملهها و عکسنوشتههای آرشیوی را منتشر کنیم.
آنچه در ادامه میآید بخش بیستونهم آرشیو جملههای روزانه است:
دوست عزیز.
شما با عضویت رایگان به عنوان کاربر آزاد متمم (صرفاً با تعیین نام کاربری و کلمهی عبور) میتوانید به حدود نیمی از چند هزار درس متمم دسترسی داشته باشید.
همچنین در صورت تمایل، با پرداخت هزینه عضویت، به همهی درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. فهرست برخی از درسهای مختص کاربران ویژه متمم را نیز میتوانید در اینجا ببینید:
فهرست درسهای مختص کاربران ویژه متمم
از میان درسهایی که در فهرست بالا آمده است، درسهای زیر از جمله پرطرفدارترین موضوعات هستند:
دوره MBA | مذاکره | کوچینگ | توسعه فردی
فنون مذاکره | تصمیم گیری | مشاوره مدیریت
تحلیل رفتار متقابل | تسلط کلامی | افزایش عزت نفس
چگونه شاد باشیم | هوش هیجانی | رابطه عاطفی
خودشناسی | شخصیت شناسی | پرورش کودکان هوشمندتر
اگر با فضای متمم آشنا نیستید و دوست دارید دربارهی متمم بیشتر بدانید، میتوانید نظرات دوستان متممی را دربارهی متمم بخوانید و ببینید متمم برایتان مناسب است یا نه. این افراد کسانی هستند که برای مدت طولانی با متمم همراه بوده و آن را به خوبی میشناسند:
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : مجتبی
بی اف اسکینر
خواندن جملهی بالا از یکی از بنیانگذاران علم روانشناسی رفتارگرا، مرا به یاد این جمله از محمدرضا شعبانعلی انداخت:
و این مردم، همان "غول بی شاخ و دمی" است که رفتارهای گلهوار انسانی را از خود بروز میدهد. (لینک پست وبلاگیِ"دستورالعمل مواجهه با غولی به نام مردم" در روزنوشتهها)
جالب است بدانید که اسکینر، مفهومِ ارادهی آزاد را قبول نداشت و معتقد بوده است که هر رفتارِ ما ناشی از تجربیات، عادات و خاطرات گذشتهی ماست که کاملا قابل پیشبینی است و از نظر ایشان، اراده و کنترلی بر رفتارهایی که از ما سر میزند، نداریم...
البته درحال حاضر این را میدانیم که روان انسان و انگیزههای پشتِ رفتارهایش، خیلی پیچیدهتر از این حرفهاست که بخواهد کاملا از روی عادات و خاطرات گذشته باشد؛ چراکه من و شما به عنوانِ «یک انسان» در شرایط گوناگون، ممکن است بسیار غیرقابلپیشبینی باشیم؛
اما نکتهی جالبی که در موردِ مردم وجود دارد این مسئله است که:
وقتی ما به عنوانِ همین انسانهای منفرد و غیرقابلپیشبینی، در کنار هم قرار گیریم و مردم شویم، بسیار به سطوحِ پایینی از منظرِ «درک، شعور و منطق» افول خواهیم کرد؛ و وقت آن میرسد که "رفتارهای گلهوار انسانی" _که منطق ضعیفی از آنرفتارها حمایت میکند و میتواند بسیار غریزی و ابتدایی باشد_ از ما سر بزند.
پینوشت: هر کدام از ما به عنوانِ یک انسان، چهقدر باید حواسمان را جمع کنیم و مراقب باشیم که مردم و حرف و نظرهایشان، انگیزانندهی اصلی و تعیینکنندهی تصمیمات و رفتارهای انسانی و انسانیتِ ما نباشد.