تو هم میتوانی در این بازی باشی
ما درسمان را با این سوال شروع کردیم که داشته های من چیست و قرار شد در ادامه، بعضی از موارد مهم را به صورت جداگانه و مستقل، مورد بحث قرار دهیم. از آغازگر بودن حرف زدیم و سپس به موضوع آینده نگری پرداختیم.
این بار میخواهیم به حوزهی دیگری بپردازیم. حوزهای که در برخی از ما، یک استعداد ذاتی است و در آن بسیار توانمند هستیم و در برخی دیگر، کمتر مشاهده میشود.
اما برای کسی که درس #پرورش استعدادها را میآموزد، یک ضرورت است و همهی ما باید، در این حوزه به حداقلی از توانمندی دست پیدا کنیم.
یک سوال ساده:
فرض کنید در یک مهمانی هستید و حدود پانزده تا بیست نفر هم به آن مهمانی دعوت شدهاند. تقریباً همه، یکدیگر را میشناسند و با هم مشغول حرف زدن هستند.
در این میان، یک زوج جوان حضور دارند که ظاهراً با بقیه آنقدر آشنا نیستند. قسمت بیشتر وقت را ساکت هستند و گاهی هم با یکدیگر، صحبت کوتاهی میکنند. شما تقریباً مطمئن هستید که آنها احساس تنهایی میکنند.
آیا برای وارد کردن آنها به بحث تلاش میکنید؟ آیا ممکن است کنارشان بنشینید و گپ بزنید؟ حتی اگر خودتان را #درونگرا میدانید و حوصلهی این نوع تعاملات را ندارید، اصلاً تنها ماندن دو نفر در یک مهمانی بیست نفره، برای شما دغدغه محسوب میشود؟
اگر میزبان باشید چطور؟ آیا درگیر شدن همه در مهمانی را وظیفهی خودتان میدانید یا اینکه معتقدید هر کس باید بتواند خودش برای وارد شدن به جمع، تلاش کند؟
دوست عزیز.
درسهای مرتبط با استعدادیابی و پرورش استعدادها برای کاربران آزاد متمم در نظر گرفته شدهاند.
بنابراین دسترسی به آنها نیازمند پرداخت هزینه نیست و صرفاً لازم است نام کاربری و کلمهی عبور خود را تعریف کنید:البته مطالعهی درسهای استعدادیابی و انجام پروژه استعدادیابی برای دسترسی به درسهای پرورش استعداد ضروری است. پس:
- گام اول: ثبت نام
- گام دوم: مطالعه درسهای پایهی استعدادیابی
- گام سوم: انجام پروژه استعدادیابی
- گام چهارم: مطالعهی درسهای پرورش استعدادها (از جمله همین درس)
همچنین در صورت تمایل، با پرداخت هزینه عضویت، به جمع اعضای ویژهی متمم میپیوندید و به درسهای بسیاری از جمله درسهای زیر دسترسی پیدا میکنید:
ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری مفاهیم پرورش استعدادها به شما پیشنهاد میکند:
- پرورش استعدادها | استعدادیابی پیشرفته
- عوامل و موانع پرورش و شکوفایی استعدادها
- دفتر یادداشت برای مدیریت استعدادها
- پرورش استعدادها – داشته های من چیست؟
- کتاب پنج نقطه قوت برتر خود را بشناسید | استعدادیاب کلیفتون (تست گالوپ)
- معنی ابتکار عمل چیست؟ چگونه ابتکار عمل را در خود پرورش دهیم؟
- آیا من آینده نگر هستم؟
- تو هم میتوانی در این بازی باشی
- تهدیدهای تلاش برای پرورش دیگران
- توانمندی در جلب دوستی و رابطه سازی با دیگران
- آیا رقابت جویی جزو توانمندیهای من است؟
- پرورش استعدادها: فهرستی الهام بخش از حدود هفتاد توانمندی متفاوت
- کتاب المنت و کتاب یافتن جوهر درون | کن رابینسون
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیمسال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : بهروز مطیع
سلام ، صبح شنبه همگی خوش
- من فکر میکنم وقتی والدین بچه ها را در تصمیم گیری ها و برنامه ها مشارکت ندهند این توانمندی کاهش پیدا میکنه مثلا اگر قراره که به یه پیک نیک برویم اینکه بچه ها بتوانند کمک کنند (هرچند خیلی کوچک) و " هر کدوم یه گوشه ای از کار را بگیرند" اثر مثبتی میگذاره و حال کل جمع هم بهتره
- اگه توی مهمونی 20-15 نفره دو نفر تنها باشم دوست دارم اونها هم وارد جمع بشن و با بقیه قاطی بشن ، دوست دارم این توانایی رو توی خودم پرورش بدم چون از روحیه و دموکراسی حاکم به کار تیمی لذت میبرم . خیلی وقتها سعی کردم توی محیط کارم تیم شکل بگیره و دوستان دور و برم را هم درگیر کار کنم .
- اگه کسی توی رزومه کسی جمله قسمت چهارم تمرین را ببینم : اولا" احساس میکنم اون شخص تاحد خوبی خودش را شناخته - دوما " سعی میکنم توی کاری قرار بگیره ماهیتا کار تیمی باشه - سوما" توی کارهایی که تقسیم وظایف و قدرت به اون کار آسیب میزنه قرار نگیره