Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu

معرفی کتاب درباره سفر و سفرنامه

معرفی کتاب نیم دانگ پیونگ یانگ

سفرنامه کره شمالی - نیم دانگ پیونگ یانگ

کره شمالی برای بسیاری از ما، یک کشور مرموز است. کشوری که رابطه‌اش با جهان خارج، تقریباً قطع شده است و همین باعث شده که حکایت‌ها و روایت‌های بعضاً اغراق‌آمیز، درباره‌ی این کشور بر سر زبان‌ها بیفتد.

از سوی دیگر، شنیده‌ایم که مردم کره شمالی هم تصویر درست و شفافی از جهان ندارند و رسانه‌های حکومتی، روایت‌هایی خودساخته را از جهان آزاد، در اختیار این مردم قرار می‌دهند.

همین وضعیت، باعث می‌شود کتاب نیم دانگ پیونگ یانگ، به عنوان سفرنامه کره شمالی، آن هم به روایت یک نویسنده‌ی ایرانی یعنی رضا امیرخانی، برای بسیاری از ما جذاب باشد.

رضا امیرخانی چنان‌که خود اشاره می‌کند، کوشیده در این روایت، از یک سو از غرض‌ورزی غربی و از سوی دیگر از روایت فاتحانه‌ی دولتی کره‌ی شمالی فاصله بگیرند و تا حد امکان با نگاهی واقع‌بینانه، آن‌چه را طی دو سفر خود در کره‌ی شمالی دیده، برای مخاطبش روایت کند.

معرفی کتاب سفرنامه کره شمالی امیرخانی

معرفی کتاب سفرنامه پاریس

معرفی کتاب سفرنامه پاریس

در سال‌های اخیر #نشر اطراف مجموعه‌ای از سفرنامه‌های مسافران قاجاری را منتشر کرده و به این شیوه کوشیده تجربه‌ای را که ایرانیان در آن دوره از جهان معاصر خود داشته‌اند روایت کند.

کتاب‌های «پاریس از دور نمایان شد»، «قهوهٔ استانبول نیکو می‌سوزد»، «بمبئی رقص الوان است» و «آسمان لندن زیاده می‌بارد» از این جمله‌اند.

آقای علی اکبر شیروانی در مقدمهٔ کتاب پاریس از دور نمایان شد توضیح داده‌اند که با وجود قدمت هزار سالهٔ سفرنامه‌نویسی ایرانیان، تعداد سفرنامه‌ها در دوران قاجار اوج گرفته است. احتمالاً تسهیل رفت و آمد و حمل و نقل را باید مهم‌ترین علت این رشد دانست. سفرنامه‌های قاجاری از آن جهت که لحن و کلماتشان به زبان امروز ما نزدیک‌تر است، در مقایسه با سفرنامه‌های قدیمی‌تر، مثلاً عصر صفوی، برای مخاطب امروزی خواندنی‌تر و جذاب‌ترند.

معرفی کتاب پاریس از دور نمایان شد

معرفی کتاب چگونه می‌نویسم؟ (سفرنامه)

معرفی کتاب چگونه سفرنامه می نویسمبسیاری از علاقه‌مندان به سفر نوشتن سفرنامه را دوست دارند و کم نیستند کسانی که تصمیم می‌گیرند چالش نوشتن را با سفرنامه نویسی آغاز کنند.

اگر اهل خواندن سفرنامه هستید، یا در ذهن خود به نوشتن سفرنامه فکر می‌کنید، یا در شبکه های اجتماعی به عنوان اینفلوئنسر و بلاگر سفر به تولید محتوا مشغولید و دوست دارید این کار را در سطحی حرفه‌ای‌تر انجام دهید و حتی در آینده تجربه‌هایتان را در قالب پادکست یا کتاب عرضه کنید، لازم است پای حرف سفرنامه‌نویس‌هایی بنشینید که زودتر از شما وارد این مسیر شده و موفقیت‌ها و شکست‌هایی را تجربه کرده‌اند.

آقای کاظم رهبر در کتاب چگونه می نویسم کوشیده از زبان هفت نفر که سابقه سفرنامه نویسی دارند، نکاتی را دربارهٔ‌ روش و منش سفرنامه‌نویسان استخراج کند. پنج نفر از این نویسندگان ایرانی‌اند: منصور ضابطیان، رضا امیرخانی، مهدی حجوانی، محمود زندمقدم و عیسی امیدوار. دو نفر دیگر هم از سفرنویسان مطرح جهان هستند که آثار و گزارش‌هایشان، مخاطبان بسیاری داشته است: دیوید فارلی و دان جورج.

معرفی و گزیده‌ای از کتاب چگونه می‌نویسم؟

جملاتی از رومن پین (مسافر بی‌مقصد و بی‌سرزمین)

مسافر بی‌مقصد و بی‌سرزمین

رومن پین (Roman Payne) نویسنده‌ای آمریکایی است که در سال ۱۹۷۷ متولد شده و در بیست‌و‌دو سالگی به فرانسه مهاجرت کرده است.

نویسنده‌ای که اگر چه نامش را کمتر می‌شنویم و می‌شناسیم، اما به قول خودش، جملاتش از ناسا تا شرق دور، برای بیان احساسات برانگیخته در سفر (چه در بستر زمین و چه در طول زمان) مورد استفاده‌ قرار می‌گیرند.

رومن پین خود را ساکن فرانسه می‌داند و البته انگلیسی می‌نویسد. اما جالب اینجاست که اگر برای تعیین سرزمین هر کس، مدت اقامتش در هر شهر یا منطقه را ملاک قرار دهیم، دیگر به سادگی نمی‌توان او را به نقطه‌ی مشخصی نسبت داد. او بخش عمده‌ی زندگی‌اش را به سفر گذرانده و اکثر داستان‌هایش را هم در سفر نوشته است.

ویژگی جالب نوشته‌های رومن پین این است که با وجود تفاوت داستان‌ها و شخصیت‌هایشان، فضای کلی داستان‌ها و نوشته‌ها مشابه و یکسان است. در حدی که اگر جملات کتاب‌های مختلفش را جدا کنیم و کنار هم قرار دهیم، کسی که تمام کتاب‌ها را نخوانده متوجه نخواهد شد که آن جملات و پاراگراف‌ها، از داستان‌ها و ماجراهای متفاوتی جدا شده‌اند.

مسافر بی‌مقصد و بی‌سرزمین (رومن پین)

 

 

سوال‌های پرتکرار دربارهٔ متمم

متمم چیست و چه می‌کند؟

متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحث‌های مهارتی و مدیریتی.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.

فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟

هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه»  دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص می‌‌‌کند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری می‌توانید نقشه راه‌های مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.

هم‌چنین در صفحه‌های دوره MBA و توسعه فردی می‌توانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.

هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟

شما می‌توانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.

اعتبار را می‌توانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیم‌سال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.

آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟

مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که می‌توانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.

هم‌چنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آن‌ها را می‌توانید در فروشگاه متمم ببینید.

با متمم همراه شوید

آیا می‌دانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور می‌توانید به جمع متممی‌ها بپیوندید؟

سرفصل‌ها  ثبت‌نام  تجربهٔ متممی‌ها

۰ نظر برای معرفی کتاب درباره سفر و سفرنامه

     
    تمرین‌ها و نظرات ثبت شده روی این درس صرفاً برای اعضای متمم نمایش داده می‌شود.
    .