Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
دوره آموزشی مقدمه‌ای بر تفکر سیستمی (کلیک کنید)


تشکر از تعدادی از دوستان متممی | هدیه بسیار کوچک


همان‌طور که می‌دانید متمم چند وقت یک بار بر اساس شاخص‌های مختلف گزارش‌هایی از مشارکت‌ دوستان متممی منتشر می‌کند (متمم در هفته‌های اخیر و نظرات برتر در مباحث توسعه فردی و نیز حرفهای پرطرفدار در درس‌های کسب و کار نمونه‌هایی از این گزارش‌ها هستند). یکی دیگر از گزارش‌ها مربوط به عزیزانی است که برای مطالعه، بررسی و ارزیابی بحث‌ها و نظرات دوستان دیگرشان وقت گذاشته‌اند.

مطالعهٔ کامنت‌ها و تمرین‌های دوستان متممی و امتیاز دادن به آن‌ها، امتیاز ندادن به کامنت‌های ضعیف، بررسی پروژه‌های پایانی در درس‌های مختلف (برای کسانی که ارزیاب هستند) و محدود نشدن به مطالعهٔ کامنت‌های دوستان و آشنایان از جمله فاکتورهایی است که ما در محاسبه‌ی شاخص فعالیت مد نظر داشته‌ایم.

البته در مورد کامنت‌های ضعیف، روش ما کاملاً دقیق نیست (و اندکی سلیقه‌ای است). چون مجموعه‌ای از کامنت‌ها را که از نظر ما بسیار ضعیف یا بی‌محتوا هستند، نشانه‌گذاری (Flag) می‌کنیم و برای کسانی که به آن‌ها امتیاز داده‌اند، ضریبی منفی در نظر می‌گیریم.

در مورد محدود نشدن به مطالعه‌ی کامنت‌های دوستان هم شاخصی برای پراکندگی امتیازدهی در نظر گرفته‌ایم (متأسفانه از ابتدای تأسیس متمم تا امروز، گروه اندکی از متممی‌ها فقط به تعدادی از دوستان خودشان امتیاز می‌دهند).

دوستانی که نام‌شان در ادامه می‌آید در ترکیب شاخص‌هایی که گفته شد، امتیاز بیشتری از سایر عزیزان متممی کسب کرده‌اند. مطابق رویه‌‌ای که همیشه داشته‌ایم، از ابتدا دربارهٔ تعداد نفرات لیست تصمیم نگرفتیم. بلکه جایی که شکست جدی در شاخص ایجاد شد، فهرست را متوقف کرده‌ایم. در واقع چون نفر سی‌و‌هشتم با نفر سی‌و‌هفتم فاصلهٔ قابل‌توجهی داشت، لیست را در ردیف سی‌و‌هفت بستیم. تقسیم لیست به چهار بخش هم بر همین مبناست.

یک هدیهٔ کوچک

 شش ماه اعتبار ویژهٔ متمم: برای دوستان ردیف ۱ تا ۶

 چهار ماه اعتبار ویژهٔ متمم: برای دوستان ردیف ۷ تا ۱۱

 دو ماه اعتبار ویژهٔ متمم: برای دوستان ردیف ۱۲ تا ۲۰

 یک ماه اعتبار ویژهٔ متمم: برای دوستان ردیف ۲۱ تا ۳۷

واضح است که ارزش مادی این هدیه‌ها بسیار ناچیز است و هدف اصلی ما صرفاً اعلام قدردانی از طرف جمع دوستان متممی است.

پیشنهاد هدیه به دوستان دیگر

این بار هم مانند دفعهٔ قبل از هر یک از ۳۷ نفری که در فهرست زیر آمده‌اند می‌خواهیم با توجه به این که وقت زیادی برای خواندن کامنت‌های دوستان خود گذاشته‌اند، هر کدام یکی از دوستان متممی را انتخاب کرده و پیشنهاد کنند تا به همان اندازه که به اعتبار خودشان افزوده شده، به اعتبار آن دوست هم افزوده شود (این اعتبار مستقل از اعتباری است که به عنوان هدیه به اکانت خودشان افزوده شده).

هیچ پیشنهاد خاصی هم در مورد معیار انتخاب نداریم. می‌توانید دوستی را پیشنهاد کنید که یکی از کامنت‌هایش را پسندیده‌اید. یا دوستی که فکر می‌کنید کامنت‌هایش آن‌قدر که باید و شاید، دیده نشده است. یا حتی دوستی که تصادفی انتخاب می‌کنید؛ بی آن‌که علت مشخصی برای انتخاب خود داشته باشید.

اگر سخت‌تان است که به شکل عمومی در زیر همین مطلب بگویید، می‌توانید به پشتیبانی متمم پیام دهید. اما از نظر ما، جمع متممی‌ها آن‌قدر دوستانه و صمیمی هست که اعلام عمومی چنین چیزی دشوار نباشد.

فهرست دوستان فعال متممی

      شما تاکنون در این بحث مشارکت نداشته‌اید.  

     برخی از دوستان متممی که به این درس علاقه مندند:    پدرام ، Homaهمایی ، ریحانه رسول‌زاده ، محمد رضا ، نریماندرافشان

 

برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)

متمم چیست و چه می‌کند؟ (+ دانلود فایل PDF معرفی متمم)
چه درس‌هایی در متمم ارائه می‌شوند؟
هزینه ثبت‌نام در متمم چقدر است؟
آیا در متمم فایل‌های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟

۷۵ نظر برای تشکر از تعدادی از دوستان متممی | هدیه بسیار کوچک

  1. چیمن گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۵ درس)

    سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و گروه متمم

    وظیفه خودم میدونم که از گروه متمم و محمدرضا شعبانعلی عزیز برای این توجه و دقتی که در انتخاب دوستان دارند و اینکه زحمات دوستان رو در امتیاز دهی و زمانی که برای مطالعه کامنت ها میگذارند در نظر میگیرند، تشکر کنم و چقدر خواندن کامنت های دوستان وقتی که خوشحال هستند و با عشق اعتبار رو به بقیه دوستانشان هدیه میدهند لذت بخش است. برای همه شما عزیزان خیلی خوشحالم و براتون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم تک تک عزیزان بتوانند به بهترین شکل ممکن از متمم استفاده کنند. 

    پایدار باشید