Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
دوره آموزشی هدف گذاری (کلیک کنید)


آمازون و ایجاد رقابت بین شهرها برای دفتر مرکزی جدید


آمازون در جستجوی محل برای دفتر مرکزی دوم

حتی در آمریکای شمالی هم که شرکتها و دولت‌ رابطه نزدیکی دارند و قوانین کلان معمولاً با هدف (یا با توجیهِ) توسعه اقتصادی و رشد کسب و کارها به سادگی اصلاح می‌شوند، رفتار آمازون برای مردم تازه و کمی خارج از عرف به نظر می‌رسد.

شرکت آمازون که دفتر مرکزی آن در سیاتل آمریکا قرار دارد، به دنبال محلی برای تاسیس دفتر مرکزی دوم است.

چیزی که در نامه‌ها و گزارش‌های خود از آن تحت عنوان Second Headquarter یا HQ2 یاد می‌کند.

اما آنچه در خبرها مورد توجه قرار گرفته، صرفاً جستجوی محلی برای دقتر مرکزی دوم نیست.

بلکه شیوه‌ی آمازون است که رسماً از شهرهای مختلف آمریکا و کانادا خواسته است پیشنهادهای خود را به این شرکت اعلام کنند تا آمازون بتواند بر اساس امتیازهایی که شهرها حاضرند به آن بدهند، در مورد تاسیس دفتر مرکزی دوم تصمیم بگیرد.

محدودیت در دسترسی کامل به این درس

دوست عزیز.

بحث دفتر مرکزی جدید آمازون برای کاربران ویژه متمم در نظر گرفته شده است.

با عضویت به عنوان کاربر ویژه‌ی متمم، علاوه بر دسترسی به این مطلب، به سایر بحث‌هایی هم که تحت عنوان #ایده متمم مطرح می‌شوند دسترسی پیدا می‌کنید.

همچنین با فعال کردن اشتراک ویژه به درس‌های بسیار بیشتری دسترسی پیدا می‌کنید که می‌توانید فهرست آنها را در اینجا ببینید:

 فهرست درس‌های مختص کاربران ویژه متمم

البته از میان درس‌ها و مطالب مطرح شده، ما فکر می‌کنیم شاید بهتر باشد ابتدا مطالعه‌ی مباحث زیر را در اولویت قرار دهید:

 پرسش‌ها و پاسخ‌ها (دن اریلی)

 مجموعه مطالب ست گادین

 سبک زندگی

[ مطلب مرتبط: مصاحبه جف بزوس با فایننشال تایمز در مورد سرگذشت آمازون ]

انبار آمازون

شما چه تجربه، یا تحلیل، یا مطالعه یا پیش‌داوری در مورد استقرار شرکت‌های تکنولوژی محور در شهرها دارید؟

این شرکت‌ها چه تاثیرهای مثبت و منفی بر فضای اطراف خود دارند؟ (یا می‌توانند داشته باشند؟)

در کل، قدرت گرفتن کسب و کارها تا این حد که بالاتر از نهادهای رسمی سنتی قرار می‌گیرند، از نگاه شما چه فرصت‌ها و تهدید‌هایی برای فرهنگ و اقتصاد یک شهر یا کشور محسوب می‌شود؟

ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری شرکت آمازون به شما پیشنهاد می‌کند:

سری مطالب حوزه شرکت آمازون

سوال‌های پرتکرار دربارهٔ متمم

متمم چیست و چه می‌کند؟

متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحث‌های مهارتی و مدیریتی.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.

فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟

هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه»  دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص می‌‌‌کند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری می‌توانید نقشه راه‌های مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.

هم‌چنین در صفحه‌های دوره MBA و توسعه فردی می‌توانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.

هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟

شما می‌توانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.

اعتبار را می‌توانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیم‌سال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.

آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟

مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که می‌توانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.

هم‌چنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آن‌ها را می‌توانید در فروشگاه متمم ببینید.

با متمم همراه شوید

آیا می‌دانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور می‌توانید به جمع متممی‌ها بپیوندید؟

سرفصل‌ها  ثبت‌نام  تجربهٔ متممی‌ها

۱۴ نظر برای آمازون و ایجاد رقابت بین شهرها برای دفتر مرکزی جدید

    پرطرفدارترین دیدگاه به انتخاب متممی‌ها در این بحث

    نویسنده‌ی دیدگاه : حمید طهماسبی

    اسمش را تجربه که نمی شود گذاشت، بیشتر میشود گفت تحلیل یا مشاهده شاید هم پیش داوری

    همانطور که قبلا محمدرضا گفته بود، زمانی صنعت فولاد یکه تاز تمام صنایع بود و اطلاعات به صورت آبشاری از این صنعت به صنعت های دیگر و جامعه و دانشگاه روانه می شد. بعد از آن در خودروسازی، بعدا در صنایع نظامی و اکنون پیشرفت و پیشرو بودن در دستان صنعت فن آوری اطلاعات و اینترنت است.

    چیزی که این روزها باعث شده که شرکت های تکنولوژی به صورت خیلی خارق العاده دارای قدرت باشند این است که، پول و علم با هم ترکیب شده اند. سوال من این است، چه چیز دیگری می تواند جلوی این ها بایستد؟

    هر اقدامی چه کوچک چه بزرگ، چه روشن فکرانه چه کورکورانه که انجام می شود قطعا یک سری توابع منفی و یک سری مزایای مثبت دارد.

    مستقل از اینکه توابع آن منفی است یا مثبت همین قوانین بسیار باز هستند که باعث شدند امروز روز آمریکا بر بام خیلی از علوم بایستد.

    در نهایت شرکت های خصوصی بر شرکت های دولتی پیروز می شوند. مانند سفارشاتی که به تازگی ناسا به شرکت اسپس ایکس ایلان ماسک می دهد و به گفته خود ناسا، از بودجه کافی برخوردار نیستند که بتوانند دست به آزمایشات گسترده بزنند.

     

    این مطلب که در اینجا می آورم از کانال تلگرام کافه دیجیتال مربوط به آقای امیر تقوی است.

    این خاطره یک دوست قدیمی است که ضمن یک گپ خودمانی برایم تعریف کرد و از او خواهش کردم به قلم خودش برایم بنویسد.

    —----------------------------------------------------------------------------------------------—

    حدود ٢٤ سال قبل ، موقعي كه دانشجوي ليسانس بودم به ياد دارم كه استاد  باكتري شناسي ما از سميناري از هند - شهر بمبئي- آمده  بود و از آن جا براي ما تعريف مي كرد .  از جمله ، مي گفت شمار زيادي از افراد - كه حتي  عنوان فقير را نمي توان به آن ها اطلاق كرد ، چون لخت و عور و گرسنه با تكدي فقط زنده اند - در آن شهر درندشت ، در حاشيه ي خيابان ها هستند، كه شماري از آن ها ، روزانه ، از گرسنگي و بيماري مي ميرند.  استاد ما مي گفت در اين شهر نسلي را مي توان يافت كه كنار خيابان به دنيا آمده اند، كنار خيابان بزرگ شده اند ، كنار خيابان زاد و ولد مي كنند و كنار خيابان هم مي ميرند .  اما ، نكته ي جالب اين بود كه  كنار همان خيابان ها - در حالي كه مأموران شهرداري ، روزانه اجساد  افرادي كه از فقر و گرسنگي مرده اند را روي برانكادر هاي آلمينيومي  براي سوزاندن جابه جا مي كند - كارگران شركت هاي مهندسي آي تي ، با مته هاي بزرگ سرگرم كندن زمين براي جاسازي و زيرساخت فيبرهاي نوري بوده اند.  وقتي استاد ما از يكي از افراد هيات هندي كه كاره اي بوده است مي پرسد : آخر اين آدم ها دارند مي ميرند ! بهتر نيست به جاي صرف اين همه هزينه ي هنگفت براي مهندسي  زيرساخت اينترنتي و فيبر نوري ، حداقل امكان بقا براي اين هم  ميهنان شما فراهم آيد؟ پاسخ مي شنود ؛ كه  " اگر اين كار را نكنيم ، بقيه هم همان گونه خواهند مرد ..." استاد ما در دوره اي اينترنت همگاني نشده بود ، اين خاطره را در چشم انداز دنياي آينده  ي آن روز - كه اكنون است- مي گفت  و اين نظر را داشت كه فن اوري اطلاعات ، رهيافت جهان پيش رو و ضامن  هرگونه فعاليت براي بقا  و پيش فرض تمدني است . نتيجه اين شده است كه امروز وقتي شما در  بك جاده ي  بين شهري كاليفرنيا يا شيكاگو ، اتوموبيل تان خراب مي  شود يا بنزين تمام مي كند و به شماره ي امداد جاده اي تلفن مي زنيد و كسي راهنمايي تان  مي كند كه مثلا پمپ بنزين با توجه به مختصات تان در سيصد متري شماست يا اتومبيل تعميركار تا يك ربع ديگر مي رسد ،  اين هماهنگي در هند انجام مي شود و يك نفر - مثلا از بمبئي- با شما انلاين صحبت مي كند و از دولت محلي كارمزدش را هم مي ستاند.

     

    تهدیدهایی هم وجود دارند، اما همین شرکت ها هستند که نسل بشر را به پیش می برند.

    خوب فعلا هم قدرت دست شرکت های تکنولوژی است، پس اینکه هر کاری می کنند زیاد جای تعجب ندارد. (همیشه ارگان های دولتی برای حضور شرکت های خصوصی مناقصه برگزار می کردند، حالا برعکس شده)

     
    تمرین‌ها و نظرات ثبت شده روی این درس صرفاً برای اعضای متمم نمایش داده می‌شود.
    .