Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
دوره صوتی آموزشی نکته‌هایی برای مدیران (کلیک کنید)


فایل صوتی معرفی متمم


درباره متمم

بررسی‌های ما نشان داده که بسیاری از دوستان متممی، در نخستین روزهای همراهی با متمم، سوال‌ها و ابهام‌های مشابهی دارند.

این سوال‌ها بسیار متنوع‌ هستند و طیف وسیعی از موضوعاتی، از انگیزهٔ راه‌اندازی متمم تا شیوهٔ کسب امتیاز در کامنت‌ها و تمرین‌ها را پوشش می‌دهند.

با وجودی که در بخش‌های مختلف متمم، پاسخ این سوالات گفته شده است، اما به نتیجه رسیدیم که پاسخ دادن صوتی به پرتکرارترین سوال‌ها و ابهام‌ها و دغدغه‌ها کمک می‌کند تا دوستان تازه‌وارد متممی، زودتر بتوانند با جمع همراه شوند و یادگیری را آغاز کنند.

محمدرضا شعبانعلی در فایل صوتی زیر، به تعدادی از این سوال‌ها پاسخ داده است:

دانلود فایل mp3 (حدود ۴۶ دقیقه)

موضوعات مطرح شده در این فایل صوتی

معرفی فایل | تا دقیقهٔ ۲

چرا متمم راه‌اندازی شد؟ | از دقیقهٔ ۲ تا ۸

متمم برای چه کسانی مناسب است؟ | از دقیقهٔ ۸ تا ۱۴

روش یادگیری بهتر در متمم | از دقیقهٔ ۱۴ تا ۲۸

چرا متمم متنی است؟ | از دقیقهٔ ۲۸ تا ۳۸

چگونه منظم‌تر مطالعه کنیم؟ | از دقیقهٔ ۳۸ تا ۴۶

پیشنهاد عضویت در متمم

با ثبت نام رایگان به عنوان کاربر آزاد متمم (صرفاً با تعیین نام کاربری و کلمهٔ عبور) می‌توانید به حدود نیمی از هزاران درس متمم دسترسی داشته باشید.

همچنین در صورت تمایل با پرداخت هزینهٔ عضویت ویژه به همهٔ درس‌های متمم از جمله درس‌های زیر دسترسی خواهید داشت:

دوره MBA  |  مذاکره  |  کوچینگ  |  توسعه فردی

فنون مذاکره  |  تصمیم گیری  |  مشاوره مدیریت

تحلیل رفتار متقابل  |  تسلط کلامی  |  افزایش عزت نفس

چگونه شاد باشیم  |  هوش هیجانی  | هدف گذاری

خودشناسی  |  شخصیت شناسی  |  فکر کردن با نوشتن

ثبت نام    تجربه‌ٔ متممی‌ها

برای خرید محصولات صوتی هم می‌توانید به صفحهٔ فروشگاه متمم سر بزنید.

اگر سوال یا ابهامی هست که در این فایل صوتی به آن‌ها پاسخ داده نشده، یا نتوانسته‌اید توضیح آن‌ها را در متمم پیدا کنید، می‌توانید آن‌ها را زیر همین مطلب بنویسید.

لازم به تأکید است که اگر سوال و ابهام ندارید و حرف‌تان از جنس پیشنهاد است، آن را در این‌جا ننویسید و پس از «مطالعهٔ کامل و سطر به سطر» پرسش‌های متداول آن را برای بخش پشتیبانی ارسال کنید.

سوال‌های پرتکرار دربارهٔ متمم

متمم چیست و چه می‌کند؟

متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحث‌های مهارتی و مدیریتی.

برای آشنا شدن بیشتر با متمم به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کنید و گوش دهید.

فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟

هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه»  دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص می‌‌‌کند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری می‌توانید نقشه راه‌های مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.

هم‌چنین در صفحه‌های دوره MBA و توسعه فردی می‌توانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.

هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟

شما می‌توانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.

اعتبار را می‌توانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیم‌سال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید.

توجه داشته باشید که خرید شش‌ماهه و یک‌ساله به‌ترتیب معادل ۲۰٪ و ۳۸٪ تخفیف (نسبت به خرید یک‌ماهه) محسوب می‌شوند.

برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.

آیا در متمم فایل های صوتی رایگان برای دانلود وجود دارد؟

مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که می‌توانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.

هم‌چنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آن‌ها را می‌توانید در فروشگاه متمم ببینید.

با متمم همراه شوید

آیا می‌دانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور می‌توانید به جمع متممی‌ها بپیوندید؟

سرفصل‌ها  ثبت‌نام  تجربهٔ متممی‌ها

۲۱۴ نظر برای فایل صوتی معرفی متمم

  1. امیر محمد احتساب گفت: (عضو ویژه)

    سلام، امیدوارم که سلامت و خوب باشین.

    من تازه اومدم به جمعتون. ممنون از توضیحاتی که اعلام کردین جناب شعبانعلی. شاید اگر برای شروع این فایل صوتی رو گوش نمیدادم با رسالت متمم آشنا نمیشدم و اصلا اینجا نبودم. معمولا وقتی تازه وارد یک جمع میشم اظهار نظر و یا صحبت زیادی انجام نمیدم؛ بیشتر سعی میکنم بیننده و شنونده باشم. اما خب طبق درخواستی که توی فایل صوتی داشتین سعی میکنم این حالت رو تغییر بدم و پویایی روند آموزشی رو حفظ کنم.

    امید دارم که همراه همیشگی متمم باشم و چیزهای زیادی رو یاد بگیرم و به بقیه منتقل کنم.

    با احترام

  2. وظیفه خودم میدونم بابت این فایل معرفی حرفه ای تشکر کنم و بگم که قدردان احترام متمم به دغدغه اصلی و محدودیت زمانی شنونده از طریق چپتربندی فایل هستم. 

    یک پیشنهاد هم دارم: کاش یک فایل راهنمای نحوه استفاده از سایت متمم و یا نمودار مسیر استفاده از سایت متمم از نقطه اشتراک تا ارسال پروژه هم داشته باشیم که هم تازه وارد عجول عاقبت بخیر میشه و هم مشق های واحد پشتیبانی کم میشه.

  3. الیاس رستمی گفت: (عضو ویژه)

    درود
    سپاس از تیم موثر متمم و جناب شعبانعلی بزرگوار بابت این مجموعه آموزشی که با این دقت و عمق به مباحث بنیادین رو ریشه ای پرداخته.

    به تجربه یافتم که امور اولویت دار همیشه ساکت هستن و در کنجی. و این صحبت ها مهر تاییدی بود بر این مهم.

    من با مهارت یادگیری شروع کردم و به کمک این بستر عالی متوجه شدم که چقدر مهارت یادگیری حیاتی هست و کسی که اونو فرا نگیره ممکنه توهم موفقیت و دانش بهش دست بده در حالی که عملا وقت خودشو هدر میده مگر اینکه هدفش سرگرمی و گذران اوقات فراغت بوده باشه.
    هرچند همون طوری که جناب استاد فرمودن این سرگرمی و فراغت در مطالعه جایگاه داره ولی باید تعادلش رو شناخت. 

    خلاصه فکر نمیکردم این ویس اینقدر الهام بخش و آموزنده باشه. تشکر میکنم از قبول زحمت شما

  4. علی حیدری گفت: (عضو ویژه)

    عرض ادب و احترام

    خدا قوت میگم به همه ی عوامل و دست اندرکاران 

    شخصا این نوع آموزش رو خیلی میپسندم به نوعی یاد زمان دانشگاه افتادم و فکر میکنم این روش بسیار لذتبخش و تاثیرگذار باشه

  5. بسیار ممنون از استاد شعبانعلی و همکارانشون در متمم

    زمانی که میخواستم عضویت متمم رو بگیرم دو دل بودم چون اصلا به محتوای متنی عادت ندارم و برام جذابیتی نداره و تمام برنامه های یادگیریم روی محتوای صوتی و ویدیویی بوده اما با توضیحات استاد شعبانعلی خیلی انگیزه گرفتم که از این به بعد سعی کنم اکثر یادگیریم با محتوای متنی باشه و طبق گفته ی ایشون از الان برای خودم این هدف رو گذاشتم که هفته ای بیست پومودورو زمان بذارم برای یادگیری از متمم.

    با سپاس

    سمر 

    • محمدرضا شعبانعلی گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۸ درس)

      سمر عزیز. چیزی که می‌خوام بگم شاید خیلی حرف مهمی نباشه. و اگر به نظرت مهم نبود، این حرف‌ها رو صرفاً در حد خوشامدگویی تلقی کن.

      اول از همه، خیلی خوشحالم که تصمیم گرفتی خوندن متن رو هم در کنار محتواهای صوتی و ویدئویی قرار بدی. حس می‌کنم وقتی آگاهانه چنین تصمیمی گرفتی، طبیعتاً اثراتش رو هم آگاهانه و دقیق می‌سنجی و در بلندمدت بهتر می‌تونی اثربخشی روش‌های مختلف رو با هم مقایسه کنی.


      دومین نکته‌ای که می‌خوام بگم اینه که همهٔ ما یه سبد یا پورتفو از محتواهای آموزشی داریم که در بسترهای مختلف عرضه شده‌ان. بخشی از آموخته‌هامون رو از متن می‌گیریم، بخشی رو از صوت. بخشی رو از محتوای تصویری. طبیعیه که سهم این‌ها برای هر فرد، در هر موضوع، و در هر مقطع زمانی متفاوته. من خودم هم هنوز ده پونزده درصد وقتی رو که برای یادگیری صرف می‌کنم، به پادکست اختصاص می‌دم. و بعضی از پادکست‌هایی که رو در متمم معرفی شده (این لیست) گوش می‌دم. محتوای تصویری هم در سبد یادگیریم هست. اما سهم کمه. شاید اون هم ده بیست درصد باشه، معمولاً از یوتیوب.

      پیشنهادی که برای سبد یادگیریت دارم اینه که سهم صوت و تصویر رو در یادگیریت، به شکل جدی تغییر نده. از هر کدوم‌شون کمی بردار و به مطالعهٔ متن اختصاص بده. و ترجیحاً هم سعی کن موضوعات مشابه باشن. مثلاً اگر دیدی یه جایی یه ویدئو هست و کسی داره دربارهٔ مفهوم سواد حرف می‌زنه، یه نگاه هم به درس سواد متمم بنداز (عمداً این مثال رو گفتم. چون دیدم این درس رو خوندی).

      این‌طوری آدم آروم آروم به یه ارزیابی واقع‌بینانه از بسترهای محتوایی مختلف می‌رسه. و بهتر متوجه می‌شیم که اون چیزی که متن به آدم می‌ده، و توی صوت و تصویر دست آدم نمیاد چیه.

      عکسش هم هست. آدم‌هایی مثل من هم نیاز دارن عکس همین کار رو انجام بدن. یعنی مثلاً اگر من یادگیریم از طریق متنه، گاهی باید در همون موضوع جستجو کنم و محتواهای صوتی و تصویری رو هم ببینم. مواردی که چنین کاری کرده‌ام، تفاوت‌ها دستم اومده. مثلاً گاهی توی پادکست‌ها و مصاحبه‌ها می‌بینم آدم‌ها حرفی می‌زنن که توی نوشته‌هاشون نمی‌گن. چون حس می‌کنن باید کمی رسمی‌تر باشن.

      اما در مجموع، حس می‌کنم اگر حوصله کنی و کم‌کم سهم متن رو در یادگیریت زیاد کنی، در بلندمدت انقدر ازش مزیت می‌بینی که همیشه بهش یه جای ارزشمند توی ذهن و زندگیت بدی.


      و نکتهٔ آخر هم چیزی که به همه می‌گم: کامنت گذاشتن رو فراموش نکن. نه برای این‌که کسی ببینه. برای این‌که به مرور زمان بتونی برگردی و تفاوت نوشتن و حرف زدن خودت رو ببینی. 

      من هم در متمم این تجربه رو دارم هم در روزنوشته‌ها. گاه‌و‌بیگاه میرم نوشته‌های قدیمی‌ترم رو می‌بینم و با جدیدها مقایسه می‌کنم. هم از تغییراتی که به وجود اومده لذت می‌برم، هم از ویژگی‌هایی که ثابت مونده و نتونسته‌ام یا نخواسته‌ام تغییرشون بدم، شگفت‌زده می‌شم.

  6. من مدتهاست به گوش دادن عادت کردم حتی باعث شده به گفتگو درونیم توجه نکنم. امیدوارم متنی بودن متمم به دلیل علاقه زیادم به یادگیری بهم کمک کنه از شنیدن به خوندن کوچ کنم.

  7. قوانین یادگیری و نظم در مطالعه که در صوتتون فرمودین خیلی بهم کمک کرد که پراکنده خوانی نداشته باشم و بخشی از روزم رو برای محتوای متمم قرار بدم 

    پیشنهاداتی که دادین درباره مطالعه مطالب متمم خیلی عالی بودن ممنون از شما 

  8. میکائیل اندیشه گفت: (عضو ویژه)

    سلام و درود

    با وجود اینکه این فایل با عنوان معرفی متمم پخش شده ولی کل درس آموزشی داشت و ممنون از به اشتراک گذاشتن این همه تجربیات با ارزش. دمتون گرم

  9. از۲۱ سالگی همراه متمم هستم، همه ما همیشه آرزو کردیم ای کاش یکی بود توی کسب و کارم و من و راهنمای میکرد، ساعت هااز تجربیاتش تعریف میکرد این اتفاق برای من در متمم افتاد، همیشه توی ماشینم پادکست ها رو داشتم که به من پند هایی دادند که هنوز هم بدرد من میخوره امروز در سن ۳۴ سالگی هنوز همراه متمم هستم و هنوز از متمم چیز های جدیدی یاد میگیرم هاروراد ریوو ایران هستید جناب شعبانعلی و تیم محترم.

    • لادن عباسی گفت: (عضو ویژه)

      سلام من تازه عضو شدم. اصلا از متمم خبر  نداشتم تا امروز صبح که بازپخش لایو دکتر شیری رو دیدم.

      در مورد هدفگذاری استاد شعبانعلی گفتن و بخاطرش کنجکاو شدم.

      خودم خندم گرفته همراه نوشتن اقا نخونده ندیده جوگیر اومدم ثبت نام کردم.بعد گشتم گفتم پس پادکست ها کو….انقدر دارم میخندم نمیدونم چی بنویسم

      تا رسیدم به فایل صوتی متمم.اول بگم من ادم کتابخونی هستم ولی برای فضای مجازی بیشتر پادکست و ویدیو میبینم اینکه فایل حاوی نکات اموزشی هست رو دیدم متممی های دیگه هم نوشتن.ببین لازمه حرفهای که شنیدم بذارم دم بکشه ولی اصلا انتظار نداشتم بشنوم اصل یادگیری نوشتاری هست.هر چی خواستم یادبگیرم کتابشو میخوندم معمولا توو نت که میگشتم از هر دری سخنی بود .میتونم الان برم و به سبک صبح خودم ادامه بدم میتونمم بیام اینجا کوچیک کوچیک شروع کنم چون اساسا با انقلاب و جهش اینا میونه ای ندارم تا الان سبک متمم تجربه نکردم چون شرایطش نبوده.

      برای کامنت ها هم باید بگم من قبلا کارگاه که میرفتم فقط به حرف استاد توجه داشتم ولی الان میفهمم چقدر نظر دیگران میتونه کمک کننده باشه.

      من فقط اومده بودم ی پادکست هدف بشنوم برم اما چندتا شوک شنیدم و زمان لازم دارم.خیلی سایت رو بلد نیستم اما گشتم دیدم مطالب متنوع هست قبلا بود بولدوزری میخواستم رد شم همه رو بخونم ولی الان ممکن خیلی نخونم ولی بیشتر یادمیگیرم اتفاقا.

      متمم داره باعث میشه من ی مقدار سبک زندگیم عوض شه ی مقدار ترسناک و هیجان انگیزه فکر کنم دوست دارم تجربه ش کنم اگه اجتناب کنم حیفم میاد ی نوع جدید بودن رو از دست بدم

  10. ممنون از توضیحات کامل تون

  11. محمد حسین ضیایی مهر گفت: (عضو ویژه)

    سلام و عرض ادب به همه دوستان و عزیزان. خیلی خوبه که ابتدای یادگیری یه همچین فایلی هست که میتونه راهنمای کلی اولیه برای شروع باشه و این قابل تقدیره . ممنون از متمم و ممنون از استاد شعبانعلی عزیز.
     

  12. درود و سپاس از توضیحات کاملی که دادید. به نظرم پیش از هر کاری لازمه کاربران این فایل رو گوش کنند؛ چون هم بسیاری از ابهامات برطرف می شه و هم به نظم مطالعه و یادگیری بهتر کمک می کنه.

  13. سلام به دوستان متممی

    ی مطلبی که به ذهنم رسید که شاید براتون مفید باشه اینه که برای هر نیازی که اینجا هستید دنبال معجزه یا کار خارق العاده نباشیم تمام سرفصل های موجود میتونه مناسب هر شخصی باشه ولی مراقب باشیم که سر در گم نشیم شاید اگر تعدادی از نظرات دوستان قدیمی رو مطالعه بکنید کسایی هستند که بعد از دو سال مجدد دارن دوره هایی که قبلا گذرنده بودن رو مرور میکنن و اثری از اون در زندگی نداشتن پس من که اول راه هستم از همین الان انتخاب میکنم که :

    ۱٫ به توصیه دوستان قدیمی و متمم دوره ای که می تواند یکسری مهارت و ابزار برای بهره وری بهتر در اختیار من قرار دهد را انتخاب کنم. (من دوره مهارت یادگیری رو شروع کردم)

    ۲٫ دوره ای که به اون نیاز دارم رو انتخاب کنم در واقع چرایی انتخاب دوره رو بدونم. (من با توجه به کسب و کاری که میخوام شروع کنم باید دوره MBA  رو بگذرونم که قبل از شروع آن مطالب پیش نیاز و پایه رو بر اساس سر فصل های آن شروع میکنم.)

    ۳٫سعی میکنم هیچ عجله ای برای تمام کردن اون دوره نداشته باشم .

    ۴٫ خلاصه برداری میکنم.

    ۵٫ خلاصه هامو مرور میکنم و سعی میکنم در زندگی روزمره از اون ها استفاده کنم.

    این ها تجربیات شخصی خودم هست بازم تاکید میکنم برای موفقیت های بزرگ روی کارهای کوچیک روزانتون تمرکز کنید که براتون تبدیل به عادت بشه.

    الکس فرگوسن در کتاب رهبری میگه بازیکنا از تمرین های روزانه و تکراری خسته میشدن ولی باید اون تمرین ها انجام بشه تا ملکه ذهن بازیکن بشه و در شرایط بازی بتونه از اون ها استفاده کنه و تصمیم احساسی نگیره.

  14. سلام به متممی های عزیز
    ایده یادگیری مادام العمر همیشه برای من جذابیت زیادی داشته؛ من با متمم و آقای شعبانعلی از طریق پادکست کار نکن و امین آرامش آشنا شدم و بعد از کمی مطالعه در سایت و گوش دادن به فایل معرفی، متوجه شدم که رویکرد متمم هم یادگیری مادام العمره و به نظرم آموزش هایی که در اون دریافت خواهم کرد خیلی مفید خواهند بود(قرار بود خیلی رسمی نباشه ولی شد).
     پس عضو شدم و امیدوارم که بتونم یادگیرنده خوبی باشم.

  15. سلام و تشکر از مجموعه متمم 

    چیزی که در طول زندگی به اون رسیدم اینه که رسیدن به اهداف بزرگ نیازمند انجام کارهای کوچک به طور مداوم و منظم هستش فقط کافیه که از انجام اون کارهای کوچیک و تکراری خسته نشی 

    • علی کریمی گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۶ درس)

      با سلام

      به نظرم به موضوع مهمی اشاره کردید.

      متاسفانه من دیر متوجه این موضوع شدم.
      فقط در تکمیل دیدگاه شما، مطلبی به ذهنم رسید که در ادامه می‌نویسم.

      معجزه‌ای به اسم میکرواکشن

      طبق درس میکرواکشن (اقدامک) | ارزش گام‌های کوچک را فراموش نکنیم و تمام دیده‌ها و شنیده‌های من تاکنون (مطالعه بیش از ۱۰۰ کتاب غیر درسی مشهور در چند سال اخیر)
      شاید تنها پلی که باعث می‌شود دانسته‌های ما به عمل تبدیل شوند
      و بتوان سبک زندگی را عوض کرد و به اهداف رسید
      استفاده همزمان از حداکثر چند میکرواکشن است.

      چون نمی‌خواهم که متن دیدگاه طولانی بشود
      اگر کلیدواژه میکرواکشن را در سایت متمم یا سایت بی‌نظیر (بی نظیر حداقل از نگاه من) روزنوشته‌های محمدرضا شعبانعلی سرچ شود
      تعداد زیادی مطلب را می‌آورد.

      حتی کتاب پر فروش و مشهوری در سطح جهان مانند کتاب اثر مرکب
      ایده اصلی این کتاب، بر پایه بیان اهمیت میکرواکشن‌ها است.

      در کل، حرف من این است
      هرکسی که قصد تغییر دارد
      می‌تواند با میکرواکشن‌ها، شروع کند.

      • سلام

        ممنون از نظر شما. من تازه وارد متمم شدم و اولین دوره ای که انتخاب کردم مهارت یادگیری بود امروز پیشنهاد شما برای انتخاب دوره رو مطالعه کردم راستش اول که مطالب رو نگاه میکردم میدیدم همه اون ها به نظرم مفید میان ولی دیدم ابتدا باید مهارت یادگیری رو داشته باشم که شما هم توصیه کرده بودید. سپاس از شما

        • علی کریمی گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۶ درس)

          سلام مجدد محمد امین جان

          خواهش می کنم سلامت باشی

          به نظرم مهم‌ترین مهارت برای در عصر کنونی یادگیری هست
          که واقعا هرچیزی در لحظه ممکن هست تغییر کنه و ما تا آخر عمر خود، دانش‌آموز هستیم (+)

          در این دنیا هر کدام از ما مثل یک کلید هسیتم
          با خصوصیات منحصر به فرد خودمان، مثل لبه‌های منحصر به فرد یک کلید
          لبه‌های خاص خودمان را داریم(+)
          حالا اگه بین هزاران قفل متفاوت، قفل خودمان را پیدا نکنیم
          دندانه‌ها و لبه‌های ما، زود شکسته می‌شود.

          مثلا برای یک روز جمعه بین صدها انتخاب برای پر کردن اوقات فراغت(صدها قفل)
          برای کلید من
          بهترین قفل، مطالعه درباره آینده تکنولوژی اون هم از کتاب زبان اصلی هست و بیش‌ترین حس خوب را به من می‌دهد
          شاید کاری که به ندرت فرد دیگه‌ای انجام بدهد.

          این داستان کلید و قفل، روزانه بارها در شغل در ارتباطات و… پیره پیش میاد.

          سر همین من به نظرم
          در کنار دروس یادگیری،
          واقعا بهترین انتخاب، دروس استعدادیابی | آشنایی با انواع استعداد و روش شناسایی استعدادها هستند.
          دروس روان و خوبی هم هستند.
           

  16. سلام، از زمانی که ثبت نام کردم مدتها گذشته نمیدونم چطور شد که همدیگرو گم کردیم بدون اینکه بیشتر بشناسیم همدیگرو :) امروز دنبال سر فصل های دوره MBA بودم و مراکزی که متعبر و با کیفیت هستند جستجو میکردم که دوباره رسیدیم بهم میدونم خیلی سال گذشته، چند تا نکته بگم: 

    صحبتهای اقای شعبانعلی تا حدودی تکلیف رو روشن میکنه اما خب من بعد از همه این سالها با اینکه روش یادگیریم متنی نبوده اما دلم میخواد امتحان کنم

    دوست دارم یک چیز جالبی که مطرح شد رو تجربه کنم اینکه ممکن هستش که با توجه به تمریناتم یا با توجه به دیدگاه هایی که ثبت میکنم در مراجعات بعدی متنهای درسی که خوانده ام  رو با تغییراتی  ببینم که حاصل یک پویایی و سیستم پیشنهادی از طرف مهندسی آموزش باشه (ممم شاید اسم درستی نباشه)

    بنظرم با اینکه خیلی برای همه چیز پاسخ و استدلالی وجود داره و تجربه ای پشتش قرار داره اما شاید یک جاهایی هم باید کمی لطیف تر با شرایط روبرو بشیم مثلا چت انلاین روی سایت هم همان داده هایی که مدنظر هست را در اختیار شما قرار میدهد و البته بر خط و به شدت قابل توسعه است تا اصرار بر سیستم تیکت و ایمیل یا در خصوص لینک شدن بسیاار زیاد صفحات و نظم درونی که استاد شعبانعلی به ان اشاره کردند 

    خب برای شروع فکر کنم که زیاد نوشتم :)

    پیشنهاد میکنم قبل از گوش دادن به این فایل صوتی سعی کنید در سایت کمی بگردید صفحه زیادی را باز کنید زیرا واقعیت این سایت همین هستش محتوا بسیار زیاده و لینک شدن در متون بسیار اتفاق میفته این رو که تجربه کردید صفحه روشهای نادرست متمم‌خوانی! را بخوانید و پس از اون این فایل صوتی را گوش کنید 

    متشکرم که این امکان رو برای اظهار نظر فراهم کردید.

     

  17. من از امروز میخام استفاده موثر و مفیدرو از سایت متمم شروع کنم، امیدوارم بتونم به صورت مستمر هر روز از متمم به خوبی استفاده کنم

  18. عبدالرحیم داورپناه گفت: (عضو ویژه)

    با عرض سلام و خسته نباشید

    بنده چند ماهه که با متمم اشنا شدم و امروز اشتراک رو تهیه کردم و واقعا ممنون از مطالب مفید و سایت خوبتون 

  19. الیاس تقی زاده گفت: (عضو ویژه)

    سلام
    خیلی وقته که دوست داشتم به صورت اصولی در زمینه مدیریت و مباحث کسب و کار مطالعه کنم. همیشه هم یک چیز در ذهن من مانع این می‌شد. آن هم این که منبع درست و درمانی برای این کار وجود ندارد و باید حتما از مسیر آکادمیک یا موسسات آموزشی اقدام کنم. دروغ نگم چند بار هم متمم بهم معرفی شده بود اما جدی نگرفته بودم‌ش. در یک جستجو در مورد MVP به سایت متمم ارجاع داده شدم. مطالب چند سایت دیگر را هم خوانده بودم اما با خواندن چند خط اول از مقاله مذکور که دسترسی‌ش برای همگان آزاد بود تصمیم به خرید اشتراک و عضو شدن در متمم پیدا کردم. که ای کاش خیلی زودتر این کار را می‌کردم. بعد از آن هم به صورت اتفاقی در گشت و گذار سایت یا (به صورت هوشمند از طرف متمم) به لینک فیلم‌های دورهمی استاد و چند تا از بچه‌های متمم رسیدم که در طی چند روز گذشته داشتم این فیلم‌ها رو می‌دیدم شاید هر قسمت از این مجموعه هفت قسمتی رو چند بار دیدم. توصیه به جد و شدید دارم که حتما دوستان تازه وارد مثل من و سایر دوستانی که این مجموعه را ندین حتما نگاه کنند. چون به نظرم نگاه‌تان به متمم قبل و بعد از دیدن این فیلم‌ها متفاوت خواهد شد.
    لینک دورهمی استاد با چند تا از بچه‌های متمم
    این اولین کامنت من هست سعی خودم را کردم تا حد امکان قوانین مربوطه را رعایت کنم و حقیقتا به دلیل ترس از عدم رعایت نمی‌خواستم حالا حالاها کامنت بگذارم اما این فایل صوتی استاد جسارت این کار را به من داد.

  20. من طی ساعات پیش به متمم پیوستم . ناراحت هستم از این بابت که کاش زودتر از این ها از این سایت به طور جدی استفاده می کردم و خوشحال هستم که دیر یا زود این ماهی رو از آب گرفتم که واقعا هم تازه ست! بابت مطالعه در متمم این موضوع رو یاداور شم که گزینه مطالعه با تمرکز بیشتر در بالای هر درس در خصوص افزایش تاثیر و یادگیری بسیار ثمر بخش است و این رو به تازه واردان دیگه هم پیشنهاد می کنم که حتما انجام بدند. 

    • علی کریمی گفت: (عضو ویژه و ارزیاب ۶ درس)

      با سلام

      اولین دیدگاه ثبت شده شما در متمم تبریک‌ می گویم.

      پیش نیاز هر مطالعه ای

      به نظرم‌ پیش نیاز مطالعه متمم یا سایر کتاب ها و دوره ها و… درس روش های نادرست متمم خوانی! (+) است. عمل کردن و مطالعه به درس اشاره شده خیلی مهم است.

      روز و روزگار خوش