آخرین آمار مهاجرت در جهان | منتشر شده توسط سازمان ملل
سازمان ملل به صورت سالانه، گزارشهایی را دربارهی آخرین آمار مهاجرت در جهان منتشر میکند (+).
در آخرین آمار مهاجران (۲۰۱۹) منتشر شده توسط این سازمان، نکات جالبتوجهی وجود دارد. در حال حاضر، حدود ۲۷۲ میلیون نفر در جهان، مهاجر محسوب میشوند. این تعداد نسبت به سال ۲۰۱۰ حدود ۵۱ میلیون نفر افزایش داشته است.
البته طبیعی است که در این لحظه بپرسید: تعریف «مهاجر» چیست؟ در آمار منتشر شده، مهاجر را کسی در نظر گرفتهاند که هماکنون در کشوری غیر از کشور محل تولدش زندگی میکند.
بر اساس این آمار، کشورهای آمریکا، آلمان، عربستان و روسیه، به ترتیب دارای بیشترین جمعیت مهاجر هستند.
میزان جمعیت مهاجر هر کشور را میتوانید در نمودار زیر ببینید:
همانطور که میبینید، انگلیس، امارات، فرانسه، کانادا، استرالیا و ایتالیا در ردیفهای بعدی قرار دارند.
همچنین در نمودار زیر میتوانید سهم جمعیت مهاجر در هر کشور را ببینید (برای دیدن نسخهی بهتر، روی تصویر کلیک کنید):
میتوان گفت در حال حاضر ۳/۵٪ از جمعیت جهان را مهاجران تشکیل میدهند و بیشترین جمعیت مهاجر در حال حاضر در اروپا ساکن است (آمریکای شمالی رتبهی بعدی را دارد).
در گزارشهای سازمان ملل تأکید شده که نرخ رشد مهاجرت اجباری (پناهجو / پناهنده) به شکل قابلتوجهی بیشتر از مهاجرت از سر اختیار بوده است. در حدی که نرخ مهاجرت اجباری از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۷ سالانه حدود ۸٪ رشد داشته است. این در حالی است که در مدت تقریباً مشابه، نرخ رشد سالانهی مهاجرت اختیاری حدود ۲٪ بوده است (+).
نکتهی جالب دیگر در گزارش مهاجرت سازمان ملل این است که یکسوم کل جمعیت مهاجر جهان، از ده کشور نشأت گرفتهاند که هند، مکزیک، چین، روسیه و سوریه در صدر آنها قرار دارند.
مطالعهی بیشتر: فایل PDF نقشهی دیواری شامل اینفوگرافیک و جدول دادهها
دوست عزیز.
شما با عضویت رایگان به عنوان کاربر آزاد متمم (صرفاً با تعیین نام کاربری و کلمهی عبور) میتوانید به حدود نیمی از چند هزار درس متمم دسترسی داشته باشید.
همچنین در صورت تمایل، با پرداخت هزینه عضویت، به همهی درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. فهرست برخی از درسهای مختص کاربران ویژه متمم را نیز میتوانید در اینجا ببینید:
فهرست درسهای مختص کاربران ویژه متمم
از میان درسهایی که در فهرست بالا آمده است، درسهای زیر از جمله پرطرفدارترین موضوعات هستند:
دوره MBA | مذاکره | کوچینگ | توسعه فردی
فنون مذاکره | تصمیم گیری | مشاوره مدیریت
تحلیل رفتار متقابل | تسلط کلامی | افزایش عزت نفس
چگونه شاد باشیم | هوش هیجانی | رابطه عاطفی
خودشناسی | شخصیت شناسی | پرورش کودکان هوشمندتر
اگر با فضای متمم آشنا نیستید و دوست دارید دربارهی متمم بیشتر بدانید، میتوانید نظرات دوستان متممی را دربارهی متمم بخوانید و ببینید متمم برایتان مناسب است یا نه. این افراد کسانی هستند که برای مدت طولانی با متمم همراه بوده و آن را به خوبی میشناسند:
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیمسال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : امیر جافری
به بهانه انتشار این مطلب فک میکنم آگاهی از چندتا نکته برای شما جالب باشه:
نکته اول: طبق آمارهای منتشر شده کشور ایران جز کشورهای غیرجذاب برای مهاجرته
نکته دوم: یکی از مباحث مهم برای مهاجرت، توانایی مهاجرت افراده، یعنی یکی از دلایلی که آمار مهاجرت مردم بومی یک کشور کمه اینه که ممکنه مردم اونجا توانایی مهاجرت نداشته باشن. به این عکس دقت کنید.
این عکس تمایل مردم جهان برای مهاجرت طولانی مدت به سایر کشورهارو نشون میده و خب همونطوری که می بینید ایران خیلی وضعیت خوبی هم نداره. اگر شما همین الان قصد مهاجرت به خارج از کشور رو داشته باشین، می تونید این کار رو بکنید؟ احتمالا جواب برای همه مثبت نیست.
نکته سوم: چند سال پیش وقتی که میانگین ضریب هوشی ایرانیان اعلام شد خیلی از نخبه ها تعجب کردن چرا که کارهای متنوعی که در کشور انجام شده بود باید باعث میشد ضریب هوشی بالاتر میرفت ولی متاسفانه طبق آمارهای جهانی میانگین ضریب هوشی در ایران کاهش پیدا کرده بود. و احتمالا حدس زده باشید که علتش مهاجرت نخبه هاست.
این مقاله رو بخونید:
چرا IQ ایرانیان روبه نزول است؟
همونطوری که مطالعه کردین علت کاهش این ضریب، مهاجرت نخبه هاست.
یعنی یکی از فاکتورهای مهم در حوزه مهاجرت جمعیت کشور اینه که چه کسانی دارند مهاجرت می کنند و این چقد روی جمعیت بازمانده می تونه تاثیر داشته باشه.
بحث مهاجرت در ایران یک مسئله فوق العاده مهمه که باید بهش توجه بیشتری بشه.