هنر دیدن دنیا (ست گادین)
آنچه در ادامه میخوانید، قسمتی از مقدمهی کتاب Linchpin نوشته #ست گادین است که میتواند برای ما آموزنده و الهامبخش باشد.
صنعت تولید و فروش CDهای موسیقی تقریباً مرده است.
البته حدود یک دهه طول کشید تا این صنعت بمیرد. اما به هر حال، بسیاری از شغلهای این صنعت که قبلاً خلاقانه، جذاب، هیجانانگیز و درآمدزا بودند، امروز وجود ندارند و صرفاً به گورستانی از رویاهای متروک تبدیل شدهاند.
من نمیخواهم این سوال کلاسیک را مطرح کنم که چرا چنین اتفاقی افتاد.
بلکه میخواهم سوال دیگری بپرسم: چرا خیلی از مردم، به موقع متوجه این اتفاق نشدند؟
چه شد که مردم در یک کشتی در حال غرق شدن ماندند، در حالی که قایقهای نجات در همان حوالی منتظرشان بود؟
دوست عزیز.
درس هنر دیدن دنیا برای کاربران ویژه متمم در نظر گرفته شده است.
با عضویت به عنوان کاربر ویژهی متمم، علاوه بر دسترسی به این درس، به سایر بحثهایی هم که تحت عنوان #ایده متمم مطرح میشوند دسترسی پیدا میکنید.
همچنین با فعال کردن اشتراک ویژه به درسهای بسیار بیشتری دسترسی پیدا میکنید که میتوانید فهرست آنها را در اینجا ببینید:
فهرست درسهای مختص کاربران ویژه متمم
البته از میان درسهای مطرح شده، ما فکر میکنیم با توجه به علاقمندی شما به موضوع دیجیتال، شاید بهتر باشد ابتدا مطالعهی مباحث زیر را در اولویت قرار دهید:
تمرین:
با خواندن حرفهای ست گادین، چه تغییراتی برای شما تداعی شد؟
چه تغییراتی همین الان در اطراف ما در حال روی دادن هستند و ما بدون دیدن آنها، در انتظار تغییرات آینده نشستهایم؟
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیمسال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : محمد مقیمی
15 سال پیش درست زمانی که اولین حقوقم رو دریافت کرده بودم، تصمیم گرفتم یه کامپیوتر بخرم، اون زمان این اصطلاح رایج بود که : تصمیم دارم یه سیستم جمع کنم! خب حسابی تحقیق و پرس و جو کردم که چه قطعاتی برای کاری که من میخوام انجام بدم مناسب هست ، وقتی رفتم که قطعات رو بخرم و بدم PC رو برام اسمبل کنن، فروشنده گفت درایور فلاپی دیسک نخر، چون داره از رده خارج میشه به جاش کول دیسک بخر، جدیده حجمش بیشتره و نیاز به درایور نداره. اولش فکر کردم میخواد جنسش رو تبلیغ کنه و بفروشه ولی بعدا دیدم حق با فروشنده ست. طولی نکشید که انواع و اقسام کول دیسک ها(فلش مموری ها) با شکلهای جذاب و ظرفیت حافظه بالا بین مردم رایج شد و دیگه نمیشد به راحتی جوانی رو پیدا کرد که سه چهار تا کول دیسک نداشته باشه. کم کم هارد اکسترنال با ظرفیت چند صد برابر متداول شد و تب خرید کول دیسک با ظرفیت بالا تقریبا خوابید. امروز با کمی اقماض میشه گفت همه مردم حداقل یک دستگاه اسمارت فون دارن و با هزینه کمی تقریبا همه جا به اینترنت هم دسترسی دارن. از طرف دیگه فضاهای ذخیره ابری با هزینه ای نزدیک به صفر در دسترس همه قرار دارند و گوشی ها عموما مجهز به سیستم های انتقال دیتا بدون نیاز به اینترنت هستند اپلیکیشن هایی از قبیل زاپیا و شرایت و ... امکان ترنسفر فایل رو بدون نیاز به کابل یا سخت افزار رابط مهیا کردن. پس میشه حدس زد که به زودی کول دیسک ها هم نسلشون منقرض بشه چون کسی که اسمارت فون و خط اینترنت داره، عملا نیازی به سخت افزار جداگانه ای برای انتقال فایل نداره. نکته ی دیگه اینکه پدیده رایانش ابری تا حد قابل توجهی مارو از ذخیره کردن فایلهای غیر ضروری روی مموری گوشی هم بی نیاز کرده . به فرض اپلیکیشن های از قبیل soundcloud باعث شده که ما مجبور نباشیم موزیک های مورد علاقه مون رو روی گوشی ذخیره کنیم بلکه هر زمان که اراده کنیم میتونیم با یه خط معمولی اینترنت و مصرف حد اقلی دیتا، (و البته در کشور عزیزمون به کمک ف.ی.ل.ت.ر شکن) بتونیم به تمام مویک های جدید و قدیمی از تمام خوانندهگان جهان دسترسی داشته باشیم. پس دیوایس هایی از قبیل mp3 player و mp4player هم که با ظهور گوشی های هوشمند منسوخ شده بود، تبدیل به خاطره بشه.