جملههای روزانه متمم (۵۷) | چند جمله درباره عشق، آموزش، برنامه ریزی و …

در گذشته متمم به صورت روزانه جملههایی را منتشر میکرد و در اختیار دوستان متممی قرار میداد.
با توجه به این که امکان ذخیره شدن این جملهها و مرور دوبارهٔ آنها فراهم نبود، اکنون بعضی از این جملهها را در قالب #دعوت به گفتگو مطرح میکنیم و برخی دیگر را در قالب مجموعههایی از هفت جمله (مربوط به یک هفته) منتشر میکنیم.
با مراجعه به #جمله های روزانه متمم میتوانید جملههای قبلی را ببینید و بخوانید.
آنچه در ادامه میآید بخش پنجاهوهفتم آرشیو جملههای روزانه است. توضیح این که متمم طی چند سال متوالی چندهزار جمله را منتشر کرد و در طول این مدت، رسمالخط، شیوهٔ طراحی، انتخاب عکس و حتی سبک ترجمه تکامل یافت و خطاهای نگارشی هم کمتر شد. با این حال، در ارائهی آرشیو جملهها، جز در مواردی که با اشتباهی فاحش مواجه شویم و ناگزیر به اصلاح باشیم، همان شکل اولیه را حفظ میکنیم:
دوست عزیز.
شما با عضویت رایگان به عنوان کاربر آزاد متمم (صرفاً با تعیین نام کاربری و کلمهی عبور) میتوانید به حدود نیمی از چند هزار درس متمم دسترسی داشته باشید.
همچنین در صورت تمایل، با پرداخت هزینه عضویت، به همهی درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. فهرست برخی از درسهای مختص کاربران ویژه متمم را نیز میتوانید در اینجا ببینید:
فهرست درسهای مختص کاربران ویژه متمم
از میان درسهایی که در فهرست بالا آمده است، درسهای زیر از جمله پرطرفدارترین موضوعات هستند:
دوره MBA | مذاکره | کوچینگ | توسعه فردی
فنون مذاکره | تصمیم گیری | مشاوره مدیریت
تحلیل رفتار متقابل | تسلط کلامی | افزایش عزت نفس
چگونه شاد باشیم | هوش هیجانی | رابطه عاطفی
خودشناسی | شخصیت شناسی | پرورش کودکان هوشمندتر
اگر با فضای متمم آشنا نیستید و دوست دارید دربارهی متمم بیشتر بدانید، میتوانید نظرات دوستان متممی را دربارهی متمم بخوانید و ببینید متمم برایتان مناسب است یا نه. این افراد کسانی هستند که برای مدت طولانی با متمم همراه بوده و آن را به خوبی میشناسند:
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)
ثبتنام | اطلاعات بیشتر فهرست درسهای متمم
نویسندهی دیدگاه : محمدجواد یعقوبی
یکی از عکسنوشتهها مربوط به توماس شلینگ (Thomas Schelling) (+) است. جملهاش آنقدر برایم تأملبرانگیز بود که ترغیب شدم درموردش جستجو کنم.
برایم جالب بود که سال 2005، نوبل اقتصاد را به طور مشترک با Robert Aumann به دلیل تلاشهایی که در حیطهی درک مفاهیم تعارض (conflict) و همکاری (cooperation) از طریق نظریهی بازی (game-theory) داشته دریافت کرده است.
نوعی همگرایی و تناسب بین حوزهی حرفهای شلینگ و این نقل قول میتوانم پیدا کنم.
اقتصاد، علم مدیریت منابعی است که محدودند. دوباره جملهی شیلینگ را برای خودم مرور میکنم.
«یکی از خطاهای بزرگ ما در برنامهریزی و تحلیل محیط، این است که چیزی را که قابل تصور نیست با چیزی که غیرممکن است اشتباه میگیریم.»
به این فکر میکنم که چه لحظههایی در زندگی به دلیل محدودیتها، پیش از روی آوردن به حل مسئله، کار را رها کردهام؟ چقدر در توهم اینکه باید شرایطی در زندگیام پیش بیاید که منابع سرشاری داشته باشم، دست به هیچ کاری نزدم؟
ناتوانی آموخته شده (Learned helplessness)، همین است. غیرممکن فرض کردن غیرقابل تصورها.
بارها شده در رویارویی با تجربیاتم، احساس استیصال و ناتوانی مطلق کردهام. چنان ناتوان که دیگر از ادامهی راه منصرف شدم. گاهی وقتها اینقدر به بنبست میخوری که دفعههای بعدی تمام ذهنت را قفل و بنبست اشغال میکند بیآنکه تلاش جدیدی را امتحان کنی.
اما منصف اگر باشم، خیلی از رها کردنم، نوعی فرض خودانجام بود که متمم به خوبی آن را تعریف کرده. (+)
راستش حتی به خودم فرصت شکست خوردن دوباره نداده بودم.
شاید اگر فرصت میدادم و جلوتر میرفتم، اینبار تصمیمهایم راه خودشان را از دل بنبستهای قدیمی پیدا میکرذند.