Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
دوره آموزشی مقدمه‌ای بر تفکر سیستمی (کلیک کنید)


تغییر و تحول درونی – نیاز انسان امروز


تغییر و تحول درونی

با توجه به استقبال دوستان متممی از نقل بخشی از کتاب لذات فلسفه نوشته‌ی #ویل دورانت، در قالب پاراگراف فارسی، این بار هم بخش دیگری از این کتاب را برای شما نقل می‌کنیم.

متنی که انتخاب کرده‌ایم، از فصل بیستم کتاب لذات فلسفه انتخاب شده است. عنوان این فصل چنین است: چگونه مدینه فاضله را ساختیم (How We Made Utopia).

مشابه توضیحی که در نقل سرنوشت تمدن مطرح کردیم، این متن را دوباره از روی نسخه‌ی اصلی ترجمه کرده‌ایم و علت این کار، صرفاً فاصله‌ی زمانی طولانی میان ترجمه‌ی ارزشمند دکتر زریاب با زمان حاضر است که باعث شده متن ترجمه، کمی برای خواننده‌ی امروزی ناآشنا باشد.

محدودیت در دسترسی کامل به این مطلب

نمایش کامل این مطلب برای کاربران آزاد متمم انجام می‌شود.

ثبت نام به عنوان کاربر آزاد متمم، سریع و رایگان است و کافی است برای خودتان نام کاربری و رمز عبور تعریف کنید.

شما با ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، به درس‌های مختلفی (از جمله: استعدادیابی، سبک زندگی، هوش کلامی، افعال پرکاربرد انگلیسی، مهارتهای ارتباطی و پاراگراف فارسی) دسترسی پیدا خواهید کرد.

در صورت تمایل می‌توانید تعدادی از درس‌های کاربر آزاد متمم را ببینید.

اگر با فضای متمم آشنا نیستید و دوست دارید درباره‌ی متمم بیشتر بدانید، می‌توانید نظرات دوستان متممی را درباره‌ی متمم بخوانید و ببینید متمم برایتان مناسب است یا نه. این افراد کسانی هستند که برای مدت طولانی با متمم همراه بوده و آن را به خوبی می‌شناسند:

      شما تاکنون در این بحث مشارکت نداشته‌اید.  

     برخی از دوستان متممی که به این درس علاقه مندند:    نیلوفر کشاورز ، پوپک جهانشاهی ، پوریا باقری ، روح الله یعسوبی ، داود شاکری

 

برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)

متمم چیست و چه می‌کند؟ (+ دانلود فایل PDF معرفی متمم)
چه درس‌هایی در متمم ارائه می‌شوند؟
هزینه ثبت‌نام در متمم چقدر است؟
آیا در متمم فایل‌های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟

۱۷ نظر برای تغییر و تحول درونی – نیاز انسان امروز

    پرطرفدارترین دیدگاه به انتخاب متممی‌ها در این بحث

    نویسنده‌ی دیدگاه : a.asg

    بسیار زیبا و دلنشین بود

    چقدر درست گفتند که ساختن درون انسان بسیار سخت‌تر از ساختن دنیای بیرون است. شاید چند هزار مهندس و مخترع طی چند قرن توانستند وضعیت کره زمین را از انسان بدوی به انسان مدرن و هواپیما و... تغییر دهند ولی چقدر جالب است که هزاران پیامبر و امام و کتاب آسمانی و... در طی قرن‌های متمادی نتوانستند تحول عمیقی در درون انسان‌ها ایجاد کنند و صفات نکوهیده ای چون حرص و طمع و قضاوت کردن و تبعیض و ... را از بین ببرند.

    شاید نکته اساسی در ایجاد تحول درونی، آن است که باید با منشأ درونی باشد و اساساً تحول درونی که منشأ آن در بیرون از انسان باشد آنچنان پایدار نخواهد بود.

     
    تمرین‌ها و نظرات ثبت شده روی این درس صرفاً برای اعضای متمم نمایش داده می‌شود.
    .