اینستاگرام پس از عبور از توییتر به کجا میرود؟

در آخرین ماه از سال ۲۰۱۴، تعداد کاربران اینستاگرام به صورت رسمی، از تعداد کاربران توییتر عبور کرد. آخرین آمار کاربران رسمی توییتر ۲۸۴ میلیون نفر بود و اینستاگرام اعلام کرد که کاربران فعالش از مرز ۳۰۰ میلیون نفر عبور کردهاند.
مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس بوک و مالک شرکت اینستاگرام به همراه کوین سیستروم بنیان گذار اینستاگرام و مدیرعامل آن، این رویداد مهم را جشن گرفتند.
هنوز مدت زیادی از سال ۲۰۱۲ نگذشته است. زمانی که مارک زاکربرگ، شرکت اینستاگرام را به قیمت یک میلیارد دلار خرید. آن زمان یک سال و نیم از راه اندازی اینستاگرام میگذشت و این شرکت ۱۸ نفر کارمند داشت. کوین سیستروم، بنیان گذار اینستاگرام، در ازاء فروش شرکت خود، سیصدمیلیون دلار پول نقد و هفتصد میلیون دلار سهام فیس بوک را دریافت کرد.
به درستی نمیدانیم که کوین سیستروم آن زمان آینده اینستاگرام را چگونه میدیده است و در این معامله با زاکربرگ، خودش را برندهتر میدیده یا فیس بوک را. اما مشخصاً یک چیز را میدانیم. بلافاصله پس از فروش اینستاگرام به فیس بوک کوین سیستروم همهی همکارانش را به مسافرتی لوکس در ناپا (کالیفرنیا) دعوت کرد.
بعد از آن هم هیجان زده به لندن رفت تا دوباره به خودش به خاطر اتفاق خوبی که افتاده جایزه دهد. عکسهای همه این اتفاقها هم با هیجان در اکانتش منتشر میشد!
برنامه بعدی هم سفر به توکیو بود که تا حالا فرصتش دست نداده بود و بعد از آن باقی گردشها و تفریحها تا اینکه نهایتاً حدود چهار ماه بعد، تیم اینستاگرام به دفتر مرکزی فیس بوک در پالو آلتو تغییر مکان داد:
به هر حال، مستقل از اینکه – با توجه به روایت خاصی که ما داشتیم! – تصمیم بگیرید که چه کسی خود را برندهتر میدانست، در پایان سال ۲۰۱۴، ظاهراً زاکربرگ و سیستروم به یک اندازه خوشحال هستند. آنها تصویری از خودشان را منتشر کردند و گفتند که عبور از مرز سیصد میلیون کاربر فعال را با هم جشن گرفتهاند.
اما الان سوال مهمی مطرح است. آیندهی اینستاگرام به کجا میرود. شاید بهتر باشد که تحلیلها و دیدگاههای سیستروم را در این زمینه بشنویم:
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)
ثبتنام | اطلاعات بیشتر فهرست درسهای متمم
نویسندهی دیدگاه : برگ
اینستاگرام مانند فردی است که هم تواناییهای زیادی دارد، هم مدرکهای متعدد، هم کارایی بالا، هم مشهور است و هم پولدار، خلاصه هیچ جزء آن مشکل ندارد. بینقص است اما مشکلی در سیستم دارد!
اینستاگرام همه چیز تمام است اما من شخصا نتوانستم با آن زندگی کنم. کنار جذب فالوور، فروش کتابها، معرفی آدم به نشرها و خیلی کارهای خوبی که انجام داد یک جای کارش طوری میلنگد که برای روحهای حساس و آگاه قابل تحمل نیست.
نیچه در «حکمت شادان» هشدار میدهد مراقب آنان که سلایق عمومی را شکل میدهند باشید.
این مشکل در سیستم را نمیتوانم پیدا کنم. اما حسم و صدای درونیام به من گفت از آن جدا شو.
برایش هم دلیل داشتم. من هرکس را میخواستم آنجا نبود.
دنبال پیج شخصی مریم میرزاخانی بودم آنجا نبود.
دنبال پیج آزاده تبارزاده و مونا جراحی رفتم نبود.
دنبال مغزهای برتر رفتم ندیدمشان.
رستگار رحمانی را خواستم نبود!!!
دیدم تمام آنها که الگوهای من هستند آنجا نیستند
و آنها که هستند، هرچقدر هم موفق اما الگوهای من نیستند...