ارتباط خودرو با خودرو – گام بعدی در جهت کاهش سهم رانندگان
اوایل سال ۲۰۱۵ میلادی بود که نشریهی MIT Technology Review اعلام کرد طی یک تا دو سال آینده، تکنولوژی ارتباط خودرو با خودرو به شکل عملی در خیابانها مورد آزمایش قرار خواهد گرفت (+).
در آن مقاله، خودروی کادیلاک به عنوان نخستین خودرو با این قابلیت معرفی شده بود و اتفاقاً در عمل هم، کادیلاک زودتر از بقیه این تکنولوژی را به بازار معرفی کرد.
تکنولوژی ارتباط خودرو با خودرو که به آن Car-to-Car Communication یا C2C یا Vehicle-to-Vehicle Communication یا V2V هم گفته میشود، گام مهمی در توسعه تکنولوژی خودرانها محسوب میشود.
با توجه به ملموس بودن پروژههای ارتباط خودرو با خودرو، معمولاً از این نوع پروژهها به عنوان مثالی برای درک بهتر مفهوم اینترنت اشیا استفاده میکنند.
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : سارا حق بین
سلام به دوستان
شرکت خودروسازی فورد هم در راستای کاهش تصادفات خودرو و عابر پیاده و یا حداقل کاهش صدمات ناشی از تصادفات، در حال مجهز کردن خوردها به سیستم رادار و دوربین می باشد و در حال حاضر این سیستم بر روی بعضی از انواع آن نصب شده و مورد آزمایش قرار می گیرد.
نحوه عملکرد بدین صورت است که رادار و دوربین با تشخیص عابر و حرکات او و اسکن آن، ابتدا سیستم پخش ماشین را قطع کرده و هشدارهای صوتی و تصویری به راننده می دهند، در صورتیکه این پیام ها در مورد راننده موثر واقع نشود، بطور خودکار ترمزهای خودرو با بیشترین قدرت فعال شده و مانع ادامه حرکت و در نتیجه جلوگیری از تصادف خودرو با عابر خواهد شد. (منبع)
شرکت خودروسازی نیسان هم با استفاده از رادار و دوربین اقدام مشابهی را انجام داده و جالب اینکه در ویدئو خواهید دید که چگونه خودرو به صورت خودکار فرمان ماشین را به سمتی هدایت می کند که از برخورد جلوگیری شود.(آپارات)