Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
دوره صوتی آموزشی نکته‌هایی برای مدیران (کلیک کنید)


فایل صوتی معرفی متمم


درباره متمم

بررسی‌های ما نشان داده که بسیاری از دوستان متممی، در نخستین روزهای همراهی با متمم، سوال‌ها و ابهام‌های مشابهی دارند.

این سوال‌ها بسیار متنوع‌ هستند و طیف وسیعی از موضوعاتی، از انگیزهٔ راه‌اندازی متمم تا شیوهٔ کسب امتیاز در کامنت‌ها و تمرین‌ها را پوشش می‌دهند.

با وجودی که در بخش‌های مختلف متمم، پاسخ این سوالات گفته شده است، اما به نتیجه رسیدیم که پاسخ دادن صوتی به پرتکرارترین سوال‌ها و ابهام‌ها و دغدغه‌ها کمک می‌کند تا دوستان تازه‌وارد متممی، زودتر بتوانند با جمع همراه شوند و یادگیری را آغاز کنند.

محمدرضا شعبانعلی در فایل صوتی زیر، به تعدادی از این سوال‌ها پاسخ داده است:

دانلود فایل mp3 (حدود ۴۶ دقیقه)

موضوعات مطرح شده در این فایل صوتی

معرفی فایل | تا دقیقهٔ ۲

چرا متمم راه‌اندازی شد؟ | از دقیقهٔ ۲ تا ۸

متمم برای چه کسانی مناسب است؟ | از دقیقهٔ ۸ تا ۱۴

روش یادگیری بهتر در متمم | از دقیقهٔ ۱۴ تا ۲۸

چرا متمم متنی است؟ | از دقیقهٔ ۲۸ تا ۳۸

چگونه منظم‌تر مطالعه کنیم؟ | از دقیقهٔ ۳۸ تا ۴۶

پیشنهاد عضویت در متمم

با ثبت نام رایگان به عنوان کاربر آزاد متمم (صرفاً با تعیین نام کاربری و کلمهٔ عبور) می‌توانید به حدود نیمی از هزاران درس متمم دسترسی داشته باشید.

همچنین در صورت تمایل با پرداخت هزینهٔ عضویت ویژه به همهٔ درس‌های متمم از جمله درس‌های زیر دسترسی خواهید داشت:

دوره MBA  |  مذاکره  |  کوچینگ  |  توسعه فردی

فنون مذاکره  |  تصمیم گیری  |  مشاوره مدیریت

تحلیل رفتار متقابل  |  تسلط کلامی  |  افزایش عزت نفس

چگونه شاد باشیم  |  هوش هیجانی  | هدف گذاری

خودشناسی  |  شخصیت شناسی  |  فکر کردن با نوشتن

ثبت نام    تجربه‌ٔ متممی‌ها

برای خرید محصولات صوتی هم می‌توانید به صفحهٔ فروشگاه متمم سر بزنید.

اگر سوال یا ابهامی هست که در این فایل صوتی به آن‌ها پاسخ داده نشده، یا نتوانسته‌اید توضیح آن‌ها را در متمم پیدا کنید، می‌توانید آن‌ها را زیر همین مطلب بنویسید.

لازم به تأکید است که اگر سوال و ابهام ندارید و حرف‌تان از جنس پیشنهاد است، آن را در این‌جا ننویسید و پس از «مطالعهٔ کامل و سطر به سطر» پرسش‌های متداول آن را برای بخش پشتیبانی ارسال کنید.

سوال‌های پرتکرار دربارهٔ متمم

متمم چیست و چه می‌کند؟

متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحث‌های مهارتی و مدیریتی.

برای آشنا شدن بیشتر با متمم به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کنید و گوش دهید.

فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟

هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه»  دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص می‌‌‌کند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری می‌توانید نقشه راه‌های مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.

هم‌چنین در صفحه‌های دوره MBA و توسعه فردی می‌توانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.

هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟

شما می‌توانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.

اعتبار را می‌توانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیم‌سال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید.

توجه داشته باشید که خرید شش‌ماهه و یک‌ساله به‌ترتیب معادل ۲۰٪ و ۳۸٪ تخفیف (نسبت به خرید یک‌ماهه) محسوب می‌شوند.

برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.

آیا در متمم فایل های صوتی رایگان برای دانلود وجود دارد؟

مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که می‌توانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.

هم‌چنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آن‌ها را می‌توانید در فروشگاه متمم ببینید.

با متمم همراه شوید

آیا می‌دانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور می‌توانید به جمع متممی‌ها بپیوندید؟

سرفصل‌ها  ثبت‌نام  تجربهٔ متممی‌ها

۲۱۴ نظر برای فایل صوتی معرفی متمم

  1. علی رضایی وِلا گفت: (عضو ویژه)

    سلام. جایگزینی مفهوم دائم‌التحصیل در برابر فارغ‌التحصیل رو دوست داشتم. این روزها که در حال مراحل نهایی نگارش رساله دکتری هستم و نهایت تا نیمه‌ی امسال، از آکادمیا فارغ‌التحصیل می‌شم، دغدغه‌ی ذهنی داشتم که ادامه‌ی مسیر رسمی من برای یادگیری چیست؟ در دوران دانشگاه، دوره‌ها و کارگاه‌هایی رو گذروندم که بعضی از اونها خیلی مسیر زندگی من رو عوض کرده اما تعهد ادامه‌داری ایجاد نمی‌کرده برای حفظ مسیر یادگیری و این دانشگاه بوده که من رو در این مسیر تا به حال نگه داشته. اما دیروز من انتخاب کردم که متمم، مسیر توسعه‌ی مهارت‌های من در ادامه زندگی‌ام می‌تونه باشه. امیدوارم حضورم در یک سال آتی منجر به تجربه‌ای مؤثر و ادامه همراهی من با متمم باشد.

  2. طاها ابدالی گفت: (عضو ویژه)

    با سلام

    به عنوان اولین کامنتم خیلی دوست دارم که از نحوه آشنایی خودم با متمم بگم:

    در ایام کرونا از سر بیکاری داشتم دوره های مکتب خونه رو بالا پایین میکردم و بخاطر علاقه شخصیم به مدیریت،دیدم دوره مذاکره دانشگاه شریف محمدرضا رایگانه ،وقتی قسمت اولش رو از روی کنجکاوی دیدم واقعا مات و مبهوت بودم که آره انگار حرفای جالبی میزنه و خیلی حرفاش فضائی نیست و میشه انجام داد و پیشرفت کرد و بعد تا آخر اون دوره رو دیدم که بی نظیر بود و واقعا تاثیرات مثبتی روی من گذاشت ولی برای من کم بود،به همین علت با متمم آشنا شدم و با خودم میگفتم متمم جاییه که من همیشه میخواستم و قطعا به زودی به این جامعه ملحق میشم و بسیار خوشحالم که بالاخره اون شنبه استثنایی برای من رخ داد و به جامعه متمم به صورت جدی ملحق شدم.

  3. محمد جواد ضربی گفت: (عضو ویژه)

    این روزها که در آستانه اتمام دوره کارشناسی دانشگاه هستم (کارهای اداری باقی مونده)، هر موقع برای خرید لوازم التحریر به فروشگاه می رم همیشه آشنایی پیدا می‌شه که بگه: «الان که دانشگاه تموم شده لوازم التحریر رو می‌خوای چیکار؟! نکنه برای ارشد ثبت نام کردی؟»

    همین طور که در فایل صوتی اشاره شد تحصیل همیشگی در زندگی یکی از الزامات است که متاسفانه همین طور که گفتم (حداقل در جامعه پیرامون من) نادیده گرفته می‌شه.

  4. محمد حمیدی گفت: (عضو ویژه)

    برای آشنایی با نحوه استفاده از سایت پربار متمم، گوش دادن به این فایل بسیار مهم و کلیدی هست.

    کمک می نماید تا یادگیری شما هدفمند شود.

  5. امید واسطه گفت: (عضو ویژه)

    به نام الله که بردن اسمش همیشه سودمند وبا برکت است
    باسلام ودرود خدمت شما دوستان عزیز
    من امید واسطه هستم از طریق یکی از دوستانم با آقای شعبانعلی آشنا شدم ومشتاق شدم در متمم حتما حضور داشته باشم
    چند تا پادکست از آقای شعبانعلی گوش دادم که چشم من به حقایق بازتر شد
    از آقای شعبانعلی نهایت تشکر وقدردانی رو دارم بابت این سایت

  6. بهداد غلامحسین زاده گفت: (عضو ویژه)

    با درود

    من از سالها پیش با متمم آشنایی داشتم ولی بدلایلی نشد که اون رو به عنوان سبکی از یادگیری در برنامه روزانه و هفتگیم قرار بدم. در اولین روز سال ۱۴۰۴، در حالی که دارم ۳۱ سالگیم رو پشت سر میذارم و همینطور در حال پدر شدن هم هستم، تصمیم گرفتم سبک زندگیم رو با یک اقدام مطالعاتی مثبت و البته مداوم تغییر بدم. امیدوارم با شناختی که از متمم طی این سالها پیدا کردم، به من در این مسیر کمک کنه.
    با سپاس از استاد شعبانعلی و همکاران محترمشون

  7. علی مهدوی گفت: (عضو ویژه)

    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام به همه. وقتی این فایل صوتی از محمدرضا شعبانعلی را گوش کردم خیلی مشتاق تر شدم تا این پیام را بنویسم. یادگیری و یاد دادن چیزی بوده که همیشه به آن علاقه داشته ام و حالا سال ها بعد از ثبت نام در متمم، می خواهم یادگیری را شروع کنم.
    یک موضوع بسیار جالب در این فایل صوتی، توصیه های مشابه انسان ها در طی هزاران سال است. قدیم: اطلبو العلم من المهد الی اللحد بوده، اخیر: ز گهواره تا گور دانش بجوی شده  و حالا Long Life Learning و حقیقتا هم که یادگیری متوقف نمی شود.

    در مورد متن محور بودن متمم و اصالت یادگیری متنی هر چه فکر کردم نتوانستم اشکالی در این حرف پیدا کنم. حتی جمله قیدو العلم بالکتابه را هم در تایید آن پیدا کردم.

    به هر حال مطمئن هستم که متمم، محل توسعه مهارت های من خواهد بود.

  8. دارشتم درباره فیدبک | فیتبک | بیدبک فکر می‌کردم، به این نتیجه رسیدم که می‌تونم بپذیرم بعضی‌ها فیدبک را فیتبک شنیده باشند چون مخرج ادا کردن حرف د-ت به هم نزدیکه و احتمال اشتباه شنیدن زیاده؛ اما اگر روی کیبورد نگاه بیاندازیم می‌بینیم که حرف ب-ف مجاور هم هستند. بنظرم اگر کسی فیدبک را بیدبک زده‌باشد، بهتر است که این را بگذاریم به حساب اشتباه‌تایپی تا اشتباه‌شنیداری.

  9. عرفان رجبی خراسانی گفت: (عضو ویژه)

    ممنون از توضیحات خوبتون و امیدوارم که بتونم روزهای خوبی رو با متمم بسازم و بیشتر و بیشتر به توسعه مهارت‌هام بپردازم و یقین دارم که با مطالب متمم روز به روز بهتر از قبل خواهم بود.

    کاش زودتر شروع می‌کردم اما هیچ‌وقت برای شروع دیر نیست

  10. میثم سیاوشی گفت: (عضو ویژه)

    سلام خدمت همه دوستان  بعد از مدتها اموزش گسسته و غیر پیوسته تصمیم گرفتم از امروز شروع به اموزش کنم امیدوارم بتونم حداقل روزی یک ساعت وقت بزارم .

  11. من از سال ۱۴۰۰ متمم رو میشناسم و خودم رو میتونم جز اون دسته از افراد علاقه‌مند به یادگیری بدونم که منتظر بودم زمان درست فرا برسه تا متمم رو شروع کنم و یکی از هدف های سه سال گذشته‌ام شروع متمم و مقید بودن روزانه به صورت یک روتین بوده!

    امروز قصد شروع دارم فارغ از اینکه اون فرصت خالی هنوز پیش نیومده و این روزها نسبت به رابطه خودم با خودم خیلی سوال ها دارم و حس میکنم شاید بخشی از پاسخ هام و حتی سوال های دیگه ای که نمیدونم رو اینجا میشه پیدا کرد.

     

  12. امیر فرهمند پارسا گفت: (عضو ویژه)

    سلام اولین بار هست در متمم ثبت نام کردم و اولین کامنتم هست.

    امیدوارم در کنار همه دوستان بتونم یادگیری خوبی داشته باشم.

  13. مهسا د گفت:

    مرسی. خوشحالم که بعد از مدت‌ها اومدم سراغ متمم و دقت کردم که متن‌محور هست و با این که از فایل‌های صوتی و تصویری فراریم، این فایل رو گوش کردم. امیدوارم این بار به صورت خیلی جدی‌تر متمم رو دنبال کنم، چون نیاز به این نوع مطالب رو بیش از پیش احساس می‌کنم.

    از این که تشویق به نوشتن کامنت می‌کنید هم ممنون. علاوه بر این که تمایلی به این کار ندارم، اخیرا احساس می‌کنم چون کتاب‌خوانیم کم شده و بسیار هم خودم رو در معرض نوشته‌های نادرست، به خصوص در سوشیال میدیا، قرار دادم، در نوشتار ذهنی خودم، در املای بعضی از کلمه‌ها دچار تردید می‌شم. الآن خودم رو مجبور به نوشتن این کامنت کردم.

  14. سلام
    اول راهم.
    توضیحات خیلی روشن کننده و مختصر و مفید بودند. متشکرم .
    سبک یونیک متمم و اهمیتش به ارزش های اصیل تر و اثربخش تا اینجا نظرم رو جلب کرده .

  15. بسیار کامل وقابل تامل بود

  16. روح الله محمدی گفت: (عضو ویژه)

    سلام به استاد شعبانعلی و سایر دوستان محترم.

    هدایت بنده به مطالب شما درست مصادف شده با اتفاقات مکرری که این ۴_۳ماهه ذهن منو به خودش مشغول کرده، ذهنی که تا یاد دارم روی پای خودم ایستاده بودم برای خودش بیان می‌کرد تا اینکه شدم پول بگیر پدرم سر اتفاقاتی که اصلا دوست نداشتم و ندارم البته لازم به ذکر است که من از مطالب استاد عباس منش استفاده کرده ام و می کنم اما مطالب استاد از دید آدمی شبیه من که به قول خوش که توی مطالب هاش میگه که خود پای بنه مای هیچ مپرس……..

    من نمی تونم چون ۳۱ سال خودم قدم برداشتم و دائم گفتم خب قدم میزارم درست میشه آدم درستش میاد سر راهم، اما نیامده و شاید بگم نیست.

    برای آدمی که حداقل از ۱۵ سالگی کار کرده تا پولی از پدرش نگیره اما الان ۳۱ سالگی جیره خوره پدرش واقعا برای من اذیت کننده است.

    بارها و بارها شروع کرده ام اما شکست خورده ام، چون آدم احساسی ام و دوست داشتم خانواده سست و پاشیده شده خودم درست کنم اما نشد چون دوست دارند، چون توی خانواده منافع جمعی نیست و همه منافع فردی توش هست.

    نمی دونم من از سال ۹۲ با استاد عباسمنش بودم از مطالب  دانلودی و محصولات ایشون خریداری کرده ام اما چیزی که درست نشده هیچی بدترم شده، البته همه اون رو نمیشه به آموزه های استاد استناد کرد کمی از اون بر می گرده به خودم که وقتی یه جمعی خواستار پیشرفت نیستند من نمی تونم پتروس بازی در بیارم و فدا کنم چون خواه نا خواه بعدا میگن خودت بودی و دیونه بودی و هیچ کسی رو توی قبر هیچ کسی نمیزارن.

    نمی دونم

    دارم واکاوی میکنم به باید ها و نباید های که باید انجام بدهم، دوست دارم متاهل بشوم اما هیچ کسی به خانواده تکه تکه شده ما وصلت نمی کند چون بوده که طرف گفته باید خانواده ها بیان وسط که وقتی به پدرم میگم میگه والا زندگی خوبی نداریم که تو می خوای توش وارد بشی، آزمون های استخدامی شرکت کرده ام قبول نشده ام یا میگن سنت رد شده توی هنر بیکری و پیستری کار کرده ام آشپزی هم کرده ام اما یا با شرایط من نمی خورد یا یا شرایط الان من.

    بعد ۴ سال آمدم ۲۴ واحدم پاس کنم رشته ای که توش علاقه بود عشق بود اما الان نیست.

    نمی دونم باید پیدا کنم باگ ها و به قول استاد عباسمنش پاشنه های آشیلم رو.

    موفق و پیروز باشید و زندگی به کامتان شیرین باشه.

  17. وحید محمدی گفت: (عضو ویژه)

    عالی بود. نگاه خوبی بهم داد که با چه مجموعه ای طرف هستم. سپاسگذارم

  18. عالی بود ممنون

  19. سلام فکر می کردم بزرگترین مشکل یادگیری من عدم تمرکز هست بعد گوش دادن به فایل معرفی متمم به این نتیجه رسیدم عدم تمرکز یکی از دلایل هست.

    با اون بخشی که برنامه بزاریم ولی هفتگی باشه خیلی موافقم چون وقتی روزانه هست و یک روز از دست میدیم به صورت دومینو وار کار خراب میشه چون دیگه نمی تونم جبرانش کنم. ولی تو هفته این مشکل کمتر پیش میاد.

  20. اولین کامنتمو میزارم و خیلی خوشحالم که به جمع دوستان متممی اضافه شدم

    یه نکته ای که خواستم بگم اینه که ای کاش اپشن تنظیم سرعت به فایل  های صوتی اضافه شه.