Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
دوره آموزشی هدف گذاری (کلیک کنید)


معرفی یک مجموعه پادکست درباره استراتژی محتوا


گفتگوهایی درباره محتوا - پادکست - کریستینا هالورسون

اگر بخواهید در زمینه استراتژی محتوا نام پنج یا شش کارشناس مطرح بین‌المللی را مطرح کنید، به احتمال زیاد از کریستینا هالورسون هم نام خواهید بود.

هالورسون در سال ۲۰۱۱ یک مجموعه پادکست‌ تحت عنوان Content Talks را منتشر کرد و اعلام کرد که قصد دارد سه‌شنبه‌ی هر هفته آنها را منتشر کند.

پانزده شماره از پادکست‌ها منتشر شد و بعد از آن – در عین اینکه هالورسون در آخرین پادکست هم مخاطبان را به گوش دادن پادکست هفته‌ی آتی دعوت کرد – شماره‌ی شانزدهم آن مجموعه هرگز منتشر نشد.

البته حضور هالورسون در حوزه‌ی تولید محتوا و استراتژی محتوا به هیچ‌وجه کمرنگ نشده است. اما به هر علت، علاقه‌مندان او باید به همان پانزده پادکست بسنده کنند.

با توجه به اینکه فعلاً فایل این پادکست‌ها در سرور‌های وب به صورت پراکنده وجود دارد و معلوم نیست که تا چه زمانی در دسترس باشند، ما یک نسخه از هر کدام را بر روی سرور متمم برای دانلود شما قرار داده‌ایم:

  دانلود فایل اول: محتوای هوشمند

  دانلود فایل دوم: محتوای متقاعدکننده

  دانلود فایل سوم: رابطه بین معماری اطلاعات و استراتژی محتوا 

  دانلود فایل چهارم: گفتگو با یکی از بنیان‌گذاران شرکت Adaptive Path 

  دانلود فایل پنجم: گفتگو با Blake Eskin (تجربه در تولید پادکست)

  دانلود فایل ششم: گفتگو با آنت بیکر (تولیدکننده محتوا)

  دانلود فایل هفتم: شاخص‌ها و نقش آنها در استراتژی محتوا

  دانلود فایل هشتم: تجربه در تدوین استراتژی محتوا با بودجه‌ی کم

  دانلود فایل نهم: کار کردن با استراتژیست‌های محتوا

  دانلود فایل دهم: مروری بر شکل‌گیری و توسعه UX و معماری اطلاعات

  دانلود فایل یازدهم: مدیریت محتوا در وب‌سایتی مثل IBM با چندمیلیون صفحه 

  دانلود فایل دوازدهم: محتوا را چگونه در قالب یک مکالمه با مخاطب ببینیم

  دانلود فایل سیزدهم: چالش‌های تولید و مدیریت اطلاعات

  دانلود فایل چهاردهم: درباره کارآفرینی و محیط کار

  دانلود فایل پانزدهم: درباره تکسونومی

[ درس مرتبط: معرفی کریستینا هالورسون ]

[ درس مرتبط: معرفی کتاب استراتژی محتوا برای وب ]

در صورتی که هر یک از پادکست‌ها را گوش دادید و نکته‌ی مفید یا مهمی در آنها دیدید، ممنون می‌شویم آن را با سایر دوستان متممی خود نیز به اشتراک بگذارید.

ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری استراتژی محتوا به شما پیشنهاد می‌کند:

سری مطالب حوزه استراتژی محتوا

سوال‌های پرتکرار دربارهٔ متمم

متمم چیست و چه می‌کند؟

متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحث‌های مهارتی و مدیریتی.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.

فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟

هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه»  دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص می‌‌‌کند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری می‌توانید نقشه راه‌های مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.

هم‌چنین در صفحه‌های دوره MBA و توسعه فردی می‌توانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.

هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟

شما می‌توانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.

اعتبار را می‌توانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیم‌سال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.

آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟

مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که می‌توانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.

هم‌چنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آن‌ها را می‌توانید در فروشگاه متمم ببینید.

با متمم همراه شوید

آیا می‌دانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور می‌توانید به جمع متممی‌ها بپیوندید؟

سرفصل‌ها  ثبت‌نام  تجربهٔ متممی‌ها

۱۷ نظر برای معرفی یک مجموعه پادکست درباره استراتژی محتوا

    پرطرفدارترین دیدگاه به انتخاب متممی‌ها در این بحث

    نویسنده‌ی دیدگاه : سعید رمضانی

    مطلبی در وبلاگم(oorah.ir) در مورد قسمت سوم پادکست Content Talk نوشتم که همینجا هم کپی می‌کنم:

     

    مهمان قسمت سوم پادکست Content Talk کریستینا هالورسن آقای «لوئیس روزنفلد» هست.کسی که به عنوان مشاور مستقل معماری اطلاعات به شرکت‌های Fortune 500 و سازمان‌های بزرگ دیگه مشاوره می‌ده.

     

    ----------------
    بیشتر صحبتا تو این پادکست حول‌وحوش ایجاد یک انجمن ملی/بین‌المللی استراتژی محتوا و این که لازمه یا نه می‌چرخه. که البته نظر هر دو نفر هم نسبتا دید منفی‌ای دارند و به نظرشون لازم نیست.
    تفاوت این قسمت و این آدم با بقیه‌ آدم‌های مرتبط اینه که لزوما با وجهه‌ی مثبت به استراتژی محتوا نگاه نمی‌کنه.
    میگه(۲۶:۰۰) که این همه جو مثبت نسبت به استراتژی محتوا از بین میره(lost its luster). هالورسن که ازش می‌پرسه چرا پس در مورد User experience design از بین نرفت، میگه چون اون UXD دقیقا تعریف نشده و شفاف نیست. یه ایده‌ای‌اه که مثل چتر  مفاهیمی مثل Information Architechture و Interaction Desgin و الخ رو در بر می‌گیره. مورادی که Practiceهای واقعی هستند.
    حتی یه جایی(۲۷:۳۰) اشاره می‌کنه که Practiceها بعد یه مدت حوصله‌بر میشن برا بعضی‌ها و می‌رن دنبال موضوعات جدید هیجان انگیز و مد دنیا.
    دیروز معماری اطلاعات(Information Architecture) بوده و امروز Interaction design‌ و فردا شاید Content Strategy باشه و معلوم نیست که بعدش چی باشه(این مصاحبه سال ۲۰۱۱ انجام شده).
    -----------------
    بخش‌هایی از پادکست که خوشم اومد:
    ۲:۳۰
    روزنفلد می‌گه که جست‌وجوهای داخل سایت‌ها اون قدری که باید بهشون توجه نشده. بیشتر توجه به سمت سئو و جست‌وجوهای خارج از سایت بوده. در حالیکه عباراتی که کاربران داخل سایت جست‌وجو می‌کنند برا خودش گنجینه‌ی مهمی‌اه و کلی داده‌ی مفید داره.روزنفلد در همین موضوع کتاب نوشته:

    Search Analytics for Your Site: Conversations with Your Customers

    ۵:۵۰
    در اهمیت این که چرا باید به جست‌وجوهای داخل سایت باید دقت کرد، میگه که تحلیل این جست‌وجوها یه نوع حلقه‌ی ارتباطی‌اه. یه حلقه بین مشکلاتی که کاربران دارند و فهم مسئولین مرتبطش که اونا رو حل کنند.مثال می‌زنه میگه عموم کارمندان IT کاری رو که باید، خوب انجام می‌دن. و کارشون اینه که ساختار بالا باشه و کار کنه. و ITها براشون مهم نیست که هدف نهایی چیه.که خب هدف یه تجربه‌ی کاربری بهتره. برا همین تحلیل جست‌وجوهای داخل سایتی کمک می‌کنه بفهمیم کاربران با چه چالش‌هایی روبه‌رو هستند و چی جست‌وجو می‌کنند و به چه نتایجی می‌رسند.

    ۷:۳۰
    لوئیس و کریستینا هر دو توافق دارند که افراد داخل سازمان از Guideline های تولید محتوا پیروی نمی‌کنند و اهمیت نمیدن بهشون. مثلا اگه گفته بشه تگ باید شفاف باشه یا عنوان طوری باشه که بشه فهمید محتوا چیه.یه راهکار برا تشویق افراد به رعایت این Guidelineها اینه که نشونشون بدیم وقتی توی مطلب به جای تگ Human Resource نوشتیم HR، چه تعداد از کاربران سایت به مشکل برمی‌خورن و نمی‌تونند به محتوای مرتبط برسند. نشونشون بدیم که در واقعیت چه مشکلاتی ایجاد می‌کنه تا بدونند این که Guidelineها تزئینی و الکی نیستند.

    ۹:۰۰
    شاید به خاطر تخصص خود لوئیس‌اه که در این مصاحبه بیشتر تاکید داره که بخش تکنولوژی IT و کارهای فنی بخش کوچیکی از کار هستند و سازمان‌ها نباید فکر کنند با آوردن ابزار جدید و یه نرم‌افزار تجاری بزرگ تازه ارائه شده می‌تونند مشکل رو حل کنند.یه جایی می‌گه که بیشتر از حد به بخش T عبارت IT دقت شده و مفیدتره که به سایر بخش‌ها هم نگاهی بشه.

    ۱۵:۲۰
    لوئیس می‌گه باید دقت کنیم و مواظب باشیم وقتی از استعاره‌ها و مدل‌ها استفاده می‌کنیم. چون شاید تعداد زیادی از مفاهیمی که می‌خواهیم به کار ببریم قدیمی و برای دنیای قدیم و شرایط دیگه باشند.یه مثالی از یه موضوعی می‌زنه که برا مفهومی  برا قرن ۱۹مه ولی من نتونستم تشخیص بدم چی میگه(:

    ۲۹:۰۰
    تو این بخش بحث می‌کنه که خیلی از سازمان‌های مشتریش کلی پول صرف می‌کنند که محیط یه نرم‌افزار بزرگ سازمانی رو عوض کنند. یا می‌بینند یه چیزی درست کار نمی‌کنه، میگن یه نرم‌افزار مد روز بزرگ بخریم که همه‌ چی رو حل کنه.در حالیکه این‌ها اغلب جواب نمی‌ده.عموما تغییرات کوچیک خیلی موثری رو میشه اعمال کرد که از همه‌ی این هزینه‌کردها هم بیشتر جواب می‌ده.مثالی می‌زنه(۳۱:۳۰) که سال پیش شنیده یه چی در حدود ۹۰٪ مستندات سایت microsoft.com  یک بار هم بهشون مراجعه نشده. و از این نتیجه‌گیری می‌کنه که باید رو مواردی تمرکز گذاشت که اهمیت دارند[و نه لزوما بزرگ هستند].

     
    تمرین‌ها و نظرات ثبت شده روی این درس صرفاً برای اعضای متمم نمایش داده می‌شود.
    .