مجموعه عکس گل نیلوفر آبی
سالهاست که ما در متمم، لابهلای درسهای سنگین و جدی، مطالبی را با عنوان #زنگ تفریح منتشر میکنیم.
بخش قابلتوجهی از این زنگ تفریحها، به عکسها و #تصاویر حیوانات اختصاص داشته است. اما اخیراً به پیشنهاد دوستان متممی، عکس گلها و گیاهان و درختها را هم به زنگ تفریحها افزودهایم.
تا کنون از این مجموعه، عکسهای گل نرگس و عکس درخت ارغوان، گل پرنده سبز و مجموعه عکس گل یاس منتشر شده است.
این بار مجموعهای از عکسهای گل نیلوفر آبی را برای شما گرد آوردهایم.
نیلوفر آبی یا Water Lily گلی نامآشنا است که همهی ما نمونههای آن را در حوضها، برکهها، مردابها و حتی آکواریومهای خانگی مشاهده کردهایم.
البته نیلوفر قبل از اینکه معرّب (عربی) شود، نیلوپر بوده است: گلی با پرهای آبی.
اما امروز میدانیم که تنوع نیلوفر بیشتر از این حرفهاست. در واقع، بین ۶۰ تا ۷۰ گونهی مختلف از نیلوفر وجود دارد که اتفاقاً بسیاری از آنها دارای گلبرگهای آبی رنگ نیستند.
نیلوفر آبی، از جمله قدیمیترین گیاهان کرهی زمین است و حداقل حدود ۱۳۰ میلیون سال است که بر سطح آبهای کرهی زمین زندگی میکند (+).
روی برگهای نیلوفر آبی، پوششی وجود دارد که مانع جذب آب میشود. به همین علت، آب فقط به صورت قطره روی برگهای نیلوفر آبی مینشیند و نمیتواند سطح برگ را خیس کند.
برگها معمولاً بزرگ هستند و روی سطح آب، شناور میمانند و موجودات سبک، میتوانند روی آنها بنشینند. به همین علت، آشناترین تصویری که از نیلوفر آبی در ذهن ماست، قورباغهای است که روی برگ گل نیلوفر آبی نشسته است و آواز میخواند.
این برگهای بزرگ، پناهگاهی امن برای ماهیها هستند و آنها را از تابش مستقیم آفتاب و نیز شکارچیان مختلف، حفظ میکنند.
در میان خانوادهی نیلوفر آبی، بزرگترین برگها متعلق به گروه ویکتوریا است که تصویر آن را در انتهای این مجموعه میبینید. بعضی از برگهای خانوادهی ویکتوریا در حدی بزرگ و قوی هستند که میتوانند وزن یک کودک را تحمل کنند.
توضیح پایانی اینکه عکسها را صرفاً با جستجوی کلمات کلیدی Water Lily و Nymphaeaceae (نام علمی گروه گونههای نیلوفرآبی) در گوگل به دست آوردهایم. به خاطر همین نام عکاسها را نمیدانستیم که زیر هر عکس بیاوریم.
با ثبت نام رایگان به عنوان کاربر آزاد متمم (صرفاً با تعیین نام کاربری و کلمهٔ عبور) میتوانید به حدود نیمی از هزاران درس متمم دسترسی داشته باشید.
همچنین در صورت تمایل با پرداخت هزینهٔ عضویت ویژه به همهٔ درسهای متمم از جمله درسهای زیر دسترسی خواهید داشت:
دوره MBA | مذاکره | کوچینگ | توسعه فردی
فنون مذاکره | تصمیم گیری | مشاوره مدیریت
تحلیل رفتار متقابل | تسلط کلامی | افزایش عزت نفس
چگونه شاد باشیم | هوش هیجانی | هدف گذاری
خودشناسی | شخصیت شناسی | فکر کردن با نوشتن
برای خرید محصولات صوتی هم میتوانید به صفحهٔ فروشگاه متمم سر بزنید.
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای آشنا شدن بیشتر با متمم به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کنید و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیمسال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید.
توجه داشته باشید که خرید ششماهه و یکساله بهترتیب معادل ۲۰٪ و ۳۸٪ تخفیف (نسبت به خرید یکماهه) محسوب میشوند.برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : جواد خوانساری
چند سال پیش سفری دو سه روزه به خطهی گیلان و منطقهی انزلی داشتم. هر نقطهی گیلان به تنهایی قدر بهشت زیباست، اما یکی از بهترین لحظههای سفر -که برای همیشه در خاطرم ثبت شده- دیدار از تالاب زیبای انزلی بود.
یه صبح درخشان اواخر خرداد بود و نسیم ملایمی از سمت دریا میاومد. رفتم اسکله و سوار قایق شدم. آقای میانسالِ قایقران با لهجهی گیلانی ازم پرسید: بار اولته میای مرداب؟ گفتم: آره. لبخندی زد و گفت: پس میبرمت بهترین نقطهی مرداب. و موتور قایقش رو روشن کرد و حرکت کردیم.
یه جایی آقای قایقران -که طبع شاعرانهای هم داشت- گفت: چشماتو ببند و هر وقت گفتم وا کن. چشمامو بستم و یه هیجان شیرینِ ناشناختهای در وجودم دوید. کمی بعد گفت: حالا نگاه کن. و من چشم وا کردم به روی زیباترین چیزی که تا به حال دیده بودم: لالهی تالاب انزلی.
تو اون سفر تصمیم گرفته بودم به جای تمرکز روی عکاسی -که خیلی وقتها عامل حواسپرستی ماست- تمرینِ دشوارِ بودنِ در لحظه کنم. برای همین عکسی از اون لالهها ندارم اما تصویرشون تا ابد در قلبم ذخیره شدن. این عکس رو هم از گوگل برداشتم که شما هم حسی از حضور در میان چنین زیبایی خیرهکنندهیی داشته باشید.