Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu


مدیر ارشد یک سازمان هستم


مدیر ارشد کسب و کار

در ادبیات رایج مدیریت، مدیران ارشد، به کسانی گفته می شود که درگیر فعالیت های عملیاتی نیستند و وقت آنها به سیاست گذاری و تعیین خط مشی ها و برنامه ریزیهای کلان می گذرد و عملاً کارهای سازمان را از طریق دیگران انجام می دهند.

فعالیت در لایه‌ی بالای سازمان‌های بزرگ، سختی‌ها و چالش‌های خاص خودش را دارد.

انتظاراتی که لایه به لایه انباشته می‌شوند و به بالاترین سطح سازمان می‌رسند. همکارانی که ممکن است به ندرت این فرصت را داشته باشند که مدیر ارشد خود را ببینند، اما انتظار دارند که مدیرشان دغدغه‌ها و خواسته‌ها و اولویت‌های آنها را هنگام تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی در گوشه‌ی چشم خود داشته باشد.

مدیران ارشد سازمان‌ها، بیش از هر فرد دیگری در مجموعه، مجبور هستند در تعارض بین خواسته‌های خود و خواسته‌های سازمان، طرف سازمان را بگیرند و اگر چه سختی‌ها و تنش‌ها را در همان لحظه تجربه می‌کنند، اما تجربه‌ی لذت و شادی را تا دورترین زمان ممکن، به تعویق اندازند. زیرا بالا رفتن در هرم سازمانی،‌ به معنای نیاز به افق دید طولانی‌تر و عمیق‌تر است.

در صورتی که در لایه مدیریت ارشد سازمان‌ها فعالیت می‌کنید، خوشحال می‌شویم که با علامت گذاشتن در زیر این متن در کنار جمله‌ی این مبحث در حوزه‌ی علاقه‌ی من قرار دارد، به ما کمک کنید که مطالب مفید‌تر و اختصاصی‌تری را در این زمینه خدمت شما ارائه کنیم.

لطف بزرگتر این خواهد بود که در پروفایل خود، با ارائه‌ی اطلاعات بیشتر کمک کنید که خدمت‌رسان بهتری برای شما باشیم.

۱۰۷ نظر برای مدیر ارشد یک سازمان هستم

     
    تمرین‌ها و نظرات ثبت شده روی این درس صرفاً برای اعضای متمم نمایش داده می‌شود.
    .

اگر می‌خواهید با متمم بیشتر آشنا شوید و بدانید متمم چرا تأسیس شده و چه هدفی را دنبال می‌کند، صفحهٔ دربارهٔ متمم را ببینید یا به فایل صوتی معرفی متمم گوش بدهید.

اگر علاقه دارید با درس‌ها و سرفصل‌های آموزش مدیریت و کسب و کار در متمم آشنا شوید، به صفحهٔ دوره MBA سر بزنید.

اگر در پی پرورش مهارت‌های نرم هستید، درس‌های توسعه فردی را ببینید.

در صفحهٔ دوره‌های صوتی هم همهٔ محصولات صوتی متمم فهرست شده‌اند.

درس‌ها  ثبت‌نام  تجربهٔ متممی‌ها