Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu


ما دیگران را تربیت می‌کنیم


quote_5_2_003_motamem

سوال‌های پرتکرار دربارهٔ متمم

متمم چیست و چه می‌کند؟

متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحث‌های مهارتی و مدیریتی.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.

فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟

هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه»  دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص می‌‌‌کند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری می‌توانید نقشه راه‌های مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.

هم‌چنین در صفحه‌های دوره MBA و توسعه فردی می‌توانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.

هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟

شما می‌توانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.

اعتبار را می‌توانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیم‌سال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.

آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟

مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که می‌توانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.

هم‌چنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آن‌ها را می‌توانید در فروشگاه متمم ببینید.

با متمم همراه شوید

آیا می‌دانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور می‌توانید به جمع متممی‌ها بپیوندید؟

سرفصل‌ها  ثبت‌نام  تجربهٔ متممی‌ها

۸۹ نظر برای ما دیگران را تربیت می‌کنیم

    پرطرفدارترین دیدگاه به انتخاب متممی‌ها در این بحث

    نویسنده‌ی دیدگاه : یاور مشیرفر

    از گوته آلمانی نقل قولی شده است که «رفتار آیینه ای است که هر فرد خود را در آن می نمایاند» من البته دوست دارم حسب معمول تجربه خود از ارتباط با انسان ها، بندی به این بیفزایم و شاید این بند نقیضه عبارت گوته باشد: «رفتار آیینه ای است که ما خودمان را در دیگران ببینیم».

    هر زمانی که ما با شخصی رفتار خاصی می کنیم، بازخورد آن فرد میتواند به خود ما در شناخت بیشتر خودمان کمک کند. به هر صورت درون ذهن من، رفتارهای من همواره ایده آل و پسندیده اند و تا زمانی که واکنشی خارج از تصور خودم را نبینم، نمی توانم آن رفتار را در ابعاد واقعی اش بفهمم. گرچه معتقدم دیدگاه های دیگران درصد اهمیت کمتری برای خودشناسی من دارند، اما این دیدگاهشان نیست که به آن توجه می کنم، واکنشی است که به رفتار من داشته اند.

    تجربه شخصی: چند سال قبل می پنداشتم «بلندپروازی» و «اهداف بزرگ داشتن» یکی از شاخصه های بزرگ بودن روح است و انسان هایی که «روح» بزرگی دارند همواره مورد ستایش دیگران هستند. یک سال پیش چنین دیدگاهی باعث شد دو نفر از اشخاصی که به نوعی در جایگاه بالاتری از من (شغلی) قرار داشتند، عقیده و شخصیت مرا برای پیشرفت خودشان خطرناک تلقی کنند؛ گویی قرار بود این بلندپروازی من آن ها را به زیر بکشد. در ارزیابی سالانه بندی به این مضمون اضافه کرده بودند: «شخص مورد نظر به این جایگاه شغلی بی علاقگی نشان داده و اهمیت و ارزش آن را درک نکرده است. روحیه این شخص برای احراز و تثبیت در این شغل مغایر با ارزش ها و استانداردهای ماست.»

    اکنون آن رفتار به این شکل اصلاح شده است: «اهداف بزرگ تر باید باعث شوند "دهان" کوچک تری داشته باشیم و "دست های" بزرگتری. این اهداف بزرگ ممکن است برای دیگرانی که به صورت کامل شما را نشناخته اند، تهدیدی محسوب شود. چرا که ممکن است فکر کنند این بزرگ بودن باعث کوچک تر شدن فضای آن ها می شود. چرا اصلا باید بگذاریم دیگران اهداف بزرگ ما را بفهمند و مانع تراشی کنند؟ بهتر نیست در خلوت خودمان بماند و با تلاش دست هایمان و مغزهایمان به آن ها که رسیدیم، همه آن مانع تراشان پیشین خود به خود طرفدار و پرستنده ما می شوند و اهداف بزرگمان را ستایش می کنند که اگر همراه و همسطح یا پایین تر از آن ها بودیم، همان ها را با تمام وجود نابود می کردند.»

     
    تمرین‌ها و نظرات ثبت شده روی این درس صرفاً برای اعضای متمم نمایش داده می‌شود.
    .