ساخت مجسمه های نزدیک به واقعیت | روبن اوروزکو لوزا
روبن اوروزکو لوزا (Ruben Orozco Loza) یک مجسمهساز مکزیکی است که کارهایش، به خاطر شباهت بسیار زیاد به انسانهای واقعی، شهرت جهانی پیدا کرده است.
او که سابقهی نقاشی، طلاسازی و نقرهکاری را هم دارد، همهی مهارت و چیرهدستی خود را یکجا جمع کرده و با موادی مانند چوب، رزین و سیلیکون، مجسمههایی میسازد که افراد بسیاری را در سراسر جهان شگفتزده کرده است.
روبن برای هر مجسمه گاه ۴۵ روز وقت میگذارد و در هر روز ۱۲ ساعت کار میکند (+).
البته هنر دیگر او، تولید محتوای وایرال برای شبکه های اجتماعی است و نباید اثر این هنر را در مشهور شدنش نادیده گرفت. روبن صرفاً به انتشار عکس و فیلم از کارهای تمامشدهاش اکتفا نمیکند و گاهی، با انتشار فیلم از مراحل تولید، مخاطبان را در جزئیات اجرایی کارهایش شریک میکند.
مجسمههای او در حدی واقعی هستند که وقتی میخواهد چشمشان را کار بگذارد یا موهای گوششان را نصب کند، مخاطب احساس آزردگی کرده و فکر میکند که یک انسان واقعی، زیر دستان هنرمند قرار گرفته و ممکن است آزار ببیند.
این بار در زنگ تفریح متمم، عکسهای یکی از کارهای او را میبینیم و سپس، دو فیلم از نحوهی اجرای کار روبن را خواهیم دید. برای مشاهدهی کارهای بیشتری از او میتوانید به اکانت اینستاگرامش مراجعه کنید.
این هم دو نمونه فیلم از نحوهی کار کردن او:
دوست عزیز.
شما با عضویت رایگان به عنوان کاربر آزاد متمم (صرفاً با تعیین نام کاربری و کلمهی عبور) میتوانید به حدود نیمی از چند هزار درس متمم دسترسی داشته باشید.
همچنین در صورت تمایل، با پرداخت هزینه عضویت، به همهی درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. فهرست برخی از درسهای مختص کاربران ویژه متمم را نیز میتوانید در اینجا ببینید:
فهرست درسهای مختص کاربران ویژه متمم
از میان درسهایی که در فهرست بالا آمده است، درسهای زیر از جمله پرطرفدارترین موضوعات هستند:
دوره MBA | مذاکره | کوچینگ | توسعه فردی
فنون مذاکره | تصمیم گیری | مشاوره مدیریت
تحلیل رفتار متقابل | تسلط کلامی | افزایش عزت نفس
چگونه شاد باشیم | هوش هیجانی | رابطه عاطفی
خودشناسی | شخصیت شناسی | پرورش کودکان هوشمندتر
اگر با فضای متمم آشنا نیستید و دوست دارید دربارهی متمم بیشتر بدانید، میتوانید نظرات دوستان متممی را دربارهی متمم بخوانید و ببینید متمم برایتان مناسب است یا نه. این افراد کسانی هستند که برای مدت طولانی با متمم همراه بوده و آن را به خوبی میشناسند:
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیمسال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : برف
با دیدن این مجسمهها اولین چیزی که به ذهنم آمد اسم یک کتاب بود از «اریک امانوئل اشمیت» به نام «زمانی که من یک اثر هنری بودم» در اون کتاب یک هنرمندِ عجیب و البته مادیگرا و بیاخلاق میرفت دنبال آدمهایی که میخواستند خودکشی کنند و میخواست ازشون که اجازه بدند به جای مرگ، اونها رو تبدیل به چیزی کنند. چیزی که فایده و منفعت داشته باشه. به یک شیء.
در واقع امانوئل اشمیت در اون کتاب داره به انسانی که اختیاری نداره و آزاد نیست و داره به چیزی خیلی پستتر از خودش تقلیل پیدا میکنه، اعتراضش رو نشان میده.
در این داستانِ عمیق ما با یک سؤال بزرگ روبرو میشیم: چرا انسان به روزی افتاده که از زیباییهای معنوی تهی شده و در چند کلمه خلاصه میشه: شهوت و پول و خودنمایی و عرضۀ خود. چرا انسان اینهمه تنها شده که دیگران اختیارش رو به دست میگیرن و او رو به مراتب بدبختتر از قبل و تنهاتر از پیش میکنند؟
این داستان هنرِ در خدمت انسان را به ما معرفی میکند، هنری ارزشی که انسان را به خود بازمیگرداند و او را به خویش گوشزد میکند، نه هنری تریبونی را که به بردۀ شهرت شدن هنرمند میانجامد. هنری وابسته به قدرت!
در پایان این مجسمهها رو زیبا دیدم. مخصوصاً اینکه به ترسیم خانمِ کهنسالی پرداخته. من این رو ارج نهادن به این انسانها دونستم، اینکه یک بانوی موی سپید انقدر کشش و زیبایی داشته که تونسته سوژهای جالب برای این هنرمند باشه.
من در این زنگ تفریح به پیری فکر کردم. باهاش مواجه شدم و به این نتیجه رسیدم:
و آینههایی که پیریات را پارس میکنند
نمیدانند تو شکستها خوردهای
تا بیشترِ خودت را بوده باشی...
به امید اینکه پیری همۀ ما مجسمهای باشه ارزشمند که در اون فراتر رفتن از شکستها رو ببینیم و به چهرۀ خود لبخند بزنیم.
و به امید اینکه اصلا بتونیم از گزند حوادث در امان بمانیم و به پیری برسیم و سفر قهرمانیِ ما نیمهکاره به پایان نرسه.