جملههای روزانه متمم | بخش بیستم
در گذشته، متمم به صورت روزانه جملههایی را منتشر میکرد و در اختیار دوستان متممی قرار میداد.
ما در حال حاضر، بعضی از این جملهها را در قالب #دعوت به گفتگو مطرح میکنیم و به بحث میگذاریم، اما همهی جملهها مناسب بحث و گفتگو نیستند (بعضی از آنها جملههای زیبایی هستند که تقابل دیدگاهها حولشان شکل نمیگیرد).
تا کنون چند بخش از آرشیو جملات را منتشر کردهایم که با کلیک روی #جمله های روزانه متمم میتوانید آنها را ببینید و بخوانید. با توجه به استقبال دوستان متممی از انتشار این آرشیو، قصد داریم به تدریج همهی جملهها و عکسنوشتههای آرشیوی را منتشر کنیم.
آنچه در ادامه میآید بخش بیستم آرشیو جملههای روزانه است:
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای آشنا شدن بیشتر با متمم به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کنید و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیمسال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید.
توجه داشته باشید که خرید ششماهه و یکساله بهترتیب معادل ۲۰٪ و ۳۸٪ تخفیف (نسبت به خرید یکماهه) محسوب میشوند.برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : علیرضا امینی نائینی
غلط نویسی ماتریس شخصی SWOT !
در درس استراتژی قسمتی کلیدی وجود دارد که در آن به تحلیل محیط خارجی و داخلی می پردازد و پس از آن با اولویت بندی به یک ماتریس SWOT می رسند که گویای تحلیل داخل از نقاط ضعف و قوت علاوه بر تحلیل محیط بیرونی با کمک تهدید ها و فرصت هاست.
قبل از عید استاد استراتژی ما این ماتریس را به ما درس دادند و علاوه بر تنظیم پروژه، تکلیفی اختیاری اما مهم از ما خواستند:
ماتریس SWOT شخصی خود را ترسیم کنید.
نگاهی به اطراف بیاندازید همکاران، هم سن ها و هم رده های شما چکار کرده اند. ببینید پاشنه ی آشیل شما(W)در کجاست و در کجا گوی سبقت را ربوده اید(S). چه فرصت هایی(O) را می توانید در هوا بزنید و چه مخاطراتی متوجه شماست(T).
اما زمانی که ماتریس های خود را فرستادیم نکاتی را به صورت شخصی گفتند که تصحیح کنیم و اما بخشی که همه ی ما آن را به باد فراموشی سپرده بودیم:
چه کارهایی را نمی خواهید انجام دهید؟در زندگی دور چه مواردی را خط قرمز کشیده اید؟ می دانید به چه چیزهایی "نه"گنده بگویید و شل نشوید؟
به نظرم سردرد ما هم ناشی از ندانستن کارهایی است که نباید بکنیم است. بیشتر ما(و خود من) هنوز درست نمی دانیم چه نکنیم!
امسال تصمیم گرفته ام توجه بیشتری به این مورد داشته باشم و یک NOT to do list همیشه کنارم باشد. کارهایی را که نمیخواهم بکنم و مطالبی را که نمیخواهم یادبگیرم. هر روز در گزارش روزانه ام کارهایی را به غلط به آن ها جواب مثبت داده ام با رنگ قرمز می نویسم و مهم ترینش را بولد می کنم تا در ذهنم حک شود که یکسری از کارها وموضوعات از من همیشه "نه" گنده می گیرند و هیچ وقت نباید به سراغش بروم.
بنابراین بنیادی ترین ویژگی انسان دانسته ها و نادانسته ها نیست.بلکه چیزهایی است که نمیخواهیم بدانیم.