ماهی آرواره دار کله زرد
اگر بخواهیم صفت محتاط بودن یا شاید ترسو بودن و یا ریسک پذیری پایین را به یک گونه از ماهیها نسبت دهیم، احتمالاً ماهی آرواره دار کله زرد (Yellowhead Jawfish) از جمله نامزدهای جدیِ این عنوان خواهد بود.
ماهی های آرواره دار (Jawfish) دستهی بزرگی از ماهیها (شامل حدود ۸۰ گونه) هستند که ماهیهای کله زرد (با بدن تقریباً آبی رنگ) از زیرمجموعههای آنها محسوب میشوند.
ماهی کله زرد هم مثل سایر ماهی های آرواره دار کوچک، میتواند با آروارههای خود دانههای کوچک سنگ و ماسه را از جایی بردارد و به جای دیگر پرت کند و به این شیوه داخل خاک و ماسه فرو برود و خود را از چشم شکارچیان پنهان کند.
ماهی کله زرد، از جمله محافظه کارترین ماهیها محسوب میشود.
کسانی که این ماهی را در آکواریوم نگه میدارند میدانند که اگر غذایی که داخل آکواریوم میریزند با محل پنهان شدن او فاصلهی زیادی داشته باشد، از خوردن غذا صرف نظر میکنند.
گونهی نر آنها به علت همین محافظه کاری است که تخم (لارو) فرزندان خود را در دهانشان نگه میدارند و حدود یک هفته از جایی به جای دیگر میبرند. در این مدت، گاهی لاروها را زمین میگذارند و دوباره برمیدارند. اما باز هم ریسک نمیکنند که غذا بخورند.
این زنگ تفریح متمم را به مشاهدهی چند تصویر از ماهی آرواره دار کله زرد اختصاص دادهایم.
برای مشاهدهٔ متن کامل این مطلب کافی است (بدون پرداخت هرگونه هزینه) در سایت متمم ثبت نام کنید. پس از ثبتنام به تعداد قابلتوجهی از درسهای متمم دسترسی پیدا خواهید کرد نمونهٔ آنها را میتوانید از طریق لینک زیر ببینید:
البته اگر بخواهید به همهٔ درسهای متمم دسترسی داشته باشید، لازم است حق اشتراک بپردازید.
ثبت نام رایگان تجربهٔ متممیها
عناوین زیر تعدادی از درسهای مختص اعضای ویژه متمم هستند:
مدیریت کسب و کار (MBA) | توسعه فردی
فنون مذاکره | خودشناسی | شخصیت شناسی
مسیر شغلی | کوچینگ | مشاوره مدیریت
توضیح تکمیلی: ما این عکسها را با جستجو در بخش تصاویر گوگل با کلمات کلیدی Yellowhead Jawfish پیدا کردیم و جز در یک مورد (تصویر اول) نام عکاسها ذکر نشده بود.
اما در صورتی که تصویر اول برای شما جذاب است، پیشنهاد میکنیم به سایت عکاس آن یعنی آقای هنلی اسپایرز (Henley Spiers) سر بزنید و از دیدن کارهای او لذت ببرید.
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیمسال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : مژگان پیوندی
با درود
بینهایت لذت بردم . ممنونم.
دیدن ماهی کله زرد ، منو یاد آکواریوم اصفهان انداخت که هفته پیش از نزدیک دیدم . مجموعه ای از ماهی های عجیب و غریب و بسیار زیبا . این اکواریوم از طریق یه سرمایه گذار خارجی ایجاد شده و طبق گفته مسئول اونجا این تونل اولین و بزرگترین تونل آکواریوم کشور است که 33 تا اکواریوم پنج تا 10 متری رو در خودش جا داده و بیش از پنج هزار موجود زنده دریایی در این اکواریوم وجود داره . مجموعه از ابزیان ، ماهیهای شور و شیرین و یک تونل اکواریوم در دل شش متری زمین . واقعا زیبا بود . چیزهایی که بیشتر از همه توجه منو جلب کرد ماهی های خطرناک پیرانا بود که جداگانه در محفظه ای جدا از ماهیان دیگه قرار داده بودند با اون چهره ارام و ساکت در اب ، که در نگاه اول حس میکردی شاید یکی از بی آزارترین ماهی ها باشن و دیگری همزیستی دلقک ماهی با شقایق دریایی بود . دلقک ماهی نسبت به بازوهای سمی شقایق دریایی مقاوم هست و نوعی ماده ی محافظتی در پوست خودش داره که مانع از ازاد شدن نماتوسیست های شقایق دریایی میشه در حالیکه اگر ماهی دیگری با بازوهای شقایق دریایی تماس پیدا کنه ، سریع شکار شقایق دریایی میشه . واقعا جالب و دیدنی بود .
پی نوشت : شهرزاد عزیز خیلی به یادت بودم .