سفر توریستی به دریا (گفتگو درباره کارتونها)
این بار هم، به سراغ مجموعهای از کارتونها رفتهایم تا به بهانهی گفتگو درباره کارتون، در مورد موضوعات مختلف بحث و تبادل نظر کنیم.
گفتگو درباره کارتون، تا کنون همواره فرصت خوبی برای دور همنشستن و گفتگو کردن ما بوده است و امیدواریم که این بار هم کمک کند تا بحثها و تداعیها و توضیحات خودتان را در حوزههای مختلف، با سایر دوستان متممی به اشتراک بگذاریم.
بسیار خوشحالمان میکنید اگر حداقل در مورد یکی از کارتونها، در حد یک یا چند جمله شرح بنویسید. شرحی که احساس میکنید میتواند با استفاده از این تصویرسازیها، بهتر و شفافتر به مخاطب منتقل شود.
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیمسال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : علیرضا داداشی
سلام.
کارتون اول) ابزارهای ارتباطی، نزدیکترین خویشاوند ما شده اند. چه بد!
کارتون سوم) اسیران رسانه های کاغذی.
با اجازه ی دوستان، من خودم هم اصطلاحی دارم: بعضی ها، جهان بینی شان به اندازه اینچ تلویزیون شان است. انسان های محدودنگری را عرض می کنم که نه اهل مطالعه هستند و نه تفکر و نه بررسی. تنها منبع اطلاعاتی شان رسانه ی روبروی چشم شان است.
کارتون چهارم) انسانی که می رود تا در گوشی همراهش غرق شود.
وقتی ابزارهای برآورده ساختن خواسته های انسان همگی دارند به گوشی همراه منتقل می شوند، غرق شدن در گوشی نه خیلی عجیب است و نه گریز پذیر. فقط کاش این غرق شدن در گوشی فرصت مطالعه را از ما نگیرد.
کارتون پنجم) دارد به وسیله ی شبکه های اجتماعی، شیارهای مغز خودش را از بین می برد.
می گویند هر چه اطلاعات بیشتر می شوند، شیارهای مغز بیشتر می شوند، هر چه فعالیت مغز انسان بیشتر می شود، شیارهای مغز بیشتر می شوند. به نظرم با استناد به این موضوع، طراح خواسته نشان بدهد که با استفاده ی بی رویه از شبکه های اجتماعی هر روز اطلاعات مان و فعالیت مغزی مان کمتر و کمتر می شود و شیارهایش کمتر می شوند.
ممنون.