بحران کم آبی در کدام کشورها جدی است؟
انستیتو مطالعه منابع جهان یا World Resource Institute به صورت منظم گزارشهایی را در مورد محدودیتهای منابع و چالشهای پیش روی ساکنان کره زمین، تنظیم و منتشر میکند.
این انستیتو سال گذشته گزارشی منتشر کرد و در آن فهرست کشورهای گرفتار خشکسالی در سال ۲۰۴۰ را منتشر کرد.
البته طبیعتاً در تنظیم چنین فهرستهایی روند فعلی و سیاستگذاریهای جاری کشورها لحاظ میشود. به عبارتی، این گزارش به فرض اینکه تغییری جدی و محسوس در روند مدیریت کشورها به وجود نیاید، تهیه و تنظیم شده است.
نام کشورهای زیر در صدر فهرست کشورهای دچار خشکسالی (در سال ۲۰۴۰) مشاهده میشود:
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
سوالهای پرتکرار دربارهٔ متمم
متمم مخففِ عبارت «محل توسعه مهارتهای من» است: یک فضای آموزشی آنلاین برای بحثهای مهارتی و مدیریتی.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحهٔ درباره متمم سر بزنید و فایل صوتی معرفی متمم را دانلود کرده و گوش دهید.
فهرست دوره های آموزشی متمم را کجا ببینیم؟
هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه» دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص میکند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری میتوانید نقشه راههای مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید.
همچنین در صفحههای دوره MBA و توسعه فردی میتوانید با دوره های آموزشی متمم بیشتر آشنا شوید.
هزینه ثبت نام در متمم چقدر است؟
شما میتوانید بدون پرداخت پول در متمم به عنوان کاربر آزاد عضو شوید. اما به حدود نیمی از درسهای متمم دسترسی خواهید داشت. پیشنهاد ما این است که پس از ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، با خرید اعتبار به عضو ویژه تبدیل شوید.
اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۱۶۰ هزار تومان)، فصلی (۴۲۰ هزار تومان)، نیمسال (۷۵۰ هزار تومان) و یکساله (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) بخرید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام مراجعه کنید.
آیا در متمم فایل های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟
مجموعه گسترده و متنوعی از فایلهای صوتی رایگان در رادیو متمم ارائه شده که میتوانید هر یک از آنها را دانلود کرده و گوش دهید.
همچنین دوره های صوتی آموزشی متنوعی هم در متمم وجود دارد که فهرست آنها را میتوانید در فروشگاه متمم ببینید.
با متمم همراه شوید
آیا میدانید که فقط با ثبت ایمیل و تعریف نام کاربری و رمز عبور میتوانید به جمع متممیها بپیوندید؟
نویسندهی دیدگاه : یاور مشیرفر
کاش فقط اکوسیستم قطب به هم می ریخت. این کار احتمالا اکوسیستم کل منطقه را به هم بریزد. یخ قطبی دارای ایزوتوپ های سنگین تری (اکسیژن) از آب های خلیج فارس است که در عرض های پایین تری جریان دارند. این ایزوتوپ های سنگین تر می توانند به سرعت بر «شیمی آب» دریایی خلیج فارس تأثیر گذاشته و باعث شوند سیستم و چهره زیست بوم خلیج فارس دچار دگرگونی شود. در این صورت صنعت «ماهیگیری» در خلیج فارس هم با خطر روبرو می شود و احتمالا درخواست افزایش غذا در خلیج فارس به اقتصاد کل منطقه عارضه هایی وارد کند که تا چند سال آینده درگیر جبران آن باشند.
(اگر حافظه از درس «Marine Isotope Chemistry» یاری کند،"یخ های قطبی نسبت کلسیم به منیزیم، اکسیژن، کربن و استرانسیم بسیار متفاوت تری نسبت به آب های حتی عرض های چند کیلومتر پایین تر دارند؛ این داستان به دلیل بحث گردش آب در عرض های بالاتر و تجمع ایزوتوپ های سنگین تر در قطب است.")