Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
دوره آموزشی هدف گذاری (کلیک کنید)


روشهای جذب و افزایش ترافیک وبسایت


روش های جذب و افزایش ترافیک وبسایت

هر کس در حوزه طراحی سایت و بازاریابی محتوا فعالیت می‌کند، قاعدتاً علاقه دارد تعداد بازدیدکنندگان مرتبط را در وب‌سایت خود و خصوصاً صفحه‌هایی که به عنوان صفحه فرود (لندینگ) در نظر گرفته است افزایش دهد.

کلمه‌ی مرتبط در جمله‌ی قبل بسیار مهم است. بازدیدکننده‌ی بیشتر، الزاماً بهتر نیست.

افزایش ترافیک وبسایت

به هر حال در گام اول، بحث جذب ترافیک (Traffic Acquisition) و در گام بعد، افزایش ترافیک وبسایت یک دغدغه‌ی مهم با اولویت بالا در بازاریابی محتوا محسوب می‌شود.

روش های جذب و افزایش ترافیک بسیار متنوع هستند و جزئیات و ریزه‌کاری‌های خود را دارند.

بنابراین، درس حاضر صرفاً به فهرست کردن و معرفی بسیار ساده آنها اختصاص دارد.

در درس‌های مختلف متمم، برخی از این روش‌ها و جزئیات فنی و اجرایی آنها را مورد بحث قرار داده‌ایم و سایر آنها را هم در‌ آینده مورد توجه قرار خواهیم داد.

چند روش جذب و افزایش ترافیک

استفاده از نرم افزارهای پیام رسان

یکی از روش‌های جذب ترافیک، استفاده از نرم افزارهای پیام رسان است.

تلگرام، واتس اپ و ده‌ها نرم افزار پیام رسان دیگر، این فضا را ایجاد کرده‌اند بتوانیم دوستان خود را از طریق پیام‌های اختصاصی و مخاطبان عمومی خود را از طریق پیام‌های گروهی به صفحه‌های مورد نظر در سایت خود هدایت کنیم.

پیشنهاد: ترجیحاً از سرویس‌های کوتاه کننده لینک استفاده کنید. با این کار، هم ظاهر لینک شما روی موبایل تمیزتر خواهد بود و هم بعداً می‌توانید ردیابی را به شکلی ساده‌تر و دقیق‌تر انجام دهید.

[ درس مرتبط: پلتفرم های اجتماعی چه هستند و با شبکه های اجتماعی چه رابطه‌ای دارند؟ ]

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو

طبیعتاً بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو که معمولاً آن را به نام Search engine optimization یا SEO می‌شناسند، یکی از روش‌های کلیدی برای جذب مخاطب به وبسایت است.

احتمالاً شما هم، اگر از طریق دوستان خود با متمم آشنا نشده باشید، به کمک موتورهای جستجو به اینجا رسیده‌اید.

این شیوه، اگر چه در کوتاه مدت جواب نمی‌دهد و حجم ترافیک ورودی آن هم الزاماً بالا نیست، اما می‌تواند در بلندمدت یک استراتژی پایدار و اقتصادی باشد.

به هر حال، وقتی در یک سایت پربازدید، یک بنر تبلیغاتی می‌دهید، در همان هفته‌ی اول چند هزار کلیک دریافت خواهید کرد. قاعدتاً نباید چنین انتظاری را از موتورهای جستجو داشته باشید.

با این حال، قاعدتاً نمی‌توانید همیشه بخشی از درآمد خود را به تبلیغات گسترده اختصاص دهید. ضمن اینکه تجربه نشان داده است که معمولاً نرخ تبدیل کسانی که از طریق موتورهای جستجو به سایت شما می‌رسند، بالاتر از سایر روش‌هاست.

[ درس مرتبط: موتورهای جستجو چه هستند و چه می‌کنند؟ ]

[ درس مرتبط: سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو چیست؟ ]

ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ و به طور کلی هر نوع استفاده از ایمیل به عنوان ابزار ارتباطی، از دیگر شیوه‌های جذاب و افزایش ترافیک وبسایت است.

با توجه به اینکه این موضوع در مجموعه درس‌های مستقلی مورد بحث قرار گرفته، برای مطالعه‌ی بیشتر می‌توانید به درس‌های ایمیل مارکتینگ مراجعه کنید.

محدودیت دسترسی به این درس

دوست عزیز.

این درس برای کاربران ویژه متمم در نظر گرفته شده است.

در صورت عضویت به عنوان کاربر ویژه این درس، به سایر درس‌های مربوط به استراتژی محتوا هم دسترسی پیدا می‌کنید.

البته علاوه بر درس استراتژی محتوا، به ده‌ها عنوان درس دیگر هم دسترسی پیدا می‌کنید که می‌توانید فهرست آنها را در اینجا ببینید:

 فهرست درس‌های مختص کاربران ویژه متمم

البته از میان درس‌های مطرح شده، ما فکر می‌کنیم با توجه به علاقمندی شما به بحث استراتژی محتوا، شاید بهتر باشد ابتدا مطالعه‌ و بررسی مباحث زیر را در اولویت قرار دهید:

 سواد دیجیتال

 موتورهای جستجو و سئو

 بازاریابی دیجیتال

مستقل از اینکه از چه روش‌هایی برای هدایت ترافیک به سایت خود استفاده می‌کنید، مهم  است به نخستین نقطه‌‌هایی که بازدیدکننده را به آنها هدایت‌ کرده‌اید، بیشتر و بهتر فکر کنید.

مجموعه درس‌های طراحی و تحلیل صفحه فرود (Landing Page) به همین منظور در نظر گرفته شده‌اند. اگر بحث جذب ترافیک برای شما جدی است، حتماً درس‌های Landing Page را بخوانید. برای شروع کافی است به درس زیر سر بزنید و چند سایت را برای بررسی و تحلیل انتخاب کنید:

 تعریف صفحه فرود و انتخاب سه صفحه برای تحلیل

     تعدادی از دوستان علاقه‌مند به این مطلب:    بابک یزدی ، نوذر صیفوری ، محمد عباسی ، امیر عسگری ، حسین

ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری استراتژی محتوا به شما پیشنهاد می‌کند:

سری مطالب حوزه استراتژی محتوا