Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Menu
دوره آموزشی مقدمه‌ای بر تفکر سیستمی (کلیک کنید)


وان نوت (OneNote) | آموزش استفاده از نرم افزار وان نوت برای درس، کار و زندگی


وان نوت Onenote مدیریت کار و زندگی شخصی - متمم - محل توسعه مهارتهای من

آیا مدیری هستید که حجم کارهای او بسیار متنوع و زیاد است؟ پروژه‌های متعدد در شرکت دارید؟ آیا دانشجویی هستید که برای پایان‌نامه خود در حال تحقیق است؟ آیا یک تیم کوچک هستید که دوست دارید فضایی برای هماهنگی کارها و برنامه های خود داشته باشید؟ یا فعلاً در خانه هستید و قسمت عمده وقت شما به مطالعه کتابهای کاغذی یا جستجوی سایت‌های مفید و جذاب در وب می‌گذرد؟ اگر در ثبت و مدیریت اطلاعات خود مشکل دارید، وان نوت می‌تواند یکی از راهکارهای مناسب برای شما باشد.

وان نوت (OneNote) از ابزارهای خانواده مایکروسافت آفیس است. به عبارتی همزمان با نصب وورد و اکسل و پاورپوینت، روی کامپیوتر شما نصب شده است. کافی است در میان برنامه‌های خانواده آفیس آن را بیابید یا Onenote را در کامپیوتر خود، جستجو کنید.

وان نوت را دقیقاً میتوانید شبیه کیفی در نظر بگیرید که دفترچه‌های متعددی در آن دارید. دفترچه‌هایی که خود بخش‌بندی شده‌اند و در هر بخش هم چند صفحه در نظر گرفته شده است.

فرض کنید من مدیر یک شرکت هستم که پروژه‌های مختلف تولیدی – بازرگانی را مدیریت می‌کنم. همچنین به دلیل اینکه موازی با کار، در دوره MBA هم ثبت نام کرده‌ام، عصرها به کلاس می‌روم و باید درس و مشقم را هم انجام دهم. همیشه هم این نگرانی را دارم که کار و درس، باعث نشود از زندگی خانوادگی خودم غافل شوم. شاید وان نوت بتواند ابزار خوبی باشد.

بر اساس صورت مسئله‌ای که ما تعریف کردیم، من سه دفترچه در کیفم خواهم داشت: شرکت. درس. خانواده

کافی است از منوی سمت چپ بالا، گزینه File را انتخاب کنم و سپس نام دفترچه را تعریف کنم. مثلاً «شرکت» و سپس روی دکمه Create Notebook کلیک کنم.

آموزش وان نوت Onenote متمم - محل توسعه مهارتهای من

وان نوت (OneNote) از من می‌پرسد که آیا دیگران هم باید در تکمیل و مشاهده این دفترچه مشارکت داشته باشند؟ در صورتی که می‌خواهم همکاران دیگرم در شرکت هم این دفترچه را ببینند، ایمیل آنها را به وان نوت معرفی می‌کنم (با کلیک روی Invite People) و در غیر این صورت  گزینه Not Now را انتخاب می‌کنم تا وان نوت بداند که «فعلاً قصد دعوت کردن دیگران به مشارکت را ندارم».

وان نوت Onenote متمم - محل توسعه مهارتهای من

همین کار را برای دو دفترچه دیگر هم انجام می‌دهم: «خانه» و «دوره MBA». در این مرحله شکل وان نوت شبیه صفحه زیر خواهد بود:

 وان نوت Onenote متمم محل توسعه مهارتهای من

حالا فرض کنیم می‌خواهم پروژه‌های شرکت در کشور «عراق» را به عنوان یکی از سرفصل‌های دفترچه «شرکت» تعریف کنم. از میان دفترچه‌های سمت چپ روی «شرکت» کلیک می‌کنم و با کلیک راست روی New Section 1 و انتخاب گزینه Rename نام آن را به «پروژه‌های عراق» تغییر می‌دهم.

وان نوت OneNote متمم محل توسعه مهارتهای من

با کلیک کردن روی علامت «+» که کنار New Section 1 نوشته شده می‌توانم سرفصل‌های دیگر را هم تعریف کنم. مثلاً: «مناقصه وزارت نیرو» و «استخدام نیروها».

وان نوت Onenote متمم محل توسعه مهارتهای من

حالا به مرحله تعریف صفحه‌های مختلف می‌رسیم. به عنوان مثال، در مورد مناقصه وزارت نیرو، من چند سرفصل کلی دارم. نخست اینکه «مرور اسناد مناقصه» انجام شود و مواردی که قادر به اجرای آنها نیستیم و همینطور خواسته‌های فنی مطرح شده توسط کارفرما، بررسی شود. همینطور باید با «شرکت آلفا» شریک اروپایی خود هم گفتگوهایی را انجام دهیم تا در جریان قرار گیرند و چند کار دیگر. از سمت راست صفحه گزینه Add Page را انتخاب می‌کنم و صفحه‌های جدید به وان نوت معرفی می‌شود.

وان نوت OneNote متمم محل توسعه مهارتهای من

احتمالاً شکل نهایی چیزی شبیه این خواهد بود:

وان نوت Onenote متمم - محل توسعه مهارتهای من

همین کارها را هم می‌توان در مورد «دوره MBA» و «کارهای خانه» انجام داد.

تا این‌جا اطلاعات اولیه‌ای را درباره نرم افزار وان نوت (OneNote) ارائه کردیم. اشاره کردیم که این نرم‌افزار به همراه برنامه‌های خانواده آفیس روی کامپیوترها نصب می‌شود و عملاً اگر شما همین الان، پاورپوینت و اکسل و … را روی کامپیوتر خود دارید، نرم‌افزار وان نوت هم روی سیستم عامل شما نصب شده است. با این وجود، افراد کمی، از این نرم‌افزار استفاده می کنند.

از این‌جا به بعد به ویژگی‌ها و قابلیت‌های نرم افزار وان نوت می‌پردازیم.

ساده‌ترین قابلیت وان نوت، که البته با وجود سادگی می‌تواند کار ما را بسیار ساده کند، این است که در وان نوت، مجبور نیستید همه چیز را سطر به سطر و کنار هم بنویسید. مانند یک برگه یادداشت، می‌توانید هر جای صفحه که خواستید کلیک کنید و همانجا آغاز به نوشتن کنید.

وان نوت OneNote متمم - محل توسعه مهارتهای من

وان نوت یک ماشین حساب بسیار ساده است. کافی است بعد از اینکه محاسبات خود را نوشتید، جلوی آن علامت مساوی بگذارید و یک بار دکمه Space را فشار دهید.

وان نوت Onenote - متمم - محل توسعه مهارتهای من

وان نوت می‌تواند صدای شما را در جلسات ضبط کند تا مجبور به یادداشت برداری نباشید. کافی است از منوی Insert گزینه Audio Record را انتخاب کنید.

وان نوت OneNote متمم محل توسعه مهارتهای من

در این حالت منوی زیر روی صفحه پدیدار خواهد شد:

وان نوت - OneNote - متمم - محل توسعه مهارتهای من

شاید برای شما جالب باشد که وان نوت می‌تواند در میان گفتگوهایی که به زبان انگلیسی انجام می‌شود، بعداً برای شما به دنبال واژه یا جمله‌ی خاصی هم بگردد. دقیقاً به همان شکلی که جستجو در متن را انجام می‌دهد.

امکانات فرمول نویسی وان نوت هم خوب است. می‌توانید از آن برای تنظیم گزارش‌های خود استفاده کنید. کافی است از منوی بالا، گزینه Insert را انتخاب کرده و سپس در سمت راست نوار، روی آیکون Equation کلیک کنید.

وان نوت - متمم - Onenote - محل توسعه مهارتهای من

نرم افزار وان نوت (One Note) می تواند دستنوشته‌های انگلیسی را تشخیص دهد. قابلیتی که به نام OCR شناخته می‌شود. بنابراین اگر تصویری از یک نامه یا فاکس دارید یا متنی دارید که به صورت عکس اسکن شده ذخیره شده است، وان نوت می‌تواند آن را برای شما از قالب «عکس» به قالب «متن» تبدیل کند. کافی است با کلیک راست روی متن، گزینه Copy Text From Picture را انتخاب کنید و سپس متن را در جای دیگری Paste کنید. یا اینکه با انتخاب گزینه Alt Text از وان نوت بخواهید که متن داخل تصویر را به شما نمایش دهد.

وان نوت OneNote متمم محل توسعه مهارتهای من

OneNote وان نوت - متمم - محل توسعه مهارتهای من

یکی دیگر از قابلیت‌های جذاب وان نوت (OneNote)، امکان ذخیره کردن بخشی از تصاویر روی صفحه نمایش کامپیوتر شما است. همان چیزی که به آن Screenshot گفته می‌شود. این کار در تمام مدتی که نرم‌افزار وان نوت روی کامپیوتر شما در حال اجراست (حتی در پس زمینه) امکان‌پذیر است. کافی است دکمه ویندوز و S و شیفت (Win+⇧ Shift+S) را همانطور که در تصویر نشان داده شده است به صورت همزمان فشار دهید. صفحه نمایش خاکستری رنگ خواهد شد و شما می‌توانید به سادگی هر بخشی از صفحه را که مورد نظر شماست انتخاب کنید. تصویر آن بخش بلافاصله به نرم‌افزار وان نوت شما منتقل خواهد شد. چنین قابلیتی، کاربرد‌های فراوانی دارد. اما شاید یکی از مهم‌ترین آنها، ثبت جستجوها و مطالب جالبی است که در هنگام وبگردی با آنها مواجه می‌شوید. به جای اینکه وقت بسیار زیادی را صرف یادداشت برداری کرده و یا تلاش کنید که لینک مطالبی را که پیدا کرده‌اید در جایی ثبت و ضبط کنید، وان نوت تصویر مطالب را برای شما نگه‌داری می‌کند تا در فرصت مناسب به بررسی و طبقه‌بندی و مطالعه دقیق‌تر آنها بپردازید.

و مهم‌تر از همه اینکه، نوشته‌های وان نوت را می‌توان با دیگران به اشتراک گذاشت. می‌توانید اجازه دهید دیگران نوشته‌های شما را ببینند. یا اینکه همزمان با شما آنها را ویرایش کنند. بنابراین می‌توانید شما و دو نفر از مدیران شرکت، دفترچه وان نوت را ببینید و ویرایش کنید و به مدیران میانی شرکت یا کارشناسان اجازه دهید که فقط صفحه را ببینند. در همین حال، می‌توانید صفحه مربوط به کارهای منزل را با همسر خود به اشتراک بگذارید. برای به اشتراک گذاری روش‌های مختلفی وجود دارد که از طریق گزینه Share در منوی File می‌توانید به همه آنها دسترسی پیدا کنید.

OneNote وان نوت - متمم - محل توسعه مهارتهای من

پیشنهاد عضویت در متمم

شما با عضویت ویژه در متمم، می‌توانید به درس‌ها و آموزش‌های بسیاری از جمله موضوعات زیر دسترسی کامل داشته باشید:

  فهرست درس‌های متمم

موضوعات زیر، برخی از درس‌هایی هستند که در متمم آموزش داده می‌شوند:

  دوره MBA (یادگیری منظم درس‌ها)

  استراتژی | کارآفرینی | مدل کسب و کار | برندسازی

  فنون مذاکره | مهارت ارتباطی | هوش هیجانی |تسلط کلامی

  توسعه فردی | مهارت یادگیری | تصمیم گیری | تفکر سیستمی

  کوچینگ | مشاوره مدیریت | کار تیمی | کاریزما

  عزت نفس | زندگی شاد | خودشناسی | شخصیت شناسی

  مدیریت بازاریابی | دیجیتال مارکتینگ | سئو | ایمیل مارکتینگ

اگر با فضای متمم آشنا نیستید و دوست دارید درباره‌ی متمم بیشتر بدانید، می‌توانید نظرات دوستان متممی را درباره‌ی متمم بخوانید و ببینید متمم برایتان مناسب است یا نه. این افراد کسانی هستند که برای مدت طولانی با متمم همراه بوده و آن را به خوبی می‌شناسند:

      شما تاکنون در این بحث مشارکت نداشته‌اید.  

     برخی از دوستان متممی که به این درس علاقه مندند:    محسن رجب پور ، امیر صیادی ، مهدی اسکندری ، پیام پاشانیا ، محمود حقیقت

ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری مدیریت زمان به شما پیشنهاد می‌کند:

سری مطالب حوزه مدیریت زمان
 

برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)

متمم چیست و چه می‌کند؟ (+ دانلود فایل PDF معرفی متمم)
چه درس‌هایی در متمم ارائه می‌شوند؟
هزینه ثبت‌نام در متمم چقدر است؟
آیا در متمم فایل‌های صوتی رایگان هم برای دانلود وجود دارد؟

۲۱۸ نظر برای وان نوت (OneNote) | آموزش استفاده از نرم افزار وان نوت برای درس، کار و زندگی

    پرطرفدارترین دیدگاه به انتخاب متممی‌ها در این بحث

    نویسنده‌ی دیدگاه : امین جباری اصل

    تفاوت وان‌نوت و اورنوت از نظر من:

    از سال 95 تا سال 99 به طور جدی و مستمر از اورنوت استفاده می‌کردم. در طی این مدت بیش از 2200 نوت ایجاد کردم و بخش قابل توجهی از روزم رو با اورنوت میگذروندم.

    بعد از مرور مجدد این درس، چند ماهی میشه که به سمت وان‌نوت اومدم. با خودم قرار گذاشتم تا یک ماه به صورت آزمایشی با وان‌نوت کار کنم و ببینم در کجاها بهتر از اورنوت عمل می‌کنه.

    تجربه کار کردن با وان‌نوت خیلی برام لذت بخش بود و به هفته نکشید که 90 درصد فعالیت‌هام رو به وان‌نوت منتقل کردم.

    تجربه کار طولانی با هر دو نرم‌افزار، تفاوت‌ها و شباهت‌هایی رو بهم نشون داد که در نگاه اول قادر به دیدن اونها نبودم. به خاطر همین تصمیم گرفتم تا نظرم درباره این دو نرم‌افزار رو در اینجا به اشتراک بگذارم.

     

    دوست دارم برای توضیح تفاوت این دو نرم افزار، گریزی بزنم به دوران دانشجویی.

    اون زمان هر وقت که لازم به نوشتن جزوه می‌شد، من از برگه A4 استفاده می‌کردم. مهم نبود برنامه‌ی درسی اون روز چی باشه. چندتا برگه سفید و یک خودکار برای جزوه‌نویسی کافی بود.

    برگه‌ی سفید مزیت‌های دیگه‌ای هم داشت.هر وقت که حرفی یا چیزی به ذهنم می‌رسید، سریع یک برگه‌ی جدید درمی‌آوردم و شروع به نوشتن می‌کردم.

    این آزادی عمل و سهولت در یادداشت‌برداری باعث شد که همیشه مشتری پروپاقرص برگه‌های A4 باشم.

    هر روز این برگه‌ها رو به خونه میاوردم و هر کدوم رو در پوشه مخصوص خودش قرار می‌دادم. البته خیلی وقتها تنبلی می‌کردم و آخر هر ترم برای مرتب کردن این جزوه‌ها دچار دردسر می‌شدم.

     

    برخلاف رویه‌ی من، یه عده هم بودن که از کلاسور‌های چندبخشی استفاده می‌کردن و مطالب هر درس رو در یکی از بخش‌هاش می‌نوشتن.

    این کلاسور آزادی عمل برگه A4 رو نداشت. ولی خوبیش این بود که هیچ وقت برگه‌ها گم نمی‌شد و آخر ترم لازم نبود درگیر پروژه‌ی مرتب‌کردن و پیدا کردن برگه‌های گم‌شده بشی.

     

    به نظر من تفاوت اورنوت و وان‌نوت رو میشه با همین تفاوت برگه‌ی A4 و کلاسور چندبخشی توضیح داد.

    روی کاغذ شباهت زیادی بین قابلیت‌های اونها وجود داره ولی هر کدوم اولویت متفاوتی رو برای طراحی در نظر گرفتن.

    طراحی اورنوت تا حد زیادی از برگه‌ی سفید الگوبرداری شده.

    می‌تونید به سرعت از هر چیزی بنویسید، بدون اینکه ذره‌ای خودتون رو درگیر حاشیه‌های کوچیکی مثل طبقه‌بندی کنید. کافیه هر موقع که فرصت رو مناسب دیدید،‌ بیاید و سروسامانی به وضعیت یادداشت‌ها بدین.

    ولی وان‌نوت بیشتر شبیه کلاسور‌های چندبخشیه و حاشیه‌ی طبقه‌بندی رو مهم‌تر از متن می‌دونه.

    در وان‌نوت (برخلاف اورنوت) دکمه‌ای به نام "ایجاد یادداشت جدید" وجود نداره و تا قبل از انتخاب دسته اصلی، اجازه آغاز نوشتن رو نمیده.

     

    البته در ظاهر هیچ اجباری به رعایت این موارد حس نمیشه.

    شما در اورنوت می‌تونید کار رو از طبقه‌بندی شروع کنید و بعد بنویسید. در اورنوت هم می‌تونید هر جایی که خواستید نوتی ایجاد کنید و بعدا سراغ طبقه‌بندیش برید. ولی طراحی هر نرم‌افزار به شکلیه که شما رو به انجام این رفتارها سوق میده.

    در طی این چند سال که با اورنوت کار کردم،‌ با وجود تلاش زیاد، توفیقی در طبقه‌بندی به دست نیاوردم و معمولا در یک وضعیت آشفته به سر می‌بردم.

    ولی از روزی که به وان نوت کوچ کردم، خیلی به ندرت دچار این وضعیت شدم. تازه بعد از درک نظم اینجا بود که‌ متوجه آشفتگی شدید یادداشت‌هام در اورنوت می‌شدم.

     

    به نظرم با در نظر گرفتن این تفاوت‌ در طراحی این دو نرم‌افزار، می‌تونیم سراغ ابزاری بریم که همخونی بیشتری با انتظارمون داشته باشه.

    مثلا اگه قراره به صورت مستمر و متمرکز روی یک موضوع کار کنیم (مثل یادگیری در متمم)، خیلی بهتره که از همون اول به طبقه‌بندی اهمیت بدیم.

    شاید در دانشگاه فقط آخر ترم و شب‌های امتحان به فکر جزوه بیفتیم و ایراد زیادی به موکول کردن طبقه‌بندی وارد نباشه. ولی اگه به مراجعه و استفاده مستمر از یادداشت‌ها احتیاج داریم، طبقه‌بندی در هر لحظه اهمیت پیدا می‌کنه و هر لحظه، آخر ترم به حساب میاد.

    در مقابل کسی که بیشتر دنبال سرعت و سهولت در یادداشت‌برداریه، ممکنه طبقه‌بندی رو در اولویت‌های بعدی قرار بده و ابزار یادداشت‌برداری رو هم بر اساس این نیاز انتخاب کنه.

     

    امیدوارم این توضیحات بتونه به انتخاب ابزار متناسب با نیاز شما کمک کنه.

  1. samsol گفت: من ۳۰۸۸ روز است که همراه متمم هستم.

    سلام
    خیلی ممنون بابت اطلاعات کاربردی و مفیدتون. آیا نرم افزار مشابه ای برای اندرویید وجود داره؟ چون گوشی موبایل همه جا همراه آدمه.

  2. سبحان کاکایی گفت: من ۳۱۱۹ روز است که همراه متمم هستم.

    منم به نوبه خودم از تیم متمم و علی الخصوص آقی شعبانعلی و همه دوستانی که این تیم رو همراهی میکنند ممنونم
    امیدوارم شاد و پیروز باشید

  3. محمد فرازی گفت: (کاربر ویژه و ارزیاب ۲ درس) من ۳۲۶۶ روز است که همراه متمم هستم.

    این مطلب رو شهریور ما خوندم و امروز بدون onenote فلج و ناتوان هستم.
    واقعا ممنونم ازتون

  4. بابک صمیمی گفت: من ۳۱۱۴ روز است که همراه متمم هستم.

    با سلام
    خواهشن درباره نرم افزار evernote و آموزش آن مطلب قرار دهید، بسیار نرم افزار کاربردی و خوبیه که هم رو گوشیتون می تونید نصب کنید و هم روی کامپیوتر و به راحتی با هم سینک میشهو هر جا و هر لحظه می تونین ازش استفاده کنین.
    reminder هم داره و کلا خیلی کاربردیه . من که خیلی ازش استفاده می کنم و خیلی هم از امکاناتش راضیم .
    با تشکر از سایت خوبتون.

  5. اكبر گفت: (کاربر ویژه) من ۳۳۵۷ روز است که همراه متمم هستم.

    ببخشید کسی میتونه بهم بگه که ایا در evernote هم مثل onenote قابلیت زیر شاخه سازی به کرات وجود داره یا نه؟
    من در اورنوت بیش از یه زیر شاخه نمیتونم ایجاد کنم،

  6. رضا خاكسارپور گفت: من ۳۱۵۸ روز است که همراه متمم هستم.

    با سلام
    خواستم ابزار جدیدی که شاید کمک بهتری به دوستان بکنه رو معرفی کنم. این ابزار تحت وب است لذا هرجایی می تونید از اون استفاده کنید.

    ابزار مدیریت پروژه چابک (یا شاید Task Manager) تحت وب Trello
    https://trello.com
    راهنمای انگلیسی سریع با Trello Tour
    https://trello.com/tour
    راهنمای فارسی سریع و جامع ترلو
    http://1admin.ir/manage-your-projects-with-trello

    قطعا کارایی و اثربخشی آن برای شرکتهایی که کار گروهی دارند و یا کسانی که دورکاری دارند (به علت تحت وب بودن) چشمگیرتر خواهد بود. بهرحال امیدوارم بتوانم از این ابزار برای برنامه ­ریزی امور شخصی، ردیابی آنها و ثبت نکات مهم نیز استفاده نمایم.
    ضمنا Trello بر پایه چارچوب توسعه نرم­افزار Scrum که خود بر اساس تفکر Agile می­باشد بنا نهاده شده است که خواندن این راهنمای فارسی در خصوص اسکرام خالی از لطف نیست.
    http://blog.scrum.ir/2011/12/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B7%D9%84%D9%82-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%85/

    شاد و پیروز باشید.

  7. حمید اخوان گفت: من ۳۴۵۱ روز است که همراه متمم هستم.

    یه سوال دارم:
    آیا میشه بین این one note و یادداشتها و یادآوری هایی که در کامپیوتر ذخیره میکنیم، با اپلیکیشن One Note روی موبایل، مثلا آیفون ارتباط برقرار کرد و یادداشتهایی که به هر کدوم اضافه میکنید در دیگری هم اضافه بشه و مثلا برنامه کاری روزانه را که در کامپوتر بر روی این نرم افزار نوشته ایم بر روی موبایل به ما یادآوری کند؟

  8. گلاره امین گفت: من ۳۴۹۶ روز است که همراه متمم هستم.

    همیشه یکی از مشکلام مرتب کردن کامپیوترم و مطالبی که از وب می گیرمه…. ممنون منو از آشفتگی و گره خوردن نجات دادین

  9. یاسین اسفندیار گفت: (کاربر ویژه و ارزیاب ۷ درس) من ۳۴۵۳ روز است که همراه متمم هستم.

    باسلام به محمدرضای عزیز و دوستان گرامی
    این نرم افزار را تا بحال استفاده نکرده بودم.
    ولی مصمم شدم که یاد بگیرم. اولین اشکالم این بود که آفیس من ۲۰۰۷ بود و با این صفحنه نمی توانستم “برای من که هیچ اطلاعی از این نرم افزار نداشتم” استفاده کنم. برای دوستانی که مشکل من را دارند می توانند از این آدرس برای OneNote2007 آموزش موردنیاز را ببینند
    http://rasekhoon.net/software/show/550900/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%20%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C%20%D9%88%D8%A7%D9%86%20%D9%86%D9%88%D8%AA%20OneNote
    باتشکر از شما

  10. مهدی دهقان گفت: من ۳۴۰۹ روز است که همراه متمم هستم.

    خیلی جالب بود
    اگه تقویمش هم شمسی بود که دیگه عالی بود.
    من از نرم افزار kontact استفاده میکنم که در اصل یه تقویم ( میلادی، شمسی، قمری) هست و اونهم امکانات خوبی داره ولی نه به گستردگی وان نوت
    با تشکر

  11. پریا کریمی گفت: من ۳۳۹۹ روز است که همراه متمم هستم.

    سلام و ممنون از اطلاعات جالب. آیا این نرم افزار امکان آلارم دادن هم داره؟ یا اولویت بندی زمانی کارها؟ کلا می خوام بدونم می تونم از این نرم افزار برای کنترل زمانی پروژه های ساده استفاده کنم؟
    پبشاپیش ممنونم

  12. آرزو کربلای قربان پور گفت: من ۳۴۸۹ روز است که همراه متمم هستم.

    ببخشید میشه راجب نحوه share کردن بیشتر توضیح بدین
    من واسه خودم microsoft account ساختم ایمیل کسی رو هم که میخوام به اشتراک بذارم رو وارد میکنم و share رو که میزنم هیچ اتفاقی نمی افته!!!!
    اون شخص هم باید microsoft account داشته باشه؟

  13. مهدی گروسی گفت: من ۳۴۲۰ روز است که همراه متمم هستم.

    با عنایت به اینکه این نرم افزار هم برای مشغله های کاری و هم شخصی مفید می باشد می بایست امکان دسترسی به آن از محل کار، منزل یا حتی در اتوموبیل شخصی یا عممومی امکان پذیر باشد. لطفاً در این خصوص توضیح فرمایید.

  14. محمود ل گفت: من ۳۲۶۴ روز است که همراه متمم هستم.

    بسیار ممنون از راهنمایی‌ها. فقط یک سوال:
    ممکنه بگید چه‌طور می‎شه جهتِ صفحه رو کلن راست-به-چپ کرد؟ (همین‌طور که توی تصویرها هست)
    من توی صفحه‌هایی که می‌خوام درشون فارسی بنویسم این مشکل رو دارم که عنوانِ صفحه سمتِ چپه و همه چیز شکل زشتی پیدا می‌کنه.
    قبلن سپاس…

  15. عطیه رضایی گفت: من ۳۲۹۱ روز است که همراه متمم هستم.

    گروه متمم بسیار ممنون از پیشنهاد های عالی و کاربردی که داری.من که دیگه از این حجم بالای کارای جورواجور و ناهماهنگی شدید بینشون خسته شده بودم.این برنامه خیلی بهم کمک کرد.
    سپاس فراوان

  16. عطیه حقدادی گفت: من ۳۳۵۰ روز است که همراه متمم هستم.

    این قابلیت ocr ش زبان فارسی رو هم ساپورت می کنه یا فقط انگلیسی ؟

  17. شهرزاد گفت: (کاربر ویژه و ارزیاب ۸ درس) من ۳۴۷۵ روز است که همراه متمم هستم.

    چقدر جالب … ضبط صدا رو هیچوقت بهش توجه نکرده بودم…
    و ممنون که اینقدر جالب و جذاب و با تصاویر خیلی خوب و واضح، این نرم افزار دوست داشتنی رو معرفی می کنین.
    من اول صبح که کامپیوترم رو روشن می کنم، اولین چیزی که باز میکنم OneNote هستش.
    و چند نکته ساده دیگر هم اگه اجازه بدین به نکات خوبتون اضافه کنم اینکه ما در هر section یا هر بخش باز هم میتونیم section group یا زیربخش داشته باشیم و باز هم بیشتر و به تفکیک تر وارد detail یا جزئیات کارهامون بشیم.
    و یک مورد خیلی جالب دیگه اینه که ما میتونیم فایل های دیگر آفیس مثل word یا excel رو به نکاتی که در صفحات این نرم افزار نوشتیم Assign کنیم. و بعدا یادمون نره که اطلاعات بیشتر مربوط به این مورد خاص در کدوم فایل و کدام درایو قرار داشت و سریع به فایل مربوطه دسترسی خواهیم داشت.
    برای این منظور:
    فایل مربوطه را از کامپیوتر و از روی درایو مربوطه انتخاب و کپی می کنیم. بعد وارد صفحه مورد نظرمون در onenote میشیم و گزینه paset رو انتخاب میکنیم. که در اینحالت از ما میپرسه که لینکش رو فقط میخواهی اینجا درج کنی یا یک کپی کامل از فایل را؟ که هر کدام را خواستیم انتخاب میکنیم و از این به بعد فایل مربوطه به راحتی از اینجا قابل دسترس خواهد بود.
    مورد خیلی مفید دیگر هم همون لاک کردن صفحات هستش. مثلا شما میخواهید یک سری رمز عبورهایی رو که دارید ذخیره کنید تا فراموششون نکنین. برای این کار از گزینه password protection در منو File استفاده می کنید و بعدا هر وقت می خواهید این برگه ی خاص رو باز کنید باید پسوردی که قبلا ست کرده بودید رو وارد کنید و بعد از وارد نمودن پسورد، صفحه برای شما باز خواهد شد.

  18. مجتبی توکلیان گفت: من ۳۴۲۳ روز است که همراه متمم هستم.

    یه خسته نباشید از ته دل به گروه متمم بویژه محمدرضا.ممنون از شما که مثل بقیه نیستید…

  19. مهدی رضاعلی گفت: من ۳۴۸۱ روز است که همراه متمم هستم.

    درگوشیهایی که سیستم عامل ویندوزفون دارند هم موجوده.مثل سری نوکیا لومیا

  20. شهرزاد گفت: (کاربر ویژه و ارزیاب ۸ درس) من ۳۴۷۵ روز است که همراه متمم هستم.

    وای… OneNote یار همیشگی و هر روزه ی من
    و بدجوری عصای دست من توی تمام کارها و برنامه هام هستش.
    ممنون بابت معرفیش به دوستان.
    و یه ویژگی خوب و مهم دیگری هم که داره اینه که میشه برگه ها رو با پسورد لاک کرد.
    یعنی با خیال راحت میتونی تمام کارها و رویاهات و برنامه ریزیهات رو که نمیخوای کسی ازشون خبر داشته باشه بنویسی…;)
    من خیلی دوستش دارم و مرتب ازش استفاده می کنم.
    بازم ممنون.