پرکاربردترین اپلیکیشن موبایل شما چیست؟ (اندروید | iOS | ویندوز)

اگر با مفهوم مدیریت منابع که در درس تفکر استراتژیک متمم مطرح شده است آشنا باشید حتماً شما هم این دغدغه را دارید که مشکل امروز ما در بسیاری از حوزههای تکنولوژی، دسترسی بیش از حد به منابع است. یکی از این منابعی که هجوم آن باعث کاهش کارایی و اثربخشی فعالیتهای ما شده است، حجم زیاد اپلیکیشنهای موبایل برای گوشی های هوشمند است که قسمت زیادی از آنها به صورت رایگان یا ارزان قیمت در دسترس ماست.
به همین دلیل و با هدف استفاده بهتر از گوشیهای موبایل که همه ما یک یا چند عدد از آنها را در جیب و کیف خود داریم، خواستیم از دوستان متممی در زمینه استفاده بهتر از گوشیهای موبایل هوشمند کمک بگیریم.
خواهش ما این است که گوشی موبایل خودتان را نگاه کنید. از میان دهها برنامه و اپلیکیشن که خواسته و ناخواسته روی آن نصب کردهاید به آنهایی که بیشتر استفاده میکنید نگاه کنید و به این سوال ما پاسخ دهید:
اگر مجبور شوید همه اپلیکیشن های نصب شده روی موبایل خودتان، فقط ده مورد را نگه دارید و بقیه را پاک کنید، کدام ده مورد را نگه میدارید؟
خواهش ما این است که در شروع مطلب خود بنویسید که سیستم عامل گوشی شما اندروید است یا iOS یا هر سیستم دیگر تا وقت سایر دوستان برای بررسی و مطالعه گرفته نشود. همچنین خواهش دیگر ما این است که برای هر برنامه در یکی دو خط دلیل اهمیت آن را هم بگویید تا شاید ما بتوانیم با نگاه دیگری آن برنامه را ببینیم. خواهش پایانی ما هم این است که در صورتی که فرصت داشتید لینکی به صفحه معرفی یا دانلود برنامه بگذارید یا اگر این کار را نمیکنید نام آنها را (خصوصاً در موارد ناآشنا) برای بقیه دوستانتان به صورت دقیق بنویسید که پیدا کردن و نصب آن سادهتر باشد.
امیدواریم این نوع همکاریهای مشارکتی بتواند به استفاده بهتر از امکاناتی که معمولاً از آنها غافل میشویم منتهی شود.
ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری سبک زندگی من به شما پیشنهاد میکند:
- سبک زندگی | تعریف سبک زندگی چیست و مولفه های آن کدامند؟
- تعریف سلامت چیست؟ مولفه ها و شاخص های سلامت کدامند؟
- ارسال پیامک و قوانین آن
- چای یا قهوه؟ کدام بهتر است؟
- انسانهای موفق قبل از صبحانه چه میکنند؟
- گوشت خواری یا گیاه خواری؟ | از کتاب در جست و جوی طبیعت
- چگونه کارایی روزانهام را نابود کنم یا کاهش دهم؟
- چرا همیشه خسته ام؟
- اثرات و عوارض کم خوابی و بی خوابی
- چند پیشنهاد برای خواب راحت شبانه
- قانون مورفی چیست؟ | قوانین مورفی چه چیزی را به ما میآموزند؟
- اگر میخواهید موفق نباشید…
- کارهایی که هر روز به شکل نادرست انجام میدهیم
- کسانی که جسم و ذهن ما را مسموم می کنند
- چرا باید وابستگی به موبایل را کاهش دهم؟
- مواجهه با انسانهای سمی
- مهربانی های کوچک زندگی
- به جای خریدن یک موبایل دومیلیون تومانی…
- مدیریت رابطه عاطفی | رابطه عاطفی سالم چه نشانه هایی دارد؟
- کارها و عادت های خوب روزانه برای زندگی بهتر
- فواید و خواص دوش آب سرد در برنامه روزانه زندگی ما
- پرکاربردترین اپلیکیشن موبایل شما چیست؟ (اندروید | iOS | ویندوز)
- نوموفوبیا چیست؟ آیا شما هم گرفتار آن هستید؟
- درباره بلند حرف زدن با خود!
- برخی از فواید گوش دادن به موسیقی
- نکته هایی در مورد موفقیت که کمتر به ما میگویند
- درباره دوستی: آیا هنوز باید با او دوست بمانم؟
- چرا خوشحال نیستیم؟
- شاخص توده بدنی چیست؟ فرمول BMI و معنای آن
- کپسول زمان | آیا به خودتان هدیه میدهید؟
- کافه مرگ | حرف از مرگ و زندگی در کنار چای و قهوه
- مکان سوم چیست؟ | مسئلهٔ مکان را جدی بگیریم
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)
ثبتنام | اطلاعات بیشتر فهرست درسهای متمم
نویسندهی دیدگاه : گروه متمم
سیستم عامل گوشی من اندروید است. فهرست ده برنامه (بدون ترتیب اهمیت):
Camera for Android
من خیلی وقتها لازم دارم که از نوشتههای خودم عکس بگیرم و در اینستاگرام یا سایت متمم قرار دهم. خیلی از کیفیت دوربین موبایلم راضی نبودهام. اما از بین اپلیکیشنهای مختلف، بهترین سطح وضوح عکس را با این برنامه به دست آوردهام. امکاناتش هم بد نیست.
Instagram
بعید است نیاز به توضیح داشته باشد.
Tomatina
برای مدیریت بحث زمان سفید و سیاه و اجتناب از زمان خاکستری، به نظرم یکی از بهترین برنامههای موجود است. اگر مجبور به پاک کردن برنامهها بشوم، فکر کنم جزو دو یا سه برنامه آخری باشد که پاک میشود.
Telegram
به نظرم امکانات آن فراتر از یک برنامه گفتگوی OTT است. خصوصاً امکان انتقال فایل به جای لینک فایل و همینطور نشان دادن Preview هنگام دریافت لینکها
Dropbox
یک سرویس نگهداری ابری خوب است که قبلاً در متمم هم معرفی شده است. ضمن اینکه نسخه دسکتاپ آن را هم از اینجا دانلود کردهام و برای انتقال فایل بین موبایل و لپ تاپ از آن استفاده میکنم.
دیکشنری انگلیسی به انگلیسی آفلاین
این همان چیزی است که آنقدر دوستش داشتم که در متمم هم معرفی کردیم و لینک دانلودش را گذاشتیم. خیلی ساده. خیلی سریع و بدون نیاز به دسترسی به اینترنت. خصوصاً برای من که معمولاً از گوشی در حال Flight Mode استفاده میکنم. ;)
KMPlayer
قبلاً که نداشتم خیلی اذیت میشدم. فایلهای زیادی روی گوشی من خوانده نمیشد. فرمتها و شکل فشرده سازی آنها فرق داشت. چون فیلم را روی موبایل میبینم برایم ضروری است.
QR Code Reader
شاید به نظرتان مسخره بیاید. اما من به اسکن کردن QR Code معتادم. همه چیز هم از پست متمم درباره QR Code شروع شد. اخیراً فهمیدهام که خیلی از طراحان بسته بندی،فکر میکنند که QR Code یک نماد تکنولوژی و مدرن بودن است و نمیدانند که بارکد دو بعدی است. چون یک چیزهایی چاپ میکنند که اصلاً خوانده نمیشود. دلیلش هم کیفیت چاپ نیست. اصلاً بارکد دوبعدی نبوده. مربعهای ریز و درشت سیاه و سفید است!
Speedtest
اصلاً بیماری عجیبی است. هر جا مینشینم حتماً سرعت آپلود و دانلود را تست میکنم. اینطوری در محل کار و دفتر دوست و آشنا توانستهام بهترین نقاط دسترسی به اینترنت را پیدا کنم. مثلاً میدانم شاتل 8 مگ در خانهام یک و نیم مگ بندویت دانلود دارد و میدانم که پایین میدان آرژانتین اول بخارست ایرانسل 10 مگابایت نرخ دانلود میدهد و در دفتر حمید محمودزاده، فقط کنار کاسکو میتوانم به اینترنت خوب همراه اول دسترسی داشته باشم!
Airdroid
اگر کسی بگه که گوشی هوشمند اندروید داره اما Airdroid نداره تعجب میکنم. فرضم بر این میشه که کار حرفهای با گوشی نمیکنه و بیشتر به کارهای غیراخلاقی با ابزارهای اجتماعی مشغوله! ;)
ابزاری بهتر از این برای ایجاد ارتباط بین لپ تاپ و کامپیوتر نمیشناسم. چه برای جابجایی فایل. چه برای مشاهده نوتیفیکیشنها و چه کارهای دیگه.
محمدرضا شعبانعلی
سیستم عامل گوشی من اندرویده، فهرست پنچ برنامه مورد استفاده من بدون ترتیب اولویت
۱- اینستاگرام
۲-whatsapp
۳- Camacaner برنامهای عالی برای اسکن اسناد و مدارک
۴-Pinterst
۵- Picellab یک برنامه خوب برای عکس نوشت و پست های عالی برای شبکه های اجتماعی
سیستم عامل گوشی من اندرویده، فهرست ده برنامه مورد استفاده من بدون ترتیب اولویت:
۱ – ۲- whatsapp و Telegram: طبیعتن بخش های زیادی از استفاده من با گوشی برای ارتباطات هست. واتساپ و تلگرام هم ازشون توی همین راستا استفاده میشه. از واتساپ با توجه به وضعیت کرونایی بیشتر برای گروه های درسی دانشگاه و گروه های خانوادگی استفاده میکنم و کارایی ساده ای داره. از تلگرام بیشتر برای خوندن مطالب کانال هایی که توشون عضو هستم و ارتباط با دوستای دور و نزدیکه که توی تلگرام گروه زدن.
۳- forest : یکی از اولین درس هایی که من از متمم یاد گرفتم تکنیک پومودورو بود، من از فارست برای مدیریت زمان استفاده میکنم و خیلی هم برنامه خوشگل و قشنگیه. کار برنامه هم اینجوریه که شما با توجه به زمانی که تعیین میکنید یک گیاه شروع به رشد میکنه و تا زمانی که زمان تعیین شده تموم نشده نمیتونید از گوشی استفاده کنید و اگر استفاده کنید گیاه خشک میشه. شعار برنامه هم اینه که اگر به تعداد مشخصی امتیاز برسید یک درخت واقعی توسط برنامه توی جهان کاشته میشه.
۴- bluedict : بلودیکت دیکشنری هست که من استفاده میکنم. از خوبی های بلو دیکت اینه که شما میتونی چند دیکشنری مختلف رو به صورت دستی به برنامه بدی و دیگه نیاز نباشه چند تا برنامه مختلف روی گوشی نصب باشه. فقط کافیه دیتا های اون دیکشنری هارو به گوشیت اضافه کنی. من چند ساله دارم ازش استفاده میکنم و خیلی راضی ام. ساده و کاربردی و با چند سرچ ساده میشه به دیتا های دیکشنریش رسید.
۵- strava : استراوا برنامه ای هست که من برای مدیریت فعالیت های ورزشی ازش استفاده میکنم و پیاده روی و دویدنم رو مدیریت میکنه، از خوبی هاش اینه که پیست ها و گروه های مختلفی که نزدیک شهر من فعالیت میکنن رو پیدا میکنه و بهم پیشنهاد میده ، همینطور چالش های خود برنامه خیلی مفیده و میتونه وضعیت شمارو با بقیه هم رده های جهان مقایسه کنه.
۶- spotify : من برای شنیدن آهنگ ها از اسپاتیفای استفاده میکنم، آرشیو کامل و رابط کاربری ساده و قشنگش از مزیت های اسپاتیفایه، فقط مشکلش اینه که نسخه رایگانش رو باید با تبلیغاتش تحمل کرد.
۷-۸- fidibo و taghche : فیدیبو و طاقچه کتابخون هایی هستن که ازشون استفاده میکنم، جفتشون ساده و کاربردی هستن و با توجه به قیمت کاغذ رو آوردم به این برنامه ها و اگر کتابی در دسترس هم نباشه خوندن نسخه الکترونیکیش کفایت میکنه.
۹- castbox : توی چند سال اخیر محتوا های پادکست فارسی رشد خوبی داشتن و تقریبن تو هر حوزه ای پادکست های خوبی پیدا میشه، من از کست باکس برای شنیدن پادکست استفاده میکنم و خیلی برنامه مفید و درجه یکیه، از خوبی هاش هم برای من اینه که کاربر های فارسی توش زیاد هستن و بخش کامنت گذاری فعالی داره.
۱۰ – MX player : برای دیدن فایل های ویدیویی من از این برنامه استفاده میکنم و بی تعارف یکی از بهترین هاست. به خوبی از فرمت های زیرنویس استفاده میکنه و راحت هم میشه اگر زیرنویسی هماهنگ نبود هماهنگش کرد.
سلام
اندرویدی هستم :)
۱)تلگرام
۲)اسنپ
۳)lose weight for women : یه نرم افزار خوب برای شروع ورزش روزانه
۴)YourHour : نرم افزاری که به شدت به همه پیشنهاد میکنم . دقیق بهتون میگه چقدر از وقت روزانه ماهانه و سالانه تون رو صرف گوشی کردید و برای هر نرم افزار چقدر وقت گذاشتید. همینطور درصد بهتون میده که نسبت به روز قبلتون بهتر بودید یا نه
۵)دیکشنری تحلیل گران
۶)Music speed changer : برای ویس نوشتن خیلی خوبه !
۷)بادصبا
۸)Quizlet
۹)ختم قرآن برای فرج : قرآن کامل همراه ترجمه صوت ترجمه ی صوتی تفسیر صلوات شمار و امکان خوندن صفحه ای قرآن برای فرج امام زمان
۱۰)طبیبانه
اندرویدی هستم!
spotify میدونم توی ایران نیست ولی اگه کسی رو در خارج از کشور دارین و میتونین بهش بگین که هزینه اشتراکشو بپردازه و یه اکانت براتون ایجاد بکنه “و پولش رو بعدا بهش بدین”، حتما دانلودش کنین. بهترین برنامه برای موسیقی با بالاترین کیفیت هست؛ مخصوصا موسیقی کلاسیک که من خودم جای خاصی برای دانلودش نمی شناسم، توی این اپ فراوونه! از طرفی فضای کاربری چشم نوازی داره.
myket برای دانلود کردن اپلیکیشن؛ چون به نظر من بازار خیلی بد شده و اکثر برنامه های توش، اپ های ناشناس ایرانیه که اشکالات زیادی دارن و غالبا پولی هستند.
keep notes رو که حتما میشناسین. ولی برای اونایی که نمیشناسن بگم که برای یادداشت بهترین چیزه. اگه از گوشیتون مدام بک آپ نمیگیرین “مثل من”، این اپ با اتصال به گوگل اکانت “که زار و زندگی آدم رو میدونه!”، یادداشت هاتونو براتون نگه می داره. توی لپ تاپ هم میشه بیارینش. ابزار های خوبی هم توش هست؛ میتونید نوت هاتون رو توی label هایی دسته بندی بکنین و رنگشو عوض کنین و توی یادداشت هاتون عکس بذارید و خلاصه عالیه!
vsco برای ادیت عکس. توی اینستاگرام ممکنه فکر کنید (خدایا مردم این افکت هارو از کجا میارن!) جواب اینه که از این اپ میارن. افکت هاش غالبا پولی هستن اما بدانید و آگاه باشید که میشه از روی عکس اسکرین شات گرفت :)
دیکشنری تحلیلگران توضیحات فارسی و انگلیسی و مترادف و متضاد و مثال و تلفظ و همه چی به صورت آفلاین! با این برنامه واقعا کم پیش میاد که مجبور شین برای فهم دقیق معنای دقیق یک کلمه، برین توی اینترنت سرچ کنین. تازه برنامه های دیگری هم از سازنده هاش هست. مثلا یک برنامه داره که همش مثاله برای لغت های مختلف. توی خود دیکشنری، اپلیکیشن های دیگش رو معرفی کرده.
دیکشنری لانگ من:
بسیار کاربردی و لازم به توضیح نیست.
یک اپلیکیشن برای حرکات ورزشی:
از وقتی کرونا آمده و امکان پیاده روی کم تر شده و باشگاه رفتن هم ممکن نیست واقعا کاربردی هست.توصیه می شه حتما.تا به حال دو سه تا رو توی دوره های سی روزه انجام دادم و یه چیز جدید دانلود کردم.
VPN proxy master:
فیلترشکن خوب برای یوتیوب و تلگرام و …
jet audio plus:
برای گوش دادن به آهنگ و پادکست و …
سیستم عامل من اندروید است
۱٫ واتس آپ به این دلیل که همه ارتباط کاری من با خارج از کشور با این نرم افزار انجام می شود و حتی بیشتر همکاران داخلی من نیز با این نرم افزار در ارتباط هستند در واقع واتس آپ دفتر کار من است.
۲٫ تلگرام نیز نرم افزار ارتباط کاری من است ولی بسیار محدودتر از واتس آپ من از تلگرام بیشتر برای دریافت اطلاعات بروز قیمتهای بازار مثل دلار و سکه و طلا استفاده می کنم.
۳٫ اینساتگرام بیشتر برای گرفتن دیدن خبرهای منابع خارجی برای من کاربرد دارد.
۴٫ گوگل کروم هم برای استفاده از اینترنت و انواع سایت های مختلف مورد استفاده من است.
۵٫ قیلترشکن که برای استفاده از تلگرام و یوتوپ از آن استفاده می کنم.
۶٫ calendar که یکی از مهمترین نرم افزارهای گوشی من است و از آن به عنوان یک منشی که تمامی کارخای من را زمانبندی و اطلاع رسانی می کند استفاده می کنم و در واقع حس خوبی به من در موقع زدن تیک انجام یک فعالیت می دهد و واقعا زندگی شخصی و کاری من را سر و سامان داده است.
۷٫ ماشین حساب گوشی به دلیل دسترسی آسان رفیق من برای محاسبه های مالی بسیار کاربرد دارد.
۸٫ ساعت هشدار گوشی که برای از خواب بیدار شدن به موقع به من کمک می کند.
۹٫ castbox رفیق لحظه های تنهایی من در ماشین است که با آن به انواع فایل های مفید گوش می دهم.
۱۰٫ PDF reader توسط آن تمامی پیش فاکتورهای خریدم را بیرون از دفتر از کار باز می کنم و می توانم خریدهای به موقع انجام دهم.
سیستم عامل گوشی من اندروید است. فهرست ده تا از بهترین اپلیکیشن های من:
۵۰۴ لغت ضروری (آموزش زبان انگلیسی)
اپلیکیشن کتاب ۵۰۴ لغت ضروری زبان انگلیسی، پرتکرارترین و پرکاربردترین لغات زبان انگلیسی را از کتابها، مجلات، مطبوعات، فیلمها و مکالمات روزمره انگلیسی زبانان گردآوری کرده است. این کتاب شامل ۴۲ درس و هر درس شامل ۱۲ لغت است و راهکار های عالی برای فراموش نکردن لغات داره.
Meditation Music
این یک برنامه مدیتیشن رایگان است. تمام موسیقی های مراقبه این اپلیکیشن توسط یک هیپنوتیست حرفهای ایجاد شدهاست. خیلی جالبه!!!!
متن نگار
متن نگار یه عکس نوشته ساز اندرویدیه که از سال ۱۳۹۴ عرضه شده و به طور مداوم به روزرسانی شده و امکانات جدیدی بهش اضافه شده. با متن نگار میتونی به راحتی عکسنوشته های زیبا طراحی کنی و خودت لذت ببری. تایپوگرافی با متن نگار از فتوشاپ خیلی راحت تر و جذاب تره
قاب موفقیت
مجموعه اپلیکیشن های قاب موفقیت، در راستای افزایش روحیه هدفمندی و ایجاد نظم و برنامه ریزی برای رسیدن به موفقیت طراحی شده اند. این اپلیکیشن ها بسیار کاربردی، دارای گرافیک جذاب و قابل استفاده برای تمامی رده های سنی هستند. یکی از مهمترین بخش های اپلیکیشن قاب موفقیت، کتاب متنی و صوتی “لطفا جلوی موفقیت خود را نگیرید” است که در رسته روانشناسی و موفقیت و با هزینه نیم بهای کتاب چاپی در این مجموعه قرار گرفته است.کتاب لطفا جلوی موفقیت خود را نگیرید با نثر ساده و روان و بر اساس جدیدترین متد روانشناسی نوشته شده. کتاب دارای ۲۱ فصل می باشد که در انتهای هر فصل تمرینات عملی هوشمندانه طراحی گردیده تا علاوه بر ایجاد روحیه عملگرایی باعث ماندگاری بیشتر مطالب در ذهن مخاطب گردد.
Sleep Sounds
صداهاش خیلی خوب و آرامش بخشه حتما دانلود کنید مثل مدیتیشن قبل خوابه و ذهن رو واسه یه خواب آروم آماده میکنه فقط کافیه یه بار واردش بشین امتیاز کاربران رو ببینین
Pinterest
فکر کنم همگی بشناسین و توضیح نخواد دیگه
Onenote
من عاشق این اپلیکیشنم حرف نداره!
جهت نوشتن افکار خود در دفتر یادداشت، تایپ،دستنویسی و رسم کنید و محتوا را از وب برش دهید.از بومهای منعطف OneNote برای گذاشتن محتوا در هر جایی استفاده کنید.حتی میتوانید صفحات یا یادداشتهای دستنویس را مستقیم در OneNote اسکن کنید و قابل جستجو سازید.
من برای سیستم عامل اندروید این اپ هارو پیشنهاد می کنم :
Castbox
برای گوش دادن و پیدا کردن پادکست های مفید توی حوزه های مختلف.
Habbit
برای ثبت و ایجاد عادات با یه گیمیفیکیشن جالب داخلش :)
TimeTrack
برای مانیتور کردن فعالیت های روزانمون و اینکه ببینیم توی هر روز چقدر چیکارا کردیم.
Money Manager
یه اپ کاربردی برای مدیریت حساب ها و دخل خرجمون.
با درود
من از اندروید استفاده میکنم
home workout:برای کسانی که علاقه به ورزش دارن و به هر دلیلی نمیتونن برن باشگاه عالیه انواع تمرینات برای تمام عضلاتو داره و حتی یک برنامه فول بادی داره که من از اون استفاده میکنم خیلی خفنه
internet speed:اگه میخاین در هر لحظه بدونین سرعت اینترنت گوشیتون در چه حده این نرم افزار و نصب کنین عالیه
relaxsho:اگه علاقه به مدیتیشن یوگا و خواب راحت دارین حتما این نرم افزار ایرانی و نصب کنین ک چهار بخش داره به عنوان صدا .طبیعت .سلامت .داستان که هر کدوم کارایی خودشونو دارن
to do reminder:برای یاداوری کارهای روزانه ماهانه و حتی سالانه عالیه الارم داره تنظیم ساعت و تاریخ داره و کاربریش هم خیلی راحت و اسونه
تابلو آرزوها: ارزوهاتونو فراموش نکین دسته بندی کنین و روزانه بصورت روان پخش کنین و ارزوهاتون و ببینین و لذت ببرین
عادت خوب:فوق العاده ترین بهترین و باحالترین نرم افزاری که برای ایجاد عادات خوب و نظم تو زندگیتون میتونین ازش استفاده کنین همینه
کاربریش ساده و راحت جلوه بصری خوبی داره من گوشیم خیلی وقته به مشکل خورده ولی بخاطر همین نرم افزار درستش نمیکنم و هیچ وقتم حاضر نیستم پاکش کنم
معجزه ۵ دقیقه: نرم افزاری عالی برای سپاسگزاری روزانه ست که بهتون کمک میکنه روحیه شاد تر و قدر دان تری داشته باشین
سلام گوشم من IOS هست:
APP STOR
WHATSAPP
VPN
GMAIL
SPOTIFY
DICTIONARY
CAMERA
NOTES
REMINDERS
به ترتیب:
تلگرام
اینستا
واتسآپ
همین سه تا کافیه.خیلی اپلیکیشین ندارم
گوشی من اندروید هست
kmplayer
instagram
whatsapp
camara
گوشی من اندروید هستش.
telegram: نیازی به توضیح نداره
snap: تاکسی اینترنتی
clash of clans: بازی مورد علاقه ام با گوشی
raya: نقشه همراه که بسیار مناسب برای مسیریابی در تهران هستش. مسیر هارو با انواع وسایل نقلیه نشون میده.
آپ: برای کارهای بانکی و پرداخت اینترنتی
دیکشنری لانگ من: دیکشنری بسیار کاربردی برای جمله نویسی
camscanner: یه اپ کار بردی برای عکس گرفتن از استاد و تبدیل اونا به فرمتی که شبیه اسکن هست
mx player: پلیر فیلم و آهنگ
spotify: اپ برای پخش پادکست
VLC: پلیر فیلم و آهنگ
در زمانی که استفادهٔ من از گوشی بیشتر بود، معمولا برای هر کاربردی که مورد نیازم بود چند تا اپلیکیشن رو تست میکردم. مدتی ازشون استفاده میکردم. اگه مشکل داشت یا راحت نبودم دنبال گزینهٔ بهتر میگشتم. گاهی هم وقت زیادی برای این هدر میشد. حالا به دلایلی استفادهم از گوشی کمتر شده اما مجموعهٔ نسبتا خوبی از اپلیکیشنها روش هستن. هنوز هم گاهی اپلیکیشنهای جدید رو یه نگاهی میندازم تا شاید چیز به درد بخوری توشون ببینم.
این اپلیکیشنها روی دستگاه اندرویدی تست شده:
برای ارتباط و پیام رسان انتخاب خاصی نداشتم و مجبور بودم تابع جمعهایی باشم که باهاشون در ارتباطم. از Telegram، Whatsapp و بله استفاده میکنم.
برای خواندن فایلهای PDF و epub از Moon+ Reader استفاده میکنم. امکان هایلایت کردن و یادداشت برداری، شخصی سازی بالا و برخی از قابلیتهای دیگه که واقعا دنبالشون بودم باعث شده این برنامه رو به برنامههای مشابه ترجیح بدم. همچنین گاهی از فیدیبو برای کتاب خواندن استفاده میکنم.
برای پیگیری وبلاگهای مورد علاقهام از Feedly استفاده میکنم.
برای دیکشنری از برنامهٔ Translate که برای گوگل هست استفاده میکنم. این برنامه قابلیت دانلود دیتا رو داره و آفلاین هم قابل استفادهس. ویژگی ترجمهٔ شناورش برای من کاربرد داره و زیاد استفاده میکنم. به صورتی که توی هر برنامهای متنی رو کپی کنید، ترجمهش رو به صورت شناور نشون میده. فکر کنم الان برنامههای دیگه هم این قابلیت رو اضافه کردن.
از برنامهٔ میکده برای خوندن شعر استفاده میکنم. عالی نیست اما نیاز من رو جواب میده. برای دیدن معنی کلمات هم از برنامهٔ آفلاین لغت نامه دهخدا استفاده میکنم.
برای یادداشت برداری هم از برنامهٔ Keep استفاده میکنم. قابلیتهای معمول این اپلیکیشنها رو داره. مثل یادداشت صوتی و تصویری، تنظیم یادآور و درست کردن لیست. ویژگیش برای من، وابسته بودنش به گوگله. روی گوشی و دسکتاپ بدون دغدغه ازش استفاده میکنم و میدونم همهٔ اطلاعات روی اکانت گوگلم ذخیره میشه.
برای پخش کننده ویدیو از MX Player استفاده میکنم. قابلیتهاش برای پخش آنلاین و هماهنگ کردن زیرنویس و صدا خیلی راحته. تقریبا از هر فرمتی هم پشتیبانی میکنه.
برای پخش موزیک از jetAudio استفاده میکنم. قابلیتهاش زیاده و شاید به کار همه نیاد. من برای گوش کردن به سخنرانی کمی سرعت پخش رو بالا میبردم. همچنین از اکولایزرش استفاده میکردم تا صدای سخنران واضحتر بشه.
برای گوش کردن پادکست از Castbox استفاده میکنم. قابلیت دانلود و گوش کردن آفلاینش به کارم میاد.
برای ویرایش عکس از برنامهٔ Snapseed استفاده میکنم. هم کامله، هم استفاده ازش راحته. من این برنامه رو با برنامههای مشابه زیادی مقایسه کردم ولی برنامهٔ بهتری ندیدم.
در زمان خانهنشینی، برای ورزش در خانه برنامهٔ Home Workout را نصب کردهام.
برای مدیریت فایلها از برنامهٔ ES File Explorer استفاده میکنم. با درست کردن یک فولدر share در لپتاپ و استفاده از قابلیت دسترسی تحت شبکهٔ این برنامه برای انتقال فایل بین لپتاپ و گوشی از دیگر برنامهها بینیاز شدهام.
برای پیامک از برنامهٔ هدهد استفاده میکنم که ضد تبلیغش ابزاری ضروری محسوب میشود.
برنامهٔ گنجینه کتابخانهٔ کامل دینی، شامل قرآن، مفاتیح، نهجالبلاغه، صحیفهٔ سجادیه و رسالهٔ عملیه، برای عموم نیازهای دینی من جوابگوست. قابلیت سرچ و رابط کاربریاش هم از نقاط قوتش محسوب میشود.
بازی KAMI 2 هم در سبک پازل به خاطر گیمپلی جالب، طراحی بصری چشمنواز و موسیقی دلانگیز برای سرگرمی پیشنهاد میشود.
سیستم عامل گوشی من اندروید است.
۱-واتساپ بابت امکان نماس تصویری و گفت و گو
۲-تلگرام بابت امکان ثبت روزانه هام برای خودم و ایجاد کانال های متفاوت پرایوت برای کارهای مختلف من جمله خواندن زبان
۳-let.do برای برنامه ریزی شخصی و روزانه
۴-اینستاگرام
۵-duelingo برای آموزش زبان فرانسه
۶-پینترست برای دیدن ایده ها و ایده گرفتن
۷-بیدود برای رفت و آمد
۸-stitcher برای گوش دادن به پادکست های مختلف
۹-wase مسیریابی
۱۰-snapp رفت و آمد
کروم و اپ های بانکی ودوربین هم روی خود دستگاه :)
اندروید:
– voice recorder: تار زدنم رو باید ضبط کنم و بهش گوش بدم که بتونم اشکالاتم رو متوجه بشم
– واتساپ: برای ارتباطات کاری و دوستانه
– تندم: برای تقویت زبان فرانسه و ارتباط با دوستان
– گوریدز: کتاب هایی که می خونم رو ثبت می کنم و براشون ریویو می نویسم و هر سال چالش کتاب خوانی تعریف می کنم اونجا.
– تاکسی اینترنتی: اسنپ یا تپسی
– بیدود: برای دوچرخه سواری
– دولینگو: برای آموزش زبان فرانسه
– white noise lite: صداهای طبیعت رو مثل باران، رعد و برق، جنگل، باد و چیزای دیگه پخش می کنه که برای افزایش تمرکز تو جاهای شلوغ بهم کمک می کنه.
– گوگل پادکست
– پینترست: ایده های نقاشی و do it yourself ها و اوریگامی های خوبی میشه پیدا کرد اونجا.
با سلام خدمت متممی های عزیز
من ios دارم و برنامه هایی که بیشترین استفاده مفید رو ازشون دارم
١)duolingo برای اموزش زبان ،که من فرانسه رو باهاش کار میکنم
٢)دیکشنری لانگمن انگلیسی به انگلیسیLMDict
٣)podcast
۴)documents یه دانلود منیجر خوب که به راحتی امکان دانلود و مشاهده فیلم رو فراهم کرده .
درود
برنامه ای که من استفاده زیادی ازش دارم اسمش حاسبو کاملا فارسیه برای برنامه ریزی و یاداشت و یادآوری هسشت و کمی کار کردن با برنامه گیج کننده است ولی پیشنهاد خوبیه از بازار باید دانلود بشه
خب من هم آندرویدی هستم.
تلگرام و اینستاگرام و توئیتر رو دارم
share it برای تبادل فایل بین گوشی ها و لپتاپ ها استفاده می کنم
eitaa رو دارم برای دوستانی که تلگرام ندارن
آساتریدر برا بورس
ifttt برا کارایی که میتونه این ربات برام انجام بده رو بسپرم بهش
waze رو دارم
گوگل انالیتیکز رو گوشیم نصبه برا بررسی سایتا
و خب تپسی برا تاکسی اینترنتی
درود بر متممیهای عزیز.
سیستم عامل گوشی من “اندروید” هست.
Whats app (واتس آپ)
بعد از فیلتر شدن تلگرام بیشتر از این برنامه استفاده میکنم برای ارتباط با دوستان و اقوام.
Instagram (اینستاگرام)
برای پیگیری اخبار و گاهی برای تفریح و… استفاده میکنم
hello talk
برنامهی خوبی هست برای ارتباط با انگلیسی زبانها و استفاده از برنامهایی که داخل این آپ هست برای تقویت زبان انگلیسی
دیکشنری انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی
دو سالی هست که از این برنامه استفاده میکنم و نمیتونم نداشته باشم
Telegram
این برنامه رو دارم ولی کمتر ازش استفاده میکنم و برای نگهداری فایلهای قدیمی و ارتباط کاری.