درسهای پیتر دراکر: همیشه پاسخ این سوالات را آماده داشته باشید!

موضوع درس قبلی این بود که: گذشته همیشه چراغ راه آینده نیست. پیتر دراکر برایمان توضیح داد که تغییرات جزیی و تدریجی خوب و مفید هستند. اما همیشه نمی توان یک مجموعه را صرفاً با تغییرات جزیی مدیریت کرد.
گاهی اوقات، شرایط محیطی، مشتریان یا ساختارهای داخلی کسب و کار، به شکلی تغییر میکند که نیازمند تغییرات بزرگ ناگهانی هستیم. اداره پست، میتواند هر روز تلاش کند تا نامهها را سریعتر و دقیقتر از دیروز به مقصد برساند. اما باید به خاطر داشته باشد که با اختراع فکس یا ایمیل، به صورت ناگهانی، بخش عمدهای از کسب و کارش، به طور کلی از بین میرود.
نمایش کامل این مطلب برای کاربران آزاد متمم انجام میشود.
ثبت نام به عنوان کاربر آزاد متمم، سریع و رایگان است و کافی است برای خودتان نام کاربری و رمز عبور تعریف کنید.
شما با ثبت نام به عنوان کاربر آزاد، به درسهای مختلفی (از جمله: استعدادیابی، سبک زندگی، هوش کلامی، افعال پرکاربرد انگلیسی، مهارتهای ارتباطی و پاراگراف فارسی) دسترسی پیدا خواهید کرد.
در صورت تمایل میتوانید تعدادی از درسهای کاربر آزاد متمم را ببینید.
اگر با فضای متمم آشنا نیستید و دوست دارید دربارهی متمم بیشتر بدانید، میتوانید نظرات دوستان متممی را دربارهی متمم بخوانید و ببینید متمم برایتان مناسب است یا نه. این افراد کسانی هستند که برای مدت طولانی با متمم همراه بوده و آن را به خوبی میشناسند:
ترتیبی که متمم برای خواندن مطالب سری متفکران کلاسیک مدیریت به شما پیشنهاد میکند:
- متفکران کلاسیک مدیریت
- نویسندگان و دانشمندان کلاسیک مدیریت و روانشناسی مرتبط با مدیریت
- پیتر دراکر کیست؟ | مروری بر زندگی و کتابهای پیتر دراکر
- پیتر دراکر در کلاس درس – قسمت اول
- پیتر دراکر در کلاس درس – قسمت دوم
- درسهای پیتر دراکر: گذشته همیشه چراغ راه آینده نیست
- درسهای پیتر دراکر: همیشه پاسخ این سوالات را آماده داشته باشید!
- هنری فایول | اصول مدیریت فایول و نقش او در تاریخ مدیریت
- جملاتی از ادوارد دمینگ
- دنیل پینک
- فردریک تیلور، تیلوریسم و مدیریت علمی
- هنری گانت (۱): نقش او بیشتر از طراحی گانت چارت بوده است
- هنری گانت (۲): مدیران هم مقصرند
- تام پیترز و مدل هفت اس مکنزی
- هشت ویژگی شرکتهای موفق (کتاب در جستجوی برتری)
- چارلز هندی | نظریه پرداز و نویسنده کتاب خدایان مدیریت
- جامعه پساصنعتی | معرفی کتاب دانیل بل
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)
ثبتنام | اطلاعات بیشتر فهرست درسهای متمم
نویسندهی دیدگاه : معصومه خزاعی
داشتن یکسری کتاب های دانشگاهی و کتابهایی که در یک دوره تصمیم به خرید آنها گرفتیم و هیچ وقت نخواندیم جزو منابعی هستند که حالا به اندازه گذشته برایمان کاربرد ندارد همه ما بي ترديد كتاب هاي زيادي را از گذشته با خود حمل كرده ايم وچون نياز گذشته به آن ها را نداريم و اكنون ممكن است به علت كمبود جا در منزل آن ها را در مكان هايي نامناسب نگهداري كنيم چند وقتی بود که به دنبال مکانی برای اهدا کتاب ها بودم و تا اینکه یک روز پوستر تبلیغاتی مرکز تبادل کتاب را در مسیر رفتن به اداره دیدم و فکر می کنم ایده ی فوق العاده ای برای سپردن کتابهایی که الان برایمان کاربرد ندارد باشد. مي توانيد اين كتابهايتان را به مركز تبادل كتاب ببريد، خودتان قيمت گذاري كنيد، آن ها را تحويل داده و با دريافت رسيد به منزلتان بازگرديد. اگر كتاب هايتان به فروش رفت و به دست مصرف كننده واقعي اش رسيد مي توانيد با همان مبلغ از همان مكان كتاب مورد نيازتان را تهيه كنيد.
ساز و کار مرکز با حضور دو گروه مراجعه کننده رسمیت می یابد. گروه اول کسانی هستند که کتابهایشان را برای مبادله به مرکز می آورند و خودشان نیز آن را قیمت گذاری می کنند. این کتاب وارد چرخه فروش می شود و تا دو هفته به همان قیمت انتخاب شده توسط شخص در معرض استفاده قرار می گیرد. اگر تا پایان دو هفته فروخته شد شخص فروشنده با همان مبلغ می تواند از کتاب های دیگر موجود در چرخه فروش مرکز کتاب خریداری کند. حال اگر تا 2 هفته به فروش نرسید در هفته اول بعد از آن با 30 درصد تخفیف در معرض فروش قرار می گیرد. اگر باز هم فروخته نشد در هفته چهارم 50 درصد و در صورت عدم فروش در هفته پنجم با 70 درصد قیمت در چرخه قرار می گیرد. یعنی هر کتاب حداکثر 5 هفته در چرخه فروش قرار خواهد داشت و در صورت عدم فروش بعد از آن فرد تا 72 ساعت فرصت دارد تا کتاب خود را پس بگیرد و در صورت عدم مراجعه با رضايت شخص مرکز تبادل، آن کتاب را به کتابخانه های مناطق محروم یا مدارس مورد نیاز جنوب شهر اهدا خواهد کرد. طرح تبادل کتاب جنبه های زیست محیطی هم دارد.
http://tabadolketab.com/