خلاقیت برای ایجاد جاذبههای گردشگری

زمانی که شهرداری شهر یاکاترینبرگ در روسیه، تصمیم گرفت مراسم بزرگی برای مرور تاریخچه آن شهر برگزار کند، آناتولی یاکتین، تصمیم گرفت یک صفحه کلید بتونی را در کنار یک رودخانه بسازد.
یک صفحه کلید با صد و چهار کلید و حدود سی برابر اندازهی واقعی، در کنار رودخانه ساخته شد. مسئولان شهر از این ایدهی عجیب و غریب – جز اعطای مجوز ساخت – هیچ استقبال خاصی نکردند و باور نمیکردند چنین ایدهای، خاصیت و کاربرد و جذابیتی داشته باشد.
جالب اینجاست که این صفحه کلید، امروز یکی از جاذبههای توریستی مهم این شهر محسوب میشود. و البته یک یادآوری برای ما. هم به دلیل جذابههای گردشگری ارزشمند و منحصر به فردی که به فراموشی سپرده شده و هم به دلیل نگاه محدود برخی از ما که جاذبههای گردشگری را صرفاً در اماکن بسیار قدیمی و تاریخی جستجو میکنیم.
چند مطلب پیشنهادی از متمم:
برخی از سوالهای متداول درباره متمم (روی هر سوال کلیک کنید)
ثبتنام | اطلاعات بیشتر فهرست درسهای متمم
نویسندهی دیدگاه : مرضیه گاراژیان
از خوندن این مطلب خیلی لذت بردم .
"جالب اینجاست که این صفحه کلید، امروز یکی از جاذبههای توریستی مهم این شهر محسوب میشود. و البته یک یادآوری برای ما. هم به دلیل جذابههای گردشگری ارزشمند و منحصر به فردی که به فراموشی سپرده شده و هم به دلیل نگاه محدود برخی از ما که جاذبههای گردشگری را صرفاً در اماکن بسیار قدیمی و تاریخی جستجو میکنیم."
دقیقا فرمایش شما درسته . من این مورد رو در شهر خودمون به وضوح دیدم .
خدا رحمت کنه آقای مهندس حمید مجتهدی رو که خالق اولین مسجد چوبی در ایران و جهان هست . ایشون بعد از پایان تحصیلاتش در سال 60 به ایران و نیشابور برگشتن و به احیای املاک و اراضی اجدادیشون پرداختن و" دهکده چوبی نیشابور را بر مبنای گرایش تخصصیاش (سازههای مقاوم در برابر زلزله) بنا و نخستین مسجد چوبی ایران و جهان را در این دهکده زیبا و دیدنی احداث کرد.اگرچه شاخصه اصلی دهکده چوبی مسجد آن است ولی این دهکده تنها محدود به مسجد نیست و خانه چوبی استاد مجتهدی نیز که طراحی و ساخت بسیار جالبی دارد در این دهکده واقع شده است.امروز کمتر کسی نام این روستا را میداند و همه آن را با نام جدیدش «دهکده چوبی» میشناسند"
هدف سازنده این مجموعه، رونق بخشیدن به صنعت گردشگری و آباد کردن اراضی پدری بوده . دهکده چوبین در همین دهه گذشته بنا شد و باعث شده تا هزاران نفر از گردشگران و مسافران داخلی و خارجی که برای سفر به خراسان و نیشابور و اماکن تاریخی شهر میان حتما بازدید از مسجد چوبی رو هم در فهرست برنامه ها شون قرار بدن